27719
  • grebber
    Mire fel?

1. Mert megtehetik
    2. Mert látják ,hogy nem is csúcs eladást produkálva ,de sok elvetemült pénzes ember veszi őket ilyen áron is.
    3. Mert 4-6 hónap múlva már úgyis előjönnek a -25, -33% + -os leárazások csak hogy valaki vegye már őket pc-re is!

Pedig bármibe fogadok bárkivel hogy "örök" áron ha pl csak 25-30 euro lenne sokkal több fogyna és a bevétel is több lenne. De mivel nekik tegnapelőttre kell a pénz mint minden cégnek nem várnák ki az az időt amikor a fele áras lekörözné a teljes áras bevételeket.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.18. 12:15:00
  • Fernandooo #11926
    Ezzel az erővel adhatnák akár 30 ezerért is... Van ám etika és ésszerűség is a világon - még ha egyre kevesebb is. Pár éve 10 volt a PC-s játékok csúcs ára, most meg ennek csaknem a másfélszeresét-dupláját kérik el? (A Steam premier PC-s játékok most már egy áron mozognak a konzolos játékok árával. Mire fel?) Ez mitől van rendben és mitől kellene ezeket a cégeket nekem megértenem a saját kontómra? Értem én, hogy ha nem tetszik, akkor ne vásároljak tőlük, de ha tegyük fel, velem együtt valami csoda folytán x millióan döntenek így, akkor vajon mennyire mondható célszerűnek az extra-extra profit hajhászása?
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.18. 12:02:49
  • grebber
    A játékgyártó cégek sosem voltak jótékonysági intézmények. Nekik csak a minél több profit a lényeg.
  • Overburner
    Szerintem is pofátlanság a 14k. Meg fogom venni dobozosan mert letojom a steamet. De legalább a késésre való tekintettel lehetne olcsóbb is. Főleg hogy így is dúskálnak a zsében.
  • Fernandooo #11923
    Számomra a 14 ezer sem egy elfogadható ár egy játékért. 10 a lélektani határ és kész. Az meg, hogy a Steam nélkül is van élet... Ezzel mit kezdjek? Tudom, hogy van, elvégre a Steam nélkül élem az igazi életem. :D Viszont törekszem arra, hogy a játékaim egy helyen legyenek és erre legjobb megoldás a Steam - számomra. Megértem, ha valaki a dobozos kiadásokat gyűjtögeti, egy darabig én is ezt tettem, de pár évvel ezelőtt mindet eladtam és most már minden játékom ott van. Ilyen értelemben tényleg öngól, mert időközben pofátlanul drágák lettek a premier játékok, ráadásul a forint árfolyama sem kedvez az ilyesféle megoldásoknak. Minden esetre egy másfél éve kiadott játékért 20 rongyot elkérni szerintem büdös nagy pofátlanság és kell hozzá arc rendesen. Számomra egyre taszítóbb az RS hozzáállása és nem a mostani késés miatt, hanem alapvetően a PC-s játékosokhoz való hozzáállásuk miatt. Egy kalap alá vesznek mindenkit és általánosítanak, illetve előítéletekkel élnek. Az élet más területein ezért agyonköveznék őket, mert ez bizony egyfajta rasszizmus, hangozzék akármilyen hülyén ebben a szövegkörnyezetben.
  • ratgab
    Kicsit öngól, mert a nem steames 14 000 lesz..Steam nélkül is van élet....Amúgy én steamen veszem...Nekem megér 60 eurót és kész.
  • NEOreg3
    egyelőre úgy tűnik a dobozos nem lesz aktiválható steamen, az interneten vásárolható kulcsok is kizárólag a social clubban aktiválhatóak, vagyis ha steames verziót akarsz, akkor a steamen leszel kénytelen megvásárolni

a multinál nem lesz előnye a steameseknek, mivel az indítás után úgyis a social clubba fog bejelentkeztetni, mint a sima dobozos

steamesek mondjuk kapnak preorder bónuszként ingame pénzt, meg egy san andreast, nem tudom, hogy a kulcsárusító oldalakon ezeket megkapod-e
  • oneal1
    most mi az állás steam vs non-steam ügyben?

fix, hogy nem lehet steam-en aktiválni a dobozost? illetve lesz e multinál valami előnye a steam es verziónak?gondolok itt csatlakozásra, ilyesmire.
  • shaddam
    Már magyar áfát használ a steam, vagy még a belga 3% az érvényes?
  • Fernandooo #11918
    Húszezerért én sem fogom megvennni, elemebeteg egy ár ez egy játékéért. Felét éri, legyen az bármi és csókolom. Majdnem drágább a PC-s változat, mint a konzolos, nem is tudom, mit képzelnek ezek... (Csak Steam-es játékokat vásárlok egyébként, nem érdekelnek az idejétmúlt optikai meghajtók és lemezek.)
  • kasa85
    Nagyon jó Game játszottam Xbox 360 on.Van egy rész meg kell tanulni repülni géppel,és helikopterrel.A helikopternek kibaszott szar az irányítása,és időre megy ráadásul.Abba hagytam 3 órás szenvedés után gondolva itt van Január,és PC úgy is játszom,mert csoda szép,és tartalmas lesz.Xboxon is szép,de recés,és távolabb homályosításos effektekkel trükköznek,hogy élvezhetően fusson konzolokon.Most látom csúszott na be tette a lapátot.Szerintem megint Konzolokat emelik ki sokan várták PC re a megjelenést,de jó számolom nem az első csúszása.Mindegy várom,de be kaphatja a csúszások miatt a bráneromat.Terveztem félre is tettem,hogy meg veszem,mert nagyon tetszett,de inkább veszek karton sört 3 csomag csipszet azt majd jön a virágcserepes verzió azt töltöm valamit valamiért.Majd ára lemegy akkor át gondolom meg vegyem e.Nem akarok ellenszenves lenni csak azt teszem mint a tisztelt cég csúsztatom a termék megvásárlását Konzolon úgy is megvan D
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Én elhiszem, hogy húde szép lesz a konzolhoz képest...de a tartalma fog valamit változni?
  • Fernandooo #11914
    Hihető... Főleg a meganyi teszt és játékos beszámoló illetve videó alapján. Tök felesleges a világháló korában bármilyen ostoba személyes kis ellenkampányt lefolytatni, egészen egyszerűen nem működik egyetlen ember véleménye. Vond le a megfelelő konzekvenciákat...
  • Kandurex
    Sokkal, sokkal szebb a grafika, mint a 4. részben, ég és föld! Csak a játék is maradt ...ugyan olyan...
  • ratgab
    Nyilván beírják, hogy ennyi elég a játéknak, aztán meg sem fog mozdulni egy ilyen gépen....Persze teljesen logikus...Végülis érdekük teljesen félrevezetni és megtéveszteni a vásárlót ,mert abból jön a nagy pénz. És persze így lehet majd legközelebb is jó sok preorder vásárlót csalogatni.

Mielőtt belekezdenétek a megjelenési dátum tologatás pont nem a félrvezetés kategória....

Majd pont a Rockstar fosik beírni egy combos gépigényt, ha a játék azt igényli...na ne röhögtess már...

Nem olyan nagy durranás a GTA 5 grafikája azért... bőven hihető ez a gépigény is szerintem. Még egy GTA4 fiaskót nem követhetnek el, mert akkor a maradék vásárlók is elpártolnak tőlük a pc-s piacról. Tudom lófütty bevétel lesz pc-n, meg csak szivességből csinálják meg most nekünk pc-seknek, hogy befogják a pici szánkat, de azért pár millió darabot ezen a platformon is el fognak belőle passzolni az meg már nem mindegy kategória nekik sem.

Szumma szummárum ha a tehénkéből ki tudnak préselni még pár liter tejecskét egy picit szárazabb füvű legelőn is, akkor nem fogják napalmmal lebombázni a rétet előtte!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.17. 19:04:20
  • Lacika1992
    Hát remélem azért egy 2gb-s kártyán i7 mellett meg ilyesmiken elfog futni vsync off- meg néhány jelentéktelen medium beállításon 50-60fps-el. nekem csak a textúrák lennének high-on.
    De mindegy felesleges tényleg ezen agyalni, hogy hogy fog menni majd meglátjuk. :D
  • NEOreg3
    a minimum gépigény valóban vicc, arra senki ne számítson, hogy azon játszható lesz

az ajánlottal valószínűleg elérhető lesz a fullHD 30 fps (természetesen nem ultrán)

szerintem.
  • Dency
    Jah én is hasonlóképp vagyok, túl baráti.
  • grebber
    Én valahogy nem hiszem el megint ezt a gépigényt. Megvárnám az első performance teszteket.
  • NEOreg3
    megelőlegeztem neki egy steames preordert 30euróért (kb ennyiért kéne árulni nálunk 60 euró helyett), de ha egy optimalizálatlan fost kapunk, soha többet nem veszek semmit a rockstartól
  • lalakov
    Steamtrade, 18 kulcs (nekem már nincs), így 35,18 dollár volt (ebben már benne van az adó a baráti utalással).
  • Meridius
    Honnan?
  • JaSoN HuNTeR #11904
  • JaSoN HuNTeR #11903
    Jó ajánlat vegyétek!!!!
  • lalakov
    GTA V megvéve 10200 Ft-ért. (Steames)
  • lalakov
    Sajnos nem Steam-es, ahogy a GMG-s 13000 Ft-os sem. GMG: "This game will be delivered as a Rockstar Games Social Club redemption code. Customers will require a free Rockstar Games Social Club account to play."
  • Meridius
    Az eddigiek alapján semmi nem biztos, mindenesetre már steamen is előrendelhető potom 20 ezer forintért.
  • Lacika1992
    Ó akkor most már biztos a márciusi megjelenés? :D
  • Neocortex
    nem lesz régiózáras? Itt a kommentek alapján nem fogják az orrunkra kötni, csak Brazilul a ToSban
  • J i GS a W
    sokra mész vele.
  • kjhun
    Eredeti játékok topikból:

GTA V ~9500Ft-ért
  • KiruHoshino
    Erre vártam már hónapok óta. :D
  • RiCSi1234
    Most már kint van steamen is, ott is 59.99!
  • Fernandooo #11893
    :D Neked ez kell.
  • grebber
    60 euro lol. És volt pofájuk belerakni a MC2-öt amit ingyen osztogattak meg a 2-300ft-os Max Payneket. Kabaré no nem mintha 1500ftnál többért valaha is megvenném (mert ennyiért sem fogom) de vicces.

• Rayden02
    PC-s verzió előrendelhető a warehouseból + ingyen játék
    Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.01.16. 16:18:41
  • arty
    Tehát igen. Járd az örömtáncot és bégess, neked ez jó.
  • totyak
    Ne a topikot zárd, csak a balfaszokat pöcköld ki, akik nem tudnak értelmesen kommunikálni embertársaikkal.

Egyébként meg Fernandooo-nak tökéletesen igaza van, én legalább is egyetértek vele. Én is vártam a játékot, nekem is másodjára csúsztatták, mégsem megyek a Rockstar Newswire-re anyázni.
  • Fernandooo #11888
    Hát igen, az, hogy egy játék később jelenik meg, valóban elviselhetetlen egy állapot. Totál megalázva érzem magam, amióta ezt megtudtam, feketében látom a világot és a kedvenc plüssállataimmal sem játszom többet. Most épp azon gondolkodok, hogy molotov koktélos tüntetést szervezek a Facebookon a Rockstar központ elé, mert ami sok, az sok. Rohadt népnyúzó Rockstar! Le a Rockstarral! (De csak miután kiadták a gétéá ötöt...) Most mit csinálok 67 napig, istenem... Elvették tőlem az életem értelmét! Üres lett az egész világ. Jaj.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.16. 15:23:55
  • Rayden02
    Hogy a témánál legyünk,,

Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.01.16. 12:45:46