Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
De, csinálnak.

Lásd GTA4.

Forza.

arty

Nem a nagy semmit szakértettem, hanem a sok begyöpösödöttet akarom megmenteni 😄

(amugy meg ha te képes vagy gamepaddal játszani, akkor mit is, kit is képviselsz? mindegy, költõi)

Forza.

Fpocok
Biztos lehetsz benne, hogy eloszor nagyon szepre, magas texturakkal csinaltak meg es csak utana butitottak szarra a konzol miatt. Az alacsony framerate miatt nem lett elegge lebutitva... kellett volna meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egyesek már nem bírnak magukkal. XDDD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Grand Theft Auto V PC - SKIDROW 24.89 GiB (26720894976 Bytes)
Grand Theft Auto 5 PC Skidrow prerelease 31.69 GiB (34029764608 Bytes)

Nehogy leszedjétek. <#idiota>
Na és akkor mivan? Hadd mondják az a dolguk.
DarkSector
Igen az is sandbox.
Ezt kitõl hallottad? 😄

Mazúrék mondták már 100x hogy jön pc-re. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mivel Rockstaros minõség 😊
Red Dead Redemption kéne PC-re, tudtommal az is sandbox.
Olvasnivaló (Inkább nézni. <#vigyor1> )
Kongy
Az iFruit appot iPhone-on függi valaki? 😄 Engem be se enged, annyira túlterhelt a Social Club 😄 Elvileg lehet vele kutyát fejleszteni, meg ilyen hülyeségek 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Coral Springs
Ennyi. Én az egyik balhémat a GTA IV -ben megfilmesítettem, a végén eltûnök a metróalagútban és már le is vannak rázva. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Prince23
Tudtommal a graf technológiát beszélitek, nagyon is jól jön ide, pláne annak függvényében hogy saját házon belüli a MP 3 😄

Meg, hogy el tudják adni részben az is benne van, ami érthetõ és szélesebb réteget is képvisel.
DarkSector
Te most mirõl írsz? 😄
Hogy jön ide a MP3? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
De csak a PC kedvéért természetes, hogy nem csinálnak jobb textúrákat, meg tudom is én, milyen effekteket nem pakolnak bele. Itt arról van szó, hogy a PS4-X1 páros miatt fogják a fentieket megtenni és akkor már valószínû PC-n is visszaköszönnek ezek.

Hozzáteszem, hogy én hihetetlen nagy ívben lesz*rom, hogyan néz ki a játék, nekem ez a current-gen is tökéletesen megfelel, jöjjön így, csak jöjjön!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Hát marha egyszerû, ha ezen egy cseppet felhúznának, mondjuk élsimítás, vagy éppen csak szebb textúrákat nyomatnának bele, amihez van ugye 8GB ram, nah az nagyon durva eltéréseket fogna mutatni, majd meglátod.

DarkSector
Mit mikre? 😄

JaSoN HuNTeR
Honnan tudod jövõbe látsz? 😊 De úgy legyen ahogy te mondod az lenne a legjobb. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mikre pl.?
DarkSector
Ha lesz nextgen változat igenis nagy eltérésre kell számolni. 😊
Majd meglátod. 😊

DarkSector
Ilyen idióta kommentekkel kár foglalkozni. D:

JaSoN HuNTeR
Ha lesz PC/Nextgenre akkor se számítsunk szerintem olyan nagy grafika fejlõdésre, csak reálisabb lesz a világ a játékba 😊

PC-re nagyon várom.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

"Ti nem vettétek észre azt, hogy a város mintha szegénykés lenne, alig vannak járókelõk benne. Kocsikbõl is inkább mind fekete színûek."

Ennyit tud a current generációs konzol. Ahhoz képest hogy 7 éves hardver nagyon szépen megcsinálták rá 😊

Prince23
Nem lett rossz játék a GTA5, de amit mûvelt a média a játék pontszámokkal az a röhej határát súrolja már. Erõsek ezek a 100 pontosok... egyébként meg minden küldetés egy kaptafán van, de az is érdekes még, hogy még így is tudom élvezni a játékot. Most már ott vagyok, hogy az összes karaktert tudom kezelni, váltani tudok egymás közt. De hogy ez 100%-os játék lenne? vicc kateg 😊) Szerencsére a GTA 4-tõl jobb, de San Andreastól+Vice City-tõl messze van 😊), több esetben is, pl. autó vezetés modellezése sokkal barátibb lett, tehát a jelen generációs kölköknek biztosan tetszeni fog. Elég sok beteges rész van benne, pláne amikor Tervort irányítjuk, egy elme beteg vadbarom állat a fószer, szószerint.
Las Damnedbõl Johhny fejét szétverte, halálra rugsota)

Eddig olyan 88% a játék, de szerintem 90% meg lesz ebbõl.

Ti nem vettétek észre azt, hogy a város mintha szegénykés lenne, alig vannak járókelõk benne. Kocsikbõl is inkább mind fekete színûek.

GTA4 környezete ettõl sokkal jobban ÉLT. Bár az is meg lehet, hogy azt PC-n toltam, és mindent maxra vettem, közlekedést is..........

Petka
Én eddig hóval csak a játék elején találkoztam

Ha átöltöztél már akkor sem.
Sziasztok!

Mivel én még nem tok játszani a játékkal (mert pc-s vagyok) olyan kérdésem lenne, hogy az idõjárást, hogy oldották meg, fõleg a havat???Egyik nap süt a nap strand, másik nap már minden havas? vagy vannak úgymond évszakok???

Üdv.Totoo
JaSoN HuNTeR
Bénák vagytok,Tisztelet a kivételnek akik nem ezért rinyálnak, nekem mindig sikerült az összes GTAba, csak tudni kell játszani. 😊

Én amikor már nagyon unatkoztam azzal szórakoztam hogy az összes zsarut magamra uszítottam és menekültem elõlük kb órákon keresztül amíg sikerült elkapniuk, de addig felrobbantottam kb az egész várost 😄

kill3r21
Pont ezt akartam irni...+1
Svenhassel
Látszik nem játszottál a régi GTA-kal, Azokban még lerázni sem nagyon lehetett a zsarukat, csak Pay N Spray-el.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Myselor
hát itt máshogy van megoldva.mondjuk begugolsz egy sarokba nem fognak emgtalálni hiába megy el melletted a kocsival.elkell bújni elõlük,elõször furi volt nekem is de szerintem tök klassz 😊
grebber
Elsõ sikátorba bemegyek azt kész hamar le lehet rázni egy 3 csillagos körözést is!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
NA, emiatt a körözéses agyfasz miatt már eleve hülyeség a 10/10. az egész játék így 7/10-rõl indul nálam max.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát ez kész. El kell baszni a játékot az idióta rendõr üldözésekkel. Bazki 2 csillagos körözést nem bírok lerázni egyszerûen, mert mindenhol megtalálnak. Imádnivaló. Nem lehet emberien megoldani, szopni kell a faszt. De legalább lehet checkpoint-ot ugrani, nem úgy, mint a GTA IV-ben, bár ott a körözés nem volt ennyire agyfasz, kb elég volt ha gyorsan mész.. -.-

DarkSector
😄DDDDD

NagyiBMX
De jó is lenne látni a saját asztalomon <#szeret>
Addigis csináltam mégegy képet... 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Itt meg a lemez. XD
<#szeret>
kill3r21

xD
ez ilyen kísérõ alkalmazás, nem sima manual. szóval kattingatós, kiválasztós stb. dolgok vannak benne
kill3r21
Magyar nincs? 😄
GTA V The Manual PC-re és iOS-ra (PC-s verzió telepítõs!!?? Miért így, és nem PDF? <#fejvakaras> )
Coral Springs
Ó én meg azt hittem hogy valami nagy volumenû dolog lesz, azt készülgetek rá mint valami hülyegyerek. Mindjárt feltelepítem és kitolom. <#nyes>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kill3r21
de van acsi arra hogy szedd össze az ufó darabjait 😄
kill3r21
jaja ez
Erre gondolsz?

Bár, tegnap éjjel már láttam jobb minõségben ugyanezt.
MrDevil
Aki megvette ps3-ra az betudta aktiválni az Atomic Blimp kódot ?

ha érdkel még, nekem a két DLC-nél kb. ennyi idõ kellett a 100%-hoz:
TLaD 19:07:07
TBoGT 28:30:17
és nem nagyon siettem

#7833 ez csak ilyen paródia akar lenni