27719
-
#12670 Eddig a TDU 2-vel játszottam mert nemvolt értelmes Nyilt megjegyzem még egyszer Nyilt világú autós gáma amivel lehetett kormánnyal szarakodni és nagy volt a terep. Mivel ez a TDU utódja (ugyan az a fejlesztőbrigád szinte) a gyerekbetegségek megmaradt ugyanúgy. Bár nem értem mi ez a tömegutálat vele szemben csak úgy mint a WD ellen. Mind2 szerethető és utálható is valahol. Nincs olyan játék ami tökéletes. GTA V-öt ha nem R* csinálta volna és nem GTA lenne a neve lehet hogy mindenki ugyanúgy utálná mint most ezeket? Csak mert van egy brand mögötte és nem az első rész. Lehet hogy 10 év mulva a W_D 5 leveri a GTA 8-at és akkor a GTA lesz szar? Csak feltevés félreértés ne essék. Csak utálom amikor valaki azért utál valamit mert mindenki utálja vagy esélyt sem ad annak a dolognak egy olyan hozzáállással hogy na nézzük nem érdekel mit mond a többi megpróbálom és lesz ami lesz.
De mielőtt letépnétek a fejem csak vélemények fejeztem ki nem war-t akarok inditani. ÉN megpróbálok minden játéknak egy esélyt attol függetlenül hogy ki kreálta és ki adja ki.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.28. 21:01:26 -
#12669 pff, egy fos, nem kár érte, talán egy dollárért majd egyszer.. -
#12668 Ellophatod, mehetsz vele bárhova, de nem tarthatod meg. -
#12667 Ez azért erős volt. -
#12666 "Még mindig a legjobb nyílt világú autós játék az elmúlt 5-6 évben."
Minden ember más és más. Számotokra lehet ,sokunk meg nem siratja érte a warezt sem. -
#12665 A Grand Theft Autó nevű játékban már nem lehet bármilyen kocsit ellopni? Skandalum! -
#12664 Nos Mass Effectért pirospont én is imádom alig várom a 4-et
grebber #12661
Még mindig a legjobb nyílt világú autós játék az elmúlt 5-6 évben. -
#12663 azért remélem kiderül hogy mégis denuvot használ a játék ennyi gyökér warezhuszár komment után -
#12662 150 órányi Crew után egyetértek, szar játék!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.28. 20:11:31 -
#12661 Kevésszer szoktam ilyet mondani a warez ellen ,de a The Crew miatt egy percig se bánja szerintem egyik warezos sem!
-
WhiteLies #12660 Főleg ha nem fogják tudni feltőrni,mint a The Crew-t :D -
#12659 Sztem egy héten belül robbantják a bombákat a reklámokkal, meg egyéb propagandákkal erőteljesen. -
#12658 Húú gyerekek, de hogy itt ember nem lesz az utcán, ha ez kijön, az tuti.. A Steam is meg lesz kicsit terhelve. :P -
ldavid #12657 én pl. örültem neki valamilyen szinten, ha nem így történt volna akkor még lehet most sem kezdtem volna el a Mass Effectet, ami nagyon nagy kár lett volna -
#12656 én is onnan rendeltem -
DantesHUN #12655 Király. GTA5 megrendelve, április 14-én kihozzák, elvileg, írta a CD Galaxis. Na remélem, aznap otthon maradok várom. -
#12654 Hát aki azt mondta hogy én nem rendelem meg az szerintem nem olyan hülye hogy most dicsekedjen azzal hogy előrendelte . Én nekem sem tetszett hogy csúszik...mégis kinek tetszik ilyen dolog mazohisták kezeket fel. xD -
#12653 Majd amikor a GTA 6-ból már elment konzolokon 30+ millió és PC-n majd 5 euroért szórják ,megvesszük steam-re mutatóba. -
#12652 Mindehol megy az előrendelés, pedig mindenki hogy sírt a csúszásoknál :D -
Bal0924 #12651 Én is! -
#12650 na úgy néz ki már nem lesz halasztva a játék előrendeltem :DDDD -
#12649 "Szerintem a grafikáról beszéljünk akkor, ha kijön" ÁÁ a grafika a 28-adlagos lesz A miért fut ilyen szarul majd túltesz mindenen.
Kb olyan lesz a topik mintha 3D mark topikban lenne az ember. -
#12648 ncore on csak megjelenés napján rakhatsz fel játékot, különben banolnak.
Azért itt az Online része, nem csak annyiból áll, hogy ugyanazon a mapon játszhatsz több emberrel, amit érdemes kipróbálni és mivel a warez verzióval max offline rész megy, szerintem megveszik az emberek simán.
Szerintem a grafikáról beszéljünk akkor, ha kijön, mivel valljuk be létezik Photoshop. -
#12647 nagy értékű autót nem lehet már, be sem tudod vinni a Customs-be. -
#12646 Vagy nem, vagy csak hetekkel később :) -
Meridius #12645 Wareztól nem kell félni, január óta szinte folyamatosan vezeti a steames eladási toplistát. :D -
GPx8 #12644 "Egy Turismo R autó(ez a legolcsóbb szuperautó) 500.000-be kerül"
Lopni már nem lehet? :) -
ratgab #12643 Touché! Ez szép volt! -
#12642 ncore meg egyezett a Rockstar-al náluk legálisan letölthető lesz. -
RYO21 #12641 Én kickasstorrentről fogom letölteni, úgyhogy rám akkor nem vonatkozik.
Szerk: Mielőtt még valaki nekemesne, hogy tilos a warez téma, üzenem neki, hogy csak hülyéskedek. :D
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.03.28. 11:04:02 -
Lacika1992 #12640 Aki ncore-ról tölti le a tört verziót annak legyen. :D -
RYO21 #12639 Szóval mindenki aki digitálisan (steam, social club egyéb) veszi meg az megérdemelné, hogy textúra hibás legyen a játéka? -
Lacika1992 #12638 Aki egy ilyen játékot letölt, az megérdemelné, hogy textúra hibás legyen neki meg stb. :D -
hemmis #12637 sziasztok azt tudja valaki hogy a tőzsdék milyen intervallumonként változnak? köszi -
ratgab #12636 -
#12635 Nincs a WD-vel semmi gond csak hogy az Ubisoft fejlesztette Amúgy szerintem is egy nagyon szép játék és e mellet én már nem is tudom hova fejlődhetünk grafikailag én már így is csak ámulok és bámulok sokszor hogy mi a franc hogy lehet ilyen gyönyörű valami. Szerintem előbb utóbb eljutunk egy pontig ahonnan jobbat már nem tudnak kreálni :D -
#12634 képek alapján nehéz véleményezni a játék élményt,így marad a grafika -
#12633 Fél világ letölti majd warezba ugyis ,de a másik fele meg megveszi szóval amint kijött másnapra már mindent tudni, majd hogy szarul fut-e vagy sem.
Engem csak ez érdekel a legjobban más nem. -
#12632 Képeket raktak fel, képeket minősítettem, ill. hasonlítottam máshoz. Bocsi a méltatlanságért. ;) -
#12631 kit érdekel a WD ugyan már az egy nevetséges játék, kutyát nem érdekli a grafika(kis túlzással persze) ha tele van a játék tartalommal és élvezhető, szégyen hogy manapság a grafika lett a mérvadó és nem a játékélmény...
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.03.27. 23:14:49