27719
-
#12710 én is ha tehetem cd kulcsos oldalakról vásárolok,de van 1-2-3 cím,amit csak dobozosba veszek,hogy ott legyen a polcon,a GTA V is egy ilyen lesz :) -
ldavid #12709 és még térképet se kapsz hozzá (meg nyóc dvd-t :D) -
Lacika1992 #12708 Én ugyan annyiért veszem meg steam-re mint a dobozost, szóval nekem mindegy. :D
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.03.30. 16:47:49 -
#12707 Tévedés. A játék nem steamworkös. -
#12706 Hát őőőőő ez érdekes. -
#12705 Nem tudom ez mennyire igaz, de itt ezt írják.
FONTOS!
A Grand Theft Auto V PC verziójának aktiválókódját az online Steam rendszeren keresztül is felhasználhatod, így a játékot optikai (DVD / BD) meghajtó nélkül is feltelepítheted! -
#12704 nem lehet -
Attiska #12703 Arról van már biztos információ, hogy a dobozos változatot lehet Steam-en aktiválni? -
#12702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerdán ugye április 1...Na mármost bejelentik szerdán,hogy nincs több késés,a játék megjelenik 14.-én,aztán a cikk végén jön a csattanó,hogy haha,április bolondja,lesz csúsztatás :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12701 :D:D
Ne becsüld alá a Rockstar trollok erejét :D -
#12700 Na, ha a holnapi napot megússzuk bejelentés nélkül, akkor van esély a megjelenésre. -
#12699 pont mint az összes többi játék esetén ... tehát nem :) -
#12698 Mert az is. -
#12697 -
Bal0924 #12696 Hová lett a visszaszámláló? -
RYO21 #12695 Szerintem azért gondolt ilyesmire, mert sokszor úgy említik a GTA:Online-t mintha egy külön játék lenne. -
#12694 Ahányszor meghalsz a játékban, annyiszor kell újra megvenned. :( -
#12693 egy alap gta5 vásárlásával csak egy szingli karaktert irányíthatsz a háromból! fontos tudni, hogy a teljes játék csak három példány vásárlásával nyílik meg, majd a multihoz megint kell venni egyet (tehát összesen négy).
viszont, ha meghal az online karaktered, akkor mindig ujabb és ujabb példányokat kell vásárolni - érdemes lesz tehát vigyázni magunkra!
(még nem láttam olyan játékot, ahol a multit külön kellett volna megvenni, de én biztos más univerzumban élek és ezért nem tűnt kézenfekvőnek a kérdés)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.30. 07:38:51 -
Angelus1991ster #12692 Most ha megveszem a GTA V PC-s változatot, akkor egyben az Online részt is megveszem , ahol multiplayer-ben karaktert készítve játszhatok? Ha igen, kell ilyen GTA-s tokent/aranyat venni? Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Lacika1992 #12691 Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz letölthető steam-en.
Jó lenne ha úgy lenne mint a crew-nál, hogy már előtte egy nappal játszik az aki nem dobozosan vette. :D -
#12690 hát én ezt nem értem, akárhányszor kattintok a topikba ez a fránya számláló mindig csak 16-on áll, nem akar lefogyni 1-re meg 2-re se Fú de várom már :) nehéz 2 hét lesz :P -
TomStorm #12689 Ja bocs inkább a fizikára gondoltam mármint az autovezetésre -
TomStorm #12688 Azért egy ilyen "árkád" Horizon féle grafikus motorra épülő GTA-t k....a elfogadnék:)
Persze az 5.rész már elfogadható de ahogy írtam.. -
#12687 Szinvilág néhol tényleg elég okádék de van hogy mocsok szép tud lenni. Pl napfelkelte elég ronda általában. -
#12686 "konzolon meg sose lesz szimulator,csak arkad"
ha lenne szimulátorra kellő fizetőképes kereslet, akkor nem csak a pécés garázsfejlesztések készülnének szimulátornak :((
árkád és szim között pedig van elég sok "hely", az átmenetben pedig ott forza motorsport (de a horizon is egész türhető fizikát tud, persze egyszerüsítve a motorsporthoz képest is)
Overburner: és van róla halvány fogalmad, miféle segítségekkel mennek? (szuperkocsinak meg én egy zondát nevezek, nem ezeket)
hidd el, komolyabb géppel a szántásban lelassulsz, elcsuszol, megperdülsz. tényleg egész korrekt a fizika, legalábbis az openworld autósjátékok közt mindenképp etalon.
bár szerintem minden segítséget kikapcsolva a crew sem olyan rossz (csak a színvilágától okádok) -
#12685 LOL, ez bazze Need for Speed -
#12684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én itt nem sok lassulást látok. Pedig kb fél mezőt felszánt meg 30m fakerítést. Meg menjünk már hogy offroad-on mész szuperkocsikkal majdnem mintha aszfalt lenne. Félreértés ne essék nem kritizálás de minek játéknak megvannak a maga "hibái". Amúgy meg ha lenne Xbone-om tuti meglenne ez a játék is.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 15:33:00 -
#12683 A Forzaval folosleges osszehasonlitani,only konzol jatek,konzolon meg sose lesz szimulator,csak arkad -
#12682 "De várjunk már a Forza Horizon 2 ami meg fizikájára is hires ott is minden sz*ron átmennek még a kocsi sem lassul. :D"
De, lassul. -
#12681 Mondjuk jogosan árkád volt a cél mert ha nem az úton maradsz akkor kb minden bokort kerülgethetnél akkor meg az lenne a baj :D Itt most az volt a cél hogy mehetsz amerre látsz és ez megvalósult. Nem is a story a fontos meg a többi baromság hanem a céltalan furikálgatás ami engem személy szerint érdekelt a legjobban és arra tökéletes mégsem vagyok 14. De várjunk már a Forza Horizon 2 ami meg fizikájára is hires ott is minden sz*ron átmennek még a kocsi sem lassul. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 10:38:12 -
#12680 Szerintem nem kéne két külön kategóriába tartozó játékot összehasonlítani, mert teljesen más a cél a crew ban az élvezhető autózgatás volt a cél, míg a GTA célja egy valósabb fizikájú, formájú játék létrehozása volt. Ha úgy törnének az autók mint GTA ban (csak annyira, hisz valljuk be az sincs közel a valósághoz) akkor egy 1 órás frakció mission 1/4 - énél már lerobbanna az autó.+ tegyük hozzá, hogy ez egy árkád játék, nem szimulátor.
-
#12679 ja mert az assist miatt szar a fizika, aham.... -
#12678 facebook-on ma kezdték hirdetni (legalábbis itt UK-ben), szóval mindenki lenyugodhat, ez már tényleg nem fog késni :) -
#12677 Próbáltad assist nélkül is?:) -
#12676 Csak 127-et:) -
Meridius #12675 A TDU-ban imádtam órákig céltalanul ténferegni a szigeten, egzotikus kocsikat karc nélkül szállítani, de a Crew az kaki, nem köt le 5 percnél tovább. Rossz vásárt csináltam. :D
-
#12674 GTA V fizikája átgondoltabb mint a Crew-é, ezért, mikor megláttam, hogy 200-al lehet átszakitani egy mocsáron anélkül, hogy az autó megpördülne, megdobná valami.. ennyi elég is volt. Próbáld ki ezt a GTA-ban, az első mélyebb pocsolya visszafogja az autót. Persze ha egy full full árkád volt a cél akkor nem szóltam, csak ez engem meg nem köt le, 14 éveseknek jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.28. 21:24:54 -
#12673 ... de te a tdu2-be is ezer órát toltál :DDD -
#12672 "Csak utálom amikor valaki azért utál valamit mert mindenki utálja " Velem ezzel rossz lóra tettél. Nem "ismersz" ezek szerint engem. Én pont lekakkantom mások véleményét soha egy filmet egy játékot nem azért szerettem /utáltam/néztem meg/játszottam ,mert a nagyokosok azt mondták, hogy jó/rossz.Nekem bőven elég volt a Crew béta hogy örökre elvegye a kedvem attól. -
#12671 Hopsz. Úgy siettem hogy benne legyek az 5 percben hogy elcsesztem.
De mielőtt letépnétek a fejem csak véleményemet akartam ki fejezni nem war-t akarok indítani. ÉN megpróbálok minden játéknak egy esélyt adni attól függetlenül hogy ki kreálta és ki adja ki.