27719
-
#14481 Nálam a 80 fps-t karcolja, ill YT videók alapján gyengébb vason sincs gond szal ja, rendben van technikailag.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.14. 23:12:52 -
#14480 Milyen fiókod? A steames? Mert az tök mindegy hogy milyen. Rockstar Social accountod van-e? Mert anélkül nem fog menni. Ott lehet számít az ékezet, nem tudom, mert nekem alapból ékezet nélküli van. A steamen kapott key-t be kell aktiválni a Rockstar egy webes felületén, de oda is automatice el fog irányítani első indításkor.
A telepítési helyet meg hagyni kellett volna a C:Program Files-ba szvsz. -
#14479 Én újra raktam azóta az ékezet miatt Winfost és láss csodát működik. -
#14478 Nekem "f:\__Installed\Steam" és semmi gond nem volt. -
#14477 Azért a sok herce-hurca töltögetés stb. ellenére az legalább kijelenthető, h az optimalizálással most nincs gond? -
Meszi212 #14476 STEAM-esek!!
Hogyan telepítsem a játékot?
A fiókom neve "jatek",nincs ékezet stb..a telepítési mappa pedig D:SteamLibrary/steamapps/common se ékezet se semmi,így elfog indulni vagy megint csak órákat töltöget majd? :( -
#14475 miért is? ezek 100%osan a dvd és letöltött fileok semmi módosítás nincs bennük
Miért is bannolnának? -
#14474 Annyi hogy majd játék közben lehet majd belépni tehát story mode-ból. Nekem is van GTA online ott de nem tudom minek amúgy :D -
mans #14473 Azzal a géppel nem csoda hogy jól fut,bár Én avval a LC táppal nem merném használni. -
Meridius #14472 Mostmár végleg visszavonom hogy bánnám a steames vételt... :D Release után 1-3 órával (bealudtam, na) már fent volt minden, azóta is flottul megy. -
#14471 Nekem a start menüben van külön GTA Online ikon :) -
#14470 Kell hogy legyen Online lehetőség. Ott akkor valami katyvasz van. -
#14469 A játék nálam simán feltelepült, a 130 Giga hely szopás volt kicsit, mert a preloadot is az SSD-re töltöttem, azt úgy kellett összebuherálni a további 65 Giga helyet. Aztán utána törölte az ideiglenes fájlokat, most elég sok szabad hely maradt a tárolón.
Stabil 40-50 FPS-el fut, minden a lehető legmaxabbra húzva, minden csúszka maxra húzva, csak az MSAA van 4x-en, mert a 8x-hez már ~4180 MByte VRam kell, ha a többi beállítás is mind ki van maxolva. A reflection MSAA még felment 8x-ig, így eszik meg összesen kb. 3800 MByte VRamot..
A játék valóban gyönyörű, laggolás nélkül hasít. -
#14468 No, kedves barátaim, elindult!
Leszedtem a torrent Updates mappát, és azt fésültem össze az eredetivel. Vigyázni kell, hogy a metadata file meg egy két egyéb file az eredeti maradjon, ha lehet csináljatok backupot.
Azt furcsáltam csak, hogy a menüben nincs online mód, csak a Story módot lehet indítani, gondolom, később ad ilyen opciót, nem tudom, tanácsot várok.
További részletekkel is jövök majd, tényleg csak azt vártam meg, hogy elinduljon a cucc, és játékban legyek. Addig a fenti kérdésemre tud valaki választ adni?
(A fentiekben sztem semmi veszély nincs, hiszen csak a teljesen letöltött update-eket fésültem rá. Az online hiánya csak a fura, de az lehet, hogy normális az elején)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.04.14. 22:48:07 -
#14467 Szívesen használnám ezeket, de bevallom félek attól, hogy Rockstarék bannolnak miatta :D -
Ironman2 #14466 meg kell a windows media player is,mert anélkül se indul el! -
alphadog #14465 Vagy porbáld meg rendszergazdakénet elinditani vagy az a baja hogy a windowszos felhasználó nevedben ékezetes betü van :) csinálj uj felhasználot ékezet nélkül
Utoljára szerkesztette: alphadog, 2015.04.14. 22:42:51 -
#14464 Hányok ettől. Nem normális a RS, hogy ez így sikerült.
-
mate23 #14463 üdv!
kéne kis segítség mert sikerült feltelepíteni és még accuntott is sikerült megcsinálni soc. nál de amikor elinditom a játékot és beírtam fel és jelszót utána csak londigol utána semmi
tudna valaki ebben segíteni? -
#14462 Prohardveres cucc hajrá.
ez meg az utolso 360mb-os patch
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.04.14. 22:39:51 -
#14461 Csak hogy ne csak "sírás" legyen itt egy jól sikerült vidi az editorral készítették.
-
#14460 Na jól van srácok, majdnem 11 óra telepítés után én elmegyek aludni, ráment erre az egész napom és rengeteg idegsejtem.
Kibaszottul jó játéknak kell lennie ahhoz, hogy ezt kompenzálja. A Rockstarnak van mit javítania az imidzsén a szememben. -
#14459 5kor kezdtük el, és most hagytuk abba, és semmi fagyás se volt -
CamelX #14458 Sci-Fi
Én annak örülök hogy 10 perce nem szakadt meg... átlag 250 kbps. *lekopog* :D -
#14457 ilyenekkel ne hergeld a többieket
felkeltek az amcsik. aztán belassítottak mindent dél óta -
Evoluti0N #14456 Azonban ahogy a Steames értékeléseket olvasom, ott is elég sokan szopnak a Social Club miatt. Most nem tudom, hogy nem indul, nem jelentkezik be, vagy mi van, de ott sokaknál gáz van a SC túlterheltsége miatt. -
#14455 van hogy ilyen a sebesség
-
Evoluti0N #14454 Remélhetőleg PC-s verzió esetében nem kell másfél hetet várnod arra, hogy játszhass vele. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.14. 22:32:42 -
#14453 Ha steames verzió, akkor semmi különös, abban benne volt az update már a preloadban is, meg a steamnek van elég szerevere a háttérben. Viszont ez a szar a rockstar punyi szerevereiről tölt(ene). -
#14452 De hogy van az hogy nekem szinte probléma mentesen sikerült és már vagy 4 órája játszom? Míg annyian szopnak vele?
Nem a genyózásért kérdem! de haver is szív vele.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.14. 22:27:26 -
#14451 Remekül hangzik.
Jelzem, nekem megvan 360-on is az eredeti cucc, de azzal is szoptam anno :D Flashelt gépem volt, és már nem használtam vagy egy éve, amikor megvettem a GTA 5-öt. Én hülye, gondoltam, nem lesz gond, hoszen origi játék, mi lehet a baj? Hát ott is akart valami updatet, ami összeakadt a tört firmware-el, és egy bootoláskor előjövő loop-ba került az egész rendszer. Érted, semmit sem tudtam játszani. Szervízbe vittem, ahol kb. másfél hétig szarakodtak vele, mire sikerült megoldani a problémát :D
Nincs szerencsém a 0 day GTA 5-tel, na. :D -
#14450 Én lehet maradi vagyok de nem merek ilyenekkel szórakozni :D -
Zokni #14449 Egyetlen pozitívum ebben az egészben, hogy így legalább nem hajnali négykor "ébredek rá", hogy 3 óra múlva indulni kéne dolgozni.
Benyomom én is a szunyát, felesleges ma már egy percet is ezzel eltölteni szerintem, érdemi változás nem várható úgy sem, de attól tartok, hogy még egy pár napig marad is ez a felállás. Mindegy, azért hétvégére szedje össze magát. -
RYO21 #14448 Crack még mindig nincs, de trainer +5 már van a játékhoz :D -
#14447 Nem lehet, hogy torrentről letöltve mindenki jobban járna?
Én leszedtem, tök gyorsan lejött, s már csak annyi van hátra, hogy kéri a kódot.
Holnap kapom kézhez a játékot, de gondoltam, inkább játszanék már holnap vele, de nem telepítőset... -
#14446 Valszeg finomítottak rajta, de a preloadban már bennevolt, de ugye dvd lemezen nincs :) -
#14445 Ha a Social Club UI működése leáll arra van megoldás? (Első kis patchet leszedte és utánna Over.)
-
#14444 Hát de ez az hogy szerintem benne is van csak a launcher balfasz. -
#14443 mer azt eleve ingyé adták utána -
#14442 asszem inkább megyek aludni énis: