Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek ellenére bombasiker.
Ez vágja ki sokaknál a biztit... máskor (pl az emlitett Aliens) a szemét kiadói, fejlesztõi mentalitásra a bukás is eljött, Itt nem 😞
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként ha jól emlékszem a mostani szarcunamit is te indítottad el, azzal hogy bedobtad a WD nevét a topikba, ha nem hozod fel, akkor én se teszek róla említést, egyébként jól el voltak a srácok magukban a GTA V gépigényével... <#beka3>#beka3><#whatever>#whatever>
Csak mert máskor is volt hype játékoknál, máskor is volt szopás játékkal, máskor is volt szar valami, máskor is volt akinek nem tetszett, de mégis, ilyen állandó fikával még a büdös életben nem találkoztam - pedig 2002 óta látogatom az SGt -, mint amit kiváltott belõletek a WD, mindezt úgy, hogy a fõfikázók közül tízbõl ha ketten megvették? Szinte ugrotok a koncra, mintha valami elcseszett brazil szappanoperák vetélkednének egymással, hogy most a Lucacinta vagy az Isaura a jobb teleregény.
Egyszerûen döbbenet, pedig jelent meg itt Aliens CM, meg jópár Sniper játék, BF4, meg még ki tudja mi, és mégis, olyat, hogy a játék topikjában szidják a játékot, modi 1 szót sem szól, míg máshol meg azonnal megy hasonló esetben ugyanezektõl az "el lehet innen menni duma"?
Komolyan kérdezem ezt, mert ez már lassan tényleg orvosi eset, miközben tényleg 6 millát adtak el belõle úgy, hogy ebben a kulcsoldalak, steam, meg miegymás benne sincs, és vadi új franciról van szó ... 😊
A medve nem játék.
ráadásul a bug <> a videon is látható ATOMIGÉNYTELEN megoldással (amivel a WD televan)
ettõl még lehet szórakoztató, persze....
Forza.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[merlinw.org]
Egyébként most mégis mit cáfoltál? Semmit.
Majd kérlek nézz vissza mikor azt beszéljük meg hány milliót adtak el a GTA V PC, PS4 és Xbox One verziójából, köszi 😊
oh, egyébként 8 millió SHIPPED és nem SOLD, de ez már csak szõrszál hasogatás.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A medve nem játék.
Amúgy meg a GTA IV-et, az elmúlt évek legoptimalizálatlanabb játékát alapul venni meg részedrõl hülyeség, már bocs. Tucatnyi játékkal, GTA IV-nél jóval újabbakkal, ideiekkel is játszottam már a laptopomon, és teljesen jól elvoltam velük (most mind1, h nem játékos laptop, PC is lehetne, tökmind1), úgyh ne gyere nekem ezzel a "GTA IV nem megy, akkor mit várok" dumával.
A semmit szajkózod egyébként, és nem is igen értem, kit akarsz ezzel gyõzködni.
egy alkalmi játékos is, ha értelmes, olyan gépet vesz, amin manapság már pl. a GTA IV is elfut stabilan és faszán majdnem max grafikán. Vagy ha régen vett gépet (szerintem a 4 év "régennek" számít), akkor is nagyjából normálisat vett.
Az egész beszélgetés arról szólt eddig, hogy idegesítõ, hogy 2 hetente idejön mindig valaki picsogni, hogy még a GTA IV is szarul megy, akkor mit várjunk a GTA V-tõl, miközben ha a GTA IV se megy jól nála, akkor nem tudom mit vár. Vágod? Az egész arról szólt eddig, hogy ne gyertek ide picsogni, ha 6-8 éves , vagy azon a szinten levõ gépetek van. Ennyi. Te meg még mindig itt erõsködsz, hogy nem értem meg, hogy más igények vannak. DE, MEGÉRTEM.
És amit ugyancsak befejezhetnétek az az, amit az elõzõ hsz-edben is tolsz: teljesen korrekt, hogy nem mindenki fog venni izomgépet, de már vagy 5x leírtam ide én is meg más is, hogy azért egy korrekt gép megengedhetõ áron van. Ha ezt se teljesíti valaki, akkor ne picsogjon, hogy nem megy semmi nála. Az meg teljesen negyedrangú dolog, hogy egy-két 2013-as játék is minimumon jobban megy, mint a GTA IV; ettõl függetlenül, a mostani korrekt és nem drága gépeken már az is jól megy, magyarán aki ezen picsog, annak semmirevaló gépe van és törõdjön bele. Ezt is vagy 5x írtam le eddig, de valahogy ez is elsikkad a beszélgetésünkben, ahogy nézem.
Egy alkalmi játékos nem fog gamer cuccokat venni, és neki elég ha mondjuk egy pár évig JÁTSZHATÓAK maradnak a játékok. Õ nem is a játéknak fogja alávetni a gép kiválasztását alapvetõen.
A két szempont alapján épített gép közt alapvetõ konfigurációs és fõként óriási árkülönbség lesz...
Autót vki csak azért vesz, h menjen vele, és eszerint is választ, vkinek meg tök más szempontok is vannak. Teljesen más kategória a kettõ.
Komolyan, kérdezz körül gépes topikokban, hogy több éves, akkori közép, vagy 1-2 alkatrész szintjén közép-felsõ kategóriás gép most nekik hogy viszi a játékokat és mennyibe került. Plusz befektetés és sokkal több játékélmény.
Én csak jeleztem egy lent hozzászólónak és azzal mindenkinek, hogy egy szintet azért ütnie kéne minden gépnek, mert ha 3-4 meg 5 éves konfigokon stabilan megy 50-60 FPS-el a GTA IV és erre idejön valaki sírni, hogy neki bizony nem, akkor lehet találgatni, hogy milyen hardware-rõl van szó. Minden héten kezditek elölrõl ugyanezt a témát és unalmas. És még aztán nekik áll feljebb, amikor kiderül, hogy nem megy, vagy szarul a GTA V. Istenem, azért 4-5 évente nem ártana fejleszteni a gépet, tudod a hobby pénzt visz el. És hidd el, hogy ez még egy olcsóbb hobby. Próbálj meg versenyszerûen tolni bármi olyat, amihez kell felszerelés, esetleg menj el airsoftozni és meglátod mennyi pénzt visz el. Szar ez a világ, de így mûködik. Érdekes módon szinte csak a PC-s világban létezik az, hogy valakinek nincs pénze fejleszteni a felszerelését a "hobbyjához" és azon sír, hogy muszáj.
P3 1000-es 256 megás gépen biztos nem megy jól, te gondolom ilyenen akarod tolni, ha a gta iv szerinted a mai gépeken is szar. Nem értem miért kell olcsójánoskodni.
a gta v meg fõleg
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Látszik, h az E8***, ami egy sima 2 magos, HT nélkül, vitte ugyanúgy, mint a 4 magosok, csak a magas órajel kellett neki. Úgyh te ne okoskodjál.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill