Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
-1 nekem PC-hez hasonlítva hangos az Xbox 360
-2 online játékhoz kell xbox live elõfizetés
-3 PS-n (állítólag) kényelmes és egyszerû a film nézése lemezrõl (ez mondjuk sokad rangú szempont, de xboxon én nem erõlködök vele inkább nézem PC-n ha úgy adódik)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- ingyen van az online funkcionalitás
- a pénzes PS plus több extrát ad, ha ki akarod használni, mint a m$ live
- 1-2 exkluzív jobban húzott ide, mint a másik oldal exkluzívjai
- összességében elvileg jobb kritikákat kapott a GTA V technikailag a PS-re (minimális grafikai különbségben a box gyõzött, de kevesebb a textúrabetöltéses bug)
volt még pár indok, de nem emlékszem... konkrétan listát tartottam a por-kontrákról, mikor gondolkodtam, hogy mire váltsak át PC-rõl 😄
Soha nem játszottam még ilyen jellegû játékot kontrolerrel, egyelõre nem tudom elképzelni, h milyen lehet az irányítás. Viszont az tuti baromi jó élményt ad, h vki a fotelbõl a nagy tv-n, kényelmesen játszhat. A grafika nagyon jó konzolon is, láttam a videókat, az élményt sztem nem befolyásolja az, h kicsivel csilli-villibb.
Szerintetek mennyit reális kérni egy ps3-as használt lemezért?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Van itt számodra egy 80.000ft-os merida bringa de neked eladom 200.000ért oks? 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eddig tényleg nem tûnt fel mi megy itt?