27719
  • Tikal #12590
    Semmit, ez lófasz pénz. Kijön belőle egy luxus pecó 10 férőhelyes garázzsal, meg egy olcsóbb szuper autó.
  • koltony
    Azért ha ennyi pénzel indulsz akkor jó sok időt spórolsz meg az elején, mert az online küldetések nem adnak olyan rettentő sokat.

Offline részben, meg nem érzem azt, hogy bármennyi + kezdőpénz szükséges lenne.
    Utoljára szerkesztette: koltony, 2015.03.26. 22:38:53
  • Lacika1992
    Rontani nem ront, én azt se bánom ha 0$-al indulok online-ba csak játsszak már vele végre. :D
  • Overburner
    Aki PS4 Xone ra vette az is kapott szerintem sokat nem ront max segit egy picit a kezdésben.
  • Rita79
    Tehát gyakorlatilag nem játékban szerzett előnyöket lehet elérni az elővásárlással. Kérdés, hogy ez a cheat mennyit ront a játékélményen?
  • Overburner
    R* Take two-nál mindig nagy a csend semmi újdonság. Downgraden meg elvileg dolgoznak hogy javitsák :D
  • Lacika1992
    Rockstar Games
    13 perce ·
    Ends 3/31: Pre-Order your GTAV PC digital download from the Rockstar Warehouse and get $1,200,000 + an extra $300,000 for GTA Online
    Nem írtak mellé csúszást.... most már akkor csak kijön. :D
  • kill3r21
    Nagy a csend megint, ez a downgraden lehet csámcsogni ergo, tuti megint csúszás lesz, majd csak figyelj :)
  • ratgab
    Nem fogják megtenni. Lásd a korábbi okfejtéseket.
  • Leky
    Csak ne hogy úgy járjunk, hogy: Örömmel jelentjük, hogy érkezni fog egy patch ezen hibák a javítására plusz kaptok egy üregi nyúl dlc-t is a kellemetlenségek miatt, de... ezért a PC-s verziót sajnos kicsit el kell halasztanunk.

Remélem nem lesz igazam.
    Lassan kezd Duke Nukem Forever érzésem lenni, ha értitek mire gondolok.
    Utoljára szerkesztette: Leky, 2015.03.26. 15:21:54
  • kill3r21
    Igen hogy melette lehessen majd vagizni a pc verzióval :D
  • bakkerman
    nem a futással van a gond,hanem hogy peccsről peccsre butítottak a megjelenítésen
  • Overburner
    Szerintem csak elcsesztek valamit a patchben megesik :D Törés a leggázabb azért azt rendesen észre lehet venni.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.26. 11:38:17
  • Snexi
    nem értem, hogy miért volt erre szükség mert nekem One-on tökéletesen futott a megjelenéskor is
  • RYO21
    Ilyenkor attól félek, hogy mi is ezt a butított verziót kapjuk.
  • ratgab
    Tagolhatnád azért az irományod, mert fájdalmas ez a wall of text. Helyesírásod hagyjuk, de arra is ügyelhetnél, hogy értelmesek legyenek a mondataid. Eléggé katyvasz ez így már ne is haragudj.
  • ldavid
    gondolod hogy naponta átírom? magától megy természetesen, csak néha kicsit lassan tölt be (mióta megújult az sg ez van..)
  • Fpocok
    NEm tűnt el. 19 nap.
  • grebber
    Gyorsan lebutították ,hogy a pc-seknek el lehessen adni a "jobbat"
  • nagykispeter
    Visszaszámlálás miért tünt el?
    Vagy egyszerűbb ,hogy ne kelljen örökké átírni,így a vége fele?!
    Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2015.03.26. 08:07:08
  • Fpocok
    Konzolosakat beszopatták.

• kasa85
    Ja ja csak találgatunk,de félek előre elég nagy terep,és sok kocsi,és fű lesz.Néztem nagyon szép lesz Xbox 360 on,PS 3 mon semmi fű,és recés homályos mosotas a textúra.Xbox one azon éles semmi homályosodás több terptárgy kocsi,és ember Xbox 360 on talán,ha egy két ember megy az már tömeg XD.Xbox One van fű,és állatok.PS 4 még több fű,és több köd van a játékban ezeket le teszteltem Konzol üzletekben eszméletlen szép lesz PC ha ki jön.Gondoltam veszek PS 4 et a sok Exlusive Cím miatt God Of War,és a többiek Xbox inkább PC párti,és ritkább a jó Game Viszont PS 4 en 19 ezer forint egy játék.Remélem Chipelik vagy meg oldják mint Xbo360 esetében az RGH Chipet addig meg marad a PC,és kussolnom kell a később,és a Sony le maradó Exlusive játékok miatt.PS 3 összes Exlusive játéka meg van ki számoltam 150 ezer forint örülök ha 50 ért el viszik :(
  • Lacika1992
    Hagyjuk a találgatásokat szerintem. :D
  • kasa85
    Ja a másfél GTX480 1.5GB Vrammal a GTA 4 .A következő a 8GB ram a Cod ra írtam,és a 16 ot a GTA5 re :)
  • kasa85
    Megint csúsztatják rohadjak meg fel teszem az Xbox 360 RGH gépre,és végig tolom fos grafikával.A PC meg jön amikor akar azt ennyi.Legalább lesz DLC,és remélem csiszolnak a Bugokon.Viszont voltam egy konzolos sőt kettőben a Sony,és az Xbox.Mind kettőben azt mondták csutka grafikán 16 gb ramot fog enni.Olyan lesz mint a legújabb Cod az is meg eszi a 8 at,és GTX780 van a gépben csutkán úgy szaggatott 8GB rammal,hogy csak néztem.Szóval ez igaz nézhetek még 8GB ramnak,és félek GTX980 kell,vagy több Vramos VGA,mert 3GB lesz mint a látóhatár ki csúsztatása emlékszem kellet a 1.5gb vram GTX480 kártya HD5970 meg sem engedte csak 50% ra a csúszkákat,mert 1 gb vram volt a gépben.Azt szeretem van egy atom gépem mivel ez felső kategória a csúszkák minimum 100% on legyen,és 30 FPS felett menjen lagok akadások nélkül,mert A Hasasin Sc Unity mikor ki adták hiába volt 60 FPS olyan akadások voltak,hogy le is töröltem remélem most már jó bár nem játszottam mert a Blacj Flag azt sem játszottam ki.Utóirat helyesírásomat ne nézzétek,és a játékok helyességét nem elemeztem a lényeg értitek remélem amit írtam,és mire számítok.
  • oneal1
    már nincs :D

most már azért elég tróger lenne eltolni, bár még mindig nem zárhatjuk ki...

nem baj igazából, csak működjön rendesen!
  • Herold
    USA-ban elvileg 5-ig dolgoznak, a Rockstar nem tudom hol van, keleti vagy nyugati part, de NY-ban is még csak du. 3-4 körül van, szóval van még idő bejelenteni...
  • nyirog
    na úgy látom erre a hétre megmenekültünk :D ha még jövőhét kedden se csúsztatnak akkor már lehet reménykedni h megjelenik :D (gondolom legyártani/gyártatni és kiszállítani a világ boltjaiba határidőre legalább 1 hét)
  • ratgab
    Előbb-utóbb biztos....XD Ha mást nem konzolon
  • Lacika1992
    Meglepett, hogy ma nem csúsztatták.... még a végén tényleg fogunk vele játszani.
  • ProGabe #12560
    F11
    http://jamesheald.com/gtav_loading/
  • koltony
    Nem gondolom azt, hogy aki kibírt 1,5 évet az nem tud pár hónapot már várni.
    Ha csúsztatják, akkor se tudsz mit tenni, ha akarsz vele játszani, akkor nem fog érdekelni, így is úgy is meg fogod venni.
  • Overburner
    Elég gáz lenne tényleg eljátszanák megint. De még ha mondanának értelmes okot rá hogy miért. Ez a még kell idő a javitásokra a csúszászok jolly jokere mindenki ezt mondja azért kiváncsi lennék hogy a csúszások hány %-át magyarázza ez meg ténylegesen. Főleg hogy idén és tavaly az volt a ritkaság amikor nem késett valami.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.24. 15:10:33
  • Voltan
    Pontosan. Ez is simán benne van a pakliban.

Az én agyam az előző csúszásnál dobta le az ékszíjat, nem is maga a csúszás ténye miatt, hanem a minősíthetetlenül csapnivaló kommunikáció okán a cég részéről. Akkor dühöngtem egy sort, majd lenyugodtam.

Ha most megint tolódik, már csak röhögni fogok, és megveszem a Mortal Kombat X-et :D
  • arty
    az a baj, h nincsenek rászorulva a pécés bevételekre.... szerintem 4 csuszás PONT annyira atomgáz, mint lenne 5 ... azt gondolom, az RS már eljátszotta a bizalmat és nem érdemelnek semmit (tőlem) - bár én amugy is konzolon tolom végig, szal sose voltam valódi célcsoport.

(többi sandbox ezzel nem ér fel - ha másban: a hype-ban biztosan nem :D )
  • Overburner
    Igen ezt én is szoktam látni. De nagyon gyanus hogy ez lesz a kövi DLC nem tudom miért sirnak miatta.

RYO21 #12549
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.24. 13:31:01
  • ratgab
    Mert már 4x tolták el. Egy nagy cég nem engedheti meg magának hogy szavahihetetlenné váljon. Még akkor sem ha nincs kész a játék. Most már szerintem akármilyen állapotban is van ki fogják adni!

Azért közel sincs monopol helyzetben: Ott a Saints Row, mint alternatíva, ráadásul idén jön a Just Cause 3 is.

Nem tehetnek meg bármit azért. Én még csak a türelmesebbek közül való vagyok, de sokan már a 4. csúszáskor is megorroltak. Képzeld el mi lenne egy 5. után.

Ők is pénzből élnek hiába nevezik magukat Rockstar-nak. Ha nincs pénz ők is ugyanúgy lehúzhatják a rolót, mint más. Nyilván nem a pc-s kiadás fogja náluk betenni a kiskaput, de azért intő jel lehet a többi gamer számára is ha most minket sorozatosan átvernek. Ők se hülyék és ezzel tökéletesen tisztában vannak. Mindennek van oka és legfőképpen mindennek van következménye. Nincs ez másként a játékiparban sem, ami ugyanolyan üzlet mint az összes többi.

Persze szigorúan szerintem.
  • bakkerman
    Hát inkább ma jelentsék be a késést mint 1 hét múlva,vagy 2 hét múlva,az már agyfasz lenne 1 héttel a megjelenés előtt eltolni
  • arty
    miért ne mernék? ez se lenne más, mint a korábbiak...

egy gta monopolhelyzetben van, nem mész helyette másik sandboxra.... bármit(!) megtehetnek és le kell nyelned (le is fogod)

RS :(
  • ratgab
    Szerintem se merik már. Több, mint ciki lenne.