Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most komolyan ez az ending? Az utcsó küldi elõtt lehetett választani hogy kit akarok megölni,én Trevort választottam és most már nem lehetek vele! Ezt valahogy meg lehet akadályozni?
Myselor
belefogsz jönni nekem is sikerült 😊)
LocalPatriot
Na, ma végre én is kipróbáltam. Hihetetlen egy játék lett.
Viszont mivel atom kezdõ vagyok boxon, elég nehéz nekem még😊 Remélem belejövök a lövöldözésbe.
Mindenesetre elõbb lewarezolom, mert ha olyan fosul megy, mint a 4 meg nem veszem 😄. De inkább már akkor ps4 vagy, csak-csak rászánom magam egy 3 hónapos live elõfizetésre hihi.

De félek, hogy a mostani boxon szaggatni fog a multi, ha már a single is, azért necc egyedül mi lesz, ha nemtom hány ember rohangál.

ReszegKoldus
Igen. Legalábbis nekem is ez a csávó ugrott be a küldetésnél, örültem is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Fpocok
NEM LESZ GFWLos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
A GamesForWindows live-ot már lelötték, nem lesz több olyan játék 😊
Myselor
jól teszed.😄 mi is nyomjuk nagyon
Tatyla
ma végre én is elkezdtem,felraktam a play lemezt egy 16 gigás penre,akárki akármit mond a videók nem adták vissza azt a hatást amit én látok a 107cm-es tv-n HD-ban,szerintem istenkirály lett a game és nem látok a feketében zöld foltot címû dolgokat 😊,csináltam fegyver challenget hát mint ne mondjak silver nem sok van annál több bronz,most felkeltem kicsit enni de este még nyomom ezerrel 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha megint ez a fos games for windows live lesz felejtõs, hogy pcre is megvegyem a gta-t. Live elõfizetésem nincs, tehát végülis jobban megérné pc-re megvennem a multihoz, mert akkor bármeddig tudnám tolni. Bár fogok venni ps4-et, de sajna már annak is fizetõs lesz az online része 😞.

Na mind1 majd meglátjuk.

Myselor
hehe,szerintem volt annál nehezebb is xd de tényleg nem egyszerû azért😊
Figyelj ki tudja, honnan ered a forrás. Ha egyre több csak a találgatás, pletyka, akkor lesz csak idén. De a Rockstar Toronto nem egy bizalomgerjesztõ...bár ha a GTA IV-búl tanultak és a Max Payne 3-at is õk csinálták, akkor egy szavam nincs.
kem001
Sikerült 3x-ra. Kemény küldetés..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Nem 😄

Myselor
hát nem egyszerû de meglehet csinálni.próbálgasd😊
kill3r21
És akkor a gamestar a kamu oldal? 😄
kill3r21
Attól hogy 40x leírod még nem gyõzõl meg senkit a hangulat kérdésben! Mivel neked teljesen más jelent mint itt legtöbbünknek, és ezért szerintem teljesen igazad van! 😉
kem001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy a bánatban lehet belerepülni a teher repülõre küldetésnél? Egyszerûen lehetetlen..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Myselor
fõleg ha még majd elszórakozok utána is xd ^^
Myselor
24óránál járok kb 53% van még 19 mission és a többi dolog még.nem lesz rövid😊
igen, bétatesztelõ majd pont az otthoni warezos gépén, amin halom másik játék van, tolja a játékot, meg kicsit sem gyanús, hogy orosz nyelvû windows 😄DD Rockstar Toronto persze, menj innen ezzel a faszsággal.
Sziasztok nem tudom volt e már GTA V

arty
akkor szenvedj <#eljen>

Forza.

akkor ideje öngyilkosnak lenned, mert az életed értelme elhalványult manapság 😞
ja meg nem a filmrõl beszéltem 😄 az nekem mondjuk tetszett, legalábbis mintha hozta volna a max payne 1 hangulatát, de nem is volt azért felejthetetlen.
grebber
Ha elkezdek egy játékot azt végig is viszem!

Eddig két kivétel volt Dark Souls (ezzel azóta is küzdök)és a Flatout utolsó megszégyenített része!
Részemrõl rég láttam ennyire hangulattalan játékot!

Next PC upgrade: 2022

arty
2-3 órányi betekintés nem elég, hogy megtudd tetszik-e/tetszene-e tovább?

Forza.

(tudom, csak nekem azt a fajta szar akciófilm fílinget adta, mint az õ filmjei)
Az a Doom volt, amibe The Rock játszott és nem volt rossz ellenben a Max Payne-nel. De legalább történt benne valami, nem úgy, mint a sok kb. semmitmondó új filmekben.
neked valami defekt van azért ilyen téren, mert a max payne 3 technikailag és játékmenetileg gecijó volt (és a sok bevágás ellenére, ha nem kúrtam még fel eléggé az agyam, elég profin vágott volt az egész történet is), de ennek kurvára nem volt hangulata... max payne 1 és 2 (az se volt az igazi) hangulatot nem hozta, ez csak egy koppincs ZS kategóriás "The Rock" érzésû akció volt, pár emlékezetesebb dologgal, de kb ennyi.
grebber
Még szép ,hiszen ha nem játszom õket honnan tudnám meg hogy tetszik-e vagy sem!
Az hogy ha naponta tolok végig 20 játékot az se számít mert eltudom dönteni,hogy ad-e valami hangulatot vagy sem.
Ez van, várom a Max Payne 4-et a Rockstartól abban ismét lesz ahogy 3-ban is volt!

Egyik random encounterben segitettem egy fickonak, kesobb kuldott egy mailt, hogy hozzam vagott 100k-t reszvenyben. <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mert a 4 nekem se jött be annyira, de az elõzõekkel el voltam a 3-tól kezdve, tehát adtam ennek is egy esélyt és nagyon nem bántam meg.

mert kényszere van neki rá, olyan ez neki, mint a drog
Gondolom az eddigi GTA-k se nagyon tetszettek. Akkor ezzel minek játszol 😄.

arty
Az a bajod, hogy rengeteg olyan játékkal játszol, ami nem neked való 😊 Csak hogy ez is ki legyen pipálva (mint minden más nagy cím).

Forza.

Hát ez majd a pc-s verzió birtokában lesz lehetséges számomra, de azért kösz a választ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Taxizni lehet, de rendõrautózni meg mentõkocsizni nem lehet. Már próbáltam. De ez legyen a legnagyobb baj 😄. Nem lehet minden részben mindent ellõni 😊.

Vadászni meg trevortól kezdve lehet majd. Amikor elõször vele mész csináld meg a kérdõjeles küldiket is, s az egyik pont vadászós lesz. S ha megcsintad onnét kezdve lesz majd egy agancsszerû jel a térképen és ott tudsz vadászni.

grebber
Mert kíváncsi vagyok hogy sikerült-e egy egy 25-3órás single-t végig ilyen 0-ra megcsinálni, vagy lesz akár 1 db olyan momentum is amitõl érzem hogy na ez igen ezt már hanglatnak lehet nevezni!

kill3r21
Épp elõbb csináltam meg a trevor tenger alatt ellopós cucc küldit....nah ha az nem hangulatos, akkor csak a barátok közt az 😄
kill3r21
Taxis van csak....
Vadászni meg az erõben lehet, felvehetõ "küldetés" úgymond
Szerintem meg marha nagy a hangulata. Az elõzõ gta-nak nem nagyon volt számomra, de ennek végre van.

Van taxis küldetés? És mentõs és tûzoltó és rendõr? UGye van?

Vadászat is egy külön küldetésfajta, vagy csak kimész és lõsz jellegû?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
Hát akkor hagyd a fenébe és delete 😊
minek erõlteted?
grebber
A többségnek sok minden más tetszik ami nekem nem!
Ez is biztos nagyszerû lett volna nekem ,ha hangulat kerül bele!

szabii98
ez a játék annyira nem neked való, hogy az hihetetlen. Simsezel? mert ha azt bírod 2 órán át nyomkodni, de ezt nem, a hiba benned van..

I met God. She's black

Még mindig emiatt nyavajogsz 😄. Hihetetlen. A többségnek tetszik. Én 2 óráig képes voltam, csak eltaxizgatni nem mást. Vagy vadászni 1 órán keresztül.