Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy super mario-t nem tudnál portolni, nemhogy egy GTA 5-öt. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy simán.
Vagy leszedett egy gameplay-t youtube-ról, és egy ikont csinált az asztalra amirõl elindul neki.
MAJD HA MEGMUTATJA a Graphics menüponttot a játékban na majd akkor higyjétek el. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
nekem a "rövidesen" jó pár hónapnak is....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hamarosan videó 😊
Amit láttál mendemonda, én amúgy hihetõnek tûnõ oldalakon régen láttam játékot kirakva és mellette a megjelenést, Metal Gaer Rising-et pl, gondolhatod, kb fél évvel késõbb jelent meg valójában.
Ennek az esélye kb 0.01%. Hogy még idén lesz PC-re
Vagyis ha nem akarsz konzolt, akkor nehogy beleéld magad hogy idén GTA5-özöl majd.
Nem kibaszásból írtam, csak nehogy már itt valaki beposztoljon egy nyomorult oldalnak egy nyomorult bejegyzését, ami alapján elõre felvesznek rendeléseket, és ez ugy mûködik hogy majd amikor lesz játék akkor kapod meg, vagyis ez bullshit, hogy finoman kifejezzem magam.
Majd akkor ha a hivatalos oldalon látod a PC-s bejelentést, addig inkább 6-12 hónap csúszásra számolj, mert eszméletlen pénzt költöttek konzolon , mind hardverre, mind játékra.
Amíg ez így megy semmilyen pc-s megjelenés nem várható.
háát, én old-gamer pc-sként erõsen gondolkodtam a konzolbeszerzésen. De néhány ritka kivétellel nem igazán láttam olyan játékot, amiért megérte volna még egy eszközt vásárolni. Talán a GTA5 miatt megvettem volna, de már látom, hogy rövidesen megjön PC-ére és szebb lesz, mint a konzolos, pont 2 hónapja vettem beszerzési áron egy GTX 650-et, jól el leszek vele....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
meg tõzsdét mennyire érdemes figyelgetni mert eddig vhogy nemtom hogy sikerült 100.000$ akasztani van valami technika arra is?
DE, hogy a jóról is beszéljek: a grafika eszméletlen szép, a fényeffektek brutálisak, ahogy a nap megcsillan az autón.. ilyet utoljéra a Dirt 3-ban láttam, és az egy autóbversenyzõs játék. A város kidolgozottsága is remek, a játéktér nagy és változatos, és rohadtul hangulatos.
Szeretettel várom a multit 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Parasite Eve 2, best game EVER!
videókban mindegyik az elsõ keréknél száll be a gépbe 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
1. 100% után
2. Esõs idõ
3. 3:00 AM a Chiliad tetején 😊
Hát ezt akkor nem mostanába nézzük meg
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Höhö

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.