27719
  • ratgab
    Úgy olvastam, hogy az online rész heggesztésére fordítják a maradék időt...
    Vásárlónak nem megértőnek kell lennie, hanem türelmesnek. A készítőnek meg kell valósítani amit megígért. Ha erre több időre van szüksége és ezzel tökéletesebb, jobb játékot tesz le az asztalra szerintem az csak jó és akkor elnézhető a csúszás. Önmagában az a 20 nap már semmi szerintem.

2 hét csúsztatást milyen üzleti döntéssel indoklod? Március 24-én se volt semmi konkurenciája a játékna és április 14-én se lesz. Maximum a negyedévekkel lehetne játszadozni, de azt meg nem mondom, hogy melyik dátum melyik pénzügyi negyedévébe esik a Rockstarnak. Azért emiatt játszani a rajongók idegeivel kissé merész húzás volna, de persze nem kizárható. Igazából mást, ami üzleti döntésé tenné a csúsztatást nem tudnék most itt leírni, de ha neked van ötleted komolyan érdeklődéssel végigolvasnám az eszmefuttatást.
  • Hunter of Deer
    ha igy allnak hozza, hogy csusztatjak 2 evet ugyan ne varjak mar el hoyg az ember teljes arat perkaljon nekik .... (es akkor meg panaszkodnak hogy uhh nem fogy PCre, persze hogy nem mikor mindig atbasszak a nepet lasd GTA 4...) mondjuk en azt is elso nap megvettem anyaztam is rendesen.

nekem is instant buy lenne amikor megjelenik, de igy .... (de lehet elorendelem ha addig csuszik es adnak 1 milliard ingame penzt :P )

Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.02.24. 18:36:02
  • Kandurex
    Rockstar csak pénzt akar és ameddig jól pörög a konzol, kizárt a PC, ez csak üzlet. Viszont csak el kell olvasni az itteni hozzászólásokat, hajrá warez meg ilyenek?!...és csodálkozik mindenki, hogy szarnak a PC-re.
  • tommygear
    engem is dühít, de nehogy már ne bírd ki azt a plusz 20 napot
  • RYO21
    Ha konzolt veszel, akkor az olyan mintha feladnád. Ezzel az a R* és M$ vagy a Sony nyerne csak.
  • NEOreg3
    úgysem fogsz konzolt venni hirtelen felindulásból.
  • Bal0924
    Mire érdemes megvenni a GTA5-t?
    Xbox, ps3, ps4?

Melyik szebb a grafikája, stb.... ????
  • NEOreg3
    Ha csak ekkora szenvedés árán tudják szállítani a játékot PC-re, akkor inkább ne foglalkozzanak a PC-s piaccal a jövőben. Úgyse fogja hozni a töredékét sem a 30+ milliós eladásoknak, ha fényesre nyalják a seggünket, akkor sem.
  • kill3r21
    Ennek fejében a tizenX ezres árad, le redukálhatnák 9990-re :D
  • nyirog
    ha meg tényleg ennyit foglalkoznak vele, akkor nem értem miért nem lehet reálisan látni h a játék mely aspektusai azok amik hibásak és arra kb mennyi idő kell, gondolom nem amatőrök dolgoznak náluk, nem azzal van a baj h áprlisiban jön, hanem azzal, h képtelenek tartani a határidőiket - tehát átlátni a dolgokat.
  • nyirog
    öm úgy gondolom, hogy elsősorban nem a vásárlónak kell majd megértőnek lennie a készítővel hanem fordítva, szóval nem én vagyok értük hanem egymásért inkább - továbbá úgy hiszem h nem bug javításra kell a 2 hét hanem inkább üzleti megonfontolásnak vélem. sehol se olvastam még eddig h kimondottan a bug javítás miatt csúszik 2 hetet. a többi véleményem már inkább ki se fejtem mert se vitázni se észt osztani nem akarok és elmondom akkor se lesz jobb a világ, de valamit azért szerettem volna reagálni arra amit írtál (nem rossz indulatból és nem is revansból, pusztán építő jelleggel).
  • kill3r21
    Napi szinten steamelnek online, délutánonként, szal eléggé szarnak rá...a legrosszabb az egészben, hogy emiatt a csúszás áradat miatt, annyira tökéletes játékot várnak majd az emberek, hogy ömleni fog a fika, igyis úgyis
  • Szabi #12177
    azt nem merték már leírni, hogy melyik év áprilisán jön majd a játék... :D
  • Bal0924
    Akkor milyen konzolt érdemes venni, amin fut a GTA?
  • ratgab
    Én is nagyon remélem. Akkor legalább nem lesz többé azzal gondunk, hogy pc-n Rockstar játékkal játszunk, mert talán nem fognak többet kiadni pc-re, ha úgyis mindenki lelopja.

Ennyire nincs időtök kivárni az a +20 napot? First World Problem, hogy megint csúszott? Vagy kell az igazolás, hogy miért fogjátok lewarezolni?

Kicsit abba bele szoktatok gondolni, hogy mi az eredménye, ha mindenki a 20 napos csúszás miatt (tudom már a 4. csúsztatás, ami tényleg kezd lassan elfogadhatatlan lenni) inkább warezolni fogja? Talán azt látja majd a Rockstar, hogy nem fogy, de 10 millióan lewarezolták (most csak mondtam egy számot). Ha ez megvalósulna abban biztosak lehettek, hogy levonják a következtetéseket és agyő PC-s kiadás legközelebb.

Fröcsögésen kívül néha kicsit használjátok a szürkeállományt és gondoljátok végig a dolgokat. Tudom fanboyrage van, de ha lehiggadtatok, azért ezt gondoljátok végig. És legfőképpen ne sarkaljunk senkit előre warezolásra. Ha 4. csúszás ellenére is roskadásig teli lesz buggal, szar lesz a multi és optimalizálatlan szeméthalom lesz akkor az első sorban viszem majd a fáklyát a Rockstar székház elé, de addig legalább némi bizalmat szavazzunk meg nekik és reménykedjünk, hogy megéri tovább várni.

Természetesen szívetek joga nem egyetérteni, meg elküldeni a búsba a fentebbiek miatt. De hátha némelyekben gondolatébresztek ezzel. Akkor már megérte leírni.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.24. 18:02:25
  • tommygear
    360ból inkább már semmilyet
  • Bal0924
    Holnap szereznék egy olyan szart, de nem tudom milyet érdemes venni.....
  • tommygear
    inkább ne is jöjjön ilyen vergődés árán
  • Bal0924
    Megjelenés után... Mijután kijött konyzolra.
  • AnarchoiD
    Talan addig tologatjak ki a hatridot amig a vegen feladjak a pc portot..;)

Kivancsi vagyok a GTA VI. mekkora kesessel jon pc-re ? 5 ev ? :)
  • nyirog
    DA: inqusitiont is feltörték, meg a fifát, igaz 3 hét kellett hozzá. DA meg simán futott a gépemen gond nélkül (annyira nem merültem el benne mert nekem nem jött be), szóval nem hiszem h ez is lehetetlen lenne a net krémjének főleg h húzó cím.
  • Fpocok
    Nem deruvos lesz.
  • Herold
    Én nem reménykednék a helyedben. Ezt a DRM-et még nem sikerült feltörni.
  • nyirog
    Amúgy egyre biztosabban hiszem h ezek tényleg bebaszni járnak be dolgozni, hihetetlen h ezt nem lehet előre látni h vmi szar és reálisan megsaccolni, de már arra is kíváncsi lennék h mi a faszom van ennyi hiba a játékban és hogy pont kereken 2 hét kell ahhoz, h meg lehessen oldani - de amúgy én vagyok a hülye, örüljek annak h foglalkoznak a vele a fejlesztők és nem egy bugos szart kapok a nyakmba a pénzemért, meg annak h most nem a megjelenés előtt két héttel hányták szolidan elém h bocsi de csúszik.... aha, na kurvára nem! ami itt megy az már lassan kezd vicc lenni.
  • Bal0924
    április 14, nem 49nap...
    48nap. 1158óra :D

Sajnos. :S :( ;(
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.02.24. 17:47:35
  • NEOreg3
    nagyon remélem, hogy szanaszéjjel lesz warezolva, mondom úgy, hogy a preorder ott csücsül a steam accountomon
  • Herold
    Na látom esemény van, azt hittem, már megjelent, azért van ennyi új post.
  • Bal0924
    Elegem van a várakozásból, mikor először eltolták komolyan bele betegedtem!

Úgy rühellem a konzolt, jobban mint bármi mást, nem tudom kezelni azt a kontrollert.

Ha veszek egy Xbox360-at mit érdemes venni? A konzolhoz annyit értek mint a kutya a pc-hez...
    Rálehet kötni billentyűt, a leszedett játékok rendesen futnak, vagy csinálni kell vele valamit?
    Mi a fene az a kinect?
    Mi kell az Xbox-hoz még?
  • nyirog
    egyet értek. rohadtul gondolkodok h lemondom a gecibe az előrendelésem és majd megveszem akkor mikor nem lesz az ára egy havi ösztöndíj.... Cities skylines és sid meiers starships lehet úgy is jobban rászolgált arra h inkább oda költsem a pénzem, witcher 3 meg még úgy is odébb van.
    Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.24. 17:43:36
  • ldavid
    adnak +200 rongyot előrendelőknek #szartseér
  • tommygear
    ennyi szarakodás után árat kéne csökkenteni, pofátlanság ezek után is 14k-t elkérni érte...
  • WhiteLies
  • Fpocok
    Helyes. Mi leszünk az első seederek és addig toljuk másoknak, amíg ki nem szakad a netkábel.
  • nyirog
    ilyen nincs bazmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MENJENEK A PICSÁBA......
  • ratgab
    Mi meg majd április 14-én :-P
  • RYO21
    De lényeget elfelejtitek, hogy a peasantek megkapják a Heistet Március 10-én!!!!444négynégynégy
  • ratgab
    Kettőnk közt...Remélem itt se lesz....
  • WhiteLies
    Azért mókás hogy egy kikúrt játék mekkora indulatokat tud generálni :DDDDD
    Mondjuk nem csodálom,én is várom már nagyon.
  • ldavid
    :D
    nemigaz bazmeg
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.24. 17:27:54
  • kasa85
    Uhh akkor még dühösebb vagyok :D
    Az igen nem is tudtam ennyire el tolták :D Direkt abba hagytam Xbox 360 a játékot,mert nemrég játszottam vele gondoltam majd Pécén ki tolom.Lehet végig játszom boxon ami fleshelt a kakaós csigát meg oda tolom a Fos sztár küszöbére mint Trevor a sikátorban :D Na mindegy jön amikor jön nálam ez a cég eljátszotta a becsületét én is hasonló becsületességgel fogom őket meg áldani.Gondolkodtam PS 4 konzolról jobban meg éri mint a PC mivel nem kell fejleszteni,és akkor jön ki a Game mikor be jelentik kisebb csúszással max,de nem mint Pécén.Látványban kíváncsi leszek mit változik nyilván több fű lesz,és kocsi,ember.Boxon nagyon kihalt a város remélem ezen javítanak.