Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vajon a kérdésemre is tud valaki válaszolni vagy csak szükségtelen okoskodó majmok olvassák ezt a fórumot?
JÁJJ
arty
Vagy elé nincs vesszõ! 😄

(amúgy jogos)

Forza.

Rohadt kis-nagy betûket, vagy írásjeleket már senki nem használja? Mint aki ideokádott volna egy pár tucat szót kb.
sziasztok lenne kérdésem én nem online modban játszom egyenlõre de látom hogy mások el tudják adni az autójukat a mod shop -ban és nem értem én miért nem ?
akyyy
régen, kb pont egy éve, volt egy gtasa multis modról egy videó belinkelve.
a modban lehetett futár lenni, rendõrök voltak, meg a vám mindig lezárta a kivezetõ utat, meg taxizni is lehetett benne, saját házat venni stb.

ezt a modot keresem, nem találom sehol. tud valaki segíteni ? keresõ nem müködik még 😞 ide volt belinkelve a nagy várakozás közepette

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Seangaijin

<#integet2>

Végre kuss van
Azt eltudom kepzelni (inkabb valoszinu ?) hogy a PC port hatrebb van listaban mint nextgen konzol fejlesztesek. Viszont bizom benn hogy elorebb van mint a uj DLC-k keszitese.

arty
szerintem az ujkonzolok tettek keresztbe a pécének - várnak még pár milla gép-eladást, utána gta5 megjön azokra is, majd UTÁNA pécére... :/

Forza.

Szerintem, ha idén Szeptember környékén nem jelentik be a PC-s verziót, akkor lehet, hogy ebben az évben már nem lesz. Megasztán, el kellett, és el kell adni a sok baromnak a régi konzolt.
Mondjuk engem személy szerint nem nagyon izgat, de ahogy ez a játék indult annak idején, hát csúf vége lenne, ha nem adnák ki PC-re.
Seangaijin
EMberek, amíg az új gen. konzolok nem fognak elterjedni nem is lesz GTA PC-re. Vannak olyan országok, ahol még most se lehet kapni az új konzolokból. Ha majd bejelentik a nextgenre, akkor meglesz a PC verzió is, nem kell itt sírni hetente hogy mi van már. Ha az ember kicsit gondolkodik akkor reális az egész. Szvsz ha meg is jelenik PC-re, akkor az max valamikor év vége felé lesz, hamarabb tuti nem.

shaddam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tikal
mindenkitõl.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
havernak is szórtak pénzt, de visszavették tõle 😞 😄

Forza.

Tikal
tört gépeken mennek csak, de azokkal be tudtak jönni online-ra is, aztán szórták az embereknek a millió dollárokat, vagy épp halhatatlant játszottak 😊 Ezek már megszüntek szerencsére.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

vk90
Jogos.. 😊

Capcom is the best!

Eddig volt?
vk90
Na mi, mostanában nincs több hír a pc verzáról? <#idiota>

Capcom is the best!

Szabi
a módok elméletileg csak tört gépeken mennek, vagy használnak online is furcsaságokat ? o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal
Nincs mit, szívesen 😊

Mellesleg elõre félek, hogy mennyire szét lesz hackelve, ha a konzolos verzákat se tudják féken tartani, a PC-st egyáltalán nem fogják... 😊

Szabi
dehogynem... szeptember óta zajlik a publikus béta... jó sokan tesztelitek.. köszönjük nektek <#zavart1>

"Nulla tenaci invia est via"

Kongy
Ja, és lehet jönni, hogy mekkora gyökér vagyok már majdnem kész... Barátom, hiszem ha látom a Rockstar hivatalos bejelentését. Addig meg nem kell filózni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Kezdjük ott, hogy nem is készül a PC-s verzió....😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ezt a hangzatos nevet kapta a GTA V multis módja.
dragon11
de ez mi ez a gta online ? 😮

Igen,már tegnap délben megjött,nekem tetszik sok mindent újítottak,bármelyik küldit újra tudod játszani,már nem fagy ki,jött 1 új fegyver és autó,Online -ba,meg pár apróbb javítás,nekem tetszik,bár jöhetnének már inkább a Heist-ek. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Elviekben, már kikerült konzolra.
Muszáj folyamatosan faszságokról filozofálni neked is, meg mindenkinek? Majd meglátjuk.
JaSoN HuNTeR
Van egy olyan érzésem hogy ha készül is a GTA V PCre akkor nem az optimalizálásra fordítanak ennyi idõt<#szomoru1> hanem arra hogy olyan védelmet rakjanak rá amit nagyon nehéz feltörni.

GTA IVbõl indultam ki.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hát ahogy jól esik.

Én is ez miatt vettem konzolt
Tikal
A legalacsonyabb. De legalább a herpesztõl megmentettük.

Leírsz egy jó nagy hülyeséget, amiben alaposan ellent mondasz magadnak, mi udvariasan kijavítunk, hogy baromságot írtál és amikor nem tudsz érvelni az ellenkezõje mellett, akkor elkezdesz személyeskedni. Ez nagyon alacsony szint.
Coral Springs
Köszönöm hogy leírtad, ha nem írtad volna le herpeszt kaptam volna, de a lábgomba se kizárt. Meg a másik koponyának is köszönöm. <#nevetes2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tikal
síkagyú vagy te. Leírtam normálisan miért nem vagy rajongó, erre jössz ezzel a burkolt hülyézéssel, szánalmas vagy 😄

Coral Springs
Hogy a #10154 -bõl valaki(k)nek a #10172 jön le egy GTA topikban durván morbid kategória, lényeg hogy néhány síkagyú leszûrte a lényeget. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tikal
Read dead egyik legnagyobb konzolos élményem 😊

Persze, elismerem. És hát kicsit irigykedek is egy-két játék miatt , de még a játékok többsége ami érdekel, az jön PC-re is. Tavalyról talán csak a GTA érdekelt volna. Meg talán a Red Dead R.Más nem jut eszembe

Tikal
TV-m már egyébként is volt...így simán megérte.

Nekem amúgy van Ps3, de nem akarok rajta GTA 5-özni. Egyszerûen ott a célzás nem jön be. Egyébként nekem a monitorra van kötve a konzol, csak átkapcsolom (DVI-ról HDMI-re) és tolom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ mondat azért telitalálat volt...XD<#eljen>

Na majd pc-n toljuk akkor a multit, ha egyszer kijön!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó én nem vagyok konzol ellenes, ha lenne fölös pénzem én is vennék, sõt végülis van rá való, csak ahhoz megfelelõ TV is kell, és még arra is futná, csak jelenleg egy kezemen megtudom számolni hány konzolos cím érdekel, ennyi játékért meg ilyen sok pénzt kiadni, nekem nem éri meg. Pláne,hogy épp most volt konzol generáció váltás, ügye.

PC-n jelenleg több cím akad ami érdekel, és azt is tartom, szerintem GTA PC-n lenne az igazi, és nem azért mert szebb vagy nem szebb. De tök mindegy én mit gondolok, vagy más mit gondol, mert ettõl nem változik a kiadó álláspontja.

Tikal
PC-n is játszom, szeretem azt is... egy havertól olcsón hozzá tudtam jutni a PS3-hoz, szóval miért ne, még egy játékért is megérte volna, de 3 van 😊

a semmirõl ne beszéljetek már napokig
Ja, azt hittem csak a GTA miatt. Mert egy két játék kedvéért nem vennék konzolt,(de aki vesz, vegyen, nekem mindegy) meg ahhoz olyan TV is kéne, van egy kicsit jobb PC-m, ennyi elég. Csak azért mert nem egyszer hallani ,hogy ha nem jön X vagy Y PC-re akkor vegyél helyette konzolt.

De...szerintem továbbra se jön PC-re. Átment ez a cég konzol exkluzívba.

Tikal
óó hát tudom, ti a türelmesség mintapéldányai vagytok, éveket tudtok várni, hogy legyen egy jó kis steam sale 😊

Ha kijön PC-re majd játszok rajta ott is, és ugyanannyira fogom élvezni mint most 😊

Tikal
Volt PS3-am elõtte is már...

Most pedig játszhatok megint azokkal amiket akkor kihagytam: Last of Us, Beyond Two Souls

Ezt inkább türelmetlenségnek hívják szerintem. Jön pc-re csak ki kell várni. Én nem rohanok sehova, jó lesz nekem az majd pc-n, ahol még lehet értelmesen célozni is (szigorúan magánvélemény).