27719
-
Meridius #12106 Ha nem basszák el a portolást, azért az ajánlottnak hoznia kéne a min. 30fps-t current-gen konzol látvánnyal. -
#12105 az ajánlott gépigény a valódi minimum, én legalábbis így állok hozzá, aztán persze lehet majd pozitívan csalódni -
#12104 amennyire a negyediké volt anno ... (fullkamu, semmitérő rockstar propaganda :) ) -
#12103 A gépigény mennyire reális? Csak mert az előzetes híresztelések és gamer félelmek alapján ez elég karcsú. Az ajánlott gépigény pl. mire vonatkozik? MSAAx8, minden ultrán? mert akkor kötve hiszem hogy elég oda a 2 GB videokari. -
#12102 Hát jobb esetben :D -
Lacika1992 #12101 Ha nem csúsztatják megint. :D -
RYO21 #12100 Mindegy annyira nemfontos, 41 nap múlva úgyis kiderül :D -
#12099 Habár ez nem PC, hanem játékosok fóruma, de valószínűleg a konzolosban nagyobb sikerrel jársz. -
RYO21 #12098 A current genes verzióban lehetett állítani a map, és egyéb HUD elemek pozícióját?
Mert némelyik videóban teljesen a sarkokban van, máshol pedig úgy helyezkednek el mint a prev genes verziókban. -
Borg #12095 -
#12093 LAssan az nvidia logó a játékok elején azt jelenti, hogy nvidián megy szarul :D -
#12091 ehh ez a sok "én most jól megmondom a tutit" komment :S
majd ha megjelent és mindenki kipróbálta akkor rinyáljatok hogy kinek milyen karin nem megy a játék, addig meg felesleges.... -
#12089 melyik effekt volt amd only? semelyik
jól futott-e ettől függetlenül vidián? igen, tökéletesen, sőt -
#12088 Nem mivel nem érintett és nem is tudtam róla hogy ilyen előfordult. Egy Dice-os játékom sincs, de azért meg lehet nézni hányszor szivatja meg az Nvidia az AMD-seket és forditva. Magát az Nvidia céget nagyon sunyinak és furkálódónak találom, már csak ezért is elvből nem veszek tőlük. -
#12086 Én kérek elnézést. -
#12085 Akkor olvasd el még egyszer te is. Ez nem Map Editor hanem Mission Editor. Készíthetsz versenyt, Deatmatch-t, Capture-t, LTS-t. -
#12084 Van ilyen. Most olvastam, hogy tán a készítők az ilyen "legjobbnak" vélt pályákat be is teszik a multis eventekbe vagy mi a töcs.
Itt olvashatod.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2015.02.09. 09:09:44 -
#12083 Az eredeti mapot nem lehetett átszerkeszteni, de objektumokat lehetett hozzáadni (épületek, növények, hozzáadott járművek stb.) Pl. komplett mesterséges szigetet is lehetett építeni multihoz. -
#12082 és ott mit lehetett csinálni?
mert mission editor az van.. de map editor nem hiszem hogy lesz.. -
#12081 Olyasmi, mint a SA MP-hez volt. A GTA IV-hez is volt hasonló.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.02.08. 23:40:01 -
#12080 map editor??? -
#12079 Sziasztok
Lehet valamit tudni arról, hogy lesz-e map editor a GTA V-ben (PC-s multihoz)?
Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.02.08. 23:26:51 -
Borg #12078 Amikor a dice ugyanezt csinálta csak a másik oldallal a frostbite motor kapcsán az nem zavart ugye? -
#12077 Csak annyit tudok hogy mióta az Ubi lepaktált az Nvidiával az Ubi nem is beszélgethet az AMD-vel tehát amikor ki jön egy Ubis játék azt az AMD 100% hogy nem látta így driver-t se tudott készíteni rá megjelenésig (legalább egy bétát) ami azért elég sokat számíthat. Nekem mióta ezt megcsinálta az Nvidia azóta olyan gusztustalnnak tartom az egész céget hogy kimondhatatlan. -
#12076 attól függetlenül ugyan olyan szar minden játékuk nvidián is... -
#12075 A lényeg, hogy az én 8800 GT karimon csak eldöcög valahogy mert nVidiás vagyok -
#12074 ezeket a baromállatságokat ti honnan szopjátok?
nyomtam az fc4et 290en, kutya baja nem volt... (ami meg igen, ott a 970 is halott - szaggatózások)
ubi címek azóta ekkora mocskok, h jött a nextgen és ezek a fakezű majmok képtelenek voltak NORMÁLISAN emelni a grafikai szintet... elbaszás elbaszás hátán. majd talán a játékaik következő részére rendben lesz a teknójuk és nem lesznek ilyen gondok
wollnerd - látom te is tájékozott vagy nagyon, a jövöheti lottoszámokat nem akarod bedobni a közösbe ide? -
#12073 semmiféle ilyesmi nem volt a wacsdogznál se (egy kis txaa-tól és hbao-tól itt se borul a világ, kb annyira "látványosak", mint a seggeden egy pattanás :D ) -
#12072 Az a baj hogy ugyan ez volt az Ubisoftnál nem rég és azóta egy rakat kaki minden cimük mióta Nvidia popsinyalók lettek. Hát remélem hogy az AMD is odakukkanthat és engedik őket hogy optimalizálják a játékot AMD-re mert ha Nvidia lesz a "szponzor" akkor AMD oda se leshet. -
#12071 Na beindult a sok vészmadár:) -
#12070 Remek.... Tehát, nem csak hogy vehetek egy GeForce GTX970-t minimum, hanem el is dobhatom az alig 1 hónapos rapth AMD Gaming Evolved-et is... Remek... remek... -.-
Félek hogy egy AMD Radeon R9 280X nem lesz elég, mert vszeg arra nem lesz jól optimalizálva...
-
Borg #12069 Az, hogy az nvidia féle txaa-t támogadja a rockstar, hogy optimalizálhasson rá az nvidia, még közel sem jelenti azt, hogy ne lennének pártatlanok. Nyilván ha az AMD-nek van (lenne) valami, amire szintén érdemes, akkor megteszik azt is.
Sehol nem írtak pl olyat, hogy a GTAV TWIMTBP lenne. Ellenben a mantle támogatásról igenis voltak pletykák korábban, mivel a konzolport miatt logikus lenne. -
#12068 Megint az lesz mint watch dogsnál, 2x olyan erős AMD kártya kell ugyanazért a teljesítményért=/ -
ratgab #12067 Tervben volt egy gtx 970 vétele (május-júniusra időzítve). Lehet nem kéne megvenni a mos.tani amd kártyámhoz a játékot 0 day, hanem meg kéne várni akkor már az új kártyát.
Azért a cikket végigolvasva árnyalodik a kép. Valami exluzív speciális effektről írnak. A főcím meg kicsit szenzációhajhász, mert nem arról van szó, hogy AMD kártyával semmi optimalizációra nem számíthatunk. Csupán NVIDIA kártyával új opciók lesznek elérhetőek név szerint egy fejlett élsimítási metódus. A TXAA a cikk szerint az MSAA techológia következő állomása, annál fejlettebb megoldás.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.08. 17:15:59 -
#12066 Elmegy a kurva anyjába most már az Nvidia. Megint egy optimalizálatlan szart kapunk majd így. Legalább a Rockstar maradt volna pártatlan. -
#12065 még épp időben szóltak, az AMD tulajok még elmehetnek venni egy 3,5 gigás nvidiát -
Meridius #12064 Nvidia to exclusively optimize GTA V for PC
-
#12063 ja de... de online-ban jól jön majd meglátod :) -
#12062 konzolos topik -
hemmis #12061 a problémára valami megoldás? egyébként (xbox one)