Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Úgy hogy arty kardoskodott ebben a témában is, attól függetlenül hogy nem arra reagált volt hozzáfûzni valóm.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

DarkSector
Akkor ez mi?
Kimaradt jelenetek? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
egyre több midnent látok a játékból hogy így megvan,azt semtudom mit csináljak vagy mit próbáljak ki xd durva annyi a tartalom hogy hihetetlen xd
dehogy, ebbõl semmi nincs benne
Myselor
egyre több midnent látok a játékból hogy így megvan,azt semtudom mit csináljak vagy mit próbáljak ki xd durva annyi a tartalom hogy hihetetlen xd
DarkSector
Fpocok a grafikára írta szerintem hogy 1 év után nem tudná megszokni, nem vágom a kontroller dolgot. :D

Amúgy a Bill+Egeret sem ugy tanultad meg hogy anyád hasába, csak akarni kell, kb egy GTA elsajátítása controllerrel kb 20-30 perc és sokkalta könnyebb lesz, de egyéni szocproblém, azzal játszod amivel tetszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezek benne vannak a játékban? :D

Coral Springs
Oké, köszönjük a szakértelmedet, és hogy megszakértetted a nagy semmit. Amúgy a Logitech gamepadom még mindig itt pihen az asztalomon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kill3r21
Állat :D
arty

Nem áll rá a kezére? :D

Honnan tudja, ha kb ki se próbálja vagy max félórára és végig mondogatva magának, h ejj de szar lesz, csakazért se fog tetszeni, nem akarom megszokni, stb? A pécés társadalom nagyrésze ez a kategoria :)

Nekem nem rögeszmém van, hanem tapasztalatom. Veled (veletek?) ellentétben.

Forza.

arty

ha én rászántam az idõt a kiguglizásához, te is tedd meg!! :DD

(amugy hidd el, hogy ha átszellemüsz, minden lényegtelenné lesz .... még a 12(!) fps-el futó Another Worldben is elõ-elõ fordul h belemelegszem ;) )

Forza.

ezt küldeném azoknak akik a tankolást meg egyebeket hiányolják a GTA-ból <#vigyor3>
http://www.youtube.com/v/lPYmvOOVclQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
speed01
:D:D <#nyes>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Coral Springs
Amit te csinálsz az is kb a saját rögeszmék ráerõltetése a másikra, feleslegesen. Nonszensz. Nem mindegy neked hogy ki mivel tolja ?
Miért erõltessen valaki valamit, ha neki az nem jön be, nem áll rá a kezére ? Az hogy neked éppen kézenfekvõ a gamepad, hát legyen, másnak meg nem, ennyi. Mint ha néhány nagycsoportos óvodás beszélgetéseit olvasnám, amikor bejövök ebbe a topikba.

kill3r21
Hát azt nem mindenki tapasztalná meg segitség nélkül :)
Tatyla
:D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

azt lehetett elõre is tudni, de ez spoiler(féleség)
Fpocok
Pedig de. A szemem már hozzá van szokva a folyamatosa képhez. Amúgy meg ne dobálozz olyan szavakkal, amiket nekem guglizni kell, hogy megértsem :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

srácok már eléggé sokáig jutottam a fõszálon de még mindig nem tudok csak úgy kedvem szerint kirabolni semmit... vagy ilyen nincs is a játékban? bármikor rabolhatok bankot meg ilyenek? meg maszkokat felvenni sem tudok..
arty
prekoncepcio :)

ha tetszene a játék, kb fél óra mulva eszedbe se jutna h min nyomod épp ...

Forza.

speed01
xD

kill3r21
nah a kockák találtak ufót xD
Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

kill3r21
Jah bocs :D
Svenhassel
Ja szerintem is felháborító, hogy a PC-s topikban az esetleges PC-s kiadásról folyik a diskurzus. Egyszerûen vérlázító!!!

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Coral Springs
Mi a GTA IV EFLC -rõl beszéltünk. <#alien>

MikX
Itt vergõdik mindenki, hogy nehogy konzolos kérdést tegyen fel valaki, viszont az, ogy megállás nélkül megy a rinya, meg a spekulácio, hogy mikor meg hogy, meg merre adják ki pc-re, s ebben mindenki nagy szakértõ, az nembaj persze...
Ok minden konzolos menjen át, ezt meg átlehet nevezni gta v kivánságok és joslatok topicra. :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kill3r21
69 fõküldi van
Coral Springs
Igen ? Azt hittem hogy fejenként vannak olyan hosszúak mint a fõ sztori. <#fejvakaras> De ha van elég mellékküldetés, akkor nincs gond.

Szuper a játék, bár a kocsik fizikája érdekes. Tényleg nagyon tapadnak az úthoz, az autókat felborítani szinte lehetetlen. Az utcák színesek és tele vannak élettel. A grafikára panaszunk nem lehet.
wollnerd
Aha, este hazafele a fõiskoláról. :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

speed01
Multira leszek kíváncsi :D

Seangaijin
Arra a 2 darab vonalra max 30 óra fog kelleni. Egyedül az 50 drug wars telik idõben, de a fõ vonal az valami 10-15 küldetés max <#shakehead>

Errõl van itt szó. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

speed01
ne legyen fos port, más nem számít :D

IV-nél is azért volt szerintem hogy nem lesz PC-re,ezt bejelentették,sokan vettek konzolt + játékot,meg lett pár hónap múlva a pénz és jött PC-re,marketing :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

speed01
max- <#nyes>

speed01
GTA IV fél év után jött ki, picit több. De az elvileg úgy volt hogy nem is jön pc-re, legalább is a hírek szerint. Ez meg még be sincs jelentve, ti meg már találgattok hogy már idén jön, szerintem ne éljétek bele magatokat, max max jöv március, de lehet keveset mondtam :D

Na meg ott van az hogy optimizálni is kell,inkább jelenjen meg November-December fele és játszható legyen ne mint az IV.

Coral Springs
Én "nem örülnék" ha most jelenne meg PC -re is, mert akkor 100% hogy bele se kezdenék a GTA IV DLC -be. Így hát viszont van elég idõm, kell is sztorinként ~150 óra minimum. <#eljen>

Én már túl vagyok ezen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ebben van valami,igazad van. :D Ebbõl már lehet következtetni valamire,hátha igaz amit mondasz.

Amúgy sanszosnak éreznék egy karácsony környéki pc-s megjelenést. Kölyköknek lenne mit kérni karácsonyra az biztos. Szerintem jó taktikat lenne Rockstar részérõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
szerintem karácsony után jelentik be, hátha karácsonyra még vesz pár elavult konzolt aki nem bír tovább várni..

"Nulla tenaci invia est via"

Az fasza,így azért mégis jobb mint ilyen,nyár eleje,stb... :D Bár bejelentik azután még pár hónap,na de sebaj,várok türelemmel,néha-néha benézek ide de mindig csak felb.sz az hogy nincs boxom,és mások már itt játsszák nekem még várni kell. :D

kill3r21
Elmentél érte?
wollnerd
Végre kezemben a GTA V SE! :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Coral Springs
Ezekre a ( #7147 ) kérdésekre tudna valaki választ adni ?

ProGabe

Szerintem kb. november végén-december elején fogják ezt bejelenteni. Kicsit utánanézve a IV pc-bejelentése a konzolmegjelenés után 4 hónappal volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na gyerekek,mostantól már jönnek az "érdekes" napok. :D Tehát most már bármelyik nap bejelenthetik a játékot PC-re mivel Konzolokra már kiadták. :D