27719
  • Tikal #12270
    milyen érdemi infot vártál??
  • Tikal #12269
    vidd vissza, majd két hét mulva vedd meg újra
  • MerlinW
    Befejezted a trollkodást?
  • Mr_no_NaMe
    Ez csak egy fos játék, most mit vagytok fennakadva ._. úgyse fog elindulni senkinek, akkor meg nemtökmind1? ._.
  • Hunter of Deer
    lehet azért csúszik mert várják hogy kijöjjön a GTX 990 mert csak azon fog futni rendesen :D
  • tommygear
    1-2 kép meg egy launch trailer fog jönni még akármikor is jelenik meg, milyen érdemi információt akarsz mégis? gépigényt is tudni...
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.02.25. 20:35:13
  • totyak
    Egyáltalán nem lepődtem meg a csúszáson, sőt számítottam is rá. Gyakorlatilag 1 hónap volt hátra, de még mindig nem közöltek semmi érdemi információt, ebből érezni lehetett, hogy valami nem kerek. Legszívesebben meg sem venném, de magammal tolnék ki, szóval elvetem ezt a gondolatot. Az egészben az a legrosszabb, hogy elmegy majd 3-4 millió és a R* úgy fogja lereagálni, hogy ők a lelküket is kitették, mi meg (pc-sek) csak ennyire vagyunk képesek, szóval az új részt már lehet meg sem érdemeljük. Lehet arra is megy ki a játék direkt. Egyébként én abban sem hiszek, hogy egy ilyen játék azzal a gépigénnyel valóban élvezhetően fog futni. Az csak a szánk befogására lett kiadva és szerintem keményebb vas igények lesznek. Ez a 20 nap nekem már nem oszt, kivárom, aztán meglátom mi lesz. Eddig is úgy gondoltam, hogy első körben warez lesz, aztán ha korrekt a cucc, akkor vásárlás. Ez a hajcihő meg még jobban megerősít benne.
  • wollnerd #12263
    Na, jól van.... GTA5 miatt is megvettem egy Razer Naga gaming egeret az 576-tól.... Erre meg megint csúsztatják... -.-
  • ratgab
  • kasa85
    Ok :)
  • Ironman2
    Rakd spoilerbe,vagy fejezd be!
  • Ironman2
    Mert elő akartam rá fizetni,de már nem fogok,majd ha megjelenik akkor veszem meg!
  • kasa85
    Trevor nagyon elvont ürge mikor a karakteret között kell váltani,hogy a neki megszabott sztorit végig vigyük vagy részeg,vagy éppen beiglit tol a szomszéd küszöbjére :D Majd meglátod nagyon jó figura a játszhatók közül a legnagyobb arc :D
  • tommygear
  • Malakai
    Üzleti negyedév is országhoz fűződik, nem pedig a cég belső szabályzata, wikin ugyanúgy fent van. :)
  • bakkerman
    mivel nem tartom a kapcsolatot a rockstar pénzügyi felelőseivel,ezért csak a megjelenési dátumokkal tudtam szórakozni amik wikipédián hozzáférhetők :D
  • kasa85
    Ááá ez állat a game.Átmenetileg konzolon tolom szakadtam mikor Trevor a sikátorból elő mászott.Előtte hatalmas fingások letolt gatyával,és úgy húzta fel a gatyáját,hogy ki sem törölte
    Nagy játék lesz várom PC re igaz jópár patch után.
  • ratgab
  • ldavid
    semmi jelentősége az egésznek. üzleti negyedéveket kell nézni, kész.
  • bakkerman
    egy kis statisztika,nagyobb rockstar címek megjelenési időpontjai (PC-s adatok)
    GTA I - október
    GTA II - szeptember
    GTA III - május
    GTA Vice City - május
    GTA San Andreas - június
    GTA IV - december

Max Payne I - július
    Max Payne II - október
    Max Payne III - június

L.A. Noire - november

Bully - október

Kutakodtam egy kicsit,és egyetlen egy rockstar játék se jelent meg január,február,és márciusi időpontban,áprilisban pedig csak EGY játékot adtak ki,a Manhuntot 2004-ben. Ugye a pc-s V-öt januárra,majd márciusra tűzték ki,és nem lett belőle semmi. Konzolokra kiadott verziók esetében is a legkedveltebb időpontok a május,és az őszi hónapok. Persze miért ne szakítanának a saját hagyományaikkal,és 11 év után kiadnak áprilisban egy játékot,de...május lesz a dologból,ha valóban lesz GTA V pc-re. Az ősz már tényleg nagyon meredek lenne...
  • NEOreg3
    Nem lesz ilyen.
  • RYO21
    Én nem lepődnék meg azon sem ha kiszivárogna pár héttel a megjelenés előtt. Simán eltudnák képzelni egy ilyen húzást a Rockstartól.
  • Danecay
    Ezzel az eszmefuttatással csak az a baj, hogy jó eséllyel a kalózverziót sem fogod tudni hamarabb beszerezni mint az eredetit, így max. csak az állná meg a helyét hogy ha nem várnál tovább és kihagynád a GTA 5 bármelyik verzióját ugyan úgy mint ahogy a csajos hasonlatban írtad és helyette másik játékot választanál, de nyilvánvalóan ez nem így fog történni :)
  • zaki
    kb ez volt a reakciom a hir hallatan

De nem erdekel, ha ennyi idot mar kibirtunk, kibirunk meg par hetet :D
  • djcom
    Szerintem nem fog ősznél előbb megjelenni.
  • MerlinW
    Áttették a megjelenést a harmadik üzleti negyedévre. Így jó a vállalatnak, ennyi.
  • ldavid
    már vagy 10 éve így csinálják :)
  • Lacika1992
    Számomra ez a vicces, hogy mindig keddre jelentik be és kedden csúsztatják és a következő dátum is keddi.
    Lehet, hogy március 31.-én csúsztatják majd megint Május 12. keddre. :D
  • Herold
    Ráadásul ezzel bukták a húsvétot.
  • Voltan
    Egyébként engem nem a késés dühít. Egye fene, 2 hét ide, pár hónap oda, nem gond.

A baj itt azzal van, hogy konkrétan kurvára hülyére veszik a PC-s játékosokat. Ha tudják, hogy nem lesz kész időre, az rendben van, megesik. Ilyenkor normális helyen összeül az egész banda, és eldöntik, hogy fejleszési, marketing, meg PR szempontból mi a megfelelő tartható időpont, és akár hagynak egy komoly mozgásteret is, biztos ami biztos.

Teszemazt, tudták ugye, hogy nem fog megjelenni a nextgen kiadásokkal együtt, akkor mondják azt, hogy, bocs, de PC-re kell még idő, kiadjuk 2015 Júniusban - leveszik az előrendeléseket, satöbbi. Így nagy mozgásterük van, és ha közben sikerül előbb összerakni, akkor még ők lesznek szentté avatva, ha az adott időpont előtt 1-2 hónappal kiadják (ilyen is volt már).

De ez a "Bocsi, majd 2 hónap múlva - Jaj, bocsi, még 40 nap - jaaaj, mea culpa, még 35 nap", na ez vérgáz. Azt meg már nem is említem, hogy 6 nappal (!!!) a januári eltolás előtt kijött a Rockstartól egy nyilatkozat, hogy időre jön, aztán mégsem - na, ez a kibaszott nagy gáz, és elfogadhatatlan.

Üzleti, marketing, és minden szempontból. Így nem lehet kommunikálni az ügyfelekkel.

Ez basz fel, és nem a késés.
  • Herold
    Ja bocsi, egy progi miatt vissza kellett állítanom a rendszerdátumot.
  • ldavid
    valami nem jó nálad, mert 48 van rajta
  • Lacika1992
    Nem para. :D
  • Herold
    Nem jó a számláló, 50 nap van hátra, nem 54.
  • kasa85
    Úgy döntöttem elő veszem a Xbox 360 verziót majd ki játszom Pécén :) Kár volt abba hagynom,és törölnöm a felénél.Na mindegy eddig bírtam :)
  • oneal1
  • kill3r21
    Tényleg elszámoltam bocsi :D
  • Tikal #12233
    ááá, két hét múlva Heist, awesome :DD
  • nyirog
    Most mond h nem ragadtam meg vele a komor valóságot :DDD
  • arty
    Birka.