Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy csomó bank csak nem lehet kirabolni egyiket sem.Most is bementem a Fleeca bankba.Sehol senki simán be a páncélszekrényig,tnt,robbantás aztán semmi.Várni kell keddig míg indul az online játék.Na de akkor kirámolom az tuti!<#eplus2><#gun><#violent>

PSN-ID:SanyaBoss

Igen,értem.Volt egy ilyen sejtésem...

Prézli
Fake and gay, van róla videó is, hogy nem mûködik

Ezt egy másik oldalon találtam.De igazából magyarázat nem volt hozzá.
""Tõzsde!
A játékbeli eseményekkel egyébként befolyásolhatod a tõzsde állását. Pl: befektetsz egy légitársaságba
(AirEmu) jó sok milliót, aztán a másik légitársaság gépeit (FlyUS) lelövöd! Olyankor annak a részvényei amibe te fektettél,
felmennek! Itt egy lista arról hogy melyik márka melyik konkurense:

1. Bilkington competes with DollarPills
2. Burgershot competes with Up-An-Atom
3. CoolBeans competes with BeanMachine
4. eCola competes with Raine
5. Clucking Bell competes with TacoBomb
6. FlyUS competes with AirEmu
7. GoPostal competes with PostOP
8. MazeBank competes with BankOfLiberty
9. Pisswasser competes with Logger
10. RadioLosSantos competes with WorldwideFM
11. Redwood competes with Debonaire
12. Slaughter, Slaughter & Slaughter competes with Bullhead

Befektetsz az egyikbe, aztán kárt okozol a konkurensnek,
majd a részvényeid árai felmennek. Milliókat tudsz így kaszálni""
Errõl tud esetleg valaki mondani valamit?Ez alatt azt értem,hogy PL.FlyUS competes with AirEmunál a gépeket kell ehhez felrobbantani?
Vagy PL.eCola competes with Raine az üdítõt szállító autót kell letámadni?Mert én logikusan a gyártó cégre gondolnák de azt nem találtam eddig sehol.

úgy látom, a Rockstar bevásárolt az AMC weboldalán is
ez béna lett szerintem, Cieslak jobbat is tud ha akar
jackoneill90

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

MikX
pontosan

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DarkSector
Ez kurvanagy. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jackoneill90

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Az LCN-en akkor meg offline részvények vannak?
MikX
Igen, online kell ahoz, mert a BAWSAQ igazi statisztikák alapján mûködik, mindennek a piaci értékét az igazi játékosok határozzák meg azzal hogy mit mennyit és mikre költenek a játékban.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Na most értem a végére 55 óra 75%.

Ja. Ket kritikus ceggel ott lehet kereskedni, en meg nem ertettem, miert nem talatam meg az elsot. Elobb azt hittem, en vagyok bamba.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ez már az új simpsons játék lesz? <#smile>
DarkSector
Jah meg hogy a wareznál legyen hátrány, ezen nincs mit meglepõdni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Online kell lenni ahhoz? Gondolom, hogy ne lehessen könnyen csalni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez most komoly? Ha nem jelentkezek be a Liveba, akkor nincs Bawsaq market, es Franklin assassination kuldeteseinel nem lehet befektetni?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Myselor
megnéztem éjszaka a The Loneliest Robot! mozit hatalmas xd
cSuwwi

shit happens

DarkSector
Neten van szép kis leirás videóban sok ingyen könnyûlóvéhoz. youtube easy money.

kill3r21
tippeket pls
Seth
Okosan kell tõzsdézni és dõl a lé 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
lehetséges,igazad lehet 😊 mondjuk engem az már nem izgat hogy 150millióért golfclubot vegyek xd
kill3r21
hát ezzel akarták fentartani hogy a fõszál után is szórakázz....azért az ingatlanok hetente hoznak lovét, tehát csak a beletett idõ kell hozzá 😊
Ezen én is gondolkodtam honnan lesz annyi lové.De szerintem azt majd csak online játék módban lehet megvenni.Mert ott az ígéret szerint agyba fõbe lehet majd bankot rabolni.

Myselor
a vége után azért már lesz szépen pénzed 😊) de arra még mindig kevés lesz,mondjuk nem is értem xd
kill3r21
Abból sose lesz sok, nemsokára végzek a játékkal, de még mindig el nem tudom képzelni hogy mibõl tudnám mondjuk megvenni a 150millás golfklubbot 😄
Doog
Érte köszi! 😊 Mondjuk pénz ügyileg még elég silányul állok. 😄
De majd alakul.

...::::::...

kill3r21
Nagyrészt igen 😊
ProGabe
A világ két legfaszább dolgának a találkozása:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Doog
Ha vásárolok valamit ami pénzt termel nekem az ad küldetéseket is?
Pl.: Tequilalala : D

...::::::...

kill3r21
Protipp:
Piros lámpánál dudáljatok eszeveszetten az elõttetek állóra..És várjatok, aztán nevessetek 😄
kill3r21
Ezek az apróságok! Amit majd elfelejtesz ha játszol 😊
kifli
na tegnap kipróbáltam kicsit a játékot. Hát frame pocsék ps3-on. Amúgy elég jólett a játék. Ami nem tetszett, az az autók irányítása. Nagyon tapad a földhöz. Ja meg az ugratás közbeni forgás is vicces. Mikor fejreáll a kocsi, és vissza lehet forgatni, azon elég jót nevettem...
Overburner

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner

Myselor
jaja neki megengedi mert a barátja 😊
Lunki88
Azért azt tetszik hogy Michael valamennyire kordában tudja tartani, plusz neki elnézi azt is ha lehordja a sárga földig. 😄
DarkSector
😄

Myselor
fogalmazzunk úgy hogy a barátaiért szó szerint öl xd
kill3r21
mivel szinészek a szereplõk, így igen van adatlapja 😄
DarkSector
IMDB????????

Myselor
igen hihetetlenül nagy karakterek lettek fõleg trevor 😊)
kill3r21
IMDB-n a GTA V 9.9en áll 😄
kill3r21
ugyanez a véleményem!
Trevor egy olyan vadállat, akinek közben nagyon nagy szíve van, de aki beszól neki azt csúnyán lezúzza...😊
Mr_no_NaMe
Úgy érzem nem csak a játék, de a Rockstar által alkotott karakterek is történelmet írnak. Ez a Trevor fickó annyira belopta magát a szívembe, hogy az valami hihetetlen 😄 Eszméletlenül eltalált karakter, elmebeteg vadbarom idióta vadállat. Imádom 😄 Zseniális! 😄
kill3r21
Trevor élõben :d
Nesuten
Van egy olyan fül a szövegmezõ alatt ,hogy kép beszúrása ,na oda másolod a hivatkozás címét

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Overburner
Ja az tuti, én is próbálom mindennel elvonni a figyelmem róla de nem lehet 😄