27719
  • bakkerman
    "1 hónapon belül a legtöbb játék ára esik 30-40%-ot."

a mondandód többi részével egyetértek,de ezzel amit idéztem abszolút nem,a mainstream játékok áraihoz sokszor minimum 3-4 hónap után nyúlnak hozzá,akkor is csinálnak egy 9990-es játékból 7990-est. A GTA esetében a 14-15 ezres itthoni dobozos árból jobb esetben őszre lehet majd egy 10-11 ezer forint,amikor ismét jönnek a robbanások a PC piacon
  • bruna #11969
    Akkor jó mert azért jól jönne az a játékpénzt de nem akarok ilyen korán előrendelni...
  • ldavid
    ha minden igaz akkor is kapsz 2x500k-t (offline és online)
  • bruna #11967
    Ha nem a Rockstar Games oldalán rendelem elő a a játékot hanem valami magyar boltnál és nem februárban hanem márciusban akkor is van valami előnye ? Vagy akkor is kapok $1,000,000 in-game pénzt csak nincs plussz 300 000 ?
  • ldavid
  • Fernandooo #11963
    A rég lejárt párfilléres cuccaikkal kompenzálnak? Nekem ebből mind megvan ami érdekel, a többi hullára nem érdekel. Kompenzálna inkább azzal, hogy nem ilyen árképzéssel szopatják a PC-seket. Bár a Steam rendszere is merőben érdekes, besoroltak minket az EU régióba, mintha itt pont ugyanolyan jövedelmi viszonyok lennének, mint Ausztriában, vagy Németországban. Röhej... Most már én is hajlok arra, hogy megveszem majd a GTA V-öt később, mondjuk az év végi vásáron aztán kész, teljes áron meg vegye, akinek ez létszükséglet.
  • Overburner
    Semmit se tudunk mi konkrétan kezdeni ezzel. Olcsóbban kijövök ha megveszem a dobozost meg külön a San Adreas-t pl amit ingyen adnak oldalukon mintha megvenném tőlük. Sajnos ez M.o-n semmire sem jó.
  • JaSoN HuNTeR #11961
    Kompenzál a Rockstar!
  • kasa85
    Ez is egy jó állás pont,de egyenlőre várok a virágboltit tesztelem majd.Egy év várakozással jelentős megtakarításra teszek szert.A játék kiegyensúlyozottabb lesz a javításoknak köszönhetően,és a videókártyák kapnak olyan szoftver támogatást ami ki présel 20% + a játék sebességéből.Szóval nagyon sok irányelvet figyelek ez alapján nem tévedtem,de a Farcry 4 egyből megvettem a Tescoo ban 10090ft ér D Feléig vittem meguntam,de fent van folytatom,és bele teszem a cipős dobozomba ott nem porosodik,és karcolódik majd elő veszem mikor megjön a Magyarítás :)
  • bakkerman
    Sajnos ez igaz...nemhiszem h 6x nap alatt visszaerosodne a forint
  • Overburner
    Én is így vagyok vele, tavaly Watch_Dogs The Crew-t vettem meg másra nem volt szivem pénzt kicseszni. Dragon Age csúszott be majdnem de azért mégse lett belőle semmi, GTA-ra már rég félre raktam. Dollár meg most hogy megszaladt kész szivás bármit venni.
  • gregoryan
    az a jó, hogy ilyen deviza árak mellett márciusra fel szalad 14-ről..akár 16-ra is.. AKTUÁLIS NAPI közép árfolyamon ez jelenjeg 16.500ft. a 60$ al számolval. euróban még viccesebb!
  • bakkerman
    csak nagyon sokan vannak annyira álszentek,hogy letölti,kipróbálja,és mivel fut,tud vele játszani,onnantól esze ágában se lesz megvenni a játékot,mert minek...én kevés játékot veszek 1 évre lebontva,2014-ben 3 játékot vettem,azokat is azért,mert tudtam hogy nem lesznek feltörve,de már jó előre félretettem a pénzt ezekre. Ahogy félretettem már karácsonykor is a GTA-ra,és hiába fogják feltörni netalántán már megjelenés napján,inkább megveszem boltba,14k-ért is ha kell. Lehet ebben az évben ez lesz az egyedüli eredeti játékom de az legalább tényleg minőségi alkotás legyen :D
  • kasa85
    Skacok tudom nem ide való,de tapasztaltak tudnak segíteni.Windows 8.1 X64 rendszerem van.GTA 4 nem akar menni valami megoldás van rá?Eredeti a rendszer több verzió GTA4 ki próbáltam.Találtam egy jó mokotat is amiben benne van a legszebb textúrák,és át van dolgozva,de az sem megy.Előre is köszönöm a nem ide való kérdésemet :)
  • kasa85
    Mivel pénzért árulják,és se demo se semmi,így lehet.Mindegy kár ezen lovagolni tetszik csökkentett áron megveszem 8000ft megér egy év alatt megvan.A warez nem demó,így jogokba ütközik amit teszek ez miatt meg veszem a szart 20 ezresért persze nem állja meg az illető szó nélkül.Azt mondom próbáljátok ki meg fogja érni az árát nekem nagyon tetszik azt amikor egy arányban lesz a minősége az árával akkor meg lehet venni. :)
  • gregoryan
    Hali....

nem értem az inlyen ENVE tipusokat miért is nem lehet röptében kitiltani egy publikus fórumról?

Gyönyörű tájszólásosan előadta magát, és ezzel le is járatta! mostmár mindenkinek van fogalma milyen agysebész elmével van megáldva:))

persze szóljatok ha még nem volt valakinek elég a stílusából és belőle.. :))
  • bakkerman
    Jaa ertem :) Hat ugy valoban beleun az ember eleg hamar
  • Overburner
    4-et annyira fikázza mindenki. Nem volt azzal baj. Kicsit komorabb volt kicsit más hangulat volt az elcseszett porton kívűl nem volt baj vele. Lehet hogy más csapatot céloztak meg vele és nem a 12 éveseket? Én több mint 3x kijátszottam és nem unom meg egyedül a TLaD-ot nem játszottam ki mert valamiért nem jött be. GTA 5 meg sokat változott a 4-hez képest a sok sírás miatt telerakták komolytalankodással meg baromságokkal ami nem rossz csak így most már a kis pszihogyerekek is játszhatnak vele anélkül hogy ne mondják hogy uncsi jaj uncsi. Biztos sokan vannak akiknek a GTA 5 sem jön be de azért jelentősen kisebb ez a % ezek miatt a lépések miatt. A késések miatt meg kompenzálhatnának valamit. Bár ha nem lesz tré-rom az egész akkor megbocsájtható. A fizetésről meg igazatok van de azért elég sok újonnan kijött játék bőven 10k alatt is árulnak. Vagy akkor miért van az hogy a Braziloknál 9k körül van ez az egész? (Nuuvem) Akkor ennyi erővel nálunk is lehetne olcsóbb.
  • Kandurex
    Csak a sztorit vittem.
  • bakkerman
    8-10 ora utan mar 50%nal jartal?? Azt hogy?
  • Kandurex
    Nem. Tudom, h másnak az a vízválasztó
  • RYO21
    Nem Trevorra gondolsz?
  • Kandurex
    Az sajnos kimaradt. Pedig az elég fasza, lehet az hiányzott, csak épp nincs plus+ om :(
  • Kandurex
    Igen, igen, tényleg jobb, mint az előd. 8-10 órát bele is fecőltem az 5. részbe és valahol 50% környékén untam rá. Az első pár óra ugyanolyan dögvész, mint a 4., aztán Michael belépésével kifaszásodik a játék, aztán szép lassan beunalmasodik....na, de majd más is megtapasztalja.
  • ratgab
    Srácok gondolom mindenki belekóstol majd az online részbe is. Majd lehetne szerveződni....Nem is tudom mibe....Konzolguruk milyen lehetőségek vannak csapatos mókára a GTA 5-ben?
  • ratgab
    Lehet, de attól még vicces lett ez a kép. :-D
  • ratgab
    Ha lewarezolod és ami tetszik utána megveszed akkor egy büdös szava se lehet senkinek szerintem.
  • JaSoN HuNTeR #11940
    Én is így vagyok vele, ha most is átbasznak égni fognak
  • ratgab
    Az okfejtésed helytálló,csak egy valamit felejtesz el. Mi Magyarisztánban élünk és elsősorban a külföldi havi 1000+ eurós fizetésekre apellálnak a játékgyártók. Az, hogy van kishazánkban is pár "hülye" (ne aggódj én is ide tartozom), aki vásárol ilyen horror áron, vagy kicsit olcsóbban, kicsit ügyeskedve, de eredeti játékot az csak hab a tortán nekik. Bónusz, aprópénz...nevezd ahogy akarod.

Európai 1000-1500, vagy 2000+ eurós fizetések mellett mi az a 60 euró? Semmi, núdli, lófütty. Nekünk sok, mert szarul keresünk....Ennyi.
  • ratgab
    Igazad van egyébként hogy egyre drágábbak a játékok és a steam is pofátlanul drága. Én se csinálok ilyet rendszeresen, hogy 18000-et kiadok egy játékért, de a GTA 5 miatt most megteszem, mert bízom benne, hogy jó lesz. Persze ha csalódom Rockstar többet nem lát pénzt azt is biztosra veheted.

Mellesleg azért 6000 FT csak 6000 Ft..Ha pont az ár tart vissza a vásárlástól, akkor ugyanúgy jó lehet a dobozos verzió is. Olcsóbb is és semmiben nem fog különbözni a steames verziótól...Mindkettőnek kell majd social club úgyis.
  • ldavid
    hm.. nemtudom. ezzel még nem játszottam de a 4 szerintem az addigi legjobb rész volt szinte minden tekintetben.
  • báttyó02
    én annyit fűznék ehhez hozzá, hogy abban egyetértek hogy a 4egy unalom volt, csomószor nekiálltam anno, egy ideig mindig vittem, de sosem fejeztem be...ezzel szemben az 5 tényleg jobb volt amíg toltam a singlet, viszont miután először elkezdtem az online részét, na azóta csakis ezt tolom, egyszerűen megunhatatlan, eszméletlen jó lett, és igazából nekem az 5nél ez jelenti az igazi fejlődést, vagy hogy mitől ilyen igazán jó ez a játék.
  • tommygear
    ezek pálinkák
  • Ra1n
    Ugyan olyan maradt a játék?:)
    A 4 egy dögvész volt,végig untam és utáltam a karaktereit is...A sztori gyenge volt a játékmenet unalmas, a küldetések ötlettelenek....
    Ezzel szemben a GTA 5-ben számtalan dolog olyan mintha egy Guy Ritchie filmet nézne az ember, frankó sztorival szerethető karakterekkel (a tucatátlagos nigrót is talán ideértve, legalább nem azon az amcsi pákós "wázzápnigga" nyelven beszél mint amivel a sün andrásban és a 4-ben találkozhattunk).... Messze nem maradt ugyan olyan, a GTA 5 minden percét élveztem és végitoltam. A GTA 4-et nagyjából 3szor szereztem meg mire hajlandó voltam végigvinni,mocskosul untalmas volt....
  • JaSoN HuNTeR #11933
  • JaSoN HuNTeR #11932
  • ldavid
    nem a gyenge forint miatt drágább? a német amazon is annyiért adja a dobozost
  • kasa85
    Lehet be vezették a GTA adót,ha már az internet fuccsot mondott
  • Lacika1992
    Ez mekkora faszság, hogy steam-en 6000-el drágább. :D
  • kasa85
    Jól teszed én sem veszem meg majd valamikor mikor kb 8000ft lesz.Nem kell egy éven belül akciósan meg lesz akkor meg veszem addig warez huszár leszek.Nem szégyellem rengeteg warez játékom van,de meg veszem azokat amik értékes tudjam mit veszek meg ez olyan mint a drogériában a próba párfüm.Bele szippantok jó megveszem :) Az ára max 12000 saccolnám,de bele gondolok egy Xbox One olcsóbb már az jobban megéri.Miért is ? Mert nem csak egy fajta hardver van benne tömeg gyártva,így a játékok mennek normálisan nem kell ti patch meg egy év mire a felét befoltozzák.Nem panaszkodom fél milkás gépem van mellette PS3,Xbox360 RGH ami viszi a virágbolti játékokat.Majd PS3 exlusive játékokat ki tolom lemezeket,és gépet eladom veszek egy PS4 vagy Xboxot arra legalább hamar megjelennek a játékok nem kell patch,hogy menjen,és sorolhatnám.Tudom nem ide tartozik amit írtam,de egyre jobban elkeserít ez az árfolyam ami megy.
    Ja nem vagyok gazdag átlag keresetem van,de nem költök cigire semmire félre teszem egy év alatt megvan amim jelenleg van játékokat meg tesztelem amint tetszik megveszem közte lesz a GTA 5 is,de majd egy év múlva Magyarítással remélve,és megfelelő foltozásokkal,mert félek lesz mit PC adaptációba mit javítani túl sok a hardver,és szoftver nehezebb mint konzolosok fix hardver ,és szoftverek esetében.