27719
  • LasDen #14361
    azért a videóból ez nem feltétlenül derül ki :D
  • Laza
    Remélem nem késő, de igen :) A játék ua, mindegy hogy DVD vagy letöltés.
  • kill3r21
    Gyerekek az editorral nagyon el lehet majd mókázni :)
    Béna videó így elsőre, de az editor komoly lesz :)
  • Ironman2
    Gondolom a háromnegyedét csak az audio teszi ki a játéknak.Rádióadások,és szinkron.
  • Vadnokedli
    Vajon ha nyit az ember egy Ticketet a Rockstarnak hogy nem vagyok megelégedett a termékkel és szeretnék egy Refundod vagy STEAM kódra cserét, akkor azt bevállalják?
  • LasDen #14356
    nem mind ilyen. A GTA kivételek közé tartozik. A hatalmas hype és érdeklődés miatt túltengés van. MInt ahogy te is ezzel tettél kivételt, még nagyon sokan mások is így tettek....
  • Ok5
    Emberek
    az a típus vagyok aki egyáltalán nem vesz eredeti játékokat most úgy gondoltam kivételt teszek. és mertem remélni hogyha már az ember kifizet ennyi pénzt akkor minden rendben menjen. persze mindenki erre számít. nem rendeltem elő, Steamen vettem ma és ahogy elkezdtem leszedni én is rábukkantam napközben az aggasztóbbnál aggasztóbb fórumokra, hogy a dobozosok hogy jártak, és milyen baromi terheltek a szerverek stb. én is aggódni kezdtem. nekem meg még az volt a legnagyobb bajom hogy miért csak 1,6 mb/s el jön ez... most konkrétan ott járunk hogy le van szedve kb 22giga még az első 59ből és így egy piszokszép 230 kb/s ra ált be a letöltés...már több órája. és akkor bele sem merek gondolni még az utána lévő 5nél mi lesz. beleképzeltem magamat azok helyzetébe akiket csak annyi választ el, mi idegölő lehet. nameg ez a windows névvel való cirkuszolás is, komolyan vicc. nem csöppentem bele még soha ilyen nagyobb játékok eljövetelébe, de mondja meg valaki: ez minden nagyobb címnél így megy ha eljön a pc-s megjelenés? meghalnak a szerverek és várhatsz napokat míg egyáltalán használható állapotú lesz vagy más miatt ilyen cirkuszolás van? namindegy csak meglepett kicsit hogy azért eredetieknél (vagy legalábbis pont kifogtam hogy mikor rászánom magam pont ennél az egynél) ilyen szivatás van. ahogy látom meg még jobb is hogy nem rockstar social klubos változat mellett döntöttem
  • Overburner
    Akiknek bajai vannak azoknak nem Steames a játékuk. Vágesz?
  • Hunter of Deer
    remelem azok akik itt sirtak es Preloaded verziojuk van azoknak van minimum 70GB szabad hely hoyg a jatek ki tudja bontani magat. mert pl nekem ezert allt le vagy 2szer mert nem volt eleg szabad helyem .... (es igy is max 1 ora volt mire vegzett mas meg irja hogy tobb oraja csinalja)
  • HeadHunter86
    Toltam egy órát. Ez mekkora királyság. Bár rohadt sok gomb van amit nyomkodni kell :D Nem tudom, konzolon ez hogy volt megoldva, de mind1 is.

Eszméletlen szép a játék. Rég láttam ilyen szép fényeket, tükrőződéseket, naplementét, stb.
    Asszem még tolom pár órát, amíg még nincs bedtime :D

Pár apróságot vissza kellett vennem. Pl. High shadow textúra elég sokat zabál, az advanced optionsb, meg MSAA, ezeket levettem és megvan a 60 FPS, nagyritkán lemegy 50-ig, de alatta még nem láttam.
  • LasDen #14351
    Nézzétek a jó oldalát, a Mortal Kombat X-szel is vannak problémák :D
  • hellboy4591
    tudod használni, úgy kb. 10%-ban :D
  • kill3r21
    Én már a Rockstar Editorral bohóckodtam :D
    Megy is fel az első próba videó :D
  • Ironman2
    az igen! mondjuk ez jó nagy szívás hogy nem lehet azonnal használni amit megvett az ember
  • Carlos
    Jaaa... én azt hittem a social klub letöltésről beszélünk.
  • peti79
    Elindítottam a torrentet. Ha csak az update mappát jelöltem ki letöltésre, akkor 10 perc után is 0 kbyte-on állt a letöltés, ezért leállítottam. Elindítottam újra úgy, hogy minden fájlt töltsön le, erre most 1,4-1,6 Mbyte-al tölt le, de így kell neki még 9 óra.
  • Ironman2
    Ez volt a Sim Citynél is,2 hét múlva már rendbe volt minden,nyugi mindenkinek majd kárpótolják gondolom valamivel.
  • bakkerman
    konkrétan hogy? én is letöltöttem és már bemásoltam,de még mindig tölt a social 2 gigányi szart,persze csigalassan...
  • J i GS a W
    kb félnap mire feltelepül/letöltéssel együtt/.
    Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2015.04.14. 20:54:17
  • LasDen #14342
    Nekem legutóbb a Max Payne 3-nál volt dolgom a Social CLubbal. Akkor sem, most sem volt problémám velük....
  • Carlos
    Feltelepíted a DVD-kről ami másfél óra.
    Aztán a social klub pedig leszedi az 5 gigás DLC-ket ami a nagy terhelés miatt olyan kurva lassú, hogy hülyét kapsz. Reconnect nem működik úgyhogy ülni kell felette és pause-resume-t nyomni minden széthulláskor.
  • Ironman2
    Összefoglalná valaki mi a baj a dobozossal?
  • hellboy4591
    sebaj, vigasztalásul megkapjuk a Red Dead Redemption pc-s portját :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Carlos
    Föl tudnád dobni valami gyorsabb tárhelyre vagy ncore-ra?
  • Carlos
    Ezt most úgy nem értem!
  • Thomasovics
    müködik a torrenten keresztül használt mpheist!!!!
  • bakkerman
    rendben,csak előbb kiverem az 576-os csávóbol a pénzem :D (persze nem ő tehet róla,de nála van a pénzem..:DD )
  • bakkerman
    azért a steamesek között is akadnak problémások,nézz bele külföldi fórumokba. De az tény,hogy a dobozosok nagyot szívnak úgy nagy átlagban
  • peti79
    Úgy gyakorlatilag el sem indult nekem. :( Csak úgy indult, hogy az egészet kijeöltem letöltésre.
  • Sir Quno Jedi
    De steamen volt preload, meg most az update is szépen lejött és már játszanak, akiknek nem volt egyéb gondjuk. Sajnos dobozost/lemezest vettem, így csak az ostobenkó social clubról lehet bármit letölteni és így gykorlatilag várhatok még napokat, vagy kitudja. Hibát követtem el, de akkor még nem tudtam, hogy nem steames lesz a dobozos, hanem ilyen fostos rockstaros szarganéhúgy. Pedig párszor már beszoptam hasonlót.
  • LasDen #14331
    add nekem. tesómnak jó lesz
  • Carlos
    Csak az update mappát kell újratölteni.
    Ami kínszenvedés.
  • bakkerman
    ennyi szopatás után azért én kimerem jelenteni,hogy remélem a büdös életbe nem lesz normális warez verzió...kiadtam érte egy vagon pénzt és még addig nem jutottam el,hogy meglássam mégis hogy fut,meg milyen a játék...mivan ha elkezdi dobálni az errorokat miután végigszenvedtem ezt a geci telepítést?? Már holnap adjam el a picsába??
  • peti79
    Minden összeesküdött ellenem! A part fájl letöröltem, a 350 megás fájl leszedte kb 2 perc alatt. Örültem, erre elbarmolta a játékot. Hibával kilép. A MEGA belassult, torrentről alig jön a preload. Komolyan mondom, ha hétvége lenne összetelefonálnám a haverokat és elmennék sörözni, szarnék bele az egészbe. Pedig annyiszor megfogadtam, hogy nem veszek 0 napos játékot.
  • grebber
    300+ új üzenet .... Végigolvasva mindet ---> Nem tölt ,megállt, belassúlt , x óra van hátra, nem indul ..stb
    PC Master Race ..az
  • LasDen #14326
    nem fogják. Nem tegnap kezdte a játékipar mégsem tudnak felkészülni ilyenekre. Ergo máskor sem fognak.....
  • Carlos
    oh... akkor értem...
    Ez gáz.
  • Zokni
    Találó lenne a bannerba rakni újra egy számlálót, mondjuk 5 napról indulva.
  • Overburner
    Single-ben is elérhetőek a Multi verdák azt hiszem szóval szerintem itt a baj.
  • Carlos
    Mondjuk ez annyira alap lenne, hogy ha multizni akarsz akkor töltsd le a DLC-t. Ha nem akkor játsz a single-vel... De hogy nem megy a single a multi dlc miatt az tiszta gáz...