27719
  • ntex
    Még mindig él a kérdésem: valaki próbálta két magos procival (lehetőleg Core i3 alattival)? Ha futott egyáltalán, hogy ment?
  • mans
    Igen,itt vannak küldetések,kecskésbe meg nem volt :)
  • xido
    kecskeszimulátorral összefésülnéd? :)
  • zaki
    kevesebb embert borit ki a 2. video., mint az elsot. embereket lehet olni, macskat mar nem :D
  • mans
    Elég beteg,Ez jobb link valami mod jöhetne majd amivel végig lehetne így vinni a játékot.
  • Myselor
    fogyatékosak játéka lesz ez :D
  • Evoluti0N
    Nevetséges, hogy ennyi embert kiborít egy virtuális macska meggyilkolása.
  • Rayden02
    Hogy mikre jó ez az editor

Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.04.15. 00:35:11
  • Laza
    Aki Online nyomatna vegyen fel: lazahunter

Most leginkább Online nyomom, a sztorit már végigjátszottam PS3-on, nem volt kedvem megint elkezdeni :)

Egész este versenyeket nyomtam, vannak brutál vicces pályák, hatalmas móka volt :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.15. 00:32:45
  • Laza
    Ez komoly :)
  • ngear
    elvileg... hasheli a social club downloadere, mint a rosszul leállított torrenteknél.
    de biztosat még nem nem tudok mondani, 60%-nál járok a letöltésével, szar a netem
  • Fpocok
    Ezt a robbanást nézzétek bakker :D

• Laza
    Pont ez lett volna a lényeg a Pc-s verzióban.
  • Laza
    Közben rákerestem, és állítólag a mouse input mode-t "windows"-ra kell állítani és ki kell kapcsolni a VSync-et.
  • Ironman2
    akkor ezt simán a 7dvd-s alapra kell rárakni,és kész is?
  • Fpocok
    Rockstar is tudja, hogy elkúrta. Az érzékenység a fov és az fps függvényében változik. Majd TALÁN fixelik.
  • ngear
    ez az 5 gigás cucc
  • Ironman2
    kérdés:ez a megás link ugyanaz mint ami a #14462-ben van?
  • Laza
    Nektek az egeres célzás rendesen működik?

Nálam elbaszott egy késleltetés van, megmozdítom és érezni, h később mozdul, így a célzás folyamatos ide-oda mozgatás, baromira idegesítő :(
  • ngear
    ja és gyertek ide http://socialclub.rockstargames.com/crew/thugz_of_hungary, legyünk 1000-ren ;)
  • Ironman2
    DDDD
  • mate23
    és ez windos letöltés azt is lek kell tölteni?
  • ngear
    amúgy akinek még mindig lassú:
    telepítés után elindítod az update-et. pause, majd kilépsz belőle.
    letöltöd innen kellemes sebességgel: https://mega.co.nz/#F!hspEzCSR!fK6EWnRf4wcGS_xCXpOYaw
    bemásolod. elindítod az update-et megint. hasheli, letölt még egy kicsit és kész.
  • ngear
    http://socialclub.rockstargames.com/ ott van balra lent egy szép kép, hogy "activate grand theft auto v pc now"
  • Stief
    Mi faszom ékezetekről van szó egy kurva ékezet nincs a nevembe se az accomba még sem indul el a játék
  • Stief
    Valaki tudja hogy miért nem indul el játék telepítés után?
  • mate23
    hol kel activálni a játékot mert amikor telepítetem akkor nem kérte
  • MerlinW
    Végigjátszottam a játékot. Elmentem a didibárba, felszedtem egy csajt, majd a lakásán megdöngettem. Hol a stáblista?
  • Voltan
    Nos, köszönöm a visszajelzéseket, szóval a prológ teljesítése után elérhetővé válik az online is a játékban.

Szóval csak javasolni tudom a gyors neteseknek a torrent update folder letöltését, mert úgy megy a dolog, nem kell a rockstar bénázására várni.
  • MerlinW
    Kell munkához, nem játék miatt van ennyi:)
  • nyirog
    köszi, beálltam seedelni :)
  • allock #14490
    én a storyból lépek át onlineba, esc-t megbököm felugró ablakon kiválasztom az online részt, ott meg átcsatlakozok szépen
  • Lacee86
    Na ez legalább jó hír.
  • Nuclearity
    nem, dobozos verzióm "érvénytelen kód" steamen.
  • CamelX
    Bűnhődöm is a kivétel miatt... Win8.1 ugye műxik Live fiókkal, nekem levelezésem hotmail és sűrűn használom OneDrive-ot. Szívok is miatta hogy ott a becses nevem ékezetei nem kérdéses opcióként vannak jelen :)
  • Piszkos  Fred
    32 GB ram xd
    A gtx 550 ti-mmel meg a core i5 650-nel lassan komolyan félni kezdek :D
  • CalebJoe
    Vágom de Windows névnek sose volt baj az ékezet, legalábbis én nem tapasztaltam semmilyen software-en hogy miatta nem indult volna el.
  • jocking
    Btw, ha valaki megveszi a dobozos verziót, annak a serialja beaktiválható steamen (hogy onnan is le tudja esetleg tölteni)?
  • jocking
    Se szóközöket.
  • MerlinW
    Informatika alapszabálya 30 éve: nem használunk ékezetes karaktereket fájlrendszerben:) Sehol.