Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk en kezdo jatekosnak (1 misi ajandek penzzel) egy pancelozott autot javasolnek kezdesnek (kuruma vagy duke), mert az a biztonsag es majdhogynem serthetetlenseg sosem art, amit ezek nyujtanak, legyen szo barmelyik kuldetesrol vagy bizniszrol. :)
A tobbi, a katalogusbol vasarolhato autot egyelore tenyleg felesleges megvenni, majd amikor tobb milliard zsetonon ulsz es nem tudsz mit kezdeni a penzzel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.28. 13:46:59
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt kell megvenned. Majd ha bemész ott lesz egy laptop. Ott tudsz mjad warehouse-t venni.
NE GARÁZST VEGYÉL!!!
Þór vígi þessi rúnar
Amelyik aktívnak van jelölve az lesz az aktuális.
De a többiben is benne maradsz.
Én is 3 crewben vagyok.
Még valami. Most a haverok crew-jában vagyok, de nyugodtan csatlakozhatok az SG crewhoz is ugye?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.28. 13:07:06
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1 millió dollár soknak tűnik, de ha ügyes vagy később kb 2-3 óra alatt megvan ennyi. És mire elég? kb egy fél autóra.
FONTOS:
Ne vegyél autókat. Mindig invesztálj üzletbe.
Első körben vegyél egy CEO irodát és egy autó raktárat (warehouse) és kezdj el import/export-ot tolni. ezzel 80k-t keresel egy autón majd (csak top range autót adj el a többi rohadjon a garázsba, ne add el, mert ha megvan a 10 low 10 mid akkor csak top-ot kapsz).
Eladás 20 percenként lehet, de ha eladsz egy autót, majd vissza az irodába új kocsiért mész majd elviszed a garázsba simán elmegy 10-15 perc. És mehet is a kövi autó. Igy 1 óra alatt (papíron) 3 kocsit adhatsz el ami 3x80k= 240k. 1 óra alatt.
Þór vígi þessi rúnar
De annyiba kerül mint a játék.
A Gta V 29.98 euró,a pack szintén.
Link
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De lehet külön kapni a criminal starter packot is.
Ha egyből online mész akkor lassan tölt be,de ha először sztori és onnan online akkor gyorsan betölt.
The Criminal Enterprise Starter Pack is the fastest way for new Grand Theft Auto Online players to jumpstart their criminal empires. Do not purchase if you already own the Criminal Enterprise Starter Pack.
Get access to a huge range of the most exciting and popular content in GTA Online including properties, businesses, weapons, vehicles and more – all content valued at over GTA$10,000,000 if purchased separately.
Launch business ventures from your Maze Bank West Executive Office, research powerful weapons technology from your underground Paleto Forest Bunker or tear through the streets with a range of vehicles, including a Supercar, Motorcycles the weaponized Dune FAV and more.
In addition, you’ll get GTA$1,000,000 along with powerful weapons, all to help launch your reign over Los Santos and Blaine County.
The Criminal Enterprise Starter Pack gives you a range of content valued at over GTA$10,000,000 with access in Grand Theft Auto Online to:
GTA$1,000,000 Bonus Cash
Properties:
- Maze Bank West Executive Office
- Paleto Forest Gunrunning Bunker
- Senora Desert Counterfeit Cash Factory
- Great Chaparral Biker Clubhouse
- 1561 San Vitas Street Apartment
- 1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage
Vehicles:
- Dune FAV
- Maibatsu Frogger
- Enus Windsor
- Obey Omnis
- Coquette Classic
- Turismo R
- Pegassi Vortex
- Huntley S
- Western Zombie Chopper
- Banshee
Weapons, Clothing & Tattoos:
- Compact Grenade Launcher
- Marksman Rifle
- Compact Rifle
- Stunt Race & Import / Export Outfits, Biker Tattoos
A töltési idő meg a gagyi P2P Rockstar szerverek miatt ilyen hosszú. Sajnos elég idegesítő sokszor perceket kell nézni a töltőképernyőt 1-1 event vagy bármi közben.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.28. 10:39:42
Elsődlegesen azért, hogy a többiekkel tudjak multizni.
Viszont, úgy tűnik, hogy standard és standard verzió is között van különbség? két haverom megvette x helyen, és kaptak 1M dollárt, online részhez, viszont én meg semmit (és nem írta, hogy xy edition) :( sőt, online missionoket kellett még csinálnom, hogy egyáltalán invelni tudjanak :/
Amúgy tényleg jó cuccnak tűnik, bár a töltési idő hihetetlen hosszú. Ez gondolom az engineből fakadóan történik és nem lesz jobb :/
New Content:
Declasse Vamos
Log-in Bonuses:
Declasse T Shirt
Double GTA$ and RP Activities:
Bunker Stock
Hardest Target
Til Death Do Us Apart
Discounted Content:
Albany Roosevelt ($525,000)
Albany Roosevelt Valor ($687,400)
Ardent ($805,000)
Nightshark ($871,500)
APC ($1,627,500 Trade Price)
Dune FAV ($595,000 Trade Price)
Half Track ($1,186,500)
Oppressor ($1,855,000)
Weaponised Tampa ($1,109,500 Trade Price)
Anti Aircraft Trailer ($980,000 Trade Price)
Ballistic Equipment ($350,000)
MOC (40% Discount)
All Bunkers (40% Discount)
Time Trial:
Great Ocean Highway, Par Time of 2:04.90
Premium Race:
Stadium Flyover (Deluxo)
Þór vígi þessi rúnar
Csak gondoltam hogyha gyorsabb tőle akkor lehet kéne vele foglalkozni.
Þór vígi þessi rúnar
A NC "gyorsabban" termeli a cuccot (nem a safe-re gondolok) ha jó a popularitás vagy azt nem befolyásolja?
Þór vígi þessi rúnar
Mindig úgy megyek hogy sztori->Invite only->crew session.
És gyorsan fent vagyok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Éjszaka mentem oda Trevorral.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ott mit kellene okozni hogy végig tudjam tolni a gamet.?
előre is köszi
És csatlakozz valamelyik nagy szintűre.
Viszont alap kérdésem lenne. Hogy tudok az éppen aktuális crew játékosokhoz csatlakozni?
(a join crew members berakott egy publikba oroszok közé, a join crew session-ben meg egyedül voltam).
Þór vígi þessi rúnar
Kérdezd meg,lehet hogy nem volt fent.
Szóval az történt, hogy a régi email cimemmel vagyok a játékban (carlos_daniel) ennek és az új email címemnek (amit a céges xbox-hoz csináltam (carlintos)) ugyanaz a jelszava. Namost én az emailt nem is néztem csak beirtam a jelszót. Igy lett az, hogy a játékban jelentkeztem és ott nem volt beállítva semmi. Aztán beléptem a neten carlintosba és ott meg minden rendben volt holott az egy másik acc ami hozzám tartozik de nem használom.
Durca... egy órámba telt mire rájöttem, hogy két accountom van és mindkettőnek ugyanaz a jelszava... argh.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.04. 21:15:51
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
De nem elég ha jelentkezel social klubon,a PH fórumban is jelentkezned kell,ha ott jelentkezel akkor majd rád néznek és ha nincs IGN-es ismerősöd és elfogadtad a szabályzatot akkor felvesznek.
Mint kiderült van pár barátom aki tag nálatok. Nem tudom mennyire aktívak most. Régen SGHU-sok voltak most PH-sok. LOL. meglepődtem (WhiteHawk és koltony).
Elküldtem a requestet.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.04. 18:47:53
Þór vígi þessi rúnar
Olvasd el a szabályzatot és ne legyen IGN-es a barát listádon,legyen nyilvános a barát listád hogy tudják ellenőrizni.
Þór vígi þessi rúnar
Na az MC is ilyen,csak az a motoros klub,és ezzel az MC bizniszeket irányíthatod,csinálhatod. ceo nem tud pl mc kokaint eladni vagy supplyzni,és mc sem tud ceo autót lopni.
A bunker az hybrid,mind ceoban és mind mcben is lehet csinálni,viszont valamilyen oknál fogva ha társakkal adsz el,akkor MCben több pénzt kapnak a segítők mint Ceoban :D
Ha teszem azt crew sessionban adod el a cuccot,úgy hogy csak csapattársak vannak bent,és sok mc vagy ceo aktív,akkor akár 20% bonust is kaphatsz csak azért mert sok a konkurencia(persze crew sessionban nem bánt senki ugye)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.04. 14:28:02
Igen erre gondoltam én is. Most sokat próbálgatok és van hogy egyedül vagyok és/vagy 2-3 emberrel akik elvannak magukban.
Olvastam hogy fullost bunkert is el lehet adni egyedül csak ki be kell ugrálni hogy azt a két küldit adja. de nem akarok ennyit szarakodni. Inkább eladom kicsiben sokszor.
Én még egy régi crew-ban vagyok 3 évvel ezelőttről (SGHU asszem a neve). Nem nagyon aktvak azok az emberek akikkel annó játszottam. :)
Þór vígi þessi rúnar
Ha sok játékos van a sessionban azért is jár bónusz.
High demand bónusz minden aktív rivális céggel vagy játékossal nő.
Ha Mc-ben adod el egy nyugis fullos sessionban akkor szép kis bónuszt kapsz.
Ez igaz az MC gyárakra is
A videóban ezt a módszert látod,és nem buksz rajta semmit,mert arányaiban ugyanannyit ad ha részletenként adod el,mint ha egybe adnád.
Bunkertnél vagy 2-3 küldi amit fullon is meg lehet csinálni egyedül,sokan úgy csinálják hogy ha nem azt a küldit adja be , akkor sessiont váltanak,így nem bukod az egész bunkert csak egy részét.
Ezt érdemes akkor is meglépni ha valaki szétlőtt,session váltással nem bukod el az egészet.
legbiztonságosabb crew sessionban eladni,ott van segítség,nem piszkál senki(ha nincs bent idegen) és még extra lóvé is jár a konkurencia miatt.
Soloban legbiztonságosabb saját sessionban eladni,amit bizonyos ip tiltással lehet megbuherálni a tűzfalon,ekkor egy open sessionban egydül leszel és nem is dob be jó sokáig senkit melléd.
Ha érdekel linkelk videót hogy kell ilyet csinálni
Þór vígi þessi rúnar