27719
  • Lacika1992
    Kacagnék ha már jövőhét után fent lenne ncore-on.
    Lenne úgyis ismim aki letöltené azt legalább nem vennék zsákba macskát. :D
  • Rita79
    Szépek a képek, nem vitás. Azonban drámai fejlődés a WD-hez képes koránt sincs, sőt, majdnem megközelítő a látvány az ottanihoz.
  • Dency
    Optimalizálásra nagyon kíváncsi lesz mindenki, ha nem lesz jó akkor fogják adni az ívet a rockstarnak az biztos hogy így csúsztatás úgy csúsztatás és még is 1 szart adtak ki. De bízzunk a legjobbakban.
  • ldavid
    még. de később nem csak ebben lesz.
  • Overburner
    Nem is tudtam hogy van ilyen topik. Szerintem nem érdemes 2-nek lenni annyi comment nem születik. :D Plusz az online az V része azért :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.27. 21:04:34
  • Lacika1992
    Nem ártana. :D
  • ldavid
    van itt egy direkt online topic - fogjuk mi ezt használni?
    lehet jobb lenne nem egybeönteni a single kommentekkel
  • Borg
    Jöhet a sírás rívás, hogy a 2-3 éve is belépő szintűként vett gépén kinek miért nem megy ultrán...
  • Lacika1992
    vagy 30FPS-el biztos.... :DDD
  • Hunter of Deer
    "support all the latest and greatest hardware with an abundance of PC-specific enhancements"
    zsir akkor az uj TitanX-en menni fog :P
  • Tikal #12620
    Be lehet állítani hogy csak a barátaid, crew-d halljad, ps4-en meg Party, sokkal egyszerűbb.
  • ldavid
    a negyedikről a sims jutott eszembe :D
  • Lacika1992
    Today, we've got an all new set of high resolution screenshots for you from the forthcoming PC version of GTAV. Arriving on April 14th, GTAV for PC is fully optimized to support all the latest and greatest hardware with an abundance of PC-specific enhancements.
    A nap legszebb mondata. :D
  • RYO21
    Új képek
  • Overburner
    Hát igen amikor 15 percet minimum rászánnak az optimalizálásra....nem úgy mint a Unitynél az konzolos is milyen már?
  • Smuge
    Már PS3-on is brutális képi világa van, ezt csak fokozták PS4-en. Még egyszer nem biztos, hogy megvenném, számomra egyetlen húzó pont az fps nézet lenne, a többi nélkül meglennék.
  • Rita79
    Hát ha olyan konfigon szárnyalni fog ultra beállítások mellett, ráadásul az előzetes képek bámulatos grafikát mutatnak, akkor ez lesz minden idők legjobban optimalizált játéka PC-re. ÉS egyúttal a sapkámat is meg fogom akkor enni.
  • TomStorm
    Egyszerűen gyönyörű lesz PC-n is biztos GTA5.Ez a kidolgozottság amit összehoztak Next.gen-re,bámulatos.
    Komolyan néha olyan helyek vannak,hogy állam keresem:o
    A frame meg kivánló,csillagos ötös!

A konzol röhögve viszi,stabilan.Szerintem PC-n nem lesz gond vele.
    Minimum i3/fx 6xx,8Gb ram,gtx 660/HD 7870 Egy ilyen konfigurációval szárnyalni fog én azt mondom..
  • kill3r21
    na igen a select dolog nem müködik sajnos...akármire állítom hallom hogy duruzsolnak, lehet bug volt
  • Smuge
    Nincs rá mód csak ha behív az adott sessionbe vagy indítotok egy privát játékot de ott csak 2-en lesztek.
    Selectet folyamatosan nyomod és feldob egy helyi menüt, abban tudod állítani, hogy kit szeretnél hallani, elég sok lehetőség van.
  • Firerock
    Jaa,hát az se biztos hogy sok mindenre elég. Igen hamar el tud fogyni 2-300.000 úgy hogy igazából nem csináltál semmit csak ruhát vettél,esetleg autó tuning... :)
  • Hellsing47
    18 nap és talán már válaszolni is fogunk :d
  • kill3r21
    Srácok, aki onlineozik, van egy csapatunk, jelenleg ketten vagyunk benne, miért van az hogy mindig külön sessionbe tesz minket? Nincs rá mód hogy mindig egybe kerüljünk alapból?

Meg az is érdekelne hogy lehet kikapcsolni mások voice chatjét, állandóan dumálnak, és idegesítő, voice chat hiába van no one-ra állítva....
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.03.27. 13:37:36
  • ldavid
    hájszt-nak mondják amúty
  • Tikal #12606
    majd megbánod, mikor már huszadjára csinálod a heist-et mert még mindig nincs elég pénzed hogy vegyél egy repülőt vagy helikoptert. de te tudod :DD
  • Overburner
    Várjál ez úgy van hogy 1.2 milla tehát 600 ezer single be 600 ezer multiba és még erre + 300 ezer multiba.

ratgab #12604 Hát lehet de már előrendeltem szóval ezért nem fogom visszavonni :D Valahogy megbírkózok a + pénzel :P
  • ratgab
    Szerintem nem kódos. Ahogy aktiválod a játékod úgy kapod autómatikusan. Meglepődnék ha külön pénzkódot kapnál.
  • Firerock
    300.000 pénz szinte semmi ebben a játékban. 1db high-en apartmant tudsz belőle venni. Ez pont arra elég hogy heistet tudsz indítani rögtön. Egy Turismo R autó(ez a legolcsóbb szuperautó) 500.000-be kerül.
  • Overburner
    GTA V 1.09 patchnotes.

Fixed an issue where vehicle frames were not visually displaying damage correctly when heavily damaged
  • Overburner
    Valamennyire meg tudom érteni de szerintem ezért nem fogom kidobni a kódot az ablakon. Főleg ha kódos szerintem beaktiválhatod később is pl amikor már nagyobb szinten vagy és akkor kell a zsé valamiért és akkor végül is semmi olyanhoz nem jutottál csak max megspóróltál 1-2-3 órát magadnak.
  • ratgab
    De én még ennyi előnyt se szeretnék. Nulláról akarom kezdeni.
  • Overburner
    Annyira nem cheat nem tudom mit beszéltek :D Vehetsz egy házat vagy kocsit de tuningolni se tudod mert nincs feloldva semmi hozzá.
  • ratgab
    Én pont ezért nem rendeltem még elő. Nem akarok cheatet a játékomba.
  • Herold
    A léghajót?
  • RYO21
    Akkor nosztalgiázhatsz majd :D

Egyébként én utoljára valami pre-orderes kocsi kinyitására használtam nemtudom már melyik játékban. Azthiszem valamelyik nfs volt.
  • ldavid
    olyat én 2007-ben láttam utoljára
  • RYO21
    Trainerrel előhozható lesz.
  • ldavid
    ha csak egy kódot kapunk akkor én eladom

amúgy a léghajóval mi lesz? azt konzolon is csak előrendelők kapták meg
  • arty
    confirmált bug, javítják (talán már javították is?)
  • MerlinW
    A való életben is. Nekem okés lenne :D