Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a modban lehetett futár lenni, rendõrök voltak, meg a vám mindig lezárta a kivezetõ utat, meg taxizni is lehetett benne, saját házat venni stb.
ezt a modot keresem, nem találom sehol. tud valaki segíteni ? keresõ nem müködik még 😞 ide volt belinkelve a nagy várakozás közepette
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Forza.
Mondjuk engem személy szerint nem nagyon izgat, de ahogy ez a játék indult annak idején, hát csúf vége lenne, ha nem adnák ki PC-re.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nulla tenaci invia est via"
Mellesleg elõre félek, hogy mennyire szét lesz hackelve, ha a konzolos verzákat se tudják féken tartani, a PC-st egyáltalán nem fogják... 😊
"Nulla tenaci invia est via"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
GTA IVbõl indultam ki.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na majd pc-n toljuk akkor a multit, ha egyszer kijön!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PC-n jelenleg több cím akad ami érdekel, és azt is tartom, szerintem GTA PC-n lenne az igazi, és nem azért mert szebb vagy nem szebb. De tök mindegy én mit gondolok, vagy más mit gondol, mert ettõl nem változik a kiadó álláspontja.
De...szerintem továbbra se jön PC-re. Átment ez a cég konzol exkluzívba.
Ha kijön PC-re majd játszok rajta ott is, és ugyanannyira fogom élvezni mint most 😊
Most pedig játszhatok megint azokkal amiket akkor kihagytam: Last of Us, Beyond Two Souls