Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
városban nappal, és bizonyos helyeken meg alig lehet õket kikerülni, majd csinok képet
DarkSector
Hát ezt nem vitatta eddig senki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tõled mindig csak tanulni lehet.
DarkSector
Hát tudod ebbõl meg sok más hsz-ból tanulnak mások, ha a rosszat tanulják meg rosszat fognak alkalmazni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tudom, nagy hule volt aki kitalálta...😄

MerlinW
Nézd a jó oldalát, egyel kevesebb játékkal kell "elkúrnod" az idõdet.

[merlinw.org]

NagyiBMX
Nem az a story, hogy így oldották, meg azt, hogy Xbox-on is élvezhetõen fusson? Legalábbis ezt válaszolta anno az egyik fejlesztõ brigád a Watch Dogs-al kapcsolatban, hogy ott a grafika, úgy lesz megoldva, a régebbi konzolokon, hogy kevesebb a járókelõ és nincs az a nyüzsgõ élet, mint ami lesz egy PC vagy PS4/Xbox One-on.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nézem itt a videókat és valami kegyetlenül feltûnt: alig van járókelõ! Megy kilométereket aki épp mutatja a játékot, de max ha 2 embert látok. Ez tényleg ilyen durva? Hihetetlenül elveszi a hangulatot. A GTA IVben ez nem volt elkúrva.
kill3r21
Pont hogy nem a flasht nézik, hanem a lemez topológiai adatokat....ami minden lemezen más, az irott lemezen ugyanaz 😊
Ez nagyon kellett.
Tatyla
ohh elnézést úram de nem is látni mit irok mivel az elsõ sort elfoglaja a figyelmeztetõ szöveg 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Tavaly...a muszáj a j-s 😄

Tatyla
tavaj karácsonyra vettem a lányaimnak a boxot eddig nem is nagyon ültem elõtte csak pár órát de ez lesz az a játék ami miatt most örülök hogy van egy a háznál 😄
ja meg majd karácsony körül megveszem a diablo 3-at is rá mert konzolon nagyon jó lett...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
teljesen megéri,én sose szoktam xboxozni öcsém tolja rajta a gameket,de könnyen hozzászoktam ^^
akyyy
annyi pénzbõl amennyiér tmegveszed a játékot, miért nem rghsitod a konzolodat, akkor dvd sem kéne többet venned, és minden játék menne védelem ide vagy oda.
de vedd meg támogasd a készitõket, csak az online-t felejsd el mert bannolják a konzolodat akár eredeti a gta akár nem, a flasht nézik úgyis

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kem001
Ha megveszed eredetiben, nem lesz gond ezen a téren. Bár javítsatok ki, ha tévedek.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Nem!
Teljesen megéri megvenni.

Vraaanyek
Öcsém Xbox-a 1 éve porosodik a szekrényben, régi flash van rajta, de elvileg az nem lényeges eredeti játék esetében ugye??? 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

kem001
Teljes mértékben megéri! Csak ajánlani tudom.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Vraaanyek
box-tulajok, megéri megvenni x360-ra??? - eskü besokalltam, teljesen kizárt, hogy megvárjam PC-re... 1 nap alatt hozzászokom inkább a kontrollerhez 😛

A PCGURU is startolt:

LocalPatriot
Köszi szépen!!<#worship><#eljen>
s/pdif porton kívül más nincs szerintem de itt biztos tud valaki segíteni
Én a játékbelire godnoltam. 😊 Az életben a lopottak még nekem is megvannak.

Vraaanyek
És olyankor mi van, ha van egy régebbi ASUS, de fullHD monitorom, ami az évszázad rejtélyeként, de csak vga kimenettel rendelkezik, arra létezik átalakító, ami mûködik is???

Myselor
nekem megvan már régóta az autóm nem volt ilyen gondom😊
Nektek is elveszik az éterbe a kocsitok ? Legyen az lopott, lopott de tuningolt, vásárolt, vásárolt és tuningolt ? Akár agarázsba állítom, akár nem. Még a inpoundból vagy honnan sem tudom visszavenni 250 pénzért.
Hmm
A play discet is lehet installálni, valaki talált rá megoldást. Csak nem a boxra hanem egy 16 gigás pendrivera kell telepíteni és mehet.

LocalPatriot
Óhh remek, akkor veszem is a hétvégén.
A hang hogy oldható meg?
létezik hdmi-dvi átalakító
Ezeket a hireket teljesen foloslegesen linkelitek. A Rockstar osszevissza hadoval, szivarogtat, ellen-szivarogtat, cafol, majd cafolja a cafolatot. Szimpla hirveres. Majd ha konkretan es egyenesen bejelentik, hogy jon...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem tudom hogy volt-e már,de:

LINK

Ezekszerint Next Genre jön de PC-re még mindig nincs semmi hír...

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

LocalPatriot
Üdv Urak!

Olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy monitoron játszak. Kicsit régebbi a monitorom, így nincs HDMI csak DVI kábelem. Hogy tudnék boxozni a GTA 5-el monitorral?
Jajj! Vagy masfel eve nem volt osszerakva a Boxom es nem ertettem, miert nem ajanlja fel az installalast ez a majom. Ezt ki talalta igy ki? Vagy ez a normalis eljaras?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Conan Reviews Grand Theft Auto V lololol (néhol spoileres lehet)
pc-n tuti megoldható, de szerintem a játékosok 1%-nak sincs rá igénye
Hja, csak majd PC-n ezt nehéz lesz kivitelezni. 😊
Seth
Nem tövig nyomod a gázt, problem solved

PSN ID.: Beegabor

Érdeklõdnék, hogy nem raktak bele valami sebesség korlátozó cuccot?😛 Maffiában is jó volt néha egyszerû autósként kocsikázni, de ahogy néztem a gameplay videókat, itt mennek az autók mint az állat, és nem is tetszik a dolog😞

Esetleg elképzelhetõ, hogy ilyesmit bele tudjanak rakni egy Mod formájában?
kill3r21
Megprobáltam TV-n, VGA kábellel, HDMI-vel, sõt még S-videóval is...
Mindenhol olyan, tehát játékbaj..
kill3r21
de a videóban is?
Totál leveszem, tényleg nullára akkor is látszik, és ha nem más videójában látnám akkor azt mondom nálam rossz valami....de nem és kiidegel 😊
Seth
A default brightness szerintem túl magas. Én még az elején lejjebbb vettem és nem rémlik,hogy megakadt volna a szemem ilyenen, mert ez elég feltûnõ

kill3r21
ps3mon nincs az a vicc
kem001
Hát remélem orvosolják mihamarabb ezt a hibát..

kill3r21
4 perc után nézzétek és vigyázat spoiler
kill3r21
Én még mindig azon a kibebaszott zöldes hibán kattogok nézem a gameplayeket és csak x360on van....
kiakadok.....ocsmács
ebben a videóban nagyon látszik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az csak masodlagos lehetoseg.

Seth
Van tuningmûhely, LS Customs. Térképen kikeresed az ikonját

Azt hiszem tuningolni mobilon tudod. Ifruit vagy mi a neve.
Tormiee17
Akkor lesz új autója pl Franklinnek ha beállok vele a garázsba és akkor már cask azt fogja használni,nem pedig a mostani fehéret??Meeeg hol tudom tuningolni a verdát?