Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Archivement. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem akartam csúnyábban leírni a #8521-est, de látom senkinek nem esett el.

Mivan ha egy olcsó szájbakúrt VGA kábelt venne a monitorhoz? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Versace26
Mi az az acsi??

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Myselor
akkor megnyugodtam xd
Myselor
hát már gondolom pihi van kicsit,én ma tuti még fogom akkor xd de lehet 3ig is 😛 péntek éjszaka 2kor kezdtem szombat reggel fél 8ig toltam xd kicsit az agyam kifolyt de jó volt xd
neten van vga-s is, de ha más nincs akkor hdmi->dvi kábel + egy ilyen átalakító
az audiót viszont külön kell megoldanod hozzá (s/pdif port)
Kongy
Tegnap hajnal 2-kor toltam még 😄 De ma nem fogom !

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Yoda001
jó ez a mythbusters-es jutub videó ami nemrég lett linkelve 😊 nem gondoltam hogy a bokorban elbújva a rendõrök tényleg nem látnak meg..😊
volt valaki "olyan elvetemült", hogy követett egy karaktert valameddig? ugye ez úgy van, hogy minden látott karaktert viszontláthatjuk pl. reggel munkába menet, majd hazafelé menet is 😊

http://9gag.com/gag/5135249

nem xD

Myselor
amúgy csak én vagyok olyan elvetemült hogy éjszaka is tolom?😊
Nem, de ez igen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Satuhülye vagy.

I said oh lord Jesus it's a fire.

Vraaanyek
Nem olyan egyszerû, azt tudom, mert tudtommal nem létezik egyszerû kábel vga-hdmi-re 😛
ldabid, bogyi, részben offtopic, de kizárólag GTA V miatt érdekes a dolog, mert valószínû az egyetlen BOX-játék lesz életemben, amit megveszek, mivel HC-PC-s vagyok 😄 - de nem bírom ki, elkérem öcsém boxát, és megveszem 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Myselor
oh értem hát akkor végighaladok a story-n azért még úgyis nagyon sok mindent akarok csinálni ^^
nemtudom amúgy még.csak most fog jönni xd de majd kitárgyaljuk meg a végét is 😄
Kongy
Kérdõjeleseket bármikor megcsinálhatod, én egyet csináltam mindössze, inkább a sztorival foglalkoztam, de majd még játszok, csak kicsit most pihentetem 😄 De amúgy Lamar-t nem értem..
Megmentjük az életünk árán, mindhárman aztán megöljük?! Na m1....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
hát majd youtubeon megnézem a többi lehetõséget,sajnálnám bármelyiket is,így marad a 3.lehetõség 😄 mindenkit nagyon bírok ^^ most kell majd lamart kicsinálni asszem,így már nincs sok,1 kérdés a kérdõjeles küldetéseket meg ilyenekt mind megcsináltad közben vagy utolag is hagytál?illetve megmaradnak e de biztos csak kérdem :d
Kongy
Jól tudod.
Én elõször megöltem Trevor-t XD csak poénból, de rábasztam 😄

ez itt offtopic, de átalakítókkal megoldható
DarkSector
Kösd össze HDMI-vel, banyek. 😄

Myselor
én is általában azt szoktam😊 meg a space-t is ,nagyon jó zenék vannak ezekeen ^^
Vraaanyek
Milyen lehetõségeim vannak BOX-ra kötni egy olyan monitort, ami FULLHD, de ugyanakkor csak vga kimenettel rendelkezik???? (asus vh222d)

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

kem001
Igen, vannak rajta ismerõs számok elég sok rajt.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Myselor
hát majd jól meggondolom hogy mit választok amúgy tudom hogy cseles xd
asszem a 3ik választást kell és akkor mindenki életben marad,ez fontos nekem,odafigyelek majd 😊)
Kongy
Én felbasztam magam, mert ha egyet kiválasztasz az kihatással lesz a késõbbi free roam-módra.. és hiába játszod újra amit nem választottál (mert lehet), csak korábbi mentéssel lehet helyrehozni 😄 Úgyhogy csak okosan azzal a "final decision"-nel 😄

Myselor
már alig van pár küldi szerintem még ma megcsinálom xd
Myselor
jaja durvák ezek xd
én majd nemsokára végzek vele még nemtudom de leírom majd melyiket választottam 😊
Kongy
Anyááás 😄 Az durva volt. 😄

A másik meg mikor
Trevor megeszi azt az undorító kaját és kiokádja XD ja meg belehugyozik a szoba sarkába XD

Amúgy ti melyik befejezést csináltátok (aki már végigvitte a storyt) ?

LocalPatriot
Nagyon köszönöm!!<#worship><#eljen>
Tatyla
mikor megkapod Trevort onnantól tudsz tetoválást csináltatni,gyúrás nincs,a kék karika hoyg látható vagy nem a karakter gondolom mert ellenségeknél is van az hogy merre néznek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LocalPatriot
A térképen a karaktert jelzõ pont körül a kék karika, ami pulzál az mit jelent?

Valamint mikor lehet tetoválást csináltatni? Gyúrni nem lehet?😄
Tatyla
általában a non stop pop adását hallgatom az valahogy az én korosztályom,igaz van benne egy két új sláger 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
nemtudom mibajuk vele szerintem van benne dúrvább dolog is a mogyorótörés pl xd
DarkSector
Most hallom a GTA 5 foghúzása nagy közimádatnak örvend a játékosok körében. 😄

DarkSector
Nekem elég volt megnéznem ki kommentelt, és már tudtam. 😄

Kongy
Hagyjálmár átváltott a TV-n az egyik bemenetre, hallani ahogy leteszi a távszabályzót 😄

kem001
Azért a rádióban Britney Spears száma befigyel..<#nevetes1>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Myselor
tehát gold kell hozzá,jólvan köszi 😊
kem001
Nálam silver live account-nál írta ezt.. Gold-nál már nem.

Myselor
srácok valaki nem tudja hogy kell telóval készített képet felölteni social clubra öcsém megcsinálta a sajátját,rá van rakva a profil meg minden,de azt írja disable on your account?
Myselor
minél több a pénzed annál többet vonnak le 😄 load game és probléma megoldva xd
kem001
Az meg mi egyébként, hogy 5000 $ a kórházi kezelés? Kissé durva..

Keserves munkaval loptam egy buisinessjet-et. Leszalltam a repterre, kereszbefordultam az epp leszallt gep elott, es elraboltam. Felszalltam a rendorautokon keresztul, de ugy osszelovoldoztek a hajtomuveket, hogy a hazai repterre vitorlaban szalltam le, mert az utolso fordulonal a masodik is teljesen feladta. A gepet persze a repter kozepen kellett hygnom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ReszegKoldus
Elõbb-utóbb hívnak, ha Franklinnel játszol, több ilyen private fare is van.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kem001
Azt esetleg tudja valaki, hogy ugye ha megveszem a taxis céget, elvileg ha teljesítek egy privát menetet, akkor jár érte "pont".. Ez szép és jó, de én ezt elrontottam, így utána meg nem hívtak egyszer sem.. Valaha újra elérhetõvé válik?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi!!!
#8492 nya most már világos 😊

Megkaptam a villámat az egyik küldetésnél,nincs küldetés a térképen,a házban el lehet menteni ,viszont nem kapok küldetést,33 küldit csináltam meg,mi lehet a probléma ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ReszegKoldus
Franklinnek vannak assassination küldetései, ahol meg kell ölni 1-1 cég emberét, amitõl a konkurencia értéke megnõ a tõzsdén (Lester szokta mondani ki a konkurencia), tehát miután felveszed a küldetést szépen veszel a konkurencia részvényeibõl, a küldetés után meg vársz amíg felmegy az ára és eladod.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Semmi kulonos. Hetente atutaljak a bevetelt, kapsz rola egy emailt is. Lehet, hogy csak akkor, ha a management kuldetesekbol megcsinalsz valamennyit, mert en azonnal nekiestem az elsonek, mihelyst megvettem az elso uzletemet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DarkSector
Na majd ezt megbeszéljük ha elég fáradt leszek ehhez mikor hazaérek. 😄