Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Grebbernek nem a GTA-van baja hanem a hypeal...
Én is ezért utálom az iphonet és az androidot, vagy épp a codot...
Ezzel a 3 dologgal akármit csinálnak, nekem soha nem fog tetszeni, és soha nem is fog meggyözni sennki hogy jók 😊 Mert élbõl utálom öket mint a szar
Nyilván reális hogy az hogy ( SPOILER!) szervezetten szállítóautót rabolunk ki és rajtunk ütnek a jardok vagy az hogy sportkocsival kihívunk két barmot versenyre majd másik emberünkkel álegyenruhában rendõrként meghajszoljuk õket hogy ellopjuk a kocsit vagy éppenséggel ellopunk egy mini tengeralattjárót és egy katonai szállítóhelikoptert hogy késöbb a tengeralattjárót a levegõben szállítva tengerbe hajítva felszedjünk a fenékrõl egy cuccost, (SPOLIER vége 😊 ) kevésbé hangulatos mint egy kalandor leányzóval kiírtani egy szigetnyi gaztevõt minimális logikai keresgélõs feladattal körítve.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kill3r21
A TR-t egyébként végigvittem!
A scriptelt jelenetek atomok voltak tetszett hogy olyan filmes, de kb ezt is vártam...
A Metro LL meg toltam 3 órát, azóta is úgy van!

Ha pontoznom kellene
TR: 10/9
Metro : Mivel nem vittem végig, igy nem teljesen jogos 10/7

GTA V eddig 10/9 (de a levonás is technika dolgok miatt van)

Más:
Tervorral mikor vezettek, kapcsolgassátok a rádiót veszetten, és röhögjetek...😊
kill3r21
És tényleg...😊
kill3r21
Neked is mást jelent a hangulat meg nekem is!
Szerintem teljesen más hangulata van egy autós játéknak , és egy fps-nek vagy egy rpg-nek, vagy egy túlélõ horrornak....
Az hogy te az összes fajtát egy kalap alá veszed az 1 dolog...lehet nem is én vagyok a debil??
Bár valamilyen szinten megértem, mert mindennel játszol és ezért került neked 1 kalap alá a hangulat...
A GTA fõ hangulati elemei a szabad világ, az aztcsinálok amit akarok, de mivel te a csõdolgokat szereted és a gta-t is eszerint próbáltad végignyomni, igy érthetõ hogy nem jött át a hangulata...
Ez kb olyan mindha a hamburgerbõl csak a húst ennéd meg, pedig az egybe finom...
Áááááááhhh <#banplz>

Cikk-részlet:
...majd azzal fenyegetõzött, hogy a padlóra fosik, ha nem kapja meg, amit akar.

A teljes cikk: Aljas trollok szúrtak ki a GTA-mániás gyerekekkel
grebber
Azért játszogatok majd vele, mert lehet hogy hátha akad majd benne olyan rész amibe ne adj isten hangulat is lesz.

Next PC upgrade: 2022

alma2
Kb azon vitaztok, hogy jo csaj-e oooo kit is mondjak, jennifer aniston vagy sem. A jatekosok 90 %-a szerint igen, a maradek 5 %-nak nem az esete, feltetelezzuk ide tartozik grebber is, a maradek 5 % meg csak azert is a tomeggel szembe megy. Akar ide is tartozhatsz most grebber 😊
Nem tetszik, keresel mast, nincs ezzel semmi problema, ha a limbora gerjedsz hajra 😊

szerintem

alma2
Biztos a "hype" a felhajtas amit kore csinaltak nem sokan engedhetik meg maguknak. Az is biztos mar csak ez rengeteg rajongot szerzett nekik. Tudjuk, hogy ezt bizonyos telefon gyarto is kepes volt megcsinalni, a mai napig fenttartani valamilyen szinten. De a legfobb kulonbseg, hogy az a bizonyos telefongyarto keszuleke semmivel nem jobb ma mar, mint a tobbieke, sok esetben sokkal kevesebbet is tud nyujtani. De ezt a jatekot lehet fikazni, kiragadni bizonyos reszleteket ami kevesbe hibatlan, de kozel-tavol nem tud senki mutatni meg egy ilyen kidolgozott,komplex, lelegzo valamit. Es az sem erdekel, ha a kanyaron befordulo auto, mar nem is letezik, mert nem latom. Mar-mar hulyen hangzik, de igy ez offline inkabb hasonlit egy elo varoshoz, elobb elhiszem, mint a sok mmo 64 vagy xxx egyideju jatekossal, akik mint fereg a fakban zizegnek egy npc korul.

szerintem

720p/1080P kérdésben nincs több kérdésem a forgalmon és az oszlopon egyértelmûen kijön mennyire szar a skálázás.

Azzal amiket írsz inkább az jön le hogy veled van baj..😄
Meg az hogy a játékba kb beletoltál 1 órát.😊

grebber
Itt rohadjak keresztbe ha te nem vagy debil.

Kibekurt kurvamindegy hogy hófehérke vagy a terminátor vagy a kibaszpott alien nem a grafikát a stilust akármit hasonltok össze hanem a HANGULATOT (van vagy nincs.)
És persze GTA val szembe kb minden nyer mert nincs sok benne.

Megint csak a két legutobbi legjobbat tudom említeni Tomb Raider és Metro LL. Ahogy kijöttek éjjele után hazaérve leszedtem õket és estig végig is vittem szinte fel se keltem mert odaszegeztek.

Ez meg ott van a boxon és majd egyszer folytatom inkább soorzatokat nézek mert annyira nem ragad magával ,hogy félelmetes.

kill3r21
Engem magával ragadott a GTA V hangulata....meg még sox 100ezer ember szeritem....
Hype tenger?
Hol fater?
1 Trailer 2 Gameplay 1 multi trailer + kb 100 hivatalos kép+ pár plakát nagy városokban....ezt a sorozatot a minõség és válozatosság tett naggyá. és mindig meg tudtak újúlni...

ellenben a két háborús cuccot megmár majdnem láttuk az egész játékot....és a bf kivételével a másik évrõl évre ugyanaz, csak uj pályák vannak és új skinek, és új scriptek 😊
kill3r21
Twilight = Romantikus vámpíros téma, rajongóknak ETALON bármelyik része.
Terminátor = Robotos idõutazós, szintén Etalon...
Felesleges összehasonlítani 😊
grebber
Lemaradt egy se a limbo se...

grebber
A limbo csillivilli akció fps vagy valami hanem egy filléres indi cucc 2 fekete fehérben és ott érdekes van hangulat.
Érdekes a MP3nál még tudtak hangulatot csinálni.

De lényegetel a hype tenger sikerre vitte!

kill3r21
Grebber, ezzel itt nem gyözõl meg senkit, kb mindha azt akarnád mondani hogy a Twilight jobb film mint pl a Terminátor 2 😊
"Az agyonsajnált sokak által lehuroggott csõ szarokban is több az akció a hangulatn a beleélési faktor stb."

Lolololololololol...😄

kill3r21
De ez nem háborús játék!
És nem túlélõ kalandjáték!
sose játszottan egyetlen résszel sem,de pont az általad is említett dolgok miatt fogom minndenképp kipróbáni a játékot! valami kegyetlen brutál módon változatos ahogy eddig láttam! fasza lett!!

grebber
Semmi köze a pc-hez mivel akik írnak róla mind konzolon tolják.

Lehet akár 51111111111111 csilliómillárd különféle küldetés akármi,ha nem vonza az embert nem ragadja magával nem élteti be az embert a game.
Az agyonsajnált sokak által lehuroggott csõ szarokban is több az akció a hangulatn a beleélési faktor stb.

Nektek tetszik az a lényeg.

kill3r21
Pedig van aki így gondolja...😊
Azért öröm látni hogy a sok pc-s hogy nugtatgatja magát azzal hogy ez átlag meg semmi plusz nincs benne, miközben a GTA-k között valamint az utóbbi idõk egyik legváltozatosabb játékmenetével rendelkezõ játék, pár mellékküldetésen kívül nincs két egyforma küldetés,és még az sem mondható hogy egy kaptafára épülne az egész mint a GTA 4..😊

alma2
hirtelen rakeresve, a neten is megvan mind a ket tabor akar csak itt, ossze-vissza beszelnek errol az upscale-rol. Latatlanban azt mondanam, jobb, ha az xbox 1080p-ben tolj aki a jelet, a gagyai tv-ket ismerve, de ha tudom, holnap megnezem a gta-ban es a szememnek hiszek, hogy is nez ki jobban. Az teny, valami rettento reces, reszlethianyos a tavolban. Pedig en aztan pc-n sose hasznalok semmilyen AA-t, de itt mar engem is zavar.

szerintem

grebber
Errõl beszéltem én is semmi nonplussz nincs benne amiért ne tudnám lerakni.
Azért a 2013 éves top 10-embe talán befér majd!

kill3r21
Jah....
löjetek le a tengerparton valakit, és lökdössétek a vízbe.........
Beszarááááááááááááááááááááás
köszönöm

jövõre talán kijön, de le merném fogadni, hogy Paks kell majd hozzá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

alma2
Hogy a jatekrol is essen szo, kb 39 %-nal jarok. Kb most untam ra, ami szep teljesitmeny. Voltam foldon vizen, viz alatt, levegoben. Ami elore vitte nalam a sztori, meg a harom szelsosegesen kulonbozo karakterek hulyesegei, beszolasai, tortenetei. Ha hasonlitanom kellene valamihez, mar mar ponyvaregeny nyomdokaiba is feler nalam sok szinten, legalabbis nemely dialogusok eseteben biztosan.
Itt jon az, hogy mar sok-sok eve kihalt belolem az a hajto ero, hogy csak azert is vegigviszem a jatekot, mert ettol jobb lesz nekem. Siman felbehagyok barmit, ha nem szorakoztat mar. Itt szerintem elegge ellaposodott, de gondolom lesz meg benne egy-ket csavar. Igy mai fejjel, nem is ertem, hogy leul ele a sok millio ember, aki egy kukkott nem ert az egeszbol, egy erosen sztori orientalt jatekban es megis oda van erte. Na mindegy, nem akarom megfejteni ezt.
Nekem nagyon nem tetszik, hogy tul, ha lehet ilyet mondani, arkad az autok iranyitasa, szinte mindent megbocsat, aztan az i-re a pontot az fel is teszi, hogy barmilyen felboroult jarmut, vissza lehet allitani a kerekeire.
Kozben erezni, dolgozik alatta a fizikai rendszere, barmit ki lehetne hozni belole, de szigoruan megy at az egesz iranyitas, fizika a hulyegyerekek stilusba, hogy esz nelkul lehessen mindenen athajtani, beveni barmilyen kanyart 5000 km/h-val.
A megvalositas szerintem pelda erteku, persze nalam is vannak keson megjeleno objektumok, de hogy egy ilyen reszletekkel kidolgozott varost, masodpercek alatt, akar madartavlatbol kovethetem, kozben sok finom apro reszlet megmarad, nem is tudom, hol lattam utoljara ilyet, ha lattam egyaltalan.

Ha egyszer szabad kezet kapnanak a modderek, némi tamogatassal, siman csinalhatnanak belole egy test drive unlimited szintu autos jatekot, na akkor ket peldanyt is vennek belole 😊

szerintem

kill3r21
Nekem már megvan, szerzõdött Rockstar tesztelõ vagyok
talán április/május

a 720p/1080p témát vigyétek már máshova, thx
DarkSector
Az RDR-el jön egybecsomagolva Bundle kiadásban.
Gamestar-osok tudják csak a megjelenést. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PC re mikor lesz ez a játék?

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez mi? LOLOLOL

Akinek forgalom hiányzott menjen este alagútba

Winpho lol
kill3r21
Mekkora komolyság ez a Trevor, most értem hozzá, hatalmas szöveget nyom, mirõl marad le akinek semmi angolja nincs atyaisten....
És mint vártam windowsphone-ja van, õ az én emberem...😊

Franklin: Galaxi S3
Michael: Iphone
Trevor: Lumia

Tehát a rockstar szerint is jó a sorrend...

Iphone a gazdagoknak, samsung a közép embereknek, winpho a fos 😄
toysoldier
nem tudom írtátok-e már, de benzinkutat is

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Voltan
Azért az marha vices, hogy így meg kell magyarázni, hogy egy új GTA megjelenése nem fogja megdobni a bûnözési rátát.

Ha már Rockstar, akkor miért nem akadtak ki a Red Dead Redemption-ön, ahol szintén pofánlõttél mindenkit, sõt, még halottgyalázás is volt bõven, meg a ló mögött vonszolva végeztél ki sokakat, ha úgy akartad. Ja, értem, az nem korabeli dolog. A Manhuntot már fel sem hozom, pedig az is Rockstar.

Nem baj, kell a hype.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
hát igen már rájöttem de elõszor furcsa volt😊)
Kongy
A lényeg a fedezék, meg a speciális képesség használata 😄 Ha ezek megvannak akkor nem vészes.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
hát igen és elég nehezek is xd
Kongy
Ja meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a szemét megöli Johnny-t a Lost and Damned-bõl :'((

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Azt tudom ha Trevor akkor õrült lövöldözés 😄 Ez kb 90%-ban igaz a küldetéseire eddig 😄

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
nah csak élelmiszer boltot lehet rabolni
ProGabe
Take Two's GTA V posts $800 million in first-day sales
http://www.reuters.com/article/2013/09/18/us-taketwo-gta-idUSBRE98H0Z720130918

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Myselor
egyetértek én nagyokat néztem a küldetései közben,meg a bemutatkozása is kemény volt.még alig toltam vele de már most durva😊
Kongy
Úristen😄 Ez a Trevor egy beteg állat 😄 Talán a legbetegebb karakter eddig a GTA-ban😄 Brutál.

DarkSector
Nemtudom.
Szerinted? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Csak monitor 😊

Coral: mindenki játszik, csak én vagyok hülye és nem tolom :d
Coral Springs
Na mi van ? Hogy hogy ilyen kevés hozzászólás termelõdött ma ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill