27719
  • MerlinW
    Nem kéne megvárni a játék megjelenését hozzá?:)
  • vk90
    Amúgy nekem ez tökre nem tetszik hogy 1 millió dollár bónusz. Minek? Ez majdnem olyan mintha pénz kód lenne. Hét nem jobb amikor saját magamtól szerzem meg a játék során?
  • hemmis
    sziasztok kaptam a játékhoz egy kódot ami 1000000 dollárt ad de mikor beváltom nem látom hogy hogyan, tudja valaki hogy hogyan kapom meg?
  • Ironman2
    Majdnem azt olvastam a bannerban hogy 404

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.05. 11:35:45
  • JaSoN HuNTeR #12056
    Sok sikert királyak vagytok!
  • Skyvolker10
    Aki jól tud angolul és van kedve hozzá jelentkezzen fordítónak a kingmakersteam.com/gta5.php oldalon.
    Az esetleges fordítók munkáját minden angolul nem vagy nem jól tudó nevében köszönöm.
  • Bal0924
    Sziasztok!

Melyikre érdemes feltenni majd a GTA5-t, HDD vagy SSD?
    Csak a betöltésben lesz gyorsabb vagy játék menetben is?
  • bakkerman
    na ja,lehet már a 3. csésze kávémat szürcsölném és még hol lenne az éjszaka...:DDDD na majd márciusban
  • kill3r21
    Helyette zombihent :)
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.26. 14:18:10
  • Overburner
    57 nap mi ez már? Semmi.
  • Fpocok
    Sírok ;(
  • Lacika1992
    Holnap már játszhattunk volna vele :/
  • arty
    nuuvem-es lesz jó, ha nem lesz régiózár - náluk ~9k környéki a roszaros letöltőkód

kapja be az RS, steamen majd pár juroért veszem :(
  • ldavid
    na, ez már kb. annyi mint a dobozos, kiszállítással együtt
  • MerlinW
    33 font a #FUNCASH kuponnal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.23. 14:42:25
  • bakkerman
    Es meg hany szazezren gondolkoznak majd ugyanigy a vilagban
  • Fernandooo #12032
    Pont erre a rétegre alapoz a Rockstar.

• Mr_no_NaMe
    Ha tényleg ilyen sok dlc lesz, valszeg én is preorderelem majd a piratebayról xD Konzolon elég gány volt, ahhoz képest hogy GTA
  • vk90
    Azért tényleg szemét a Rockstar :) Mondhatnám azt hogy na most akkor megveszem a játékot majd ha lesz leárazás, dehát már így is 3 és fél éve várok rá! Nem fogok várni többet megveszem első nap :D
  • Tikal #12020
    de milyen minden benne van csomag ember?? :D

A játék már alapból kurva tartalmas, amióta meg kijött kapott már vagy 10 DLC-t ingyen!!! Rengeteg autóval, ruhákkal küldetésekkel... Szerintem sose lesz fizetős DLC a játékhoz... szóval ha neked valami fullos csomag kell majd amiben benne van minden DLC akkor várjál a GTA VI megjelenéséig amikor abbahagyják az V támogatását :D
  • Overburner
    Persze én ezt tudtam sőt PC megjelenés után pár héttel jön a Heist DLC ami a legnagyobb szabású DLC lesz idáig és az szintén ingyen lesz.
  • Skypack
    " All existing gameplay upgrades and Rockstar-developed content created since the original release of Grand Theft Auto Online will also be available for PC, with much more to come." Rockstar oldaláról
  • Overburner
    Persze de én nem olyan típusú DLC-kre gondoltam hanem amik idáig is jöttek. Többsége márpedig a DLC-knek biztos hogy ilyesmi lesz és ezekért nem hiszem hogy fizetni kell majd :D
  • NEOreg3
    Episodes from Liberty City szerű standalone "DLC"-k még azért jöhetnek
  • Overburner
    Kijött már hozzá kb 6 DLC egy sem volt fizetős és lehet keveset mondtam. Miért változna?
  • kasa85
    Akkor törölve amint mondtam majd tudsz segíteni,hogy kell a Blood vagy mi a neve annak a DLC nek ami nagy csomagot tartalmaz.Az eredetivel nem próbáltam volt egy teljes rész amiben benne van az összes DLC na abban a New Game,és a DLC ikonja nem látható nagyon érdekes majd dobog egyet FRAPS al.Mindegy majd meg nézem youtubon melyik ikon az mit kel nyomni azt meg van oldva bár jönnek a mikrolagok a tört sajnos ilyen próbáltam,és a legfrissebb frissítés nagyon sokat dobott a játszhatóságon alig van akadás igaz gép is megvan alá,de ilyennek kellett volna jönnie.Remélem GTA így jön az Uborkáék szeretnek optimalizálatlan cuccokat ki adni,de ez egy más dolog nem megyek bele mindenhol meg található ez a probléma kevés Game van amihez nem kell frissítés. :)
  • bakkerman
    Ja,pont egy GTA-hoz nem lesz...:D 2015 van
  • Overburner
    Ubisoft azért más tészta. Nekem is megvan a W_D most vettem meg hozzá a season pass-t 900ft ért és minden dlc benne volt. Szerintem GTA 5-höz nem lesz fizetős DLC. Egyébként bátor vagy én biztos nem probálkoznék ilyesmivel eredeti játékkal.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.20. 14:23:32
  • kasa85
    Most :D Majd egy év múlva mi lesz.Watch_Dogs meg van alapjáték erre kapott külön nagy csomag DLC megesz az ideg :) Warezt megpróbáltam erre a menü rendszerben a New Game,és a DLC nem látható csak egy üres ikon.Félek a GTA5 is kap egy ilyet bár legyen jó áron csak ne egyesével adják a fegyvereket meg a Nude csajokat :D
  • kasa85
    Én Márciusban ezt várom A Magyar Bosszúállók.
  • Overburner
    De minden GTA 5 DLC ingyen van most ti miről beszéltek őszintén ?:D
  • kasa85
    Igen ezek a DLC is nagyon idegesítőek.Azt mondom legyen,de benne a játékban nem fűszálanként :) Eskü tényleg nem értem mikor egy fegyvert DLC adnak ki.Simán lehetne az alapjádékban.Én megvárom az GTA5 Edisönt azt abba bele préselnek mindent.Csak az a baj magamnak mondanák ellent,mert meg venném 8000ft ért csak mire kijön a mega csomag amibe minden benne van legalább 2 év,ha nem több,de ne legyen igazam.Szerintem egy halom DLC lesz a GTA5 höz.Nem tudom lehet ki próbálom a DLC le warezolni csak félek eredeti a játék akkor ugrom amennyiben le csekkolják bár nem tudom,hogy nézik kinek mi van fent a gépén.Mindegy DLC ide vagy oda alapjátékért ki adok 8 rongyot meg egy légfrissítőt azt a DLC marad,vagy le szedem ingyér azt warez teljes alapjátékkal társítom,mert márciusban azt szedem le karácsonykor lesz meg majd eredetibe :) Na szellőztetem a szobám,mert sok volt a spray
  • grebber
    Ja ,de arra már nincs pofájuk hogy számszerű eladási adatokat közöljenek majd.
  • Malakai
    Azért valahol szomorú ez a lista. Nyolc játékból három előrendelés, kettő early acces, egy hd remaster és egy kiegészítő.
  • Rayden02
    Hát...ezt is megéltük!
  • arty
    a játékpénz erősen tönkrevágja ám a játékot, just sayin.....
  • MerlinW
    Vagy szürke, dél-amerikai, stb oldalon vásárolsz, mint én meg sokan mások. GTA 5 esetében mondjuk ez pont nem fog működni. Nuuvem, allkeyshop, stb-nek hála szinte az összes nagy címet 6-8k alatt vettem megjelenés után 1-2 hónappal. Az új Borderlands-et pl 4k-ért vettem megjelenés utáni héten. Okosan kell vásárolni:)
  • Malakai
    Csak ha rockstar berakja salebe, de ez azért egyáltalán nem biztos, egyébként szerintem sokáig nem lehet számítani leárazásra, legyen az retail, vagy digi. Persze steames jelenléttől akkor várhatnak igazán jó számokat, ha ki is használják, pl a salekkel. Reméljük így is gondolkoznak.
  • MerlinW
    Háááát akinek doboz is kell, az költsön:) Digi-t hamar lehet olcsón venni.
  • Sponnyabob
    Na akkor karácsonyra egész jó ajándék lesz. :D