Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként igen, holnaptól lesz a havazás a játékban, mondjuk szuper hogy utólag közölték (na jó, a világ nem dõlt össze 😄)
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek! 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
GTA V (*.*)
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Bocsi ,ha már volt.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
gondolom a rendõrség lefoglalta, de ki írja a játék ezt is, meg azt is hogy vissza kell szerezni, térképen mutatja hol van.
ha valaki felrobbantja akkor meg biztosítot kell felhivni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
olyan kérdésem lenne, hogy nem értem miért van az hogy állandóan eltûnik a saját autóm. Hiába veszek biztosítást vagy mit, mindig azt írja, hogy a kocsim megsemmisült vagy mi, és kapok valami ideigleneset.
Egyébként ha felrobbantom, vagy valaki elviszi elõlem, akkor buktam is? Vehetek újat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért ne aggódj ha rés keletkezik valahol, ami megtörtént, akkor mindig lesznek akik betömik. 😊
OFF (Ezt pl nem kapják meg a konzolosok.) Persze jobban állnak arányát tekintve. De azért a pc se fog meghalni, csak másképp él tovább. Meg amíg a CD projekt kiad játékokat pl addig nem fogok aggódni. A kalandjátékok atyja épp ezen dolgozik. 😊
Magyarán az eddig arra érdemes címeket vágom PC-n és konzolon, nagyrészt kijátszottam õket, manapság meg nincs nagyon idõm erre, megvagyok évi 2-3, max 4 játékkal, aminél az újdonság varázsát elvárom. Azt már a régi konzol nem fogja megadni. Ezért tekintek haldoklóként a régi konzolokra.
Live partik k...a jók GTA online ezen az általad haldoklónak nevezett gépen.Ma jött Capture the flag játékmod,még azt se lehet mondani,hogy nincs újítás
Mondjuk spec engem nem érdekel. Maradok a pcnél, a kickstartert nem tudják elvenni 😊
Azt mondom amit látok. Az új konzol meg már versenyezni tud teljesítményben is a pcvel. Így az utolsó elõny is ugrik egy pár évre a pc szempontjából. Rossz irányból közelítesz senki nem mondta amit írsz. HA jól olvastam ezt a gamet közel 30 millióan vették meg konzolra pár hét alatt. Errõl beszélek. Realizálható bevételrõl.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
illetve max úgy, hogy használtan valami csippelt hulladékot, amibõl egy fillért nem lát se a sony, se a microfos, majd ARRA letöltik a warezt.
és ezzel szerintem megdõlt simán ez a nézet
Így rákényszerítek pár embert a játék miatt vegyen boxot. Sõt most azt csinálnám a régi játékokat az új konzolokra feljavítanám némi plusz tartalommal, kedvezményesen eladva. A pcsek meg maradnak utolsónak. Lehet ez be is következik.
Forza.
Kissé nyakatekert a gondolkodásod számomra.
Azért nem mondják, hogy mikor jön(ha jön), mert akkor sokan nem vennék inkább lewarezolnák pc-re. Meg amíg lógsz a levegõben konzolvételen gondolkodsz és akkor már elérték a céljukat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.