Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök jó lenne, ha valami nagy szerepet is kapna már, nincs sok ilyen jellegzetes hangú/képű rosszarcú ember Hollywoodban 😄 Valami genya szerepben, pl sorozatgyilkos 😄
Tikal
LOL, még csak most kezdtem el a 3. évadot és kit látok 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

+ Azért ehhez nálam hozzá tesz az is, hogy a (kínai hamisítvány) NES óta a PS3 az elsõ konzolom és az eredetileg PS2-es játékok HD feldolgozásait is játszom.
Egyszerûen sokkal, de sokkal több jó exkluzív van PS-re, mint Box-ra. Sõt, igazából még talán a jó exkluzívok száma túl lépi azoknak a játékoknak a számát is, amik jók és vannak PS3-ra és Box-ra is , de nincsenek PC-re. Legalábbis én sokkal több exkluzívot szereztem be (és játszottam végig), mint olyant, ami mindkét konzolra van.
mondjuk azért a PS se semmi. Nekem superslim van, a Bluray swappolás hihetetlen idegesítõ tud lenni, ha figyelsz rá. Amúgy nem lenne hangos.
J i GS a W
Semmi bajom nem volt a ps3-al,tök jó, kényelmes meg minden. De elég volt. Amien gyorsan jött, olyan gyorsan ment.

Lacee86
Érte. Ez az xBox vs PS gondolom olyan, mint az Intel-AMD, nVidia-Radeon, Coca Cola-Pepsi stb. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

- én akciósan vettem xboxot de ha most akarnék konzolt venni akkor inkább PS lenne
-1 nekem PC-hez hasonlítva hangos az Xbox 360
-2 online játékhoz kell xbox live elõfizetés
-3 PS-n (állítólag) kényelmes és egyszerû a film nézése lemezrõl (ez mondjuk sokad rangú szempont, de xboxon én nem erõlködök vele inkább nézem PC-n ha úgy adódik)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

*pro-kontrákról
nehéz döntés volt, végül kb az alábbiak miatt:
- ingyen van az online funkcionalitás
- a pénzes PS plus több extrát ad, ha ki akarod használni, mint a m$ live
- 1-2 exkluzív jobban húzott ide, mint a másik oldal exkluzívjai
- összességében elvileg jobb kritikákat kapott a GTA V technikailag a PS-re (minimális grafikai különbségben a box gyõzött, de kevesebb a textúrabetöltéses bug)

volt még pár indok, de nem emlékszem... konkrétan listát tartottam a por-kontrákról, mikor gondolkodtam, hogy mire váltsak át PC-rõl 😄
Lacee86
És miért döntöttél a PS mellett a Box-szal szemben?

én 1-2 óra alatt teljesen hozzászoktam a ps-hez, mikor megvettem, pedig elõtte soha nem toltam konzolon (egyszer 5 perc erejéig kipróbáltam egy xboxot). És azokhoz a játékokhoz, amiket tolok, tökéletes, jobb, mint a bill + egér kombó -> meg lehet kövezni, de azért szarom le azt, hogy igazából auto-aimmel (állítható a segítség mértéke) kell tolni a lövöldözést, mert PC-n meg ugyanúgy tök precízen ment az egész, magyarán nem könnyít, mert maga a lövöldözés eddig se volt nagy cucc egy ilyen játékban.
Lacee86
Hogy jön ide az én gépem? Érdeklõdöm, ennyi.
Soha nem játszottam még ilyen jellegû játékot kontrolerrel, egyelõre nem tudom elképzelni, h milyen lehet az irányítás. Viszont az tuti baromi jó élményt ad, h vki a fotelbõl a nagy tv-n, kényelmesen játszhat. A grafika nagyon jó konzolon is, láttam a videókat, az élményt sztem nem befolyásolja az, h kicsivel csilli-villibb.

Szebb grafikát, kb ennyi. Szerintem a kényelmességet nem übereli a PC-n játszás és ez a faktor már egy ideje nálam is gyõzött. Hacsak nem veszel kontrollert és a TV-re kötöd a PC-t, de akkor meg kb ott vagy ahol a part szakad. Nekem annak idején az egyedüli kifogás a kontroller volt a konzollal szemben, de megszoktam.
A te gépeddel semmit de azért egy komoly gépen adhat valamit.
Lacee86
Mi a baj a PS3-mal? Miben adhat többet a PC?

ja hogy konkrétan a gta lemezért, vágom
oszt most ez mi
6000
J i GS a W
Nah megszabadultam a ps3-tól. Most már jöhet pc-n.
Szerintetek mennyit reális kérni egy ps3-as használt lemezért?

U.I: Ez az elsõ trailer, csak uncompressed 1080p formában.

Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Úristen.. én miért nem találkozok ilyen emberekkel mint wawawawah....
Van itt számodra egy 80.000ft-os merida bringa de neked eladom 200.000ért oks? 😄
nincs
Van a fegyverek közt íj vagy nyílpuska?

angelus1991ster.blogspot.hu

😊)
Lacee86
Ok. 😄

SötétBarom
Ha kell majd hívj fel, és kölcsönadom a ps3-at, akkor ingyen lesz 😉

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee86
Veszek 60 ezerért egy konzolt, és játszom azzal, puszi. 😊

gta v-tel úgyse fogsz ezzek a hoki géppel, puszi 😊
Lacee86
Elfér. 😊

bakvarnyu
Igazad van házat nem vettem,attól tartok alábbi 10 hozzászólás törölve lészen <#vigyor5>

Lacee86
Jó, akkor maradjunk annyiban, h bõvítetted a gépet 120-ból, de nem vagyok az a szõrszálhasogató fajta.

bakvarnyu
Ugyan minek vetítenék,öreg vagyok én már ahhoz.. amúgy egy Phenom II 4 magos, 8 giga,meg rad 5770 ,azzal szépen megy nekem.

Lacee86
Saints Row 2-vel is játszottam rajta, de tökmind1, nem fogok bizonygatni senkinek semmit.

Lacee86
Vettem egy laptopot, alapvetõen egyáltalán nem játékra. De ha már a gép adott, és elvisz játékokat, akkor egy okot mondj, amiért ne játsszak rajta néha, ha kedvem tartja? Megtiltod?

bakvarnyu
Ohh most jól odamondtál 10 autó gurul egy vájúba 😊 Mindegy hagyjuk is, ismerem én is az érzést régrõl,engem is bosszantott ha valami fosul ment.

Tikal
laptopgéming, lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lacee86
Vetíteni azért jól tudsz, 120-ért középkategóriás PC. 😉

Lacee86
Épp most játszottam egy jót a Grid Autosportssal, LAPTOPPAL. 😊 Puszi.

bakvarnyu
Mondjuk megnézném mik azok a "komolyabb gépigényû játékok" bár rre úgysem fogsz tudni válaszolni mert egy játék sincs amelyik ekkora élettel teli várost jelenít meg ilyen kinézettel<#vigyor1>Végkép nem vágom laptoppal miért akar valaki játszani, illetve ha mégis akkor szánjon rá 500 ezret ez mindig is így volt, 2010-be vettem középkat. pc-t 120-ér, azóta vígan játszok a gta4-el gond nélkül.

totyak
Az egy dolog, hogy más fórumrészeken mi megy, de mivel itt te vagy a házigazda, neked illene rendet tartani.

mintha egy hete regisztráltál volna az sg-re.
eddig tényleg nem tûnt fel mi megy itt?
totyak
Ahh, kössél akkor bele a nyelvtanba. Gondolom a te hsz-id között nem találnánk nyelvtani hibásat. Ez probléma, de azt, hogy teleszarják a fórumot, azt szó nélkül nézted. Mellesleg kisbetûvel kezted a mondatot.

tommygear
legalább Te ne...
akkor így írtad? "a 5-rõl"
totyak
Akár így is nevezhetjük. Felénk egyszerûen szarrágásnak hívják.

Lacee86
Ezt hívják annak, h "még az álló fába is"...

totyak
Nem is vé-t írtam, hanem V-t. Nem mindegy. Tudod, római szám, ami arab számra fordítva 5. Hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. És akkor most légyszíves olvasd végig az összes hsz-t és mindenki másnak is küldj egy üzenetet, aki nem pontosan írta le a játék címét! Köszönöm