27719
  • wollnerd #14441
    :DDDD
  • jocking
    Azért arra majd kíváncsi lennék, hogy lesz-é valami kompenzáció a playerek felé a sok szopás miatt. Anno a Sim City megjelenéskor is ugyanez a hiszti volt, ott el is tartott 2-3 napig. Ott az EA megadta a lehetőséget, hogy válassz még egy cuccost originen a SC mellé (így sikerült be egy Battlefield 3 ingyen és bérmentve).
  • Zokni
    Azért most komolyan, azon egy hatalmasat fogok röhögni, ha közben kijön a warez verzió és legalább a single player-t hamarabb lehet majd tolni, mint az eredetivel. De most tényleg, mindenféle "hátsó, rossz gondolat" nélkül, én nevetnék egy jóízűt rajta.

Szerintem a multi ennek a játéknak igencsak szerves része, így nem volt kétséges a vásárlás, de ettől függetlenül tényleg vicces lenne.
  • wollnerd #14438
    Nem is értem azt a 5 gigát.... Azt berakhatták volna inkább a 8. DVD-be...
    És aztán pedig csak pár megás .exe letöltés....
  • Carlos
    igen... remélhetőleg...
  • Terawatt
    Ezen felsírtam.

• Carlos
    http://gtaforums.com/topic/379722-feature-transfer-error-help-plz/
  • CamelX
    Sikerült leszednem 300 megát fél óra alatt, 10+ pause/resume-al. Ha ma feladom és holnap este folyt köv, akkor innnen folytatja ugye? :D
  • Myselor
    látom mindenki rommá játszotta már magát
    még jó hogy nekem prevgenen day0 megvolt és letudtam már idejében.szar lehet szopni most vele.őszintén sajnálok mindenkit a rockstar nagyon elbaszarintotta a startot most :)
  • Sir Quno Jedi
    má ticketek is vannak, de ott csak a játékosok szenvednek, nem is foglalkoznak velük.
  • kill3r21
    Te vagy ma a 3. aki így járt...általában az 5. lemez...marad a letöltés social clubbról, nem kötelező lemezről feltenni
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.04.14. 22:10:59
  • Overburner
    Várjatok most beindult 1mb-al jön le. Há' mi lett ezzel.

Ennyi volt
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 22:12:04
  • Nuclearity
    Érdeklődnek, durván 8 órája próbálkozom felpakolni ezt a csodát. Direkt DVD-s verziót vettem, hogy a letöltést kerüljem (ekkora méretet legalábbis). Na most bizonyos DVD-knél "Feature Transfer Error-t" kapok és bezárja a telepítést amint leokozom, és mást nem is lehet. Baromira idegesít. Valaki találkozott már ilyennel? a neten érdemi "fix" nincs rá, ezek az új guide-ok fixre pedig nem foglalkoznak ezzel a fajta problémával....
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nemrég, mikor kiadták ezt a multis dlc-t óriási szopatások voltak vele, ha utánaolvasol, behaltak a szerverek, a játékosok buktak folyamatosan stb. Most mi is ezt kapjuk, pedig nem kértük.
  • kill3r21
    Az igen, online cucc :)
  • Carlos
    Állitólag használja a benne lévő autókat az orig játék. De amúgy igen. Ez egy Online DLC. Multis buziság.
  • Zokni
    Hehe, már van ticket (benne persze semmi értelmes):

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205418097-Issues-with-Slow-Download-Times-for-GTAV-Day-1-Patch-on-PC
  • Carlos
    +1
  • Voltan
    Ez a nyomoronc heist update/dlc ez tényleg online-os cucc egyébként? Úgy értem, enékül a single rész még menne? Mert ha igen, ez akkor azért hatalmas kibaszás ám.

Az ember elvárná, hogy felrakod a dvd-t, aztán hadd menjen, a multit úgysem akartam kipróbálni még jó darabig.

Ja, OK Sir Quono már meg is válaszolta.

Akkor megint csak nyasgem Rockstar.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.04.14. 22:08:17
  • Sir Quno Jedi
    Nem is kéne ekkora upgrade eleve, mivel ezek csak multis szarok. Csak mivel összegyúrták a multis gta online fosukkal a szinglit is már, hogy örüljél, így plusz egy DVD-nyit le kell ölteni a 7DVD-s installhoz is. Viccnek is rossz amúgy... Nem érdekel a gta online valahogy.
  • Carlos
    Nálam szintén. Inkább elmegyek aludni. Hátha javul holnapig. De azt már megvárom, hogy lejöjjön 700 mega. Most 699.42
  • Overburner
    nájsz vörk rokksztár

• Sir Quno Jedi
    Resume-re instant disconnect az tényleg az. Amúgy néha sikerál neki bekonnektálni és le is szedne vagy 1.6kb-ot a 5Gb-ból, meg kölzi, hogy ez bezony 10+ napig fog tartani, de aztán inkább leszakad azonnal szégyenében.
  • tommygear
    minden pc-s start döcögős, de azt a marhát megnézném azért aki kitalálta, hogy 5 gigát kelljen letölteni a start napján...
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.14. 22:05:00
  • nyirog
    ajj istenem ez a picsa 5 giga........... beszarok rajta komolyan mondom
  • Overburner
    Blizznél legalább van ilyen játszható szint meg stb....és folytatódik a töltés játék közben. Még a Ubisoftnál is van te jó isten erre ők miért nem gondoltak?
  • Carlos
    Sajnos énis igy látom... 2015ben ez azért elég égő szerintem.
  • tommygear
    ha bírna magától reconnectálni akkor igen, így értelmetlen
  • Carlos
    Vicces, hogy a diablo 3 release se halt meg ennyire...
  • Sir Quno Jedi
    én ezénem hagyom online a gépem az tutker
  • Overburner
    Hát igy nem tudom. Szerintem nem.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 22:00:10
  • Carlos
    Szerintetek érdemes itthagyni a social club letöltést estére?
  • Carlos
    lol. Ok. :)
  • Gibor
    GTA6 megjelenne mire én feltölteném a 0.5mbit/s feltöltéssel Amúgy végleges mérete 3052mb lett.
    Utoljára szerkesztette: Gibor, 2015.04.14. 21:58:12
  • Overburner
    Na megoldódott már a reconnect?
  • Carlos
    Feltolhatnád valahova azt a szar heist-et ha fullosan lejött... :)
    Nálunk az a baj, hogy folyamatosan megszakad és nem bir visszakonnektálni.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.14. 21:55:29
  • Gibor
    Na úgynézki nálam megoldódott a dolog, a part file-t ne törölje senki ugyanis arra szükség van :) Simán hagytam 1órán keresztül míg 20-50kb/s el töltött majd túltette magát az mpheist dlc-n és egyből felugrott plafonra a letöltés.
  • bakkerman
    Az a hiba,nc forumon elobb azt irtak hogy annak mindenkepp vissza kell kerulnie,de ha visszamasoljuk akkor meg mindig kell neki valami szar es folytatodik a szenvedes a kilobajtos toltogetessel
  • Carlos
    Töröld ki a heist mappát és kezd el megint.
    Azzal szopik mindenki.
    Nekem már 680 mega lent van belőle a 2.84 gigából. A többi lejött rendesen. Ez az egy szopó.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.14. 21:52:36
  • J i GS a W
    töröltem a heist partot!