Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bunkere eladás nehezebb,van is olyan eladás ami egyedül lehetetlenség.
Amikor egyszerre 3-4 autót kell elvinni 5-5 különböző helyre azt nem tudod megcsinálni egyedül.
Ugyanis az autókkal nem egyenként kell odamenni,hanem ellenőrzőpontokra együtt kell vinni őket,ha mindegyik autó ledobta a csomagját,meg is kell őket védeni.De az autókon van minigun.Szóval az nem nehéz csapatban.
Van amikor 3-4 buggyval kell elmenni 5-5 célpontra,azt lehet külön külön elvinni,de nem hiszem hogy sikerülne időre egyedül.
Van amikor 3-4 bazi nagy kocsival kell 5-5 helyre ledobni csomagot.
Van hogy csak 3 kocsival kell ledobni 1 helyre csomagot,az egyedül is menne,van hogy egy vagy két kamiont kell elvinni bizonyos helyre.
Nem tudom hogy milyen eladás van akkor amikor kevés cucc van bunkerben,én mindig fullos bunkert adok el.
Általában crew sessionban játszom,ahol sokan vannak,mindig van segítség eladásra.
Eladni bunkert MC-ben adunk el,többet fizet.
CEO-ba belépek veszek supplyt bele és kész,utána azt csinálok amit akarok,termel.
Amikor egyszerre 3-4 autót kell elvinni 5-5 különböző helyre azt nem tudod megcsinálni egyedül.
Ugyanis az autókkal nem egyenként kell odamenni,hanem ellenőrzőpontokra együtt kell vinni őket,ha mindegyik autó ledobta a csomagját,meg is kell őket védeni.De az autókon van minigun.Szóval az nem nehéz csapatban.
Van amikor 3-4 buggyval kell elmenni 5-5 célpontra,azt lehet külön külön elvinni,de nem hiszem hogy sikerülne időre egyedül.
Van amikor 3-4 bazi nagy kocsival kell 5-5 helyre ledobni csomagot.
Van hogy csak 3 kocsival kell ledobni 1 helyre csomagot,az egyedül is menne,van hogy egy vagy két kamiont kell elvinni bizonyos helyre.
Nem tudom hogy milyen eladás van akkor amikor kevés cucc van bunkerben,én mindig fullos bunkert adok el.
Általában crew sessionban játszom,ahol sokan vannak,mindig van segítség eladásra.
Eladni bunkert MC-ben adunk el,többet fizet.
CEO-ba belépek veszek supplyt bele és kész,utána azt csinálok amit akarok,termel.
Nos, hétvégén kicsit többet tudtam játszani. Egész belejöttem. (magamhoz képest).
Megint van 4 misim többnyire autólopásból, ládázásból és CEO melókól. Kicsit parázok a bunker megvételétől.
Többnyire solo-ban tolnám. Olvastam, hogy ha veszel 75K-ért cuccot akkor amig csinálod a CEO melókat termel a bunker (vagymi). Aztán 2 óra múlva lehet menni eladni és akkor egy verdát kell eladni (mint ládázásnál a 9 crate).
Mi a bunkerezés menete? Mit kell csinálni miután megvettem a 75k-s cuccot? Csak otthagyni és annyi? CEO-ban kell lenni bunkerezéshez?
Vannak alap tippek?
Megint van 4 misim többnyire autólopásból, ládázásból és CEO melókól. Kicsit parázok a bunker megvételétől.
Többnyire solo-ban tolnám. Olvastam, hogy ha veszel 75K-ért cuccot akkor amig csinálod a CEO melókat termel a bunker (vagymi). Aztán 2 óra múlva lehet menni eladni és akkor egy verdát kell eladni (mint ládázásnál a 9 crate).
Mi a bunkerezés menete? Mit kell csinálni miután megvettem a 75k-s cuccot? Csak otthagyni és annyi? CEO-ban kell lenni bunkerezéshez?
Vannak alap tippek?
Þór vígi þessi rúnar
pfffááá teljesen másképp gondoltam a dolgokat, hogy kiírja, köszi a helpet :)
Pedig be is idezted, hogy mit kell ellopnod :)
"Gauntlets are required before attempting the heist."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.02. 19:02:10
"Gauntlets are required before attempting the heist."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.02. 19:02:10
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
loptam mind a 3 karakterrel autot, nem írta egyiknél sem, sem hogy jó sem hogy rossz, pedig kicsit autókáztam minddel. Ezután loptam is taxit meg hívtam is taxit, így sem írt semmit. Szóval nem tudom hol akadhattam el.
66,37%nál járok a mentés szerint, legalább is ezt írja ha mentek. Gauntlets are required before attempting the heist. Check your email for locations. Az egyik ezen ez, a másik pedig :Dear Mr. Philips please find below your weekly income from owned properties: VAnilia Unicorn:$5000 Minotaur Finance - navigating the maze that is property ownership .
Tisztánlátás végett lefordítani én is letudtam csak nem segített de leírom hátha így közelebb jutunk a megoldáshoz.
Tisztánlátás végett lefordítani én is letudtam csak nem segített de leírom hátha így közelebb jutunk a megoldáshoz.
Szerintem ott tartasz hogy egy Heisthez autót kell lopni és elrejteni.
Fogj egy autót az utcán és lopd el,játék ki fogja írni hogy ez nem jó a küldihez keress másikat,vagy azt írja ki hogy ez pont jó és rejtsd el.
Vagy ha egyiket sem írja akkor máshol jársz,akkor a tengerpari küldi fog következni,az meg bugos és eltűnik a jele a térképről kivéve akkor ha taxival mész oda.
Fogj egy autót az utcán és lopd el,játék ki fogja írni hogy ez nem jó a küldihez keress másikat,vagy azt írja ki hogy ez pont jó és rejtsd el.
Vagy ha egyiket sem írja akkor máshol jársz,akkor a tengerpari küldi fog következni,az meg bugos és eltűnik a jele a térképről kivéve akkor ha taxival mész oda.
Kicsit félre tettem az online, gondoltam így 600 óra online után elkezdem az offline részt is. El is jutottam jó darabig most viszont fent akadtam. Nem ad ki küldit, egy karinál sem, mindegyiknél fent akad hogy a heisthez e-mailben kapok majd infót, de egyik kari sem kap emailt... talán bug? Vagy valami elterelte a figyelmem?
Továbbá vettem autót, meg ugye garázst a franklin gyerekkel, azért mindig el kell mennem a garázsba vagy ki lehet kérni mint online a mechanicnál?
Továbbá vettem autót, meg ugye garázst a franklin gyerekkel, azért mindig el kell mennem a garázsba vagy ki lehet kérni mint online a mechanicnál?
Nem buktad,most is meg kell lennie,Pegazus jármű örökre megmarad,el sem tudod adni sem pusztítani.
Hívd Pegazus-t és ott lesz náluk.
Hívd Pegazus-t és ott lesz náluk.
Azt tudom. azokat úgysem használom. Amúgy még 3 éve volt egy hydra-m amit a pegasus szállított általában repterekre vagy kórház tetejére. Azt most nem tudom lehívni. Azt buktam?
Þór vígi þessi rúnar
Boltban vásárolt autódon mindig van biztosítás meg lopásvédelem.
Így az sosem veszhet el.
Ha utcáról lopsz kocsit azon nincs,de tudsz rá tenni tuningműhelyben.
Így az sosem veszhet el.
Ha utcáról lopsz kocsit azon nincs,de tudsz rá tenni tuningműhelyben.
tyűűű köszi... mors mutual megmentett... ebből is látszik mikor pvp-ztem utoljára. gondolom valaki felstickizte!!! SZEMETEK, kinyirták Kurumát!
Köszi urak mégegyszer..
Köszi urak mégegyszer..
Þór vígi þessi rúnar
Hívd mors mutualt.
Vissza adja.
Telefonon hívd mors mutualt.
Az a biztosító.
Vagy CEO asszisztenst.
Vissza adja.
Telefonon hívd mors mutualt.
Az a biztosító.
Vagy CEO asszisztenst.
Biztosito?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
van egy kis gondom.
Eltűnt a fullos kurumám. Mentem vele, egy autólopáshoz, elhoztam az autót, majd leadtam, csináltam egy sightseeinget aztán hivtam volna magamhoz és kiirta, hogy nincs aktiv personal autóm. Elmentem a garázsba ahol tároltam. Semmi. Elmentem az összes garázsba semmi. Rage Quit. Vissza a garázsba, semmi. Hova lett? (rendőrség nem hiszem hogy lefoglalta, mert olyankor szól és kiperkálom a 250-et érte)
Van ötletetek?
p.s.: Megtaláltam a garázsban, az van mellé irva hogy destroyed. HOGY?????
Vissza lehet hozni?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.02. 14:27:03
Eltűnt a fullos kurumám. Mentem vele, egy autólopáshoz, elhoztam az autót, majd leadtam, csináltam egy sightseeinget aztán hivtam volna magamhoz és kiirta, hogy nincs aktiv personal autóm. Elmentem a garázsba ahol tároltam. Semmi. Elmentem az összes garázsba semmi. Rage Quit. Vissza a garázsba, semmi. Hova lett? (rendőrség nem hiszem hogy lefoglalta, mert olyankor szól és kiperkálom a 250-et érte)
Van ötletetek?
p.s.: Megtaláltam a garázsban, az van mellé irva hogy destroyed. HOGY?????
Vissza lehet hozni?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.02. 14:27:03
Þór vígi þessi rúnar
Nos a bunker upgrade sem drágább mint a kokó gyáré.
Azt hiszem a munkás és a felszerelés upgrade együtt 1.7 milla.
Biztonság nem olyan fontos,nekem még soha az életben nem támadták meg a bunkerem.
Közben rá kerestem.És meg is találtam a másik fórumon az útmutatóban.
Upgrade nélkül:
1 egyégnyi supply-t használ el 1 percenként
1 egységnyi áru keletkezik 10 percenként, max 100 egység 16 óra 40 perc alatt.
1 egységnyi áru eladási ára $5.000 vagy $7.500 ($550,000 - $750,000 teljes eladásnál)
Full Upgrade:
1 egyégnyi supply-t használ el egy 1.4 percenként
1 egységnyi áru keletkezik 7 percenként, max 100 egység 11 óra 40 perc alatt.
1 egységnyi áru eladási ára $7.000 vagy $10.500 ($700,000 - $1,050,000 teljes eladásnál)
Felszerelés Upgrade: $1,155,000 - Növeli a fegyverek értékét, a gyártási sebességet és csökkenti a supply fogyását. Tehát drágább cuccot készít gyorsabban és kevesebb anyagból.
Személyzet Upgrade: $598,500 - Növeli a fegyverek értékét, a gyártási sebességet és csökkenti a supply fogyását. Tehát drágább cuccot készít gyorsabban és kevesebb anyagból.
Biztonsági Upgrade: $351,000 - Bunker megtámadásának esélyét csökkenti
Ha gondolod a másik fórumban,legfelül van egy útmutató a dlc-khez olvasd esetleg át.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.02. 11:45:04
Azt hiszem a munkás és a felszerelés upgrade együtt 1.7 milla.
Biztonság nem olyan fontos,nekem még soha az életben nem támadták meg a bunkerem.
Közben rá kerestem.És meg is találtam a másik fórumon az útmutatóban.
Upgrade nélkül:
1 egyégnyi supply-t használ el 1 percenként
1 egységnyi áru keletkezik 10 percenként, max 100 egység 16 óra 40 perc alatt.
1 egységnyi áru eladási ára $5.000 vagy $7.500 ($550,000 - $750,000 teljes eladásnál)
Full Upgrade:
1 egyégnyi supply-t használ el egy 1.4 percenként
1 egységnyi áru keletkezik 7 percenként, max 100 egység 11 óra 40 perc alatt.
1 egységnyi áru eladási ára $7.000 vagy $10.500 ($700,000 - $1,050,000 teljes eladásnál)
Felszerelés Upgrade: $1,155,000 - Növeli a fegyverek értékét, a gyártási sebességet és csökkenti a supply fogyását. Tehát drágább cuccot készít gyorsabban és kevesebb anyagból.
Személyzet Upgrade: $598,500 - Növeli a fegyverek értékét, a gyártási sebességet és csökkenti a supply fogyását. Tehát drágább cuccot készít gyorsabban és kevesebb anyagból.
Biztonsági Upgrade: $351,000 - Bunker megtámadásának esélyét csökkenti
Ha gondolod a másik fórumban,legfelül van egy útmutató a dlc-khez olvasd esetleg át.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.02. 11:45:04
mennyit kell gyűjtenem kb, hogy megérje beruházni?
Vagy kezdjek kokainna az olcsóbb lenne? (egy MC ház és egy facility ahol kokót gyártanék, bár azt is fejleszteni kénel
Vagy kezdjek kokainna az olcsóbb lenne? (egy MC ház és egy facility ahol kokót gyártanék, bár azt is fejleszteni kénel
Þór vígi þessi rúnar
Figy,alappal keveset fog termelni sokból,a munkások és a gépek fejlesztése kötelező,ha nem akarsz szívni.
No, végül beruháztam egy 42-es raktárra. Aztán az első cargónál megvettem a buzzardot. anélkül a 3 csomag begyüjtése gyilok.
A következőnek egy bunkert tervezek, csak elég drágák. Kéne még egy misi hogy megvehessek egyet amit kinéztem. Mennyire "muszály" fejleszteni a bunkert. Az alappal is el lehet indulni, vagy nem érdemes a sok szívás miatt?
A következőnek egy bunkert tervezek, csak elég drágák. Kéne még egy misi hogy megvehessek egyet amit kinéztem. Mennyire "muszály" fejleszteni a bunkert. Az alappal is el lehet indulni, vagy nem érdemes a sok szívás miatt?
Þór vígi þessi rúnar
Ne kivetelbe tedd hanem tanulora allitsd at igy atengegedi majd a jateknak fontos portokat......jatsz egy kicst igy majd allitasd vissya automatara az eset-et
buzzard nagyon jó,magad mellé kérheted,meggyorsítja az utazásokat,hőkereső rakétái vannak,és később a ládázáshoz is tökéletes amíg nem lesz opressor 2esed. én megvenném. nekem is kb első vétel volt,
később ha lesz mc vagy bunker,és lopod bele a supplyt,szintén megkönnyítheti az életed
később ha lesz mc vagy bunker,és lopod bele a supplyt,szintén megkönnyítheti az életed
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hát igen, viszont most nincs pénzem egy 42-es hangárra és egy buzzard-ra. (és CEO-zom (autólopkodás)).
Þór vígi þessi rúnar
Buzzard elég jó tud lenni,ha CEO vagy magad mellé tudod hívni.
Kicsi így az utcára le adja,mint egy kocsit.
Savage Akula vagy Hunter heliket ha lekéred azok a büdös francba elkerülnek,a legközelebbi nagyobb nyitott térre.
Bár egy Akula sokkal jobb,még is a Buzzard praktikusabb.
Ha később lesz hangárod mondjuk akkor tudsz majd oda is rakni egy Buzzardot.
Kicsi így az utcára le adja,mint egy kocsit.
Savage Akula vagy Hunter heliket ha lekéred azok a büdös francba elkerülnek,a legközelebbi nagyobb nyitott térre.
Bár egy Akula sokkal jobb,még is a Buzzard praktikusabb.
Ha később lesz hangárod mondjuk akkor tudsz majd oda is rakni egy Buzzardot.
most a buzzard van leértékelve 1.750-ről 1.1-re.
Szerinted érdemes lenne inkább azt venni crate raktár helyett?
Szerinted érdemes lenne inkább azt venni crate raktár helyett?
Þór vígi þessi rúnar
Minden kedden van új akció,vagy leértékelés vagy duplás hét.
Érdemes akkor venni amikor akciós.
Múlthéten duplás volt a raktár eladás emiatt sokat ládáztam.
Általában egyedül adogattam el őket.
Közepes raktárakkal nem volt gond a nagy raktárnál be támadtak NPC-k és lelőttek volna ha nem lépek ki sessionból.Már füstölt a repülő mikor kiléptem,így szerencsém volt három ládát buktam,a többi megmaradt.
Kérdeztem jönne-e egy valaki segíteni eladni hogy megvédjen,de többen is jöttek,végül nem is én vezettem az repülőt,csak utas voltam és kezeltem a jel zavarót.Meg jött velünk vadászgép is NPC-k miatt.Azért sem jöttek NPC-k.
Utána kipróbáltam még,ha egyedül adtam volna el sokat jöttek támadni,ha jött velem valaki nem támadtak a tetvek.Ha már ketten voltunk nem kaptunk támadót.Egyedül akartam eladni sokat,jöttek a támadó helikopterek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 17:16:44
Általában egyedül adogattam el őket.
Közepes raktárakkal nem volt gond a nagy raktárnál be támadtak NPC-k és lelőttek volna ha nem lépek ki sessionból.Már füstölt a repülő mikor kiléptem,így szerencsém volt három ládát buktam,a többi megmaradt.
Kérdeztem jönne-e egy valaki segíteni eladni hogy megvédjen,de többen is jöttek,végül nem is én vezettem az repülőt,csak utas voltam és kezeltem a jel zavarót.Meg jött velünk vadászgép is NPC-k miatt.Azért sem jöttek NPC-k.
Utána kipróbáltam még,ha egyedül adtam volna el sokat jöttek támadni,ha jött velem valaki nem támadtak a tetvek.Ha már ketten voltunk nem kaptunk támadót.Egyedül akartam eladni sokat,jöttek a támadó helikopterek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 17:16:44
Ha nincs kivel eladni a 110-est a 42 tök elég.
Mert 110-esnél ha eladsz telit ott bizony be fognak támadni NPC-k,jó eséllyel.
Az a röhej ha viszek magammal segítőt eladásra nem támadtak meg,de segítő nélkül már 50 ládánál megtámadtak.<#rolleyes>#rolleyes>
Mert 110-esnél ha eladsz telit ott bizony be fognak támadni NPC-k,jó eséllyel.
Az a röhej ha viszek magammal segítőt eladásra nem támadtak meg,de segítő nélkül már 50 ládánál megtámadtak.<#rolleyes>#rolleyes>
Láma kérdés:
Most egy autólopós garázsom van és egy irodám.
Cargo Crate lenne a következő lépés szerintem, mert még nincs sok pénzem az MC-hez vagy bunkerhez.
Érdemes megvennem egy 42-es raktárat, vagy spóroljak a 110-esekre?
Most egy autólopós garázsom van és egy irodám.
Cargo Crate lenne a következő lépés szerintem, mert még nincs sok pénzem az MC-hez vagy bunkerhez.
Érdemes megvennem egy 42-es raktárat, vagy spóroljak a 110-esekre?
Þór vígi þessi rúnar
Hello!
Korábban írtam már ide, hogy nem tudok Online-ban játszani, mert betöltés után kilép Appcrash-el. Most rájöttem, hogy az Eset Internet Security miatt volt az egész. Ahogy letöröltem a gépről, egyből ment. Visszaraktam, megint lefagyott. Találkozott már valaki ilyen problémával? Próbáltam kivételek közé felvenni, de nem segített (vagy kihagytam esetleg valamit).
Korábban írtam már ide, hogy nem tudok Online-ban játszani, mert betöltés után kilép Appcrash-el. Most rájöttem, hogy az Eset Internet Security miatt volt az egész. Ahogy letöröltem a gépről, egyből ment. Visszaraktam, megint lefagyott. Találkozott már valaki ilyen problémával? Próbáltam kivételek közé felvenni, de nem segített (vagy kihagytam esetleg valamit).
Ezekből én csak az Avenger-t szeretem.
MOC béna és rühellem.
Terrorbyte legalább normális kamion.
MOC béna és rühellem.
Terrorbyte legalább normális kamion.
a különleges gépek mindig parkonak valahol(az adott kieg éppen kijött bizniszében),MOC a bunkerben,terror a nightclubban,avenger a facilityben,ezért kell megvenni sajna
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
köszönöm hogy leirtad. Igy mostmár értem. Ez inkább ilyen már minden megvan akkor még ráteszek mégegy lapáttal. Én sem tudom miért kell nightclub a terror-hoz, dehát sajna kell... Akkor azt most skippelem.
Þór vígi þessi rúnar
Figyelj teljesen mindegy.
De tudnod kell a Nigthclub működéséhez kell pár dolog.
Maximum 5 ember dolgozhat benne,csakhogy ezekhez kell 5 MC vagy CEO biznisz hogy működjön.
CEO raktár vagy Hangár,Bunker,MC gyárak.
Ha nincs semmilyen bizniszed akkor nem tudod hova elküldeni melózni őket.
Sporting Goods (nyersanyag: Bunker)
Cargo and Shipments (nyersanyag: Hangar, Warehouse)
Pharmaceutical Research (nyersanyag: Meth)
Cash Creation (nyersanyag: pénzhamisító)
Organic Produce (nyersanyag: mariskagyár)
Printing & Copying (nyersanyag: irathamisító)
South American Imports (nyersanyag: kokógyár)
Nem is tudtam hogy kell terrorbyte-hoz klub.
Javaslom először talán még valami MC bizniszbe kezdj bele.
Bár az sem olcsó,kell MC klubház és valamilyen gyár,kokai vagy pénzhamisítót javasolnám elsőre,meth tapasztalatom szerint vacakolósabb.
De lehet csak nekem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 10:08:37
De tudnod kell a Nigthclub működéséhez kell pár dolog.
Maximum 5 ember dolgozhat benne,csakhogy ezekhez kell 5 MC vagy CEO biznisz hogy működjön.
CEO raktár vagy Hangár,Bunker,MC gyárak.
Ha nincs semmilyen bizniszed akkor nem tudod hova elküldeni melózni őket.
Sporting Goods (nyersanyag: Bunker)
Cargo and Shipments (nyersanyag: Hangar, Warehouse)
Pharmaceutical Research (nyersanyag: Meth)
Cash Creation (nyersanyag: pénzhamisító)
Organic Produce (nyersanyag: mariskagyár)
Printing & Copying (nyersanyag: irathamisító)
South American Imports (nyersanyag: kokógyár)
Nem is tudtam hogy kell terrorbyte-hoz klub.
Javaslom először talán még valami MC bizniszbe kezdj bele.
Bár az sem olcsó,kell MC klubház és valamilyen gyár,kokai vagy pénzhamisítót javasolnám elsőre,meth tapasztalatom szerint vacakolósabb.
De lehet csak nekem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 10:08:37
Lenne még egy kérdésem.
Nightclub. (összegyüjtöttem a terrorbyte-ra a pénzt este de nem tudtam megvenni, mert nincs nightclub-om).
Szóval a kérdés:
Megveszem a nightclub-ot (melyiket érdemes? Vagy tökmindegy?). Ahhoz hogy el tudjam inditani a Cargo & shipment, és/vagy sporting goods dolgokat kell valami egyéb üzlet? (MC, bunker, bármi) vagy csak belearkok x mennyiségű pénzt és termel?
(Azért gondolom ezt jó befektetésnek, mert este elinditom a termelés, alszom, elmegyek melózni, hazamegyek, termelt, eladom, profit). Esetleg nem így működik?
Előre is köszi a válaszokat!
Nightclub. (összegyüjtöttem a terrorbyte-ra a pénzt este de nem tudtam megvenni, mert nincs nightclub-om).
Szóval a kérdés:
Megveszem a nightclub-ot (melyiket érdemes? Vagy tökmindegy?). Ahhoz hogy el tudjam inditani a Cargo & shipment, és/vagy sporting goods dolgokat kell valami egyéb üzlet? (MC, bunker, bármi) vagy csak belearkok x mennyiségű pénzt és termel?
(Azért gondolom ezt jó befektetésnek, mert este elinditom a termelés, alszom, elmegyek melózni, hazamegyek, termelt, eladom, profit). Esetleg nem így működik?
Előre is köszi a válaszokat!
Þór vígi þessi rúnar
Bunker talán annyival olcsóbb hogy nem kell hozzá MC klubház,viszont az eladása nehezebb.
Bunker upgradelve 1.07 milliót termel.
Ha jól rémlik 12 óra alatt termeli ki.
Mc gyárak gyorsabban termelnek kisebb haszonnal,viszont egyszerűbb őket eladni.
Viszont Mc gyárhoz kell Mc klubház.
Bunkerben és gyárba ha bemész nem a valódi értéket fogja kiadni,fullos bunkerben azt fogja kiírni a terméked értéke 700 ezer,de ez nem igaz,messzebbre eladásnál ugyanis az értéke több 1.07 milla.Két féle eladás van,a közeli gyors és olcsóbb érték illetve a távolabbi nehezebb de jóval többet adó eladás.
Ugyanakkor eladásnál még több pénzt is kapsz,ha nem üres sessionban adod el,egy fullos crew sessionban jó nagy high demand bónuszt kapsz,kapsz bónuszt azért is ha az MC-dben haverok és crew tagok vannak.
Duplás bunker eladási héten egy fullos sessionban MC-ben akár 2.5 misit is kaphatsz a bunkeredért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 10:27:26
Bunker upgradelve 1.07 milliót termel.
Ha jól rémlik 12 óra alatt termeli ki.
Mc gyárak gyorsabban termelnek kisebb haszonnal,viszont egyszerűbb őket eladni.
Viszont Mc gyárhoz kell Mc klubház.
Bunkerben és gyárba ha bemész nem a valódi értéket fogja kiadni,fullos bunkerben azt fogja kiírni a terméked értéke 700 ezer,de ez nem igaz,messzebbre eladásnál ugyanis az értéke több 1.07 milla.Két féle eladás van,a közeli gyors és olcsóbb érték illetve a távolabbi nehezebb de jóval többet adó eladás.
Ugyanakkor eladásnál még több pénzt is kapsz,ha nem üres sessionban adod el,egy fullos crew sessionban jó nagy high demand bónuszt kapsz,kapsz bónuszt azért is ha az MC-dben haverok és crew tagok vannak.
Duplás bunker eladási héten egy fullos sessionban MC-ben akár 2.5 misit is kaphatsz a bunkeredért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 10:27:26
melyik a megérősebb/olcsóbb befekteteés az import/export után?
Azt olvastam hogy ezek inkább passziv pénzkereseti források tehát belerakod a pénzed, x idő múlva elviszed a cuccot és kész eladod többért.
Bunker egyszerűbbnek tűnik, olcsóbbnak tűnik. Mi a véleményed?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.30. 10:10:51
Azt olvastam hogy ezek inkább passziv pénzkereseti források tehát belerakod a pénzed, x idő múlva elviszed a cuccot és kész eladod többért.
Bunker egyszerűbbnek tűnik, olcsóbbnak tűnik. Mi a véleményed?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.30. 10:10:51
Þór vígi þessi rúnar
Mc és bunker is jó,ha MC-t akarsz ahhoz a legjobb a kokó,meth vagy pénzhamisító.
MC klubházat kell először venned,mindegy melyiket veszed,csak az elhelyezkedésük más.
Utána vehetsz gyárat.A gyáraknál szintén nem számít hogy drágát vagy olcsót veszel-e,a drága a városban van olcsó sivatagban.
A gyárakat upgradelni is kell,sajnos ez drága,a gépek és a munkások feljavítása kötelező,mert többet termelnek gyorsabban kevesebb nyersanyagból,a security upgrade nem olyan fontos ha vigyázol.
Security nélkül a rendőrök hamarabb támadják be a gyárad,de ha sosem vagy MC-ben a gyár épületén kívül akkor nem lesz gond.
Nekem minden gyárban van security upgrade,sok eladás ellenére is alig volt támadásom.
Mert én úgy csinálom a dolgot hogy sosem vagyok saját MC-ben,bemegyek a gyárba belépek MC-be a laptopnál veszek supplyt gyárba kilépek MC-ből és kimegyek a gyárból.Így kint nem vagyok MC-ben sügér zsaruk mehetnek a csába.<#hehe>#hehe>
MC klubházat kell először venned,mindegy melyiket veszed,csak az elhelyezkedésük más.
Utána vehetsz gyárat.A gyáraknál szintén nem számít hogy drágát vagy olcsót veszel-e,a drága a városban van olcsó sivatagban.
A gyárakat upgradelni is kell,sajnos ez drága,a gépek és a munkások feljavítása kötelező,mert többet termelnek gyorsabban kevesebb nyersanyagból,a security upgrade nem olyan fontos ha vigyázol.
Security nélkül a rendőrök hamarabb támadják be a gyárad,de ha sosem vagy MC-ben a gyár épületén kívül akkor nem lesz gond.
Nekem minden gyárban van security upgrade,sok eladás ellenére is alig volt támadásom.
Mert én úgy csinálom a dolgot hogy sosem vagyok saját MC-ben,bemegyek a gyárba belépek MC-be a laptopnál veszek supplyt gyárba kilépek MC-ből és kimegyek a gyárból.Így kint nem vagyok MC-ben sügér zsaruk mehetnek a csába.<#hehe>#hehe>
igen az kell hozzá bár nem felétlen kell használni.
Bár most ha meglesz a bounty-s 250k elérem az 1 misit abból még nem jön ki a terrorbyte drónnal (kb 2 misi).
Autózás után mi legyen a következő befektetés amivel jól lehet pénzt keresni (bunker, mc)? (és mennyit kell gyűjtenem hozzá)
Bár most ha meglesz a bounty-s 250k elérem az 1 misit abból még nem jön ki a terrorbyte drónnal (kb 2 misi).
Autózás után mi legyen a következő befektetés amivel jól lehet pénzt keresni (bunker, mc)? (és mennyit kell gyűjtenem hozzá)
Þór vígi þessi rúnar
Terorbyte-nál ami kell az úgy emlékszem a drone station,az kell a gyémánt küldihez.
Turret az fölösleges,én még sosem harcoltam vele.
Weapon workshop is felesleges ha nincs bunkered,anélkül úgy sincs fejlesztett fegyvered.
Speacialized workshop az opressorhoz kell,ott tudod tárolni személyre szabni,tuningolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 07:57:24
Turret az fölösleges,én még sosem harcoltam vele.
Weapon workshop is felesleges ha nincs bunkered,anélkül úgy sincs fejlesztett fegyvered.
Speacialized workshop az opressorhoz kell,ott tudod tárolni személyre szabni,tuningolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 07:57:24
Emlékszem rá... csak azokhoz nagyon jó csapat kell. Én meg már nem vagyok jó. Nem emlékszem egyikre se hogy mi hogy merre.
Majd összeszedem magamnak. Nem téma. :)
Most a terrorbyte-ra gyűjtök mert azzal nem kell elmászni mindig az irodáig.
A Terrorbyte upgrade-jei mit csinálnak?
Majd összeszedem magamnak. Nem téma. :)
Most a terrorbyte-ra gyűjtök mert azzal nem kell elmászni mindig az irodáig.
A Terrorbyte upgrade-jei mit csinálnak?
Þór vígi þessi rúnar
Pénzt nem lehet átadni.
Max moddertől kaphatsz pénzt,de azért banán a jutalom.
Pénzt úgy tudnánk adni,ha dolgoznál az Mc-nkben,egy MC eladás 30-35 ezret ad.
Ha duplás akkor 60-70 ezret egy munkáért.
Vagy ha heist finálét tolnánk,akkor kaphatnál még lóvét.Heist-en meg lehet adni hogy ki mennyi fizetést kapjon.
Max moddertől kaphatsz pénzt,de azért banán a jutalom.
Pénzt úgy tudnánk adni,ha dolgoznál az Mc-nkben,egy MC eladás 30-35 ezret ad.
Ha duplás akkor 60-70 ezret egy munkáért.
Vagy ha heist finálét tolnánk,akkor kaphatnál még lóvét.Heist-en meg lehet adni hogy ki mennyi fizetést kapjon.
Hát igen... én most letoltam a kincskeresést (250K megvan) majd a 3ik bounty-nál elfáradtam (élve cigöltem ki az embereket a határba).
Közben összeloptam a raktárba vagy 10 autót amiből egy volt top rated (vagymi) amit el is adtam 100K-ért. Szóval ennyi futotta ma.
Torrorbyte jó lenne, meg az a repülő motor, dehát azok 3 misi egyenként. Hol vagyok én még attól. :)
p.s.: De ha valaki meg akar dobni pár millióval szóljon. :)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.29. 23:37:18
Közben összeloptam a raktárba vagy 10 autót amiből egy volt top rated (vagymi) amit el is adtam 100K-ért. Szóval ennyi futotta ma.
Torrorbyte jó lenne, meg az a repülő motor, dehát azok 3 misi egyenként. Hol vagyok én még attól. :)
p.s.: De ha valaki meg akar dobni pár millióval szóljon. :)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.29. 23:37:18
Þór vígi þessi rúnar
Azt tudom,de nem is egyedül szoktam csinálni hanem crew tagokkal.
És nem Carlos-ra gondoltam,hanem a videós csókára.<#whatever>#whatever>
A küldik sajnos akkor fizetnek jól ha legalább 15 percig tart.
Nagyon régen a CEO irodás dlc előtt mi is toltuk mókából.
Néha el is toltam egyik másik küldit.Mikor savage harcihelivel szétlőttem a várost is nem csak az ellenséget.<#buck>#buck>
És nem Carlos-ra gondoltam,hanem a videós csókára.<#whatever>#whatever>
A küldik sajnos akkor fizetnek jól ha legalább 15 percig tart.
Nagyon régen a CEO irodás dlc előtt mi is toltuk mókából.
Néha el is toltam egyik másik küldit.Mikor savage harcihelivel szétlőttem a várost is nem csak az ellenséget.<#buck>#buck>