Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát lehet, hogy engem megfogtok kövezni és közellenség leszek, de én csalódtam... grafikailag egy szar , az elején csak úgy néztem, hogy mi ez a ronda szar... oké ahol a fényhatások érik a karaktereket ott nem annyira ronda, de rettenetesen recés az egész... talán majd ps4en szebb lesz, de nem ezt vártam... egy AC3 sokkal jobban kihasználta a konfigot és sokkal szebb volt. Én továbbra is várom az AC4-et ps3ra, lehet abban is csalódni fogok, de ez a GTA 5 valahogy nem az igazi, számomra unalmas volt a környezet is ... na de mind1 még egyszer hangsúlyozom ez csak egy EGYÉNI VÉLEMÉNY 😊

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

kem001
Hát miattam aztán jöhet next gen-re, mivel már meg van jelenlegi konzolra.. Amúgy PC-s valahogy hihetetlennek tûnik, hogy idén megjelenne... Maximum jövõre tudnám elképzelni így elsõre, de ez csak az én meglátásom. Minden esetre nem hiába várják ennyire a pc-sek, eszméletlen a játék!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Vraaanyek
Vannak itt finomságok! - PC-s verzióról is hintegetnek egy, s mást... <#taps>
Ha engem kérdeztem, az én elméletem, hogy nyilván a next gen konzolok megjelenése környékén akarják õk is kidobni a játékot, és akkor már miért ne jöhetne PC-re is velük együtt, mivel nem fenyegetik egymás eladásait, ha figyelembe vesszük, hogy aki új konzolt akar, az PC-s megjelenéstõl függetlenül is venni fog, és az nyilván akkor megveszi next gen konzolra, aki PC-re akarja, az meg nem arra fogja megvenni, hiába jelennek meg az új konzolok!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

NagyiBMX
És mi lesz akkor? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

annyira azert nem bonyolult.. tokeletesen elore celoz amerre az auto eleje nez.. tehat ha az ellenseg mogott haladsz es egyenesbe van az auto akkor magad ele losz..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

szabii98
srácok, a taxikat is ugyanúgy lehet tuningolni mint a többi verdát?😄

I met God. She's black

Meg mindig nincs meg... A normalisabb celkereszt van beallitva, azt sem konnyu felfedezni idonkent, de az az igazi bajom, hogy gyalog tudom, nagyjabol hova fogok celozni meg mielott felemelem a fegyvert, de jarmubol valahogy nem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.Deathwish így mindenki életben maradt^^ nagyon klassz volt majd csináld újra ha még nem tetted.a többi nagyon szar szerintem xd úgy tökre elmenne a játéktól már a kedvem,örülök hogy lett ilyen is,nagyon jó happy end van 😊
kill3r21
<#idiota><#idiota>
fenya :-| <#wow3>
Nesuten
Még Nyolc nap !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

kill3r21
nagydög: a controls beállitásokban lehet normális célkeresztet álitani. Egyik kapcsolót komplexre kell álitani. Ha meg veszel a fenyára az ammunationban irányzékot,még jobb lesz.
arty
1.) igen
2.) van xbox360 topik, ott segítenek

Forza.

Úgy van,ne aggódj,automatikusan fel fogja patch-elni az xbox amint elindítanád a játékot!Csak legyél bejelentkezve live-ra!

Utobb szitava lottem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jojobaba
üsd el a motorost😄

LocalPatriot
Olyan kérdésem lenne, mint kezdõ boxos, hogy ha megjelenik a patch, azt automatikusan, a játék indítása elõtt leszedi, és telepíti?
Megjelenik persze, csak sose tudom, hol. Es mivel azonnal loni kezd, elriasztja a celpontot. Egy motoros uldozeses esetnel volt, hogy kenyelmesen utolertem a gyanutlan celpontot, es egy fel tarat eresztettem a joisten tudja hova, mire egyaltaln megtalaltam a celkeresztemet. Eddigre a panikba esett motoros fenysebessegre kapcsolt, a kornyezo forgalom meg panikba esett marhacsordat kezdett utanozni.

Sztem megjelenik csak nehéz észrevenni,vmi más célkereszt jobb lett volna...
Szerintem nem. Minden latszik az elejetol kezdve, csak le van lockolva. Esetleg a jarmutipus befolyasolhatja a lehetosegeket, de nem hiszem.

Mas: Honnan tudom, hova fogok celozni az autobol, mikor megnyomom a gombot? Meg ahhoz is kell par masodperc, hogy egyaltalan megtalaljam a celkeresztet, mert valahogy sosem ott jelenik meg, ahol en szamitok ra.

Ezek már megvannak,de reménykedtem h késõbb lesznek újak...
Turbot, valtot, felfuggesztest, fekeket lattam, ami nem pimp, de ugy tunt, ebbol a turbo az, ami komoly javulast okoz a gyorsulasban.

Kongy
Melyik befejezés? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok!
Tuningnal lesz nitro meg neon? Az utóbbira nem számítok de az elõbbi remélem benne lesz...
Vraaanyek
Jaja, bemenet, arra gondoltam én is 😄 - amúgy közben rájöttem, hogy marha vagyok, mert öcsém eleve microsoft-os, hdmi-vga-val használta a Boxát... így tárgytalan a felvetés 😛 de amúgy köszke a segítséget, és most már OFF vége! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

arty
monitor vga BEMENETTEL rendelkezik
xboxhoz van vga kábel, olyat szerezz (és lehetõleg eredeti Microsoft-ot, annak a legjobb a képe)

Forza.

SpeedXHUN
A csavo a haz oldalan ablakot pucol.lodd le

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Myselor
okés ^^ szívesen
Köszi meglessem 😄
Myselor
megvan^^ By the Book
Myselor
fuu,most nemtalálom mi a neve,de beírom ha megtaláltam 😊
A helikopter irányítása iszonyatosan sz*r 😄. Azt nagyon elcseszték.

mi a küldetés neve megakarom nézni youtubeon 😄
Myselor
bocsi a dupla posztért xd
Myselor
nem csak neked nyugi ^^
Myselor
srácok most értem a végére,hát ez valami kúrva jó játék volt,minden pénzt megért,hogy mennyit fogok még ezzel játszani te jó isten ^^ még mindig annyi minden van benne és van is kedvem több mint 30óra után 😊) fantasztikus tényleg.gratula Rockstar ^^
Myselor
srácok most értem a végére,hát ez valami kúrva jó játék volt,minden pénzt megért,hogy mennyit fogok még ezzel játszani te jó isten ^^ még mindig annyi minden van benne és van is kedvem több mint 30óra után 😊) fantasztikus tényleg.gratula Rockstar ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a kínzós küldetés nekem egy kicsit sok volt uhhh.

kem001
Villamosozásnak is sok értelme van. Sofõrt lelõttem, erre ugyan úgy ment tovább..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

DarkSector
thx, de nem, csak jól informált inkább. 😊

De megtudom neked ezt is ha nagyon kell. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szülõket simán lehetne perelni.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Versace26
Rájöttem,csak ahogy olvastam nagy szakértõ vagy itt 😊)

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Hát ha nincs biztosításod?! 😉

DarkSector
Miért fogtál meg, azt hitted mindent tudok? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Versace26
Csak megfogtalak 😊 Hát Aki tudja az irja meg,megköszönöm 😊

DarkSector
Huh ezt nem tudom sajna. 😄

Versace26
Medical tower küldinél mit kell csinál a két csávó után??

Myselor
hehe,jól tetted ma tuti fentleszek vagy addig 😊
kill3r21
Nem, 3ig toltam én is tegnap