Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt próbáld: [email protected]
Yoda001
milyen email címre lehet a R*-nak írni GTAOnline problémával kapcsolatban?

egyébként igen, holnaptól lesz a havazás a játékban, mondjuk szuper hogy utólag közölték (na jó, a világ nem dõlt össze 😄)

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek! 😊

http://9gag.com/gag/5135249

xxdani
holnap állítólag

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nálam még mindig beach meg napsütés.Havat akarok!^
Számoljátok bele az idõzónák miatti tolódást is
xxdani
bizony, hozza is online -ba a telet

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

speed01
Még estig van idõ.<#falbav>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

arty
Meg ugye a jézuska is ma jön. Tényleg.

Forza.

http://www.pcguru.hu/hirek/gta-5-pc-s-bejelentes-ma-na-ne/25817

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

speed01
Reméljük hogy nem fake! 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Jó lenne, ha nextgen konzolra is bejelentenék már akkor
RiCSi1234
Ahham, köszönöm. 😊

GTA V (*.*)

ugyanazt az amazonos beszélgetést idézi, ami lejjebb volt, holnap meglássuk 😊
Elõkapartam a régi német tudásom. A cikk szerint meg nem erõsített források szerint holnap fogják bejelenteni a GTA5-öt PC-re. Várható megjelenés jövõ március 12. USA, 14. EU.
RiCSi1234
Nem transzlétoltattam a krómmal, mert nem.. De mit írnak ebben a cikkben?? dátumot látok, de konkrétan. [url=http://www.gamestar.de/spiele/grand-theft-auto-5/news/grand_theft_auto_5,45201,3031337.html?pm_cat[]=action&r=1627596106196404&lid=296064&pm_ln=24] << Itt ni >> 😄[/url]

GTA V (*.*)

Ja, csak gyanús, hogy miért pont Karácsonykor jelentenék be 😄 Mint egy szép álomban.
a GTA4-et is 3 és fél hónap után jelentették be PC-re, ha jól számolom, pont itt lenne az ideje ennek is

hát, túl szép, hogy igaz legyen, de hátha, ez is egy szép ajándék lenne a Rockstartól 😄
Peet81
jó lenne már tényleg valami hivatalos bejelentés végre

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
use your imagination, mate 😊

[merlinw.org]

but, but it's just standing like a statue <#lookaround>
MerlinW
GTA V running on PC!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

LocalPatriot
Igen, onlineba.
Ehh, én amatõr. Köszönöm a segítséget!<#worship>
Tikal
Online?
gondolom a rendõrség lefoglalta, de ki írja a játék ezt is, meg azt is hogy vissza kell szerezni, térképen mutatja hol van.

ha valaki felrobbantja akkor meg biztosítot kell felhivni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LocalPatriot
Üdv!

olyan kérdésem lenne, hogy nem értem miért van az hogy állandóan eltûnik a saját autóm. Hiába veszek biztosítást vagy mit, mindig azt írja, hogy a kocsim megsemmisült vagy mi, és kapok valami ideigleneset.
Egyébként ha felrobbantom, vagy valaki elviszi elõlem, akkor buktam is? Vehetek újat?
dragon11
úgyis kiadják PCre, csak türelem.. bírjuk kivárni:s

errõl beszélek 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ma nagyon néztem a Médiában, elvileg azért gondolom 50 Hz-en megy a legbénább tévé is, ezzel szemben azon a tévén, ahová volt kötve a PS3, ott gecialacsony volt a frame rate egy játékon, egy másik tévén meg lehetett nézni, hogy a kissrácok mit szerencsétlenkednek, ott meg semmi gond nem volt ezzel
bakvarnyu
Engem egyáltalán semmilyen konzolos játék nem érdekel ezért vszinû veszek valami használt lepukkant konzolt aztán GTA5 után tovább is adom, ennyit a rockstar zseniális stratégiájáról <#vigyor1>

Tikal
wow

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
ha ennyire nem játszol, akkor neked nemcsak konzol nem kell, de lassan pécé se 😉

Forza.

arty
privi ment

Forza.

Így van azt nem szabad venni már szerintem se. Persze az új meg még idõ valszeg míg ellátják rendesen.
Azért ne aggódj ha rés keletkezik valahol, ami megtörtént, akkor mindig lesznek akik betömik. 😊
OFF (Ezt pl nem kapják meg a konzolosok.) Persze jobban állnak arányát tekintve. De azért a pc se fog meghalni, csak másképp él tovább. Meg amíg a CD projekt kiad játékokat pl addig nem fogok aggódni. A kalandjátékok atyja épp ezen dolgozik. 😊

Nem is a gta-ra gondoltam, az most friss és új, elvileg ugye még nem is teljes a multi része. Az egy játék, egy játékért nem veszek gépet. RDR érdekelne nagyon, amire éveket vártam itt PC-n, de azon ne mondd nekem, hogy nem kezd kihalni a multi lassan. Még úgy is, hogy néha a mai napig is szerveznek játékot R*-ék. És akkor tartunk eddig ugye 2 játéknál. Autós játékokat évekkel ezelõtt meguntam, verekedõs játékokat leszarom, RPG-ket általában és RTS-eket teljesen szintúgy. FPS-eket is nagyrészt, konzolon meg kimondottan. Bár úgyis játszanék velük egy idõ után, ha lenne gép, de nem feltétlen lenne a kedvenc.

Magyarán az eddig arra érdemes címeket vágom PC-n és konzolon, nagyrészt kijátszottam õket, manapság meg nincs nagyon idõm erre, megvagyok évi 2-3, max 4 játékkal, aminél az újdonság varázsát elvárom. Azt már a régi konzol nem fogja megadni. Ezért tekintek haldoklóként a régi konzolokra.
Nézd én GTA miatt vettem konzolt pl.igaz azóta ami konzol cím beszereztem meg ami nem azt is.Mondjuk D3 konzolon eszméletlen ahogy megcsinálták a pc-hez képest.Na szoval fizetek is meg nem is.Live-ért természetesen igen,már jól járt MS,veszek néha játékot néha nem,gyarapítom az online létszámot.Békén hagynak..
Live partik k...a jók GTA online ezen az általad haldoklónak nevezett gépen.Ma jött Capture the flag játékmod,még azt se lehet mondani,hogy nincs újítás
Ja ja, tartok tõle az utolsó bástya az mmo is veszélyben lesz pár év múlva 😊
Mondjuk spec engem nem érdekel. Maradok a pcnél, a kickstartert nem tudják elvenni 😊

Nem is ezt mondtam. Azok maradnak a pcnél. Egy részük meg átáll a konzolra ilyen vagy olyan okból. A bevétel szempontjából sokkal jobb a konzol.
Azt mondom amit látok. Az új konzol meg már versenyezni tud teljesítményben is a pcvel. Így az utolsó elõny is ugrik egy pár évre a pc szempontjából. Rossz irányból közelítesz senki nem mondta amit írsz. HA jól olvastam ezt a gamet közel 30 millióan vették meg konzolra pár hét alatt. Errõl beszélek. Realizálható bevételrõl.

Tikal
Hiába. Csinál egy masik accountot es folytatják....

Hát nagy az esélye,hogy még PC verza elött a next.gen-el foglalkoznak inkább.Most még ez is keresztbe tehet PC-nek
még mindig nem értelek titeket, senkifia, aki warezol keményen, nem fog venni új konzolt egy játék miatt, ha meg igen, kicsippeli/rootolja/tudomisén és máris warez játék.
a notórius letöltõk 99%-a garantálom, hogy nem vesz ezért konzolt

illetve max úgy, hogy használtan valami csippelt hulladékot, amibõl egy fillért nem lát se a sony, se a microfos, majd ARRA letöltik a warezt.

és ezzel szerintem megdõlt simán ez a nézet
Én is így csinálnám pc-re semmikép nem hoznám ki, csak egy-két évvel késõbb. Ez is egy módja hogy minimalizáljam a kárt amit a kalózok okoznak.
Így rákényszerítek pár embert a játék miatt vegyen boxot. Sõt most azt csinálnám a régi játékokat az új konzolokra feljavítanám némi plusz tartalommal, kedvezményesen eladva. A pcsek meg maradnak utolsónak. Lehet ez be is következik.

Segítséget kérnék esetleg (akár pm-ben), hogy milyen címek vannak gta közeli kategóriákban, autós, illetve különleges alkotásokban a két konzolon, ami nincs pc-n, mert amúgy tényleg nem vagyok jártas ebben. Lehet meggyõzne a dolog 😄
Azért nem adják ki jó ideig mert maximalizálni akarják a konzolos bevételt amennyire lehet. A pc-t meg úgy veszik lesz majd belõle valami a többi meg úgyis feketén letölti. Már alig maradt olyan cég aki nem portolna csak valami gyengus pc verziót.

Van rajta egy pár cím, ami érdekelne, de az nagyon kevés + én a jövõbe tekintek és pár évre el szeretném most felejteni a fejlesztést. Gecire felidegesítene, ha megvenném a box360-at egy RDR meg egy GTA V miatt, aztán pár hónapra rá jönnének új címek, amikre pörögnék ezerrel - csak már esetleg a régiekre nem jönnek -> újabb pénzkidobás. Másrészt meg eredeti játékokkal szoktam játszani már egy ideje, ideiglenes megoldásba nincs kedvem azt a pénzt is beleölni. Szerintem adok egy fél évet az egésznek és eladnám.
Viszik mint a cukrot az új konzolokat. A rocksteady se fog leállni. Nekik ez csak + pénz. nem foglalkoznak vele. A pc holtág lett. Örülnek minden pénznek és kész. Legfeljebb elkerülik az olyan kiadásokat mint amit írtam. Nem jó egy CD projektel egy idõben kijönni. Õk is sanboxra mennek rá most és mivel rp-s cég történetben és karakterekben erõsebb mint a Rockos srácok. De még lehet erre se fognak figyelni. Ott vagytok tévedésben, hogy azt hiszitek bárkit is érdekel érdemben a pc. Legfeljebb a steames forma lesz nyerõ. Azon rétegeknek akiknek nem futja konzolra és olcsón vesznek játékokat azoktól is jutnak némi jövedelemhez.

arty
nemtom mennyi játékidõd van, de az évek alatt felgyûlt játékmennyiséggel simán el lehet lenni egy évet bármelyik konzolon 😊 (ha(!) elviseled, hogy a graf nem épp crysis3 a legtöbb cím esetén)

Forza.

PS3-at már kapsz 40k körül is. És ha haldokló platform akkor mi van? Ha találsz rá 10 címet ami érdekel már megérte.

Kissé nyakatekert a gondolkodásod számomra.

Azért nem mondják, hogy mikor jön(ha jön), mert akkor sokan nem vennék inkább lewarezolnák pc-re. Meg amíg lógsz a levegõben konzolvételen gondolkodsz és akkor már elérték a céljukat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elég lenne a megvásárolt GTA példányát meg a userét a GTA-ról letiltani, de azt keményen 😊
😄