27719
  • JaSoN HuNTeR #12350
    A majdan megjelenő PS4es magyarosítást mennyi idő átültetni PCre?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.03.07. 00:18:19
  • Overburner
    Én is az tuti :D
  • ratgab
    Egyelőre még korai erről beszélni, de szerintem biztos lesz összeállás így topikszinten is. Én legalábbis benne leszek a multis mókákban.
  • Spaceghost
    Szerveződnek multira amúgy valamilyen Crew-k van esetleg erre valami megmozdulás? Gondolkodok rajta, hogy rámegyek a multira, mert PS3-mon egy darabig multiztam, de valahogy Crew hiányában meg, nemigazán működött a voice chat se, gondoltam PC-n azért TS-el magyarokkal jobb multizni.
  • Hunter of Deer
    csúszik mert megvarjak amig kijon a GM200-as es azon talan elfut majd :D
  • ldavid
    új rádió a pc verzióban
  • arty
    :DD
  • Overburner
    Mert a PC csúszott ez meg persze nem :D
  • bakkerman
    Heist elvileg 4 nap múlva kijön
  • Overburner
    Elvileg úgy volt eredetileg hogy Pc megjelenés után pár héttel jön a Heists.
  • Lacika1992
    Következő csúszás oka: Mivel még nem vagyunk kész a magyarítással ezért kell még + 3 hét. :D
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.03.06. 13:20:49
  • Caliph
    amúgy várható volt hogy amig heist dlc nem jön ki konzolra addig nem adják ki pcre,hátha még valaki behúzza a dlc miatt konzolra
  • Tikal #12338
    amíg az ő hozzászólása kicsit vicces volt, a tied egyáltalán nem az ( talán azért mert nem értetted, hogy ő csak viccelt? :)
  • Herold
    De, feltétlenül. Az egész világon visszatartják a PC-s verziót, amíg egy kis önkéntes csapat összehegeszti a magyarítást hozzá.
  • Szabi #12336
    köszönjük kapitány.. :D
  • Bal0924
    Max akkor ha ők fordítják le magyarra.

Ha nem, akkor viszont lese szarják a fordítást..
  • arty
    nem lehet, hogy a rockstar be akarja várni a megjelenéssel a magyarítást?!

nekem ez egyre gyanúsabb ...
  • akyyy
    az dúrva lesz, ha belehúznak, PC verzió megjelenése után nagyon rövid idő kell, hogy arra is meglegyen
  • hunbalee
    Ps3 esetleg
  • Ironman2
    70 százalékon a magyarítás! (ps4)

Gameplay videók itt találhatók magyarul:

http://kingmakersteam.com/gta5.php

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.05. 20:44:03
  • vk90
    Természetes hogy a grafika nem minden én aki nintendón nőtt fel az pontosan tudja, sőt a mai napig emulátoron nyomom a nes-es játékokat is, ennek ellenére mégis sokat számít a graf szvsz. Már anno neses generáción belül is sokat számított, pedig akkor meg aztán főként nem néztem azt milyen szép a játék, de tudat alatt azért mégis többet adott.
    A WD-hez meg valahogy "hozzánőtt" ez a grafika téma, merhogy milyen jól nézett ki az e3-on anno, azta ilyen még sose volt, hát aztán mire meg megjelent meg mégse úgy nézett ki a játék ahogy azt ugyibár láttuk 2 éve a bemutatón.
    Grafika igen is számít és igen ahogy mondod ez inkább már elvárás, 100 hogy nem az végett fog valaki ott ragadni a gép előtt h jaj de überül néz ki, hanem ha mégis valami megfogja benne, érdekli, élvezi, de ezt nem is kell már írnom, tudjátok :)
  • Tikal #12329
    Akkor az autók fizikáját ezért lopták a Sleeping Dogs-ból :D
  • hunbalee
    A kinézet engem nem igen érdekel. Élvezzem a játékot ,kösse le a figyelmem. Arra pedig a WD is tökéletes volt.
    A grafika az csak egy + adalék ami még feldobja a témát mondhatni.
    Egy fekete- fehér Limbo is milyen jó game már és ugye az párszáz MB és fekete-fehér. Szóval a grafika nem minden....

Természetesen ,ahogy haladunk előre az időben az ember alanyi jogon elvárja ,hogy minden lemásszon a monitorról és elélvezzünk a látványtól,de ennél jóval fontosabb értékei is vannak a játékoknak.
    Részemről a brutális valós fizika amit bármilyen fotorealisztikus grafika főlé is odahelyeznék.Annál nagyobb királyság nem is léteznek ,mint pl egy fps-ben vagy bármiben nagy atomhent közben a robbanásokból származó por /füstben szinte semmit nem látunk, minden szétszakad robban ,a talaj deformálodik (nem csak kormos lesz vagy az sem később meg még el is tűnik) és minden amit darabjaira hullik az ott is marad ahányszor csak visszatérünk. Ha lenne egy ilyen game az sem érdekelne ha 2005-ös szintű grafikával lenne... epic lenne olyan hangulattal mint eddig semminek a világon nem volt még játékban.
  • vk90
    Jah és tálán úgy fog kinézni a második rész mint az első a 2012-es e3-on
  • hunbalee
    8-9milliót adtak el belőle lehet azóta már több is elfogyott. Egy új IP-től ez több mint elégséges. Szerintem (és jól is tették) direkt nem akartak nyúlni a GTA-ból,mert ne minden arról szóljon.
    Remélem a WD2 már dx12-es lesz és nem lesz gond a futással.
  • koltony
    WD ról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az alapötlete a WD nek nem rossz, viszont a megvalósítása nem az igazi. És szerintem nem a hackeléssel van a baj, mert hogyan tudod ezt a dolgot másképp megoldani?
    A story olyan láttuk már 1000x.
    A küldetések egyhangúak+ Nincs túl sok lehetőséged 1-1 helyre több féle képpen behatolni, átjutni 1-1 őr mellet.
    Aiden ennél egyhangúbb személyiség nem is lehetne, jah elrabolták a tesómat, ahh mindennapos dolog.

Maga a városban tetszik az hogy végre érzed valamennyire,hogy él, bár személy szerint nekem a GTA5 mapja szimpatikusabb, mert a külterületek is ott vannak, így nem érzed annyira teletömöttnek a mapot.
    Miniküldetések, hááát jah vannak, de inkább csak mennyiségre, de sajnos ebben sem érzek nagy változatosságot.

Nem értem, ha legalább a GTA-t utánozzák hacker köntösben , akkor legalább a jó dolgokat szedjék ki, ne középszerű játékra menyjenek.
  • tommygear
    de a hackelés is kimerült annyiban hogy nyomd meg a Q-t
  • koltony
    Sajna nincs rosszul kiírva, írták a gamestar és az SG hírekben is. Most elvileg a Heist patch el együtt akarják kiadni azért.
  • kasa85
    Valaki írta ide ez sem biztos ami a címlapon van számláló.Lehet Májusban adják ki.
  • koltony
    Ehh most nézem, vaz ez most komoly már megint csúsztatják a megjelenést? El nem hiszem,hogy egy 1,5 éve kiadott játékot nem bírtak ennyi idő alatt megcsinálni PC re...
  • vk90
    De a gta 1 jó volt az idejében, WD az nem :D
  • Hunter of Deer
    Mafia Nagyon nagy game volt, es nagyon sokaig elvolt vele az ember. foleg mikor vegigvitte es utana Freerideban lehetett tovabb kuldizni es gyujteni a specko kocsikat... legjobb!!
  • Lacika1992
    Mafia (2002)
  • Tikal #12317
    A probléma ezzel a gondolat menettel az, hogy már 4 GTA kijött WD előtt, tehát lett volna miből tanulni, meg lopni... nem tették még.. meg is lett az eredménye
  • Rita79
    A baj az, hogy GTAV nincs, tehát nincs viszonyítási alap gyakorlatilag.
  • hunbalee
    Az a WD melett szól hogy nekik ez az első ilyen game, a Rockstar meg ezer éve GTA zik.
    Ahogy a WD-ból is jön majd a 2.-3. rész egyre jobb szebb és több lesz.Akkor meg az lesz a baj hogy GTA5 kopi :)
  • vk90
    WD igen gyenge eresztés má nem azé. Grafika még oké, szép, de maga a város.. hát én mindig azt éreztem hogy ugyanott vagyok, annyira egyhangú, azért egy Gta-ba ezt sosem érzetem, na meg autótörés is egy nudli még a Gta IV-hez képest is, na meg fizika.. Küldetésekről meg ne is beszéljünk, ugyanazt kell csinálni mindig csak annyi hogy más a helyszín, több ellenség van..
    Tudott újat mutatni a játék ez a hackeléses dolog főként, de ez így édes kevés volt én bazira meguntam már az elején, nem ezt vártam azért.. sztem akik végigjátszották azok sem nagyon akarják újrakezdeni valaha, inkább megvárnak egy 2. részt
  • arty
    jobb? értelmetlen a kérdés, hiszen mindenki a saját izlése alapján választ majd valamit :) nekem pl a gta4 lenne a választottam.

wd jól néz ki sok helyen, de összképben a gta5 simán üti (xbox one-on játszom utóbbit, előbbi pedig pécére van meg)
  • Rita79
    Ok, megértettem. Mondj egy játékot, ami PC platformban jobb jelenleg ebben a kategóriában.
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.02.28. 09:53:55
  • Lacika1992
    A WD számomra egy letöltést se ért.