Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ezért utálom az iphonet és az androidot, vagy épp a codot...
Ezzel a 3 dologgal akármit csinálnak, nekem soha nem fog tetszeni, és soha nem is fog meggyözni sennki hogy jók 😊 Mert élbõl utálom öket mint a szar
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A scriptelt jelenetek atomok voltak tetszett hogy olyan filmes, de kb ezt is vártam...
A Metro LL meg toltam 3 órát, azóta is úgy van!
Ha pontoznom kellene
TR: 10/9
Metro : Mivel nem vittem végig, igy nem teljesen jogos 10/7
GTA V eddig 10/9 (de a levonás is technika dolgok miatt van)
Más:
Tervorral mikor vezettek, kapcsolgassátok a rádiót veszetten, és röhögjetek...😊
Szerintem teljesen más hangulata van egy autós játéknak , és egy fps-nek vagy egy rpg-nek, vagy egy túlélõ horrornak....
Az hogy te az összes fajtát egy kalap alá veszed az 1 dolog...lehet nem is én vagyok a debil??
Bár valamilyen szinten megértem, mert mindennel játszol és ezért került neked 1 kalap alá a hangulat...
A GTA fõ hangulati elemei a szabad világ, az aztcsinálok amit akarok, de mivel te a csõdolgokat szereted és a gta-t is eszerint próbáltad végignyomni, igy érthetõ hogy nem jött át a hangulata...
Ez kb olyan mindha a hamburgerbõl csak a húst ennéd meg, pedig az egybe finom...
Cikk-részlet:
...majd azzal fenyegetõzött, hogy a padlóra fosik, ha nem kapja meg, amit akar.
A teljes cikk: Aljas trollok szúrtak ki a GTA-mániás gyerekekkel
Next PC upgrade: 2022
Nem tetszik, keresel mast, nincs ezzel semmi problema, ha a limbora gerjedsz hajra 😊
szerintem
szerintem
720p/1080P kérdésben nincs több kérdésem a forgalmon és az oszlopon egyértelmûen kijön mennyire szar a skálázás.
Meg az hogy a játékba kb beletoltál 1 órát.😊
Kibekurt kurvamindegy hogy hófehérke vagy a terminátor vagy a kibaszpott alien nem a grafikát a stilust akármit hasonltok össze hanem a HANGULATOT (van vagy nincs.)
És persze GTA val szembe kb minden nyer mert nincs sok benne.
Megint csak a két legutobbi legjobbat tudom említeni Tomb Raider és Metro LL. Ahogy kijöttek éjjele után hazaérve leszedtem õket és estig végig is vittem szinte fel se keltem mert odaszegeztek.
Ez meg ott van a boxon és majd egyszer folytatom inkább soorzatokat nézek mert annyira nem ragad magával ,hogy félelmetes.
Hype tenger?
Hol fater?
1 Trailer 2 Gameplay 1 multi trailer + kb 100 hivatalos kép+ pár plakát nagy városokban....ezt a sorozatot a minõség és válozatosság tett naggyá. és mindig meg tudtak újúlni...
ellenben a két háborús cuccot megmár majdnem láttuk az egész játékot....és a bf kivételével a másik évrõl évre ugyanaz, csak uj pályák vannak és új skinek, és új scriptek 😊
Terminátor = Robotos idõutazós, szintén Etalon...
Felesleges összehasonlítani 😊
Érdekes a MP3nál még tudtak hangulatot csinálni.
De lényegetel a hype tenger sikerre vitte!
Lolololololololol...😄
Lehet akár 51111111111111 csilliómillárd különféle küldetés akármi,ha nem vonza az embert nem ragadja magával nem élteti be az embert a game.
Az agyonsajnált sokak által lehuroggott csõ szarokban is több az akció a hangulatn a beleélési faktor stb.
Nektek tetszik az a lényeg.
szerintem
Azért a 2013 éves top 10-embe talán befér majd!
löjetek le a tengerparton valakit, és lökdössétek a vízbe.........
Beszarááááááááááááááááááááás
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Itt jon az, hogy mar sok-sok eve kihalt belolem az a hajto ero, hogy csak azert is vegigviszem a jatekot, mert ettol jobb lesz nekem. Siman felbehagyok barmit, ha nem szorakoztat mar. Itt szerintem elegge ellaposodott, de gondolom lesz meg benne egy-ket csavar. Igy mai fejjel, nem is ertem, hogy leul ele a sok millio ember, aki egy kukkott nem ert az egeszbol, egy erosen sztori orientalt jatekban es megis oda van erte. Na mindegy, nem akarom megfejteni ezt.
Nekem nagyon nem tetszik, hogy tul, ha lehet ilyet mondani, arkad az autok iranyitasa, szinte mindent megbocsat, aztan az i-re a pontot az fel is teszi, hogy barmilyen felboroult jarmut, vissza lehet allitani a kerekeire.
Kozben erezni, dolgozik alatta a fizikai rendszere, barmit ki lehetne hozni belole, de szigoruan megy at az egesz iranyitas, fizika a hulyegyerekek stilusba, hogy esz nelkul lehessen mindenen athajtani, beveni barmilyen kanyart 5000 km/h-val.
A megvalositas szerintem pelda erteku, persze nalam is vannak keson megjeleno objektumok, de hogy egy ilyen reszletekkel kidolgozott varost, masodpercek alatt, akar madartavlatbol kovethetem, kozben sok finom apro reszlet megmarad, nem is tudom, hol lattam utoljara ilyet, ha lattam egyaltalan.
Ha egyszer szabad kezet kapnanak a modderek, némi tamogatassal, siman csinalhatnanak belole egy test drive unlimited szintu autos jatekot, na akkor ket peldanyt is vennek belole 😊
szerintem
a 720p/1080p témát vigyétek már máshova, thx
Gamestar-osok tudják csak a megjelenést. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek forgalom hiányzott menjen este alagútba
Winpho lol

És mint vártam windowsphone-ja van, õ az én emberem...😊
Franklin: Galaxi S3
Michael: Iphone
Trevor: Lumia
Tehát a rockstar szerint is jó a sorrend...
Iphone a gazdagoknak, samsung a közép embereknek, winpho a fos 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha már Rockstar, akkor miért nem akadtak ki a Red Dead Redemption-ön, ahol szintén pofánlõttél mindenkit, sõt, még halottgyalázás is volt bõven, meg a ló mögött vonszolva végeztél ki sokakat, ha úgy akartad. Ja, értem, az nem korabeli dolog. A Manhuntot már fel sem hozom, pedig az is Rockstar.
Nem baj, kell a hype.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://www.reuters.com/article/2013/09/18/us-taketwo-gta-idUSBRE98H0Z720130918
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerinted? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"