27706
-
ntex #26304 20 van benne És elég ha MC-be belépve elteszed és lehívhatod újra instant, tele lesz újra. -
LaLee67 #26303 Oke koszi :) Visszamentem jatszani es most raall a celra :)))) -
Plata #26302 Harminc rakéta van benne.Ha jól emlékszem,utána beállsz vele terrorbyte-ba és feltölti. -
LaLee67 #26301 Ez tok jo kep :)
Minden alapbeallitason van ahogy a gep dobta. Kiveve, hogy feliratot ad es a fegyver celzopontja helyett az osszetetteb van beallitva.
Raadasul idegesit amit korabban is irtam, hogy ha harcolok es fegyvert fogok a celfele fordulva siman vagy fedezekbol eloszor homalyos a kep es par mp mulva tisztul ki, mint mikor a telefon fenykepezoje fokuszal.
A raketa az korlatlan hozza vagy venni kell?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.22. 00:26:35 -
Plata #26300 Valami neked nagyon el lehet állítva,nekem szinte azonnal befog bármit.
Nézd át szerintem a beállításokat.
Mi ma este elvoltunk.
Avengerből ugrottunk ki,motorral meg kocsival,és vitorlázva átrepültük a térképet.
-
LaLee67 #26299 Op Mk2 be megvettem a homing missilet, persze 2x mert ranyomtam a stock fegyora is utana, erre vehettem meg megint. 2x fizettem erte rohadjon meg. Erre mondom kiprobalom a raketakat. Nekem sosem lesz piros a celzo kocka, baszik raallni a celra.
Mit vagy hogy kell csinalni?
Arrol nem beszelve, hogy addig lovoldoztem, hogy most nincs raketam...hol lehet tolteni?
Eger gorgovel hiaba allitom be a raketat, semmit nem lo... kezd az izem tele lenni ezzel. Viszont supplizashoz nagyon jo.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.21. 23:38:28 -
LaLee67 #26298 Oke : a youtubon videokban lattam cask epp nem akartam ily hosszan irni mindig :))))
Amugy meg a Predatorra gondolok Swarzival, ott sem sikerultek a talalatok tulzottan :)))
En most annak is orulok, hogy az alapot megtudtam venni :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.21. 15:23:28 -
#26297 Filmben.. :))
EZ MOST oda ba-ttt...
ha az a Rambo film, akkor ne csodálkozzunk :) Ott minden célba talál...
amúgy meg fegyvere válogatja. Amelyik hőkövetős, ot be fogjacélozni, ami nem ott meg csa ki kell sámolni hova lő az ember. Opressort meg fel kell tunningolni, különben Fabatkát se.. max utazgatni jó.. alap fegyver az kb kacsavadászatra.
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.21. 15:17:18 -
LaLee67 #26296 Meg csak nem is a tengeren tortent, hanem a terkep kozepen a nagy tonal :)))
Ahogy megvettem, elso utam a hamispenz uzlethez vezetett es magasrol teptem lefele a viz fele. Meg nem igazan vagtam az iranyitasat es belefurodtam a vizbe. Kikellett usznom es az Mk-2 meg 10000 es javitasra szorult :))))
Viszont nyilvan en vagyok a bena,de az alap fegyverrel eddig szinte alig tudtam valamit leloni. Nekem nagyon magasan van a celkeresztem,ha a fold felett kozvetlen haladok azt hiszem akkor is siman nincs egy vonalban a lelovendo autoval pl.
Filmen lattam, hogy feltuningoltak raketaval,de arra nincs penz most.
Van valami gomb amivel raall a celra?
Igy jarok a vallrol indithatoval is,ha helit vagy mast celzok hogy annal pl. zold a teglalap vagy kocka mikor celzom,de rohadtul el megy mellette a lovedek mikor elinditom.
Filmben meg azt lattam, hogy bepirosodik ha celra all es telibe talal... -
Plata #26295 Buzzard gyenge.Sajnos kuruma sem jó már mindenre.Buzzard harci heli,de a rakétája lassú,két rakáétája van,ha kilövöd várni kell hogy újra töltse,Akula-ban nincs várakozás,ontja.A hunter pedig barrage üzemmódban is tudja tolni,ami brutális.
Kuruma az új kaszinós küldikben jól jön,kivéve az utolsót,abban konkrétan szarrá lövik azonnal.
Az utolsó küldiben Akula például veszett jó.
Én le tudtam kérni többször is,hiába jön több hullám harci heli meg vagy száz darab rossz arc páncélozott járgánnyal,Akula szétszedi az egész bandát.Nagyon jó hecc vele szétrúgni a sok marhát.
Akula ráadásul többszemélyes,ha viszel magaddal valakit kezelheti a másodlagos fegyverzetet. -
#26294 ami egy kezdőnek sztem kötelező: kuruma,páncélozott,és felfegyverzett buzzard heli.a többi már csak szórakozáshoz,mert drágábbak :D
kurumából úgy tudsz kilőni hogy téged megkarcolni sem tudnak lőfegyverekkel,a buzzard meg kicsi gyors,hőkereső rakétákkal tarolhatsz és szinte a szádba rakja le ha lekéred,szal utazni sem egy utolsó dolog
nagyon megkönnyíti a supplyzást,küldizést mindkettő
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.08.21. 12:13:43 -
ntex #26293 A "Deveste 8" egy hajszálnyival gyorsabb hosszú egyenesben, leteszteltük reptéren. Egyébként a "Pariah" lenyomja mindkettőt, csak sajna az Sport kategória, nem Super. A baj annyi ezekkel az autókkal hogy Stunt versenyen 1-2 pályán annyira felgyorsul hogy simán át lehet ugratni velük a check pointokon. Egyébként a "Vagner" van a legjobban balanszolva, kezdő versenyzőknek inkább ezt ajánlom mint az előbbieket.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.08.21. 12:12:38 -
Plata #26292 Jelenleg a leggyorsabb az a kocsi ami most jött ki.
Az a 2.7 millás kocsi,asszem annyiba kerül.
Hogy mennyire vezethető nem tudom,sosem érdekelt a versenyzés,nem is szoktam versenyezni.
Még a legalapabb versenyzős színek sincsenek meg mert nem mentem szerintem még 10 kört sem.
Heliből a legjobb szerintem az Akula,de a Buzzard is kötelező darab,mert ha megveszed akkor lesz ingyen CEo Buzzardod is.
Hunter és a Savage is harci heli.Hunter az az amcsi apach harci heli játékbeli változata,a savage a ruszki mi 24 játékbeli változata.
Akula 4 személyes,Savage 2 fő plusz 2 utas hátul,Hunter 2 fős.
Akulán van lopakodó mód. -
gabesz012 #26291 Ha azt adja be, new session. :) Más trükk ott nem igazán van... -
gabesz012 #26290 Vagner az egyik legjobb kocsi, ha csak egyet kéne választani, akkor azt mondanám, hogy azt érdemes megvenni. Versenyzésre is jó. Helikopterek: ált, ami a warstock-on van. A Hunter-t/Akula-t érdemes megvenni, a többit csak, ha majd lesz rá lóvé és kellenek a gyűjteménybe. :) -
Plata #26289 Hát ha viharos a tenger vagy túl bele mész le esel,de egyébként nem lesz gond vele.
Mert siklik a víz felett.
Szerintem ez a legjobb közlekedési eszköz,gyors,bárhova lekérhető,bárhova leszállhatsz vele. -
LaLee67 #26288 Hohohohooooo, istenem, vegre megtudtam venni az Oppressor Mk2-ot.....hihih, kuva jooooo:)))
Es persze elso utam a viz felett es jo bele is furtam magam, lehet javittatni :)))))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.20. 21:56:25 -
LaLee67 #26287 Ocsem ez a cargobobos kuva autolopas a sirbavisz...... -
#26286 Grat. Nem adom fel, egyszer csak sikerul :) Na, nem mintha barmikor vezetnem vagy szukseg lenne ra, de jo erzes mindig, ha megnyered a fodijat.
Eladhato egyebkent? (szinte biztosra veszem, hogy nem, de inkabb megkerdezem) -
LaLee67 #26285 Vegre jo hir is van :)))
Ki mit tapasztalt, melyik auto a legjobban vezetheto egyben leggyorsabb is?
Honnan tudom meg, melyik helikopteren van fegyver? -
Plata #26284 Nem.
Abból mindig 3 van.
-
LaLee67 #26283 Hamispenzes uzletet akkor adom el amikor kb 210e a bevetelem. Ezt 3 dodoval kell teritenem az oceanon. Ha a raktar tele van, akkor tobb dodoval kell eladni? -
#26282 Hát persze.. mi máshoz lenne jó egy Hotas.. :))) -
#26281 Csak autóvezetéshez joy. -
#26280 Viccelsz.. HOTAS-al GTA? :) -
#26279 Ahoj.
A laptopon tolná egy barát, de egér és billentyűzettel botrányos az autó vezetés az egérgomb lenyomós módszerrel is.
Joytickkal tud bármit kezdeni a GTA? Egy Saitek X52 Pro van a háznál. -
#26278 akkor én kérek elnézést :) -
Plata #26277 Gondoltam észreveszed hogy raktam smile-t,vagyis direkt kekeckedek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.20. 10:00:02 -
#26276 Ha nem fogod fel hogy ez egy vicc, és offenziven kezeled, akkor asszem eldőlt kinek a felfogóképessége csekély
Prohardveres GTAV rovatba yrtam neked egy pár hozzászólást a játékoddal kapcsolatban, hogy lehetne elinditani w10 alatt, de bocs h segiteni akartam..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.20. 09:25:22 -
Plata #26275 Hát figy,szerintem a képen látszik hogy a kari mi,vagyis csaj kari,ha nem akkor vagy a felfogóképességeddel lehet baj vagy a szemeddel.
De lehet az előbbivel mert egyszer már volt róla szó.
Az öltözék meg kaszinós.
-
#26274 Várj, te lány vagy? akkor ez nem is te vagy D:::D:D
Vagy öltözékről és hajlamokról ne is beszéljünk? :)
Amúgy grat. Nekem is kiforgott...kb 4mp re -
Plata #26273 Én csak úgy magamban számoltam,de sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LaLee67 #26272 Bukosisakot motorhoz lehet valahol venni? -
LaLee67 #26271 Kozben rajottemn, hogy erdemes. NC-s furgonomnak jo menetstabilitast adott. Szaguld most :)))) -
LaLee67 #26270 Szuper :)
Ha egy autonak tunningolom a motorjat,de lent a sebessegnel nem mutat a csikon semmi valtozast, akkor nem erdemes? -
Plata #26269 Végül is halak vannak Online.
Ha veszel búvárruhát a vízben sok halat találhatsz.
Yacht alatt érdemes búvárkodni,ha van korall akkor halak is vannak a környékén.De a városban a csónakkikötőben is találsz halat. -
LaLee67 #26268 :) meg milyen jo lenne egy kis horgaszat nagy halra a yachtrol :) -
Plata #26267 Penthouse meg a super yacht kb helyettesíti.
Mondjuk nekem is nagy vágyam volt egy ilyen.
Ezért van a facility-m a vízparton.
De ugye hiába mert a föld alatt van. -
LaLee67 #26266 ok. Mondjuk en hianyolom, hogy nincs megveheto tengerparti vagy vizparti lakas ,villa.... -
Plata #26265 Nem.
Egyik sem töltődik vissza szerintem.
Nekem 10 super heavy van.
Az életed töltődik vissza ha fedezékbe vonulsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.19. 12:54:41