27719
  • matecsavo
    Valami Rockstar Warehouse-ról is szó van benne a Steam mellett. Azért gondoltam, hogy dvd-sel is van valami.
  • Fpocok
    Szerintem a steamesre értendő. Nem hiszem, hogy socialból letöltöd.
  • matecsavo
    Szerintem a socialba, mert az a hír járja, hogy keddtől lehet előtölteni, szóval szerintem úgy lesz, de majd kedden kiderül.
  • ZTM
    Azt nem tudja valaki véletlenül direkt, hogy ha megveszem dobozosan a játékot akkor le tudom-e tölteni valahonnan a kód megadásával?
    Mert semmilyen jellegű meghajtó nincs a gépembe.
  • Smokk
    Udv!
    Az online reszt is tartarlmazni fogja az alapjatek?
    Eleve milyen lehetosegek lesznek a multis reszben?
    Bocsanat de nem nagyon talaltam errol magyar leirast.
    Elore is koszi!
  • arty
    asszem kiveszem a topikot favbol, jon a megjelenes, szaporodnak a retard kommentek is...
  • Overburner
    PlatinumShop. Nevem Social Club-on SirHedge nyugodtan vegyetek fel ha akartok. Egyébként a Social klub progit honnan lehet leszedni? Kerestem az oldalon de nem találom.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.05. 12:28:13
  • bakkerman
    az be is baszna :D tuti nem
  • allock #12908
    egy igazán bugyuta de annál fontosabb kérdés
    dobozost ugye nem blue ray dvd-n adják?
  • janihunk
    RGC nevem: janihunk464 aki akar vegyen fel.
  • Hunter of Deer
    en feltettem a IV hez es sokkal szebb lett, max akkor lesz csunyabb ha szarul allitod be... (vagy ha neked a szurke jatek jon be :) )
  • Meridius
    ENB-től meg a többi post-processinges gányságtól csak rondább lehet a játék.
  • Hunter of Deer
    ha pcn is ilyen lesz ugyis csinalnak hozza iceenchancert vagy ENB-t amitol sokkal szebbek lesznek a szinek is pl mint a IV-ben.
  • matecsavo
    Igen, de socialról is már kedden előlehet tölteni, szóval szerintem, kód és DVD-k. Lenne egy kérdésem, aki dobozosat rendelt, ő honnan rendelte elő?
  • koltony
    Mivel dobozos verzióról beszélünk, ezért DVD-k.
  • Lacika1992
    Mivel nem lehet steam-re aktiválni, így gondolom DVD-k... de lehet csak én vagyok buta. :D
  • janihunk
    Szerintetek mi lessz a dobozos verzióban? DVD-k vagy csak 1 kód?
  • Lacika1992
    Ha használjátok GTA IV-be a simple native trainert (asszem ez a neve) akkor láthatjátok, hogy ha állítgatjátok az időjárást és az időt, néha olyan a grafika mintha élőbe menne, néha meg mintha a gta3-al játszanál. :)
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.04.05. 02:06:01
  • koltony
    Kissé hatásvadász összehasonlítás ez(olyan embernél akinek nincs meg konzolon).
    Mivel pár éve kijött játékról van szó ezért gondolom valamivel jobb grafikájú játékot kapunk meg,de ezek a képek a konzolos verziókról olyan, mintha vmi 2008-9 körüli játék lenne.

A videós változatnál pedig ne feledjük, hogy itt is ugyanúgy ott a hatásvadászat, míg a pc-s verziónál full grafika+ legjobb körülmények közt lett készítve a kép/videorész addig a többinél otthoni verziót láthatunk.(ami mellesleg 720 vagy 1080 p)
  • Firerock
    Elég részlehajló ez az összehasonlítás... Én Xboxon One-on játszom,de nem gondolom hogy a Ps4-verzió ilyen gyenge lenne. Az itteni PS4-es képek szerintem még az Xbox 360(azon is játszottam) és PS3 verziónál is csúnyábbak...
  • Lacika1992
    Nekem spec nem is tetszett az az érzés... pl San Andreasba mikor hullámzott a kép..... :D
  • Overburner
    Én is megijedtem mondom wtf ki hogy játszik már :D
  • RYO21
    Nemtudom miért, de nekem ezek a current genes képek az előző generációhoz képest olyan hűvösnek tűnnek. Egyszerűen nem jön át az a 40 fokos meleg feeling :D
  • Lacika1992
    Hirtelen azt hittem, hogy ez már PC-s kép. :D
  • Wanted
  • Wanted
    Nem nagyon értem ezeket az összehasonlító képeket.
    PS4-en nincs ilyen kékes köd.
    Szerintem max a látótávról megkülönböztethető a PC verziótól.
  • bakkerman
    akkor idén már eltudsz menni
  • Lacika1992
    Úgy terveztem, hogy 2012 októberébe nem megyek szalagavatóra, ha kijön....
    Erre 2015 van... :DDDDD
  • Meridius
    Amikor még mindenki 2012 téli megjelenést várt:D
  • RYO21
    Szidtam is akkor a Rockstart rendessen :D
  • Overburner
    Gyilkos dolog így ránézni . Sosem gondoltam hogy eljön az a nap hogy 10 nap múlva kijön.
  • Szabi #12885
    mintha tegnap lett volna :D
  • Fpocok
    Nézéztek a dátumot.
  • janihunk
    Mind1 én előrendeltem. Így is várom már mióta. Nincs kedvem várni hónapokat a normális törésre.
  • Rayden02
    Már a Fifa15-höz is van ha jól tudom :D
  • Overburner
    Eléggé
  • Fpocok
    Egen.
  • Meridius
    Az Inquisition? Valamiről lemaradtam?
  • Fpocok
    Az már régóta van működő verzióban, szóval miről beszélsz? :D
  • Meridius
    És a Dragon age? Azt már nem lehet a rövid kampányra fogni:D