27719
-
#14401 És buheráltál valamit, vagy csak lejött és beszoptad? -
#14400 Nem volt meg a part fajlod? -
cstibikeee #14399 Sziasztok!
Segítséget kérnék! Dvd-n vásároltam meg. Nemrég feltelepítettem, social club-ban megadtam a kódot, majd gondolom jönne a frissítés. De nem történik semmi, csak a villog néha a social club ablak, Mint ha 5 mp-ént újra kezdené. Remélem érthetően írtam. :) A SC-t már újra telepítettem, gépet újra indítottam, van új vga driver és media player is. :( :( :( -
#14398 lol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
corrupt game data. :D
Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2015.04.14. 21:48:08 -
#14397 Leszarnám, ha 50 k-vak tölt este ha viissza birna csatlakozni ez a szartaliga. -
#14396 Szerintem is. Ez már túl megy minden határon. -
Angelus1991ster #14395 Van már virágbótis verzió? Csak mert kell egy teszt, hogy elfut-e a gépemen.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.14. 21:40:40 -
#14394 OK, akkor megpróbálom, még kb 2 óra és lent van.
Egyébként uraim, elértünk a Legal Gamer PC Master Race eddigi mélypontját :D -
#14393 Második Próba :)
Hogy a játékról is szóljon :)
-
#14392 Irta egy srac delutan hogy o ugy csinalta,es hibatlanul ment -
#14391 Hogy hoztad össze! Varázslat? :D -
#14390 Szoval uninstallaljam a dvdrol felrakott cuccot,szedjem le amit te es azt aktivaljam a kodommal? Vagyis nekem mar ugye aktivalva van,van is SC fiokom -
#14389 Van itt valaki, aki próbálta a torrentes update mappát berakni lemezes játékhoz? Működött? -
kopaszqtya #14388 Nálam így halad, egyelőre nem volt nagyobb lassulás. A kép készülte óta lejött már 1,5 gb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/IMG]
Utoljára szerkesztette: kopaszqtya, 2015.04.14. 21:37:09 -
#14387 Visszahelyeztem a fajlt,ma mar nem szarakodok vele. Letoltom az update mappat es ugy ahogy van bebaszom,a maradek 350 megara meg raszanom a delelottomet hnap... -
jocking #14386 Nem mernék rá fogadni. -
Evoluti0N #14385 Nekem elég gyanús, hogy itt konkrétan mindenki saját keresetéből vette meg a játékot. -
#14384 Nem ... nekem tegnap egész éjszaka csorgott lefelé, és csak a fele jött le ... aztán ma délután 3-4 óra alatt újratöltöttem az egészet a linkelt megoldással. -
jocking #14383 Szó nem volt róla, hogy van warez. Csak volt itt a délután folyamán pár 10 éves, akiknek anyuci megvette a gémet, és itt verték a mellüket, hogy a warez az rossz. Erre ugyanaz a helyzet, mint anno a Sim Cityvel, hogy mindenki a f@szára húzhatja az eredeti játékát, mert túl vannak terhelve a szerverek. Így az eredeti cuccal is kb. annyira lehet /pillanat játszani, mint warezzal: sehogy. -
#14382 Még nem próbáltam, de ha lőni kell kocsiból akkor persze az is egér+billel fog történni :) -
#14381 Te is dvd-s vagy? -
Zokni #14380 Ne aggódj, másnál is volt ilyen, mindjárt belassul, csak türelem.
-
Evoluti0N #14379 Áh! Kocsiban kontrollerrel az a szar, hogy először elkezd lőni és utána, lövés közben lehet csak célozni. Elég szarul van megoldva. Vagy, vagy bill+egérrel is így van? -
#14378 Azt képzelged be, hogy van warez? Vagy, hogy jön ez ide? -
#14377 Egyébként mondtam már, hogy ez a legjobb verzió? VÉGRE LEHET RENDESEN CÉLOZNI :)
Úgy nyomom, hogy gyalog egér+bill, kocsiban meg X360 kontroller :) -
jocking #14376 Megkérdezném a nagy "a warez az rossz" fikagépeket, hogy miért nem játszanak már az eredeti játékukkal, ha egyszer eredeti? :p -
kopaszqtya #14375 15 perc alatt itt tartok.... Nekem valahogy jobban jön. Vagy csak most lett használhatóbb a social. [IMG]http://kepkezelo.com/images/8i349kyy40upiiqk4so4.jpg[/IMG][/URL]]]
Utoljára szerkesztette: kopaszqtya, 2015.04.14. 21:25:59 -
DantesHUN #14374 Hát ö...nem tudom ., Nem akarom elkiabálni, de nekem megy a játék. Pedig töröltem is valamit. Utána pár percenként újra indítottam a letöltést. Aztán bementem a játékba, és az előbb a néger komával loptunk autót, szóval működik.
Persze csak a kettes számú fiókkal. A ékezetessel nem...buziság. Mindensetre még a 300 megás részt is vagy 3-4-szer leállítottam és kezdtem előlről mire lejött. Ennyit szarakodni...baromira elkúrták, megint.
De legalább jól fut. Optimalizálni sikerült, normális szervert, szocális klubbot rendbe tenni, meg nem elbaszni az első indítást, az nem sikerült nekik. -
visszalépés #14373 Akkor tegyem vissza és nyomkodjam a pause resume gombot? -
#14372 A #13900 -ban leírtam hogyan lehet leszedni full sebességgel az egészet, amihez már csak a 350MB-os patchet szedi le.
Szerintem akinek még nem jött le jobban jár ha benyomja azt éjszakára (van a neten hozzá download manager is "MEGA Link Downloader v1.7.0_Setup.exe") és reggelre simán lent van.
Én el is mentettem a letöltött csomagot ha ne adj egyszer újra kell rakni a játékot :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.14. 21:22:19 -
#14371 Hát bele kell tanulni az tuti, na majd a második mindjárt :) -
#14370 Nekem resume-ra leszakad rögtön, még mielőtt töltene valamit. :D -
#14369 Miért érzem az, hogy amikor megkérdezte, hogy honnan vagy, ha nem USAt írsz be, megszopat a letöltéssel?
Olyan, mintha először a világoskékeket engedné fel - bárkik is legyenek azok :D -, és csak aztán a sötétkékeket. -
#14368 Tényleg ne. Én megszívtam. Töltheted újra az updatet. #14297 -
#14367 Most már én is szedem torrentről az update mappát, csinálok majd backupot az eredetiről, aztán remélem, az megoldja.
Addig is, az ajándék posztert teleírom alkoholos filccel "Fuck you Rockstar!" szlogenekkel, és felrakom Ebayre :D:D:D -
#14366 Ha meg megvan a part fajl akkor percenkent megall a letoltes,es mellette kell ulni... -
#14365 Ha hagyom a picsába a RS saját balfakságából való töltést, vagyis ha megszakad, akkor valamikor újra indul, vagy várjuk meg a holnapi napot, amikorra vsz megoldják, hacsak nem akarnak egy karóban seggel ébredni a népharag miatt, magyarul, amikor megáll, akkor 1x újraindul, vagy nem fog többet nem fog elindulni míg nem javítják vagy teszik fel valahová? -
#14364 NA Folyamatosan 100-300KB/s-el jön a játék. Már 1 PERCE!!! REKORDD!!!!!
szerk: o ba________ _____ megállt. :DDD
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.04.14. 21:14:40 -
#14363 hiszen csak váltogatta/d a kamera nézetet.
Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2015.04.14. 21:17:37 -
#14362 Ne töröljetek .part fájlt, mert félbehagyja amit előtte töltött és corrupted lesz!!!!