27719
  • nyirog
    zseniális :D
  • Fpocok
    "Hey rock star, i'm broke so i need to pirate your game on day 1, but don't worry, i will buy it at full price in june.
    Edit: Whoops, planned a vacation in june, gonna have to push back your payment to august.
    Edit2: Having surgery in august, sorry, payment pushed to december.
    Edit3: Siblings having kids, so my money must go to christmas presents. Payment delayed to Q1 2016
    Edit4: World war 3 broke out and i'm called to fight for my country, payment delayed to 2022.
    Edit5: Too busy with my precidency campaign, payment delayed to my second term 2035."
  • Caliph
    omg,100 olvasatlan üzi:D 90% gondolom hiszti :D
  • DantesHUN
    Akkor se értem ezt a hisztit. Most akkor mi van, nincs türelmetek várni? Akinek nincs türelme vegye meg konzolra. Akinek nincs konzol, meg várjon. Komolyan, a játék a legfontosabb? Az életben egy csomó mindenre várni kell. Sokszor van olyan, valami fontosat kéne megvenni, nem egy játékot, valami fontosat, de mert nincs rá pénz, vagy bármi miatt csak később sikerül...és? Ez van.

Azért jogos lenne a felháborodás ha kiadják , olyan szar optimalizálással mint 4-et.
    Vagy ha nagyon bug-os.
    Vagy ha nem javítanak hibákat, nem készítenek patch-eket.
    Ha olyan tartalmakat adnak mérdeg drága DLC-ként el, amit egyébként ingyen ígértek az alapjátékba.
    Ha szervereket elcseszik, és nem fog működni. Ha a saját biztonsági rendszerük miatt, a legális játékkal is szarakodni kell, hogy elinduljon( műr nem tudom melyik Rockstar játék volt ilyen, valamikor régebben)
    Ez mind dühítő. De az hogy késik? Nyugi már . Várjátok ki.
  • Rita79
    Ez aztán a példabeszéd. :D
  • nyirog
    Közben kitaláltam: azoknak az embereknek akik (amúgy részben jogosan) akik azon vannak elképdve h mások mire föl háborognak, mert miért jönnek a warezolással mint alternatívával:
    Tehát ha nekem tetszik egy lány (GTA V) és elhívom randira, de mind 4x nemet mond akkor akármennyire tetszik és akármennyire próbálok kitartani mellette akaratlanul is elgondolkodok rajta h megéri e a beleffeccölt energiát és nem vár e rám vhol egy másik lány (tehát az alternatíva, ami most akár lehetne egy másik játék vagy maga a warez) akinek mondjuk többet érek és második próbálkozásra igent mond és hajlandó eljönni velem. Attól hogy én ennek ellenére kitartok mellette és továbbra is próbálkozok (tehát nem warezolok mert abban hiszek, h akkor magam alatt vágom a fát és soha a büdös életben nem kapok GTA-t) , ettől még simán lehet h úgy telibeszar mint annak a rendje még ha halálomig is tartok ki mellette. Mivel számomra ez egy nagyon életszerű példának tűnik megmerem kockáztatni h minden hasonló hímtársam ilyen helyzetben hasonló gondolati módon járna el - nagyjából a jelen helyzetre is jól illik a ez a példa :D
    Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.24. 20:56:34
  • TBTPumpa
    Linket vagy nem létezik!
  • Szabi #12223
  • Lacika1992
    22 éves vagyok, miről beszélsz? :DD
  • Fpocok
    Modik gyorsan dolgoznak steamen, kaptam is egy hónap büntit, mert leírtam, amit gondoltam. Nem mintha érdekelne ez a fos ezek után.
  • arty
    szánalom
  • kasa85
    Most a számláló nem vissza fele számol,vagy előre megy mi meg hátra az időben ?
    Nem lenen jó levarezolni mivel tényleg magunk alatt vágjuk a fát.Viszont 14 ezret sem ér meg a game.Lehet Amerikában a 100 kilós 12 éveseknek meg veszik,mert még a takarító is többet keres mint itt egy diplomás munkás ! Na mindegy na meg ami felbasz az,hogy ugyan annyiért sőt drágábban kapjuk meg mint a külföldiek.Magyar felirat meg nincs benne,így számomra nem teljes alkotás ez.Mindegy félre téve a feliratot meg értem sokak feldúltságát! Miért is azért,mert nem első alkalommal csúsztatták el ! Első lenen vagy a második azt mondanám oké közbe jött.Mivel jó értesültem ez a negyedik,és ezekkel a pár hetes csúszásokkal szórakoznak hülyének nézik a fogyasztókat.Igen is,ha rendelek kenyeret akkor elvárom azt reggel meg jöjjön a péktől az ABC ve,vagy ott készítsék.A kenyér megérkezik másnap jó szárazan persze,hogy éhesen ki verjük a biztosítékot.Amennyiben foltozzák a játékot találjanak rá megfelelő határidőt ne szórakozzanak,hogy minden hónapban el tolják egy hónappal.Majd meg veszem amikor jó árban lesz,és végre tisztelik a fogyasztókat nem hülyére veszik mint most.Amúgy meg egy hónap alatt ne számítson akkora foltozásnak az ember,hogy jobb előbb mint bugosan.Fejemet rá,hogy ez is üzleti célból van nyilván fel húzzák a népet,és majd rá tapadnak mikor meg jelenik,és viszik mint a cukrot.Fordított pszichológia a hülye is észre veszi.Na mindegy kár ezen rágódni lehet neki esek a Xboxal ezt meg foltozzák ameddig akarják remélem aki ezt ki találta a seggét is össze foltozzák mint Derek seggét az Amerikai História X ben a dutyiban.
  • Fpocok
    Ez a hajrá warez már az ő pénzéhségük okozata. Egyértelműen nekik NEM KELL A PCS FORINT. Egyetértek velük.
  • bakkerman
    Nem,csak sok ember olyan mentalitasu,hogy nem szereti ha hulyenek nezik,es ilyen esetekben meg ha kevesbe is indokolt,de ingerult lesz. Most ez is egy ilyen eset,nem dol ossze a vilag higy kesik 20 napot,januarban se dolt ossze,de oszinten,ezek utan adjak nekik 14 ezer forintot? Hogy megkapjam ugyanazt amit 2013 oszen megkapott a konzolos,csak szebb grafikaval,es meg mindig nem tudjuk hogyan is fog futni a jatek,valszeg nem is fogjuk megtudni majd csak ha megjelent,mert a rockstar annyira szarik a fejunkre,hogy egy ici pici gameplay videot nem adnak ki a pc-s verziorol futtatas kozben.
  • Hellsing47
    fail :D
  • Rita79
    Sztem elszámoltad magad egy tízessel. :D
  • kill3r21
    13 évesen mit akarsz egy 18+os játéktól? xD
  • allock #12213
    Két fizetés hónap becsúszik így pluszba, hogy lehessen még izmosabb alkatrészekkel várni, és ne legyen sírás, hogy jajj szaggat, nem megy :D.
    Csupán felkészülési időt adnak nekünk újra és újra.

Kösz Rockstar Games
  • ldavid
    ps4-en nem ingyenes a multi, csak ps3-on.
    ps3 játék nem igazán megy rajta, csak stream-elni lehet ha jól rémlik.
    xbox-osok meg nyilván abszolút sehogy nem mennek (milyen naív kérdés ez? :D)
  • ldavid
    a múltkor már elmondtam hogy azért van így, hogy megjelenés előtti napon ne 0 nap legyen (mivel órát nem ír csak napot)
  • JaSoN HuNTeR #12210
    Nem tudjuk sajna megvenni nincs rá pénzünk. Ez Magyarország!
  • DantesHUN
    Így nem tudod megvenni? Miért?
  • PeeTeR
    vegyel konzolt, vedd meg konzolra ha nem birsz varni. van megoldas... ha nem fekszik akkor meg...
  • Ironman2
    Pedig meg akarom venni,de így?
  • Ironman2
    Ez már kabaré!!
  • JaSoN HuNTeR #12205
    Ez van. Majd amikor 2 éves lesz a játék akkor majd talán játszhatunk vele.
  • Lacika1992
    Hogy a jó édes geci kurva anyjukat.
    Lehet bannolni nem érdekel nem tudom magamba tartani. :)
  • Bal0924
    Van multi a ps4 változatban? és ingyenes?

Ps3 játékok futnak rajta?
    xbox-os játékok nem futnak rajta?

Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.02.24. 19:05:44
  • ratgab
    Ps3-on ingyenes a multi, xbox 360-on fizetős. Nem tudom a többjátékos mód mennyire érdekel. Ha szempont akkor vagy ps3 vagy ps4. Ha telik rá akkor hosszú távú befektetésnek ps4. Ha csak gta 5 miatt akkor elég oda a ps3 is szerintem. Ha nem érdekel a multi, akkor meg majd talán valaki javasol valami ésszerű megoldást.
  • Hellsing47
    ha úgyis meghalsz féléven belül akkor vedd meg rá a játékokat, ne pöcsölj a letöltéssel
  • ratgab
    Én nem vagyok ideges :-). Ráérek kivárni. Ezt a pénzügyi indokot nem értem. Nincs most konkurencia, ami elhappolná előle a fizetőképes keresletet, ha nem a Bloodborne-t tekintik annak., amit nehezen tudok elhinni.
  • ratgab
    Egyrészt én is majdnem előrendeltem már steamen (meg is fogom), másrészt szerintem a konzolosok is hőzöngenének és ez érthető is.
    Harmadrészt ott tényleg nem szokták ennyiszer eltolni a dolgokat. Másodrendű piac a PC...Sajnos ez van.

Szerintem a kolléga is csak arra utal, hogy ne úgy büntessük a Rockstart, hogy nem vesszük meg a játékot, mert azzal csak saját magunk alatt vágjuk a fát hosszú távon.
  • Bal0924
    Köszönöm.

Lehet hogy ti tudtok várni, még +1-2hónapot, vagy akár még fél évet, de lehet nekem nincs annyi időm....

Rálehet kötni billentyűt, a leszedett játékok rendesen futnak, vagy csinálni kell vele valamit?
  • NEOreg3
    "Tehát jöjjön időben, nem baj ha bugos..."

Márciusban se időben jönne ki.
  • DantesHUN
    Micsoda érv. Azért kell lewarezolni mert késik. Hallod, ha holnap nem érkezik reggel a boltba kenyér, szarok bele oszt ellopom ha megjön...
  • MerlinW
    PS4
  • bakkerman
    Ha decemberben adjak ki csak,akkor se lenne tokeletes. Nem szakmai okokbol tologatjak hanem penzugyi okokbol,a jatek szvsz mar kesz van,tokeletes idopontra varnak. Nekem mar mind1 a januari nagy csalodas utan belolem kiveszett a nagy hype,majd lewarezolom amikor kijon,vagy ha nem torik fel akkor majd 1 ev mulva 3000ert valami kulcsos oldalrol. Az ember nehogymar emiatt idegeskedjen...szarnak a fejunkre,ez van,de jon a tavasz a jo ido,fel a fejjel :D
  • nyirog
    és azt ilyenkor senki se ovlassa el h hányan már előrendelték, mert abból is van ám sok, olyat is olvastam aki már steamen megcsinálta. Könnyebb ráfogni megint mindenre, de a kölcsönös leszarás a lényeg és konzolon is van warez még ha elenyésző is. Konzolon nem mernék ezt megtenni h 4x beszopatják a népet - mindegy h warez vagy nem warez, pénz beszél mi szopunk, ha nem lenne pc-n warez akkor is konzol menne, mert azt nyomja a microsoft is, de lassan a steam is.
  • ratgab
    Nyilván nem fognak 30 milliót kaszálni, de valamennyit fognak máskülönben nem adnák ki. Nem jótékonysági intézmény a Rockstar sem.

Tehát jöjjön időben, nem baj ha bugos...Értem...
  • ratgab
    Tegyük fel ragaszkodnak a március 24-hez és kiadják bugosan...Akkor pontosak voltak, de trehány munkát végeztek....Az jobb volna?

Nem védem én őket egy másodpercig sem, csak azért helyezzük kicsit más megvilágításba a dolgot. Ha tré van a játékkal javítsák ki, én nem szeretek bétateszter lenni.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.24. 18:43:32