27706
  • LaLee67
    Jol ertettem hogy ha konnyu golyoallomellenyt hasznalok az visszatoltodik?

Na most jovok a fegyoboltbol es most sincs elado. public sessen 1 ben vagyok...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.19. 12:54:06
  • Caliph
    én már kb csak a bunkert futtatom,lopom bele a supplyt aztán tisztán 1milla legalább ha eladás van. küldik se olyan idegesítőek mint pl a 3 postakocsis:D
    mellette ceo raktárházakat töltöm,az eladható egyedül is ha nem a repcsis van és Plata a pilóta :D
    khanjalival , attack helivel kurumával a lopós küldik is könnyűek bunkihoz
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.08.19. 12:29:32
  • Plata
    Vásárolni bárhol tudsz,invite only sessionban is,kivéve ha a szerver szar,ha save failed vagy hasonlót ír ki akkor nem tudsz vásárolni.
  • LaLee67
    Nekem is csak egyszer kell nagyobbat nyerjek, hogy legyen mibol jatszani :)) Igy a maxasszem 20.000 zseton amit kivehetek. Az meg hamar elszalad :(

Igen amit akartam meg: privat sessionban leteztik , hogy nem tudok pancelt es ruhakat vasarolni? Tegnap este vettem eszre, hogy mindig ures a bolt ha bementem valamiert, akar ejjel akar nappal van.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.19. 11:59:53
  • LaLee67
    Nekem csak koko es hamispenz van, azok fullra tolva. Valahol olvastam es azota ugy csinalom, hogy kb fel telitettsegnel viszem eladni oket. Alltalaban sikerul,de ha nem akkor mielott lejarna az ido, kilepek es ujratoltom a jatekot s kezdem elolrol. Viszont nem biztos de mintha ugy vettem volna eszre, hogy ilyenkor egyre kevesebb az ertek az eladasert.
    Na a dodo eloszor beszivatott, alig tudtam iranyitani. Erdekes modon a helikoptert billentyu es eger kombinacioval tudom jol vezetni, dodot csak billentyukkal. Dodos meg eddig nem sikerult, de szerintem lassan osszejon, hogy rajottem, lehet a hegyeken is atrepulni alacsonyan hogy ne eszleljenek.
    En kenytelen vagyok maradni a lopos feltoltesnel, ugy gyakorlatilag az osszes a hasznom.
  • Plata
    Igen max téttel játszom.
  • LaLee67
    A kocsilops az megy siman,nincs vele gondom. Eloszor fullra teleloptam minden osztalyt es azota csak a toppokat adom el s azokat is kapok kuldetesben.
    A nyerogepen full tettel jatszol?
    Tegnap probaltam en is azzal a geppel amin nyertel,de elbuktam mindent seperc alatt :(
    Eloszor 500 as tettel kezdtem, majd miutan adott parszor zsinorban 1000-seket akkor feltoltam maxra,de bukta...
  • gabesz012
    Igen, 32. Kocsit én is nagyon régen loptam már. De MC-t, CEO ládát is már csak duplás heteken.

Tudom a bónuszokat, de én már jobban szeretem egyedül tolni, mint mindig kuncsorogni, hogy valaki segítsen már eladni. Aztán akkor mindig megy a kinek adjuk el előbb, jajj megint bejött egy ruszki, csináljunk új session-t, miért nem jön ez, miért nem jön az. Az utóbbi időben mindig annyi cseszekedés volt ezekkel, hogy egyedül már simán a második eladást toltam (/volna), ami profitban egyértelműen jobb (segítőként kapsz 60k-t, ha duplás az is, a bónusz meg max 30%). Nem ad ám mindig duffeles-t crew-ban sem, tehát max 3-4 eladás megy le addig, amíg én egyedül 2-t tolok le...
  • Plata
    Jah tudom,asszem 80%-ig kell tölteni akkor mindig top range jön,de nem emlékszem már rá hogy pontosan mennyi is a 80%,de talán 32 kocsi?
    Be vallom unalmas szar az autó lopás és ezer éve nem tolom,ha loptam is kocsit azt is csak azért hogy odaadjam másnak.
    Egyébként meg MC gyár eladásnál meg számít az ha nem egyedül adod el,bónuszt kapsz ha sokan adjátok el,bónuszt kapsz crew társakért,bónuszt kapsz a rivális cégek után is.Egy teli sessionban haverokkal eladva jóval több pénzt kapsz a gyáraidért mint ha egyedül adod el.Rivális cégekért High demand bónusz jár,de azért is kapsz ha crew társakkal adsz el.Ha jól tudom.Én ha eladom a kokót az félmillió felett fizet.
  • gabesz012
    Nem kell a garázst tele lopni. Vagyis úgy helyes, hogy mindig csak top range kocsikat adjon el, a standard és mid-ből sosem szabad eladni, aztán amikor meglesz azokból mind a 10-10 db, akkor már csak top kocsikat fog beadni, de azokból meg nem szabad, hogy 12-nél több legyen, mert akkor már duplázza a kocsikat és adhat újra standard-mid range kocsit.
  • gabesz012
    Ha lopod a supply-t, akkor legalább 4-5 kör kell, hogy teljesen feltöltse, ráadásul addig nem is megy a háttérben a termelés, amíg a misszión vagy.

Csak a kokót tudom fejből, hogy 210k venni egy teljes feltöltést és 420k-ért lehet eladni, szóval azért vastagon van rajta profit. :) Meth kicsit kevesebb profit, illetve ott kicsit több idő, mire megtelik. A hamis pénznél meg az a jó, hogy az két töltésből csinál full stock-ot, ez termel a leggyorsabban, de a profit itt a legkisebb, viszont még ez is bőven megéri. A fű az már valóban nem, ott kb 30k a profit egy fullos eladáson. Viszont duplás eladás héten azzal is megéri foglalkozni.

Egyébként egyedül is eladhatóak a fullos gyárak is, kivéve a postás esetét, de ha már kisujjból mennek az útvonalak, akkor a három kukás, meg a dodó is simán megcsinálható 30 perc alatt.
  • Plata
    Szerintem valami beállítási hiba,nekem nincs ilyen.
    Hardon szoktam tolni a dolgokat,ha lövöldözésnél ilyen lenne akkor nagyon gáz lenne.
    Nekem négy Mc bizniszem fut,sosem lopok egyikbe sem supplyt.
    Mindig veszem,így is nagyon szépen termel pluszban,mariskát szoktam hanyagolni,de pénz,kokó és meth nagyon is plusszos ha fel van upgradelve minden.
    Csak te egyedül adod el,úgy valóban nem éri meg.Crew-el kell eladni,akkor bónuszt kapsz eladásra is.
    Autóeladást lehet egyedül tolni,ha egyesével adod el a kocsikat,ha kollekciót akarsz eladni több ember kell.
    A garázst először teli kell lopni,hogy minden fajta autóból legyen bent egy,akkor eladni a legdrágábbat,ilyenkor újra a legdrágábbat lopod vissza újra eladod.
  • LaLee67
    :)) Helikopterrel eleg jol tolom mar. Kis repulovel mentem mar,de a heli jobban bejon.
    Onlinenal kapcsolatban: mikor loni keszulok akar nyiltterepen akar fedezekbol, nekem mindig eloszor homalyos a terulet es par mp mulva tisztul ki. Ez normalis?
    Masik meg az hogy ha pl. koko uzemem tele lopom supplival, akkor is eleg keveset termel pedig minden fel van upgradelve.
    Gyakorlatilag, szamlalgatas nelkul ugy latom, az uzletek is csak akkor eri meg ha lopja az ember bele a cuccost es nem veszi.

Viszont a Terrorbyte nagyon bejott. Beallok a kocsilopos raktaram ele es onnan intezkedek :) Ilyen autolopos ( top, medium stb.range) garazs is csak egy lehetseges egy jatekosnak?
  • Plata
    Én többször kijátszottam sztorit,csináltam pár milliárdot tőzsdézéssel.
    De a boltok idegesítőek.
    Volt mariska boltom is asszem,mindig legpocsékabb időben zaklattak,baromságokkal.
    Rohadtul idegesítőek.És kevés jövedelem jön belőle.
    Reptér meg taxi az más,azzal el lehet szórakozni.
    Feltéve ha jól repülsz,én jól zuhanok.
  • LaLee67
    Ok, koszonom, tulzottan nem is erdekel igy mar.
  • Plata
    Sztoriban is lehet boltod,taxi vállalatod,golf klubot,de ne akard,szar.
    Nem olyan mint Online,közel sem,csak állandóan csesztetni fognak hülyeségekkel,menj suppliért meg ilyesmi.
    Taxi vállalat reptér az még ok,de boltok frusztrálóan szarok.
  • LaLee67
    Plata, te nyomtad a story modot?
    Beleneztem egy kicsit most, mert sosem jatszottam vele. Storyban is lesz karriered es lehet ugyanugy uzleteket, hazakat, stb vasarolni, mint Onlineban?
    Storyban vegig ezzel a kezdo, csavo karakterrel van az ember?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.18. 22:35:09
  • LaLee67
    Mi haszna lesz a RD2 hoz ? Varom hogy pc-n megjelenjen,de nem vagom hogy kapcsolodnak egymashoz.
  • Plata
    Meg azt hiszem valami ruha.
  • gabesz012
    Minimális jutalom van, a végére emelkedik a kártyákért kapott összeg, kb. 50-100k között lehet összeszedni belőle. Sajna nekem sem volt türelmem egyszerre begyűjteni őket. A végén még kapsz egy spéci kártyapaklit, amit gondolom a penthouse-ban tudsz használni a saját dealer-el. És még vmit unlockol red dead 2-höz.
  • Plata
    Van érte valami jutalom.
  • LaLee67
    oke,de miert erdemes osszeszedni? :)
  • Plata
    Igen,nekem már 20 van,többre nem volt kedvem.
  • LaLee67
    Valahol talaltam kartyat 2 db-ot. Nem talalom most melyik menuben tudom megnezni mennyi van. Erdemes oket osszegyujteni?
  • PiszkosFred
    Na mondom kiprobalom, ket millimeteren mulott (sajnos az 50k-n allt meg), de ugy fest, tenyleg mukodik a rendszer, csak nagyon pontosan kell idoziteni :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.18. 11:42:22
  • LaLee67
    :) Na a mazlista :)) Gratula
  • Plata
    Insurgent-el is vicces.
    Csak azt ne dobd vízbe mert elsüllyed.
    Viszont akármilyen magasról dobod is ki,kutya baja sem lesz.Mókás mikor Insurgent Pick Up tele van és zuhan.
    Zuhanás közben minigunnal lődözheted a legyeket.

Egyébként ma is volt mázlim kaszinóban.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.17. 23:06:31
  • LaLee67
    Na ez nagyon tetszik! Kifogom probalni :)
  • Plata
    Egyébként őrült módon felszedni tengerről cuccot így kell.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kell hozzá 1 Avenger.

Meg egy APC

APC-t bevágod Avengerbe

Kirepülsz tengerre,autópilótát bekapcsolod.

Be ugrasz az APC-be

Aztán juhé be a tengerbe

Vaagy,Stromberg.
    Stromberget bevágod Avengerbe.

Aztán a tengeren kivágod a fenébe.

Mivel Stromberg tengeralattjáró is a halakat is meg kergetheted.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.17. 22:11:27
  • Plata
    Ha van security upgrade kevesebb eséllyel támadják be.
  • LaLee67
    Kokain uzletnel szamit a biztonsagi upgrade?
  • LaLee67
    Ok, koszonom :)
  • Plata
    Nekem a város mellett van,Chumash bunker.
    Mindegy hogy hol van a bunkered,az eladásnál ugyanolyan messzire kell menni,csak máshová.
    Csak nem mindegy milyen messzire kell el utaznod a bunkerhez.
  • LaLee67
    Elobb sajna fejlesztenem kell ami szinten sok penz. Most ugye befurodtem ezzel a motorcsonakkal is.
    Fent a francban van a Potato foldon a Bunkerem. Lattam olcsobbad del-nyugati reszen kozelebb a varoshoz. Viszont jobb kozeptajon a terkepen vannak a dragabbak. Erdemes a dragabbat venni? Nekem muszaj lesz kozelebb vennem a varoshoz, mert mindig rohadt messze kapom meg a kuldiket. Jobban mondva mikor eladok belole arut.
  • Plata
    Legegyszerűbb az opressor mk2.
    Repülő is meg nem is.
  • LaLee67
    Ok, koszonom szepen. Van mire gyujtogetni ...:)
  • Plata
    APC-vel szoktam Yachtot bombázni,mert ha elvétem nem süllyed el,az Insurgent elsüllyed a picsába.
  • Plata
    Nem.
    Ceo helit teszi melléd vagy Opressort.
    Merrywether hajó is olyan hogy jön érted,csak a franc tudja hova megy.
    Ha lesz super yachtod akkor kapitánytól kérhetsz le hajót magadnak.
    Bár az sem közvetlen melléd megy,hanem a legközelebbi kikötőbe asszem.
    Tengeri cucc felszedésére legegyszerűbb a tengeri heli,nem jut eszembe a neve,nekem is van,a hangáros képen látszik is,le tud szállni a vízre.Vagy Opressor Mk2,én azzal szedem fel a vizi csomagokat,bár ha vihar van a tengeren az sem jó,mert a viharos tenger képes le dobni róla.
    Ha autóval akarod felszedni a vizi csomagot akkor arra jó a Stromberg esetleg APC.
    Stromberg tengeralattjáró is meg autó is az APC meg kétéltű tank.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.17. 15:02:50
  • LaLee67
    Oke koszonom :)) Kiderult a Merryweather az oceanban elsodrodott jatekosok mentesere szolgal:))) Koszi :)

Oke ment a Pegasussal,de ezt is messze teszi le. Lesz olyan hogy elem teszi le a vizbe???
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.17. 14:29:19
  • Plata
    Hova ragadtál be?
    Motorcsónakodat a Pegazus tárolja.
    Vízből való cucc felszedésre vagy Opressor Mk2 vagy a kétéltű helikopter kell.
    Még esetleg Deluxo-val is felszedhető,de az necces.