Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a nagy semmit szakértettem, hanem a sok begyöpösödöttet akarom megmenteni 😄
(amugy meg ha te képes vagy gamepaddal játszani, akkor mit is, kit is képviselsz? mindegy, költõi)
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grand Theft Auto V PC - SKIDROW 24.89 GiB (26720894976 Bytes)
Grand Theft Auto 5 PC Skidrow prerelease 31.69 GiB (34029764608 Bytes)
Nehogy leszedjétek. <#idiota>#idiota>
Ezt kitõl hallottad? 😄
Mazúrék mondták már 100x hogy jön pc-re. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hogy jön ide a MP3? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hozzáteszem, hogy én hihetetlen nagy ívben lesz*rom, hogyan néz ki a játék, nekem ez a current-gen is tökéletesen megfelel, jöjjön így, csak jöjjön!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Majd meglátod. 😊
PC-re nagyon várom.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Ti nem vettétek észre azt, hogy a város mintha szegénykés lenne, alig vannak járókelõk benne. Kocsikbõl is inkább mind fekete színûek."
Ennyit tud a current generációs konzol. Ahhoz képest hogy 7 éves hardver nagyon szépen megcsinálták rá 😊
Eddig olyan 88% a játék, de szerintem 90% meg lesz ebbõl.
Ti nem vettétek észre azt, hogy a város mintha szegénykés lenne, alig vannak járókelõk benne. Kocsikbõl is inkább mind fekete színûek.
GTA4 környezete ettõl sokkal jobban ÉLT. Bár az is meg lehet, hogy azt PC-n toltam, és mindent maxra vettem, közlekedést is..........
Mivel én még nem tok játszani a játékkal (mert pc-s vagyok) olyan kérdésem lenne, hogy az idõjárást, hogy oldották meg, fõleg a havat???Egyik nap süt a nap strand, másik nap már minden havas? vagy vannak úgymond évszakok???
Üdv.Totoo
Én amikor már nagyon unatkoztam azzal szórakoztam hogy az összes zsarut magamra uszítottam és menekültem elõlük kb órákon keresztül amíg sikerült elkapniuk, de addig felrobbantottam kb az egész várost 😄
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Addigis csináltam mégegy képet... 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Bár, tegnap éjjel már láttam jobb minõségben ugyanezt.
TLaD 19:07:07
TBoGT 28:30:17
és nem nagyon siettem
#7833 ez csak ilyen paródia akar lenni