Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De amit eddig láttam és amit a videóban is megerõsíteni: GTA is Fu***cking Reborn! All Hail Rockstar! <#worship>#worship>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ha esetleg valakit érdekelne, kommenteket ne olvassátok mert a sok nyomi megint veszekszik a szokásos PC vs Konzol témán.<#falbav>#falbav>
Gondoltam rá, hogy valahogy helikopterrel, de Franklinnél max venni tudok jó drágán, s gondolom, csk azt vezetni. Az épületbe meg nem tudok bemenni. Hogy kell oda feljutni???
Másik: A részvényekkel való keresekedéshez vmi tipp? Vettem csomót, de kb. alig mozognak fel-le. Kb. nem sok értelmét láttam megvenni õket.
csak macerás, meg pc-n könnyebb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Capcom is the best!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Nem kellett butítani, fordítva ez az eredeti, mindig, PC-t huzzák fel, egészítik ki, az eredeti példány mindig az X360-as.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kapunk nagyobb felbontású textúrákat, meg talán élsimítást. Ugyanaz lesz mint mp3...
Capcom is the best!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ott meg is halnak, ez a csávó meg nem....😄
Szerintem ezerszer brutálisabb , valamelyik lövölde , repülõteres témája...
Az már megrázóbb...
Vagy ott a surgeon simulator, ott egy emberrel cafatolunk, beleit kivágjuk, agyát! és jókat derülünk rajta, itt meg csak egykis foghuzás van 😄
PSN-ID:SanyaBoss
@MerlinW: Jajj már megint az okoskodásod...attól még nem rossz a játék, csak írtam...essen már le!
PSN-ID:SanyaBoss