Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Akkor valószínû hogy ezzel is ez fog történni?
Egyszerûbb lenne hogyha bejelentenék hogy "srácok nem lesz GTA V PC-re hiába vártok", szerintem eléggé megdobná a PS3/X360 eladásokat ez a mondat.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Feltört konzollal.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Egy szóval nem mondták, ugyan ez ment hónapokon keresztül, állandóan valahol megjelent elõrendelõi státuszban a topikokban meg megt a picsogás...Pontosan ugyan ez ment 1 éven át.

JaSoN HuNTeR
1 kérdés, konzolra hogyan lehet használni ezeket a módokat? Eredeti játékkal is mennek?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

arty
a hype trainnek mennie kell, abból lesz sok elõrendelõ és day1 vásárló 😊

Forza.

JaSoN HuNTeR
Nem mondták hogy nem jön. Nem mondtak semmit. Szerintem direkt idegesítik a rajongókat.

Csak a pénz számít nekik.<#levele>

ProGabe
RDR-nél megmondták, hogy nem lesz. Tök egyértelmûen, errõl itt nincs szó.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha lesz azt is rég megmondták volna. Lásd RDR. Nem mondták. Nem is lett.😊

Nem azért megy azzal az érvelés mert nem lenne idõ népszerüsíteni. Pusztán a rockstar mindig bejelenti mikor mi jön. És jelen pillanatban pontosan ugyan az a néma csönd van mint az RDR esetében ami a mai napig nem jött és nem is fog pc-re....😊

Amúgy az a vicces, hogy sokan azzal érvelnek, hogy nem fog jönni 1 ideig, mert nincs bejelentve...és nem lenne idõ népszerûsíteni.
Sztem is ezzel a nem bejelentéssel többet beszél róla a média, mintha "noh szeptember 11" és csõ.

vk90
Állítom már rég bejelentették volna ha nem lenne ez a nagy felhajtás. Ettõl zeng már az internet hogy na majd most bejelentik pc-re, na majd jövõ héten.. Szopatják itt a népet plusz még ingyen reklámjuk is van. Miért is jelentenék be túl hamar, jól csinálják.

Capcom is the best!

Tikal
jó sokat idegeskedhetsz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

NEOreg3
<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ha nem érted mirõl beszélek...akkor hagyjuk. Elbeszélünk egymás mellet. Válaszoltam, csak te nem érted, de errõl már nem tehetek.

De utálom a TV-s távgyógyítókat is, arra is mondhatod, ne nézd õket, nem zavar. Nem is nézem, de ettõl még rohadt csalók, embereket vernek át, hazudnak, a sok hülye meg ámítja magát, és azt hiszi meggyógyul. Hát nem. Persze, a két eset messze nincs egy súlyban , össsze se vethetõ, mert ezek a ,,gyógyítók" kimondottan károsak, de ugyanazt a emberi hülyeséget használják ki.

Az is igaz, mondhatod, hogy de akkor is, minek foglalkozni ezzel, ha az emberek elhülyülnek, õ bajuk, de szerintem meg nem. Nem jó errõl nem tudomást venni és belenyugodni.

A színvonaltalan újságírás meg, ez szintén csak tegnapi példa, a Watch Dogs-körüli hír. Ezt így közölni, ez nem újságírás, ez tényleg a bulvárszar legalja, ahogy kezelik a híreket.
Erre is lehet mondani, hogy ne olvasd õket, és ez is igaz. Persze, de csak vonjunk vállat, oké szar az egész? Hát szerintem nem kéne

Én is utálom az emberi butaságot és te is lassan bele kerülsz ebbe a kategóriába. Nem tudsz a kérdésemre válaszolni. Nem volt bonyolult pedig.

Avagy ha tényleg ezért olvasod, hogy felfedezd az emberi butaságot...hát sajnállak érte.

Egy értelmes ember nem b@ssza az agyát olyannal, ami rossz neki.

Lehet téged nem idegesít, de engem igen. Kurvára utálom ha az emberek minimális szinten se hajlandóak gondolkodni, hanem idióta birkaként viselkednek, valamint a másik fele, hogy nincs , megszûnt nem létezik színvonalas PC-s újságírás. Mondjuk ez utóbbi nem lenne elvárható?

Tehát az emberi butaság miatt (ami megõrjít téged) olvasod a cikkeket és foglalkozol a témával.
Ne haragudj de ez elég nagy ostobaság. Bár lehet szereted kínozni magad.

Mert utálom egyrészt az önámítást, az emberi butaságot, hogy az emberek a saját szemüknek se hisznek, nem gondolkodnak, csak óh, biztos így lesz mert...mert öööö...csak. Gondolkodni kéne. Felébredni. Értelmes emberként viselkedni, nem pedig, hú hát izé biztos lesz...és tényleg nem a GTA a lényeg itt, hány és hány esetben minden évben van egy-két ilyen cím, amimiatt megy a faszakodás egy évig, hogy biztos lesz. Pedig nem. Nem igaz, nem lehet tanulni , gondolkodni? Lassan oda jotunk, tessék itt egy kis varázsbab , ültesd el, és akkor ki nõ belõle a PC-s verzió...basszus! (de tényleg , nem ez az elsõ eset, ugyanígy kurva idegesítõ a biztos lesz Half-Life 3, mert össze adjuk a betûket akkor az jön hogy ki hogy..áh, szart! és nagyon sok példát lehetne sorolni)

A másik, elvárható lenne egy bizonyos színvonal a PC-s újságírásban. Nem az, hogy heti három semmit mondó hamis kamu hírt generálnak, értem én, ezzel növelik a látogatottságukat a honlapok, ami nekik bevétel. De újságíróknak tartják magukat? Lassan a PC-s híroldalak újságok a Story meg Blikk színvonalat érik el, hogy izé Zámbó Jimmy látta a jetit a múlt héten.Kókler banda.

Szóval, röviden: az emberek gondolkodjanak, a cikkírók meg érjenek el egy minimum színvonalat.

(de persze lehet tévedek, és ne legyen igazam, blabala, tényleg örülnék neki, ha megjelenne mégis megvenném természetesen de ez mese kategória)

ez mondjuk a szokásos, 'nem mondunk semmit, de jönni fog duma'

When asked about GTA V on PC during a financials call on Monday, Take-Two CEO Karl Slatoff commented, "At this point there's really nothing for us to say about that."
Amúgy ha ennyire meg vagy errõl gyõzõdve, akkor miért nézed a híreket ezzel kapcsolatban? Miért írsz ide? Miért foglalkoztat egyáltalán a téma?

ui: Én sem várom elvakultan. Ha jön jön, ha nem nem.

Téves logika. Épp ellenkezõleg. Ha terveznék kiadni, már rég bejelentették volna. Szeptemberben jelent meg, most meg február van. Vagy te ég Red Dead Redemption-ra is vársz? Ébredj fel a mesevilágból.

Ha nem lesz,már rég megmondták volna!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nahát, nahát semmi bejelentés, mily meglepõ. Nem mintha örülnék neki, és sajnálom, hogy igazam lett, bár bejelentették volna. De remélem euztán a sok hülye idióta végre felébred és felfogja:nem lesz! Várhatnak ítélet napig, de ahogy reggel átfutottam a különféle fórumokat, a többség még mindig reménykedik. Biztos lesz, ez nem is kérdés...ha majd nyíltan beleordítják az emberek képébe a kiadó , hogy nem lesz, akkor elhiszik? Bár szerintem akkor se. Mindezzel együtt a kiadó megmondhatná, nyíltan hogy nem lesz, minek ez a hülye hozzáállás? Hagyják a sok hülyét, az önámításban. Ezt nem látom be mire jó.

akyyy
ezt csaj vezeti? akkor valami multis móka? meghekkelve? vagy hogy van ez?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

ProGabe
Ha már elkezded, fejezzed be:

Nanananananana-nananananan-BETMEEEEEEEEEEEEEEEN!

Amúgy semmi.

^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

J i GS a W
na?

DLC-kkel?
Tikal
melyik évben? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BoneDragon
Szerdán hozza a futár.

Rayden02
"By the way, nothing important but AMD removed GTA V profile from their latest beta drivers again."
Source:GTAForums

<#gonosz3><#bdead>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Tikal
na, elõrendelte valaki?😄

wollnerd
Jaj, mit találtam....<#wilting><#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
WTF??? <#idiota><#idiota>
Igaz, már GTA IV-hez is megjelent már a water (flood) mod.<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ja, én tudom, csak sokan számítanak rá, hogy lesz valami, de annyi lesz amit te is írsz, mennyit adtak el, és ennyi. Utálom az önámítást meg a kóklerséget, sarlatánságot, na most ez GTAV várása önámítás, asok hülye honlap és újságíró aki hajtogatja hogy de majd csak lesz, pedig közel áll a csaláshoz, kóklerséghez, ahogy tetszik. De bár tévednék persze.

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

ProGabe
Jah, ez csak egy beszámoló lesz a részvényeseknek. Mondjuk egy nagyobb bejelentésrõl tudok, ami ilyenen történt meg - élõben láttam, pontosabban hallottam - nevezetesen Mike Morhaime vázolta fel a Blizzard terveit X hónapra elõre és tök nyugodtan, semmi extraként, a felsorolás közepén benyögte a Dio3, vagy az Sc2 megjelenésének idõpontját 😄

Amúgy nem kell sokáig fennmaradni, csak 22:30-ig, ezeket meg gyorsán le szokták zavarni: X milliárd a GTA V-bõl, meg pár millió egyéb szarokból! Örülünk, Vincent? 😄

De ha jól olvastam-akit érdekel nézzen utánna- holnap délután 4.30-kor lesz, és ha nem tévedek 6 óra az eltérés, aki hát kíváncsi a konferenciára nagyon az maradjon fenn holnap jó sokáig, de inkább az alvást javaslom.

Itten van ni

De ez nem érdekes szerintem, minden cég szokott idõnként konferenciát tartani ahol elregélik mi volt az elõzõ idõszak üzleti mérlege, stb.
Csak az nem lesz amit mindenki vár de ezt követõen még legalább másfél évig megy majd hetente! újabb és újabb ,,hírekkel" hogy majd biztos lesz. És ez olyan hülyeség, ez a majd-csak várakozás.

Emlékeztek a GTA IV-re? Akkor gondoltam hogy nem lesz több rész PC-re. Botrányok, nyavalygás, optimalizálatlanság, problémák. akkor nesztek, nem kaptok részt. Nem ez a elsõ ilyen eset.

ProGabe
Valami linket dobjál már errõl a konferenciáról!

Akkor...nem írsz ebbe a topikba soha többet? Ez jó?

De a dolgot tartom, hiába holnap konferencia, nem lesz bejelentés, sõt szó sem esik PC-s verzióról. Lehet, lesz DLC , kiegészítõ bejelentés, nex-gen konzol, de erre se vennék mérget, de semmi egyéb, és ennek ellenére megy tovább a most már biztos -reménykedés. Mert hogy valami negyedéves konferencia, és máskor is ilyen konferencián jelentettek be játékokat...de most nem.

De persze ne legyen igazam, jó lenne ha tévednék, örülnék neki, de nem fogok.

wollnerd
http://hatalmasviccek.com/?
Aha, persze!

Ez nem tét, most se írok semmilyen történetet...úgy ezer éve nem.

vk90
Le vagytok maradva már tegnap bejelentették!!! Katt

Capcom is the best!

A tét legyen az, hogy ha bejelentik soha többet 1 sort sem írsz semmilyen regényt, mesét, történetet...semmi ilyesmit. Illetve az összes eddigi írásodat letörlöd/elégeted/megsemmisíted.

Hohó. Viszont. Holnap lesz állítólag valami Rockstar konferencia, amin azt várják na most, na most jelentik majd be. Mert ilyenkor szokták bejelenteni. Aha. Mibe fogadunk holnap se lesz semmi? Se bejelentés, se semmi?
És persze ezt is jelnek fogja fel majd megint minden újság, meg honlap, és lehozzák nem jelentették be, nem is volt róla szó, de azért biztos lesz, mert erre utal itt néhány jel...aztán persze megint kiszúrnak valami dátumot na akkor majd biztos bejelentik...és ez így megy még egy darabig.

Szóval, ki fogad velem ,holnap se jelentik be, ennek ellenére mégis mindenki biztos lesz benne hogy hamarosan lesz PC-re?
Akármibe lefogadom.

És ezt a hülyeséget is leközölte minden idióta honlap. Értem én kattintásszám generálás, reklám, hülye hír amit sokan elolvasnak, értem, de ez már olyan szinten szánalmas, hogy nagyon.

BoneDragon
Na mi van? Azt hittem holnap már játszhatok vele. <#vigyor2>