27719
-
#12510 "a PC-s verzió minden szempontból jobb lesz a konzolosnál."
:DDD
te kis önjelölt látnok.... -
#12509 Az a gond (és ez nálam erősen kinyirta a játékot, gta4 ftw), h az AI társunk, amikor csapatban megyünk, nos... volt már, h halomra lőtt civileket :(( aztán váltás rá, de hiába, a morálomon nem segít, h egy GYILKOSSAL megyek :((
szóval nem opcionális a "henteskedés" :(( -
megnyitod a kis telefonját a karakterednek és: legendarymotorsport, FREE. Single-ben is gondolom ugyanez, de lehet csak onlne-ban van ez az autó -
Joint Joe #12507 Ezzel a módszerrel is próbálkoztam, de ps4-en nincs ilyen lehetőség. azt írja,hogy szedjek le tartalmat a ps store-ból, de onnan meg nem tudok semmit letölteni, mert nincs is mit.. :/ mindenesetre köszönöm a válaszokat. :) -
#12506 Én is nagyon reménykedek ebben. Kivéve ha már rég kész a játék és más dolgok miatt halasztották idáig. :/ Bár ha olyan lesz mint a Unity hogy kb 15 FPS különbség van max és min között akkor nem sokat ér a legkisebb beállítás persze ez lenne a legrosszabb lehetőség. -
#12505 Akkor majd elfut alacsonyabb grafikával. Amúgy nem hiszem, hogy 3 halasztás után baj lehet az optimalizálással. -
#12504 Én gépem épp hogy nem éri el az ajánlottat de csak egy picivel. Épp ezért én megkockáztatom és reménykedem :D -
#12503 Hát...nem tudom kinek nem eset le, hogy miért kérdezem. Overburner kolléga jól látja a helyzetet. -
#12502 baráti árat ;) -
#12501 LOOOL -
#12500 Úr isten nem akartam spoilert csak az érzést le irni most mit kell a nyakamnak ugrani ennyire? Bocsánatot is kértem. Mi a fenét csináljak még bannoljam magam? Bizonyára még te sosem hibáztál életed során és sosem hintettél el semmit véletlenül. Mert mindenki tökéletes.
Herold #12499 Annyiban jogos a várás hogy ha elcseszik az optimalizálást és olyan lesz mina a IV akkor nem érdemes tényleg megvenni mert nem fut el normálisan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.22. 18:48:24 -
#12499 Hülye vagy, ember? Ezt te most komolyan kérdezed? Milyen tesztet akarsz még, amitől bizonyossá válhatsz, hogy érdemes-e megvenni? Nem elég neked az ezernyi youtube-videó, a konzolosok eddigi tapasztalatai, a játékmagazinok konzolos értékelései? Mit akarsz még? Ha egy tök ismeretlen, új játékról lenne szó, még megértem, de a GTA V már 1,5 éve megjelent, 45 millió darabot adtak el belőle tavaly év végéig, és a PC-s verzió minden szempontból jobb lesz a konzolosnál. Mi kell még? -
#12498 Mielőtt leülök játszani nem nézem meg az acsikat, mert leszarom, valamint youtube végigjátszásokat sem nézek, hogy hogyan fogom megölni a gonoszt... az hogy te igen. és neked ez egyértelmű volt az a te dolgod, de tartsd meg magadnak, és legfőképp ne egy másik játék topikjában mesélj erről... -
#12497 Ami már az első percben teljesen alap hogy meg fogod ölni vagy elfogod kapni mert gonosz de jó bocsánat :D Ha már rá néz az ember az Achievementekre már lespoilerezte neki sőt a többi embert is. Annyira nagy spoiler nem volt.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.22. 18:36:49 -
#12496 Óriási hogy egy másik játékról spoilerezel itt -
#12495 Ha nem vagy biztos abban h a geped birja akkor erdemes varni par napot,h kinek milyen vason hogyan fut,de amugy megjeleneskor meglehet venni,nem zsakbamacska jatek lesz -
#12494 ha tudsz várni, mindenképp várj -
#12493 Gondolkodom a játék megvételén de nem tudom hogy megérné-e megvenni megjelenés után.
Várni tudok. Várjak kicsit és addig legalább lesznek tesztek, értékelések, fórumos vélemények, patchek? -
hunbalee #12492 A dzsátubi a barátod és mutatja ha kéred -
zsozso29 #12491 Nem tudjuk! nekünk itt nem futja konzolra. -
Joint Joe #12490 Hali emberek. ps4-en játszom a játékkal, és már majdnem végigvittem, de még egyszer sem találkoztam a Nissan GTR/Eleghy rh8 autóval. Hogy lehet azt megszerezni? -
#12489 Hát azért a GTA IV-hez képest pöppet nagy különbségek vannak. -
Lacika1992 #12488 Akkora baromság amit írtál, hogy hihetetlen....
-
#12487 Ez komoly kérdés és elég sok játék és film is felhozza ezt a kérdést nap mint nap. Far Cry 4-ben is amikor elkapom Paul a pszihopata kinzó gyilkost aki sok embert megöl megkinoz és beszél a lányához és látszik hogy szereti és pánikolni kezd amikor nem veheti fel a telefonját és beszélhet a lányával és tudod hogyha beviszed abba a házba akkor biztos hogy megölik és tudod hogy megérdemli mégis ott van benned hogy sajnálod hiába nem érdemli meg.
A baltás gyilkos vidiről meg annyit hogy akinek ilyen kedve van az tényleg magába keresse a bajt én sem állnék le civileket öldökölni csak úgy heccből, sőt ha van rá mód mindig ki is kerülöm őket még a járművekkel is hogy kevesebb kárt okozzak ezzel is próbálom beleélni magam a szerepbe hogy én mit tennék ha én lennék ott.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.22. 11:31:07 -
#12486 "Meghúznám -e a ravaszt? Ha a családomat akarná valaki bántani(fizikálisan) akkor igen, illetve önvédelemből. "
De itt épp nem erről van szó, hanem egy kiszolgáltatott gonoszról, aki halált érdemel, de le van kötve és könyörög az életéért épp neked. Akkor is meghúznád a ravaszt? -
#12485 Azért a GTA V-t ne hasonlítsuk az előző részekhez, jóval több lehetőséget raktak bele, mind online, mind pedig offline részben. Ez nem egy NFS vagy egy COD sorozat ahol szinte minden rész ugyan olyan(újabbak legalábbis) csak más mappal.
Civilek ölése nem ölése.
Nem fogok való életben 100$ ért megölni embereket(többért se), viszont ez egy játék, tehát ha pont ennyi kell ahhoz hogy megvegyek valamit, akkor lelkiismeret furdalás nélkül lelövöm. Ettől még nem vagyok pszihopata, csak szimplán külön tudom választani a játékot a valóságtól. Egyébként meg nincs túl sok értelme civileket lövöldözni ezért miért öldösné valaki őket?
Amikor arról van szó hogy a GTA miatt lövöldöz valaki mondjuk egy iskolában, akkor mondhatjuk azt, hogy az az ember alapból nem volt normális, a játék már csak egy csepp volt a pohárban.
Valljuk be máshogy viselkedik az ember egy játékban, mint a való életben, mert nincs súlya annak, hogyha valakit elütsz, megölsz, max a rendőrök kezdenek el üldözni.
Meghúznám -e a ravaszt? Ha a családomat akarná valaki bántani(fizikálisan) akkor igen, illetve önvédelemből. -
#12484 Hát igen,,,és erre a WD utolsó momentuma adta a választ számomra, amikor tényleg elgondolkodtam azon, hogy megérdemli-e bárki is a fejlövést. Érdekes kérdés ez. Ott is azzal nyugtattam magam, hogy ez csak game, de belegondoltam magam, hogy ilyen helyzetben a való világban képes lennék-e meghúzni a ravaszt. (Nyilván annyi hányattatás, megpróbáltatás és esemény után igen, de ott már torzul maradandóan a lélek...)
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.03.22. 09:44:25 -
#12483 Ja, szuper, gyk. ugyanazt kell csinálni, mint az elmúlt részekben. Szóval aki unta az előző részt, az jó eséllyel ezt is fogja. Jobban örültem volna R* inkább valami új IP persze ezzel a motorral vagy a Read Dead Redemption folytatás....az lett volna a faszányosság -
TomStorm #12482 Sokkal jobb végig belső nézetből játszani.Ezt nagyon jó,hogy kitalálták sőt szerintem ezzel adták el újra Cur.gen-re:)
Engem is megfogtak vele na persze a stabil frame és a grafika is közrejátszik.
Ezt a játékot ne hagyd ki.Nagyon megéri az árát és Online is szuper!! -
#12481 Dying Light után kicsit kiábrándító, hogy a fejszétől nem szakad le keze-lába. :(
Bár nagyon nem fogom használni, zombikat és terroristákat szeretek ölni nem ártatlanokat. :( -
Baxo #12480 Nem ismerem ezt az oldalt, de átszámolva a ~8000 huf nem is rossz ár -
#12479 Miután opcionális - illetve még az sem - az ártatlanok gyilkolása, így nincs benne semmi gáz. Ha valaki öli egy játékban a civileket, nos.. ott magában kell keresni az okokat. A Postal az fun, alapvetően komolytalan játék. Semmivel sem erőszakosabb, mint a többiek. Max polgárpukkasztóbb.
Ez egy fajta felfogás kérdése. Viszont:
Vegyük, a város textúráit, alakítsuk át marsi látványvilágra, vagy a cilivekre rajzoljunk golyóálló mellényt, páncélt, vagy bármilyen társadalmilag elítélendő dolgot és érdekes módon lelkiismeret furdalás nélkül öljük halomra őket.
Órákon át zajló pszichológiai vitát lehetne erről nyitni - ahogy teszik is ezt már több, mint egy évtizede - a lényeg, hogy fel kell fogni, ez egy játék. Akinek nem megy az ne játsszon vele. Az fiatal, alacsony szellemi képességűeket meg a szülők - esetleg később a felügyelőtisztek - dolga, hogy kezeljék a szitut.
Nem hiszem, hogy játszanék a játékkal, de ha mégis, akkor a belső nézetet max járműben használnám. Már csak azért is, mert a játék alapvetően arra és úgy lett kitalálva. -
#12478 A GTA 5 is kb olyan mint a Postal 2.
Azért ezt már kicsit brutálisnak tartom, nem véletlenül említettem a Postal 2-t. Anno hogy kiakadt mindenki arra a játékra, hogy milyen erőszakos, öncélú és brutális erre tessék:
Hatchet Gameplay
Valahogy belső nézetből sokkal erőszakosabbnak tűnik, pedig Vice Cityben volt láncfűrész és szamuráj kard is. -
#12477 Legalább semmi pénzből tudna venni gépet amin menne a GTA nagyon kígyón :D -
#12476 És kijön közbe a gta VI és a VII :D -
#12475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12474 És bejelentik, hogy be akarnak tenni a PC-s verzióba egy újabb DLC-t :D -
#12473 "Üzenetek száma: 3 205" -
#12472 április 7.-én -
Lacika1992 #12471 Majd jövőhét kedden, vagy az azutánin. :D