Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rgh-s boxxal nem tudsz felmenni.. ha megis, (mert nicns blokkolva) akkor elszarod a gépet.. de ne ide GTA 5 PC-s topikba.. esetleg konzolosba.. vagy még odase.. eléggé warez..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

RGH-s boxxal, de eredeti játékkal felmehetek Online-ra vagy inkább ne, mert tiltanak?
*Utolsó

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
gamescrocket-en 59.95€-ért kapható steam-es GTAV cd key 😄DDDDDDDDD
katt

kiváncsi lennék rá,hogyha valaki megrendelné(mert meglehet,a checkoutig simán eljutottam),kapna-e valamilyen email-t,hogy mikor számítson a kulcsára,mert még maga a Rockstar se tudja 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Utoló rájött.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem egy GameStar, de azert...

Komolyabban: mint barmelyik, a kicsit is komolyabbak kozul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bakvarnyu
Ez az Eurogamer mennyire megbízható lap?

Azé az ottani "szopós kurvák" olyan buták hogy még felse ismerik a hangot...
wollnerd
xD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kill3r21
Ez mekkora atyaég 😄
Rayden02
<#eplus2>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

cenobite
Ok. Köszi! <#eljen>

gamertag: kenobita

Myselor
jatekaim.hu-n is 😊
hardveraprón nézz szét
cenobite
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg lenne megunt GTA5 Box-ra, megvenném! Ha van valakinek privátban jelezze! Köszi!

gamertag: kenobita

big fucking surprise
Béla9248
Skacok! Folyamatosan dobálják rám a pénzes körözést hol ott nem csinálok semmit csak a feladatokat! Ki lehet ezt valahogy kerülni???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

kill3r21
Nem is hogy szimpi, inkább irónikus és poénos 😄
LocalPatriot
New Title Update to Address GTA Online Game Progress Loss and Other Issues

Fixes in this title update include:

Fixes multiple issues causing character deletion or other loss of progress
Fixes issues causing infinite loading, infinite sky cams, and missing interface options between jobs
Fixes an issue causing the "replay" option to be locked out on certain jobs
Fixes an issue where a player would become stuck in the mod garage when respraying a Sanchez motor bike
Fixes an issue where the Player became stuck inside Los Santos Customs during Online tutorial flow.
Fixes an issue causing the loss of guns and ammo
Fixes issues causing GTA races ending early because of players spawning too far ahead
Fixes issues in Last Team Standing where sessions would not progress past the lobby
Fixes issues with network errors when joining Last Team Standing using Quick Job
Added clarifications around when a player is using a temporary character in GTA Online during Rockstar Cloud server outages
Adjusts the monetary penalty for being killed in a One on One match
LocalPatriot
Sokan írták már itt, hogy milyen szimpatkius nekik Trevor... hát nekem baromira nem. Idegbeteg állat😄 Hvaerjait is üti, mikor segítenek neki.
Igaz, még csak most értem vele LS-be, lehet majd változik a nézetem.
LocalPatriot
Ugyan ez volt nekem is.
Beállításokba az aimstyle-t állítsd Classic GTA-ra, az érzékenységét maxra.
Így már nem lesz gond.
Jessz, mar en is tolom vegre! Amiktol tartottam:

Reces kep: egy ora utan mar eszre se veszed.

Car Handling: GTA4 utan tenyleg furcsa, de az elso ora utan ez se zavaro, kb feluton van a GTA4 meg a GTA:SA kozott.

Konzolos celzas: ezt meg kurvara tanulni kell, rengeteg egeres celzas utan kicsit fos.

Ami pont olyan mint vartam: hatalmas map, allati reszletesseggel. Autopalyan meg az utkozeselnyelo is mukodik. Beszaras.
kill3r21
Ha volt bocsi 😊
arty
márpedig az EPIC anno tapasztalta, hogy a gears of war xboxos eladásai beszakadtak, amint kijött pécére ...

Forza.

I said oh lord Jesus it's a fire.

lol biztos valami ultra-special edition
Myselor
nemgáz xd épp ezért kérdeztem
xxdani
jesszus....most nézem. az tény, hogy dolgoznak dlc-n de a többit szerintem fórumon olvastam. a kettõbõl összetettem egy hivatalos emléket. Sorry 😄

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Shit!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

wollnerd
Téli idõjárás? Ezt hol olvastad?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Myselor
de ezt te honnan veszed?az itteni hülye gyerek meséjébõl vagy hivatalos forrás?😄
Jajj de jo lesz!

xxdani
*minimum

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
1 dlc lesz. annyi rémlik csak hogy téli idõjárás lesz benne

GTA 4 megjelenésekor hogy volt a 2 dlc?
Már akkor megmondták, h lesz még 2 rész vagy késõbb jelentették be?
Remélem ehhez is jön még 2 rész vagy legalább 1!
Mondjuk mert a superior verziot a gagyi szintjere kene butitani, hogy pl. nalad jatszhato legyen?<#beka2>

kevesen vannak így szerintem
Fpocok
Pedig okozna...
Ha valakinek van konzolja meg PCje, akkor miért venné meg a gagyi verziót a superior helyett?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Elkepzelheto. Es nem is torvenytelen. De hogy mekkora eladas novekedest okoz konzolokon a PC verzio hianya... Nem vagyok meggyozodve rola, hogy ertelmes uzlet lenne penzt kolteni erre.

szóval a Sony meg az MS fejesei összedobtak egy kis aprópénzt? aha
még ha egy konzolon lenne exkluzív akkor igen, de így..
arty
ez az az intel akit milliárdokra büntettek, mert lefizetett, fenyegetett, zsarolt cégeket?

oké 😄

(amugy a csávó egy idióta, dehát intel-dolgozó...)

Forza.

Fpocok
maffioso
Szerintem elõbb-utóbb meglépik. Fallout vagy TES szériában is minden házba be lehet menni. Itt is príma lenne. Szerintem nem is feltétlen a házak megoldása lenne a fõbb munka, hanem a hozzá tartozó küldetések és események megírása. Több ezer házba azért már illene csinálni valami komoly dolgot szerintem. Félmunkát meg gondolom nem szívesen adnak ki.(most ne az online-ra gondoljatok)

\"If in doubt, flat out!\"

samsung123
Hogy mindegyik házba betudjuk menni már 2010-es RDR is majdnem megvalósult! (persez ott 100x kevesebb volt az épület) de GTA6-ban simán megoldató lehet. Nem kell mindegyik házat egyedileg kidolgozni, csak írni rá egy random generátort és kész, persze igy is sok +munka, Next Genre simán elképzelhetõ lesz, Van idejük rá 4-5év még😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Béla9248
Sziasztok! Megváltoztattam ma a nevem xbox.com-on! X bekapcsol és nincs ott az új nevem hanem a régi és folyamatosan azt írja hogy disconnected from xbox live! Kapcsolatot ellenõriztem minden megy jól! Van valakinek vmi ötlete hogy mi lehet a gubanc???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

bakvarnyu
Szerintem nagy változások nem lesznek, inkább folyamatosan kibõvülnek majd újabb és újabb elemekkel a részek. Mint pl most a vadon élõ állatok megjelenése.A 10. részben már biztos mindegyik házba be lehet majd menni.

LocalPatriot
Igen, azt ki is próbáltam, így már jobb a helyzet! Hálás köszönet Mindenkinek!
Victor1103
Na 22 nap alatt én is végigvittem. Idejét se tudom már mikor töltöttem ennyi idõt bármelyik játékkal. Talán a Final Fantasy X volt még 2001-ben. Végére nagyobb katarzist vártam, de összességében elégedett vagyok a végeredménnyel.

A játékról a véleményem: Ebben a generációban vannak más játékok amik sokkal jobban megérintettek és nagyobb kedvencnek tartok, azonban kétség nem férhet hozzá hogy ez a jelen generáció legjobb videojátéka. Volumenben, tartalomban, méretben, változatosságban semmi nem tud felnõni hozzá a sandbox játékok csúcsa. Ha abszolút nem jött volna be a végigjátszás után akkor is ezt mondanám róla.

A leginkább a franchise jövõje érdekel. Meddig lehet elmenni? Ha megélem hogy egyszer lesz Grand Theft Auto X az grafikai téren kívül miben tud majd még újat nyújtani. További kérdés még a büdzsé. Az elkövetkezõ részekben mennyivel meri a Rockstar megfejelni még a fejlesztési költségeket. Mondjuk az eladások miatt szerintem sose kell majd aggódniuk az fix hiszen ha egy új GTA megjelenik az instant sikernek borítékolható.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2