Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most csak trollkodsz, ugye? 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Régen párszor énis belefutottam. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõkerestem az elsõs füzetem, ly-os al tanitották...a mocsok tanár OMFG 😄
Nem vagyok magam sem egy helyesírási kéziszótár, (Sõt!!!) de ezért egyszer nagyon megszóltak, azóta én is mindenkit, hogy a muszály az muszáj eredetileg! Soooorry 😛
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Te valami nagyon mással játszottál...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két kisebb észrevétel a GTA IV után:
Még csak ismerkedtem a játékkal tegnap este, de tetszett, hogy Franklin nem feltétlenül baszta be az általam kiszemelt verda üvegét, ha éppen eltulajdonította 😊. Szépen kinyitotta, sérülésmentesen...
A másik, hogy nem lehet gázelvétellel rávenni az automata váltót a jármûveknél, a felfelé gangolásra, mint az elõzõ epizódban. Ha kis gázzal gyorsultál hamar felfelé váltott, ha odaléptél kihúzatta a verdát, magasabb fokozatban mintha a kickdown is dolgozott volna. Itt csak húzatja a motort. Csak kisebb észrevétel. De lehet, hogy csak én nem jöttem még rá a titok nyitjára.
Amúgy meg végre megint egy új GTA!!! Végül is szép is, jó is.
És ez a lényeg.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM