Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont mivel atom kezdõ vagyok boxon, elég nehéz nekem még😊 Remélem belejövök a lövöldözésbe.
De félek, hogy a mostani boxon szaggatni fog a multi, ha már a single is, azért necc egyedül mi lesz, ha nemtom hány ember rohangál.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na mind1 majd meglátjuk.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Eddig két kivétel volt Dark Souls (ezzel azóta is küzdök)és a Flatout utolsó megszégyenített része!
Részemrõl rég láttam ennyire hangulattalan játékot!
Next PC upgrade: 2022
Az hogy ha naponta tolok végig 20 játékot az se számít mert eltudom dönteni,hogy ad-e valami hangulatot vagy sem.
Ez van, várom a Max Payne 4-et a Rockstartól abban ismét lesz ahogy 3-ban is volt!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vadászni meg trevortól kezdve lehet majd. Amikor elõször vele mész csináld meg a kérdõjeles küldiket is, s az egyik pont vadászós lesz. S ha megcsintad onnét kezdve lesz majd egy agancsszerû jel a térképen és ott tudsz vadászni.
Vadászat is egy külön küldetésfajta, vagy csak kimész és lõsz jellegû?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez is biztos nagyszerû lett volna nekem ,ha hangulat kerül bele!
I met God. She's black