Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peanut butter akkor már 😄
Overburner
Logikus 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

ProGabe
PirateBay <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Wow 😄
Overburner
Talán Public Test v Private Test. Vagy valami hasonlóra gondolok.

Rayden02
A PB az a Pre-Bulid rövidítése,a PT passz!<#nemtudom>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Overburner
Én találtam egy olyat hogy a Yoga minigame impossible to finish. It's too hard. V valami ilyesmit. 😄

Rayden02
"942668 - PC Crashes upon starting the Yoga minigame."
<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Overburner
PB és a PT mit jelenthetnek ebbe a PS3 builds.xml-ben?

Marci0115
én nem találom az acsit a libegõn 😞

Overburner
Valószinüleg nem akarják azt a baklövést mégegyszer elkövetni amit a GTA IV esetén megtettek mert azért az valljuk be eléggé szépen le nyomta a prestigeüket sok sok rajongojuk szemében. Most már valószinüleg nem bizzák a véletlenre hála istennek. <#nezze>

Rayden02
Szerintem is,fõleg azért mert nem egy szimpla port lesz boxról,hanem egy külön fejlesztett PC-s verzió dx11-el!<#idiota>

Overburner
Ezek azért elég biztató dolgok nem mondom. Kösz az infót.

Overburner
Igazad van de ha ilyen dolgokat akarok akkor APB:R el játszok vagy nem tudom. Nem GTA-val. 😄 Ha már ráköltök nem is kevés pénzt nem akarok 80%-os játékot kapni. 😄

Rayden02
Itt a teljes lista:PS3 builds.xml.
A dátumokból én csak annyit tudok megállapítani,hogy már tavaly ilyenkor már volt PC-s prebuild változat,vagyis egy szálon futott a fejlesztés,ahogy az a max payne 3 esetben is történt!
PS4-es verzió meg gondolom majd PC-rõl lesz átporolva!!

ProGabe
Mindig vannak, akik a hülyeségre költenek. Lásd TF2 sapkák, meg tököm tudja milyen dolgok, amik csak a kinézeten módosítanak.
Tudod, e-pénisz növelés 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rayden02

Overburner
Minek kellene nekünk annyi zsé, kirabolunk pár helyet azt csá. Amit meg lehet szerezni ingyen azért pénzt költeni felesleges.

ProGabe
Azok maguktól készülnek? 😄

Pletykarovat:
igazi pénzért lehet majd venni játékpénzt az online-ban?
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV/comments/1mx8a6/so_i_might_have_found_why_its_so_hard_to_make/

Overburner
Az ugy ok. 😄 Max...de DLC az lehet/ne ingyenes is. Persze ma már 1 se az.

tomi890125
áldozatokat kell hozni! 😄 nem kell minden hétvégén beszórakozni és meg is van 😄D

The Only One!

na jó, ilyen kis cuccok, a léghajó is az ha jól rémlik, meg többi elõrendelõi/gyüjtõi dolog
ProGabe
Úúúú, le vagy maradva 😛
Elsõ (inkább -3. 😄) napos kép:

Az a baj, hogy nincs háznál most ekkora drive. Jó nem egy nagy pénz beszerezni ,de ez +5 darab ezres és akkor már 20 ezernél tartok amit gta-ra költöttem. Ok még ez is megéri érte, de elvileg nem kéne.
Két napja nem tolom ez miatt és már megõrülök 😊
Attól függ mikor jön a patch ami ezt javítaná. De valszeg egy két napon belül kénytelen leszek venni egy drájvot.

Overburner
Én meg fogom venni PC-re és nem igazán szeretnék ilyen DLC háboru miatt fejfájást kapni. 😄 Like BF3 vagy hasonlók.

tomi890125
bazz ragd rá egy 16 gbos pendrivera és no problem és a drive sem kopik!

The Only One!

Volt...
Egyébként én még mindig ki vagyok akadva, hogy kiadnak egy játékot és " ne installáld a play discet mert ... " hát miezmármi ? 😞

"Azt se feledje senki, hogy jönnek DLC-k is!"
már ha jönnek. jó, nyilván elég esélyes, de eddig egy szót nem mondtak róla hivatalosan.
nem feltétlenül kell most olyanokra számítani mint a 4 epizódjai (az online is elég nagy dolog lesz)
Dency
Vótmááá???

"Egy gyerek agresszív rohamot kapott, amikor közölték vele, hogy kiskorú nem veheti meg a GTA-t, sikítozott, ki akarta tépni az eladó kezébõl, és ütötte-verte õt. A biztonságiak vitték ki. Egy másik gyerek elõször egy nagyon gagyi, kamu személyi igazolvánnyal próbálkozott, majd azzal fenyegetõzött, hogy a padlóra fosik, ha nem kapja meg, amit akar. Szerencsére enélkül is távozott. Durvább volt az a 12 év körüli fiú, aki azzal próbálta bizonyítani, hogy 18, hogy elkötötte a szülei kocsiját, és elvezetett a boltig.

A trollapuci a gyerekével ment be, majd megkérdezte az eladót, hogy ez-e az a játék, ahol kurvákat lehet ölni, drogozni és bankot rabolni? Közben szúrós szemmel a fiára nézett, aki rájött, hogy nem lesz ebbõl semmi. Majd amikor az eladó igennel felelt, közölte, hogy akkor megveszik. Az õ ellentéte a szigorú anya volt, akit a gyerek felhívott a boltban, hogy igazolja az eladónak, szülõi engedélye van a játékra. Ehelyett az anya elkezdett a telefonba szitkozódni, majd pizsamában megjelent az üzletben és kiabálva kitaszigálta a gyereket. Egy férfit pedig a parkolóban kérleltek a gyerekek, hogy vegyen nekik a játékból, erre bement, beállt a sor végére, majd elbeszélgetett a haverjával, aki az üzlet eladója volt. Aztán a gyerekek orra elõtt bezárták a boltot, és beültek GTA-t játszani."

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

LocalPatriot
Köszönöm szépen!<#worship>
Overburner
Csak vicceltem, szerintem is Március Rockstarnál az egy mágikus hónap ha utánna néztek. 😄

Fpocok
Az nagyon sok. Szerintem március-április.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Overburner
Jövõ decemberre gondolt. 😄

ProGabe
Jó hádde érted mit akartam írni, na 😄

Fpocok
December még idén van.

ProGabe
Szerintem párhuzamosan folyik/folyt a munka. Azt se feledje senki, hogy jönnek DLC-k is!
Szerintem sem lesz ebbõl idén next-gen/PC, legjobb esetben is decemberre.

Fpocok
Pihenhetsz egy kicsit. Menj ki a napra. (természetesen csak viccelek 😄)

Hello!Elértem 50%-ot,nincs több feladat,mit kell csinálni!!Köszi
arty
jah, felvettek 100 embert a portolásra és õk most karbatett kézzel ülnek .... 😊

Forza.

Fpocok
Több mint valószínû, hogy az a next-gen-re vonatkozik.

deathmatch meg team deathmatch? ne már! nem valami olyasmi volt, hogy 500 küldetés is lesz, vagy mi?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

tomi890125
Honnan tudod, hogy kész van? 😄

The Only One!

Honnan tudod, hogy nincs még kész... nem hiszem, hogy azért nem adják ki mert nincs kész. Egyszerû üzleti döntés, csak úgy mint a PC-s.
Bocsánat, az elõzõ nem yodának, hanem zozzancs-nak akart menni.
Mivel ugyanaz a motor, mint a 4ben, és az se volt szép soha, ráadásul ennek is ugyanaz a hardveren kell futnia, több feature mellett, mégis mit vártál? Transformer szintû filmes CGI orgiát?
Kongy
Milyen hosszú egy film kb? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
két hónap alatt nextgen port ... aha 😊

Forza.

kem001
Nekem egyedül repülõk és motorok irányítása nem tetszik benne.. Bár IV-ben lehet jobb volt a motor..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Yoda001
valaki írta a tuningolós dolgokat: de, nagyon is függ a jármûtípustól, hogy melyikre mit lehet tenni
a célkeresztet autóban vezetve úgy tudod megtalálni, ha csak egyszer megnyomod a gombot, így épphogy nem lõ ki, de a célkeresztet elkaphatod körülbelülre amíg megjelenik, utána pedig lövöldözésnél már úgy is látszik, hogy hol van 😊

sikerült Michael-t és Franklin-t összehozni egy találkozó erejéig a tengerparton, érdekes volt összefutni, elõször inni akartam vinni õket de messze volt, szóval maradt a mozi 😄 végignéztem a filmet, qrva jó volt 😄 beteg de jó 😄 komolyan érdemes lesz minden filmet megnézni végig (skippelni nem lehet amúgy, csak kilépni teljesen), ha mind ilyen jó 😄

http://9gag.com/gag/5135249