Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûbb lenne hogyha bejelentenék hogy "srácok nem lesz GTA V PC-re hiába vártok", szerintem eléggé megdobná a PS3/X360 eladásokat ez a mondat.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csak a pénz számít nekik.<#levele>#levele>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sztem is ezzel a nem bejelentéssel többet beszél róla a média, mintha "noh szeptember 11" és csõ.
Capcom is the best!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az is igaz, mondhatod, hogy de akkor is, minek foglalkozni ezzel, ha az emberek elhülyülnek, õ bajuk, de szerintem meg nem. Nem jó errõl nem tudomást venni és belenyugodni.
A színvonaltalan újságírás meg, ez szintén csak tegnapi példa, a Watch Dogs-körüli hír. Ezt így közölni, ez nem újságírás, ez tényleg a bulvárszar legalja, ahogy kezelik a híreket.
Erre is lehet mondani, hogy ne olvasd õket, és ez is igaz. Persze, de csak vonjunk vállat, oké szar az egész? Hát szerintem nem kéne
Avagy ha tényleg ezért olvasod, hogy felfedezd az emberi butaságot...hát sajnállak érte.
Egy értelmes ember nem b@ssza az agyát olyannal, ami rossz neki.
Ne haragudj de ez elég nagy ostobaság. Bár lehet szereted kínozni magad.
A másik, elvárható lenne egy bizonyos színvonal a PC-s újságírásban. Nem az, hogy heti három semmit mondó hamis kamu hírt generálnak, értem én, ezzel növelik a látogatottságukat a honlapok, ami nekik bevétel. De újságíróknak tartják magukat? Lassan a PC-s híroldalak újságok a Story meg Blikk színvonalat érik el, hogy izé Zámbó Jimmy látta a jetit a múlt héten.Kókler banda.
Szóval, röviden: az emberek gondolkodjanak, a cikkírók meg érjenek el egy minimum színvonalat.
(de persze lehet tévedek, és ne legyen igazam, blabala, tényleg örülnék neki, ha megjelenne mégis megvenném természetesen de ez mese kategória)
When asked about GTA V on PC during a financials call on Monday, Take-Two CEO Karl Slatoff commented, "At this point there's really nothing for us to say about that."
ui: Én sem várom elvakultan. Ha jön jön, ha nem nem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Source:GTAForums
<#gonosz3>#gonosz3><#bdead>#bdead>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Igaz, már GTA IV-hez is megjelent már a water (flood) mod.<#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amúgy nem kell sokáig fennmaradni, csak 22:30-ig, ezeket meg gyorsán le szokták zavarni: X milliárd a GTA V-bõl, meg pár millió egyéb szarokból! Örülünk, Vincent? 😄
De ez nem érdekes szerintem, minden cég szokott idõnként konferenciát tartani ahol elregélik mi volt az elõzõ idõszak üzleti mérlege, stb.
Csak az nem lesz amit mindenki vár de ezt követõen még legalább másfél évig megy majd hetente! újabb és újabb ,,hírekkel" hogy majd biztos lesz. És ez olyan hülyeség, ez a majd-csak várakozás.
Emlékeztek a GTA IV-re? Akkor gondoltam hogy nem lesz több rész PC-re. Botrányok, nyavalygás, optimalizálatlanság, problémák. akkor nesztek, nem kaptok részt. Nem ez a elsõ ilyen eset.
De persze ne legyen igazam, jó lenne ha tévednék, örülnék neki, de nem fogok.
Aha, persze!
Capcom is the best!
És persze ezt is jelnek fogja fel majd megint minden újság, meg honlap, és lehozzák nem jelentették be, nem is volt róla szó, de azért biztos lesz, mert erre utal itt néhány jel...aztán persze megint kiszúrnak valami dátumot na akkor majd biztos bejelentik...és ez így megy még egy darabig.
Szóval, ki fogad velem ,holnap se jelentik be, ennek ellenére mégis mindenki biztos lesz benne hogy hamarosan lesz PC-re?
Akármibe lefogadom.