Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
Ez így van. Nem értem ezt az össznépi felháborodást. Képtelenek az emberek várni néhány napot? Összedõl a világ? Annyira szánalmas ez a fröcsögés, ami a Rockstar oldalán is megy a kommentekben. Mindenki dobálózik itt a lóvéval, hogy ennyit kerestek ezen meg ennyibe került és nem ezért fizettek. Nem a faszt nem. Az elmúlt két hétben mindenki folyatta a nyálát, hogy mekkora császár a játék, most meg két napot nem tud várni senki. Vagy teszem azt egy hetet. Ráadásul milyen alapon bírálja õket bárki is? Tegye fel a kezét az, akinek egyáltalán lövése van arról, hogy milyen komplikációk lehetnek a rendszerben, hogy nem megy a multi. Nem, hogy érteni, programozni és kijavítani az egészet. Elhiheti mindenki, hogy gõzerõvel a problémán vannak és ha kész lesznek, akkor majd mindenki tudni fogja. Mit számít a hosszú hónapokig tartó játékban, hogy elsején vagy 5-én lesz játszható? Baszki gondolkodjanak már egy kicsit az emberek. Szégyellem, hogy egy faj vagyok velük.

\"If in doubt, flat out!\"

Coral Springs
Te a GTA V -öt vetted meg. Viszont a GTA Online egy külön MMO játék a GTA V alapjain, ergo semmi köze ahhoz hogy te eddig mit fizettél ki.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Myselor
hát bizony kicsit dühítõ hogy belépni sem lehet az onlineba,engem azért mondjuk annyira nem izgat csak ha már megvettem😊
samsung123
Ez igaz, DE kifizettük a teljes árat és majd 2nap eltelt...nemhogy néha betudunk lépni..hanem 1x SEM. Direkt 2 hétre odébb volt tolva az Online ilyenek miatt is. Nem remegek a multiért, de 1x kipróbáltam volna, ha már a játék része.
Amúgy nem véletlen híják Onlinenak a multi részt, mert megfigyelhetõ tendencia, hogy külön is kiadják csak a multipalyert(ingyen vagy pénzért) Itt is ez lesz tuti fizetõsen majd(kb a játék árának feléért, már tartalmazva addig megjelent multi DLC-ket, így vonzó lesz megvenni is újból is esetleg.... Sõt a DLC-k fele is multi-t fogja bõvíteni. Prognózisom a jövõre: Most sok multi DLC-lesz apránként, aztán megjelenik az Külön ONLINE (lemezesen is a már eddigi Multi DLC-kel) Ezután Kapunk egy nagyobb lélegzet vételû Single DLC-t (egy új pályarész pl: egy szigetet, ami trópusi feelingû + új küldikkel, fegyókkal, jármûvekkel a hangulathoz illõen és egy új nõi játszható karaktert/exotikus szépséget/)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Coral Springs
Én mint PC user még az alapjátékra is várhatok hónapokat, ti meg már tolhatjátok. Legyetek türelmesebbek, több millióan akarnak most egyszerre játszani. Biztos eltart még egy ideig amíg beállítják a szervereket.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Áááááá!Megpróbáltam most az onlinet mi a helyzet.Ugyan az mint tegnap.a NAGY büdös semmi!

PSN-ID:SanyaBoss

LocalPatriot
Saját zenét lehet importálni valahogy a játékba?
Coral Springs
Ebben az a szomorú, hogy az USA -ban egy ilyen szintû semmiért, valóban kattanhat a bilincs a kezeden. Nem véletlenül kapta a rendõrállam jelzõt.

Coral Springs
És akkor mi a jó franc van ? <#vigyor3> Ha havidíjas lenne az jobb lenne ? A legtöbb MMO játék így mûködik. Ettõl függetlenül ingyen is hozzájuthatsz majd a cuccokhoz, csak az majd nem pénzbe, hanem az idõdbe fog kerülni. Minél bénább vagy, annál többe. Én még egyetlen MMO -ra se költöttem valódi pénzt, azonkívül hogy megvettem az alapjátékot ha nem volt már alapból Free to Play. Bõven megvan az a réteg aki profitot termel, és egyben eltartja a spontán játszani akaró ingyenélõket.

Na meg biztos lesznek majd kizárólag valódi pénzért megszerezhetõ cuccok is, amitõl majd a monkey egyedinek érezheti magát. Ez meg õszintén szólva nem érdekel, én attól leszek egyedi ha jól játszok.

A másik, hogy a hír alapján pl. a legdrágább ingatlan 400 000 kreditbe fáj. Bárhogyan számolom ez valódi pénzben két doboz cigi ára. Nagy pénz ? Le kell szokni szépen a dohányról. Játszani nem káros, szívni azt a szart annál inkább.

gabo91
Èrtem. Köszönöm a válaszokat azèrt.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

kill3r21
kinyerhetõ a játékból, csak épp awc fileok, semmi nem játsza le pc-n
Fpocok
Megkérsz valakit, hogy vegye fel valaki videóra, kivágod a hangod, rátöltöd telefonra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gabo91
A játèkban lèvõ csengõhangok letölthetõek valahonnan?
Trevor (3.) csengõhangja èrdekelne.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

kill3r21
Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay
Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked
Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there
Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars
Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners
Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades
Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes
Nem tudja valaki, hogy multiban ha ellopják a saját kocsit és bekerül a Los Santos Customba onnan hogy a brébe kell kihozni? 😊

GT: Halboy

Ugyan ez van nálam is.Azért remélem nem kell még 4-5 napot várni az online játékra.

Úgy legyen!
kill3r21
csinálják no para, most toboroznak 😄
De az L.A. Noire xbox verziójához is volt magyarítás.
Ennyire nehezebb lenne a konzolos magyarítás elkészítése?
Hát ma nem játszok online én naív..😄 csináltam 2karaktert eltûnik folyton de mit is várnék remélem holnap valami kóstoló azért csak-csak lesz

hát vezetni mondjuk pl. pont nem.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

kill3r21
Ne olvasd el 😄
kill3r21
Mondjuk szerintem, az áltatta magát aki azthittem hogy már elsõ nap minden hiba nélkül tudja majd tolni...gondolom jó sok millióan akarnák tolni most 😄
maffioso
Ha valaki keres magyar crew-t, akkor ajánlanám a miénket. Egyelõre kevesen vagyunk, de nem is akarunk tömegeket, csak egy 16-32 embert.
Itt megtaláljátok.

\"If in doubt, flat out!\"

arty
köszönjük a gémszarreklámot. most pár hétre elég lesz.

Forza.

Olvastam az oldalukat.""Ma este 19:00 órától indult a GameStart Live, amiben most a Grand Theft Auto Online-t próbáljuk ki és most ti is csatlakozhattok hozzánk a játékban!""Nem akartam írni nekik majd ha 1x sikerül csatlakozniuk a szervere,amit a mai nap kötve hiszek.A játékban az online tõzsde most legalább mûködik mert 1 órával ezelõtt még az sem ment.Micsoda siker....

szerintem senki...Már mint errõl a kis Magyarországról

kill3r21
A gamestarosok sem tudnak belépni...
Hát nem tudom.megcsináltam a karakterem mentés meg minden.De természetesen online nem enged játszani,mert mért is.Ki is kapcsoltam a gépet majd félóra múlva újraindít aztán a kreált karakterem meg sehol.

Tatyla
jó köszi lemészároltam mindenkit

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
lõjjé le mindenkit 😄
ToCsEk
kisprintelsz azt csá, streamen úgy csinálták 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tatyla
help,Michael-el hogy kell kijutni a temetõbõl élve?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kill3r21
Ilyen kevés helyen lenne érdekesség a tengerben?
Ebbe az 1 dologban csalódtam egyébként, kidolgozott a tenger meg minden, de sokkal több tartalmat tehettek volna be oda...
Oké rendben 2 hete írták ,hogy az online játék kezdéskor pár napig gondok lesznek a szerverekkel.De...Ez 2 hete volt,3 nap múlva rekordokat döntött az eladás.Akkor azért már abból lehetett következtetni arra mégis mennyi játékosra számíthatnak.ILL. a social Clubos ID.összekötések is segítettek a számolásban akárhogy is nézzük.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Tud valamit a srác!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A törés az szerintem is van.Mert az elõbb Trevoral úgy kirepültem a kocsi szélvédõjén mint állat.És meg is halt rögtön,ami eddig nálam nem volt.

kill3r21
Szerintem 1 ütközés és némi repüléstõl nem tört össze ennyire....vagy már megszoktam 😄
Kongy
Igen, sõt még élsimítást is! Meg most már 1080p-ben fut a játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
Nah ez a Title Update, mindha hozott volna kicsit jobb törést és némi, forgalomnövekedést, vagy hülye vagyok? 😄
kill3r21
Irónikus hogy még ez sem biztos 😄
JaSoN HuNTeR
Hát igen. GTAIVnek is kb csak 1-1,5 éve elérhetõ a magyarosítása x)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Ha lesz is, a PC-s megjelenést követõ 2-3 éven belül ne várd.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Lesz, de kérdés hogy mikor.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Magyarítás lesz hozzá?
kill3r21
Megtaláltam a RDR intrójában lévõ hajót :d

Repülni jó fejjel lefelé, csak vigyázzatok az oszlopokra 😄

Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg vagyok lepve hogy 35óra játék után is tudod tervor újat mutatni....alsógatyában ébredt, egy kis szigeten, mellete 5-6hulla....Rockstar is Masterpiece 😊
xxdani
Engem egyszer beengedett, bár nem másokkal toltam le a versenyt, hanem gépe-el mert nem sikerült senkivel se összedobnia. Remélem estére az emberek 70%-a beleun aztán mehet a móka 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)