Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Rev Hard
Nincsen semmiféle fordulat, eddig is köztudott volt hogy valamikor befogják jelenteni. Az meg kit érdekel hogy pár kavicsrugdosó gyökér mit vergődött.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

nem azt mondtam, hogy átversz, hanem hogy érdekes fordulat.

Tikal
most hogy lesz meg már el sem hiszed, mi? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rev Hard
Nem szokásom embereket átverni, de ha nem hiszel nekem miért nem használod a google -t ?

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

tényleg? Eddig kb félévente benéztem ide, és feltettem ezt a kérdést, és legutóbb még ott tartott a dolog, hogy nem is lesz

Rev Hard
Be lett jelentve PC -re a játék de még nincs konkrét időpont hogy mikor fog megjelenni a PC verzió. Elvileg valamikor ősszel.

tommygear
igen
sziasztok, van már PC-s verzió?

Visszamenőleg belinkelem a PCGuru tesztjét, akik már tűkön ülve várják. Én elolvastam és a végére a lélegzet elállásával csak annyit mondok róla; hatalmasabbnál hatalmasabb testreszabhatóság és a változatosság...röviden és tömören.

Grand Theft Auto V (GTA 5 teszt)

szerk.:

Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.08.11. 17:21:18
akyyy
viszont, bár off, South Park fordítása hamarosan befejeződik, és megjelenik pc-re konzolra is. (bár ps3 tesztelőt keresnek) 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nagykispeter
Köszi,igen azt gondoltam hogy még várni kell rá,de legalább készül

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

akyyy
még dehogy készült el, kb ha 10%-on jár. amugy konzolozz .hu-n olvasahto hol tart, de az biztos hogy pc-re megjelenik gyorsabban fognak vele haladni. de ha megjelenik pc, még akkor tuti nem lesz kész.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nagykispeter
Régebben az MP fórumon olvastam (ami most sajna nem működik),hogy a konzolos verzióhoz készül magyarítás, elkészült e mert akkor esetleg van e remény arra,hogy át lehet ebbe valahogy konvertálni?!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zaki
Nagyon laza a nagymuter 😄

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

scomcomputers
Bammeg ez nagyon f@sza...
<#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tikal
te már csak tudod mi meló egy uj térkép, meg hogy mi kell a népnek 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mármint a Ballad of Gay Tony-t? Ne mondd már, hogy nem toltad ki a GTA IV DLC-ket 😄 Legalábbis ezt nem ártana 😄
Szerintem meg pont elég egy dlc-hez. de te jobban tudod.<#wave>

angelus1991ster.blogspot.hu

Tikal
Ismerem a Dexter-t.. csak az egész feltevésed egy nagy <#nemtudom> ... írod kéne egy Miami szerű város, ember, játszottál te a játékkal? Tudod te mi meló egy ilyen térkép? Amiről te beszélsz az egy önálló játéknak menne el, nem egy MOD-nak, mindegy több szót nem is érdemel....

Lacee86
Na, azt a játékot nem ismerem. A fene egye meg, vhogy nekem kell ez a GTA. 😄 Ha más nem, tényleg marad a konzol. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nem tudom <#zavart2>
és te?
Kb erről szól az első Dexter része. Nézz bele .

ó dehát sg-s őskövület jobban ért mindenhez

Frank inkább hasonlít szerintem a Gay Tony főszereplőjére, Luisra stílusban. Kivéve a környezetét. Az tényleg a régi san andreast adja. Majd meglátod, egyedi karakter mind szvsz. És bizonyos szempontból mindegyik egy rohadék alja ember. Amikor az egyik szereplővel vagy, átérzed, h mennyire önző, vagy idióta a másik, aztán azonosulsz a másikkal, ha vele játszol. Szerintem pont, hogy segíti a beleélést a 3 karakter, mert a különböző tevékenységeket rá tudod húzni valamelyik karakterre és nem az van, h a történet ellentmond annak, ahogy viselkedsz a játékban. Ahogy a honest trailers gta v videóban is említik: és a harmadik szereplő Trevor, akinek a személyisége hasonlít legjobban egy átlagos GTA játékos játékára (különböző bevágások a videoban itt, ahol épp őrült Trevor 😄)
Már bánom,hogy eladtam.Sokára jön még a PC-s verzió,nem vettem figyelembe😞
Nagyon nagy a sztori így hármukkal!Már az elején leesik az állad és kapkodod a fejed,hogy mi van?Mi lesz itt??
Kegyetlen jó és perfekt game!😊
Simán visszafizetési garanciát vállalhatnának annak akinek nem jön be a játék lol😄
Lacee86
Amúgy most megnéztem őket jobban, a trailereket is róluk. Michael=Tommy Vercetti, Franklin=CJ, Trevor=Diaz (Vice City). 😄 Nekem amúgy a Michael a legszimpibb elsőre.

Vedd úgy, hogy három karakter közül biztos lesz olyan, amelyik szimpatikus, mivel három teljesen különböző egyéniségről van szó, így biztosan találsz olyant közülük, akivel azonosulni tudsz. Habár csak bizonyos mennyiségű küldetés teljesítése utána oldódik fel mindhárom és vannak olyan küldik, amiket csak meghatározott karakterrel tudsz megcsinálni.
Lacee86
Ok. 😊

Tikal
jó ez, majd meglátod 😊

Jobb lessz ez hidd el.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Lacee86
Nekem az a fura, h a GTA V-ben 3 karaktert kell irányítani. Szimpatikusabb volt az, amikor egy azaz 1 db főhős volt, akivel lehetett azonosulni.

MerlinW
<#nyes>

[merlinw.org]

a.carkey
Mondjuk ő iszik, lehet azért cool. 😉

A medve nem játék.

MerlinW
Hát nem minden feketét hívnak Denzel Washingtonnak😊

[merlinw.org]

SötétBarom
Fejlődés a legnagyobb gyökérség egy nem karater skill alapú játékban. A jó játékmechanika az "easy to learn, hard to master" elven működik. Ahogy többet tolod, jobb leszel. De az, ami a GTAV-ben van, hogy a fekával gyakorlatilag lehetetlen normálisan vezetni egy repülőt, az kibaszott nonszensz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

arty
Jah tok kiraly lehet maxragrindelni egy karit.

NEM.

Forza.

Nekem tetszik a trend, hogy egyre több játékba kerül be fejlődés. Tulajdonképpen a GTA V-ben is van. Strength, stamina, driving, shooting, lung capacity, flying, meg most hirtelen nem jött eszembe, hogy még mi. Ugyanakkor én az RPG-sített GTA esetében elsősorban az RPG-szerű párbeszédrendszerre és szabad karaktergenerálásra gondoltam, nem a többi jellemzően RPG-ben fellelhető elemekre.
arty
van 30 rpg, gta-like meg ... 2? így is minden játékstilus szintezős baromsággá kezd alakulni, pont ennek hiányzik még a szingliből is ...

Forza.

grebber
Akkor berendelem tőled a Gothic 1-2 mai csutkaübergrafikás remake-et!

Next PC upgrade: 2022

RPG-ből sose elég. Ha egyszer milliárdos leszek, akkor megveszem az összes jó fejlesztőcsapatot és csak RPG-ket fognak gyártani. <#idiota>
arty
ugy hiányzik még egy rpg pécéről, mint egy falat kenyér 😞

Forza.

V43 1105
Egy kocsis/ambrus alreggel szállsz harcba, figyelmeztettelek 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

én eddig is ilyeneket játszottam a GTA-val, Trevorral

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Tikal
hány éves vagy? ...

Coral Springs
Amikor azt írtam hogy jó térkép, nem az összecsapott bug -os szarokra gondoltam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem rád gondoltam. De igen brutális játék lehetne.

Mivel erre a kérdésedre válaszoltam: "Ti milyen játékot látnátok GTA köntösben?", így nyilván elolvastam, amit írtál. Egyébként nem, nem néztem.
De senki sem olvasta mit írtam?
Dexter sorozatból ha játék lenne, a GTA motorja ideális.

Küldetés: Bűnös becserkészése, elkábítása, szertartás lejátszása, idő alatt zsákokba pakolása a kocsiba ( közbe lebukás veszély indukátor ), kocsival betartani a kreszt bizonyos útszakaszokon, kipakolás a hajóba onnan kihajózni és a tengerbe dobni.
Helyszíneléseket végezni mint az LA Noire-ban. Barátnékról gondoskodni. Egy igazi pszichopata GTA lenne.

Senki nem látta a sorozatot?
SHOWTIME ha pénzt akar kaszálni akkor a Rockstarosokkal megcsináltatja a játékot. Sok Dexter rajongó van, jórésze biztos megvenné.