Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami igaz igaz is de valóban nagy hiba összehasonlítani a kettőt.
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Nem hiába vár RS a megjelenéssel aki meg arra tippel,hogy a butítással és optimalizálással van elfoglalva annak egy kalappal😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként meg ha azt nézitek, akkor sok évig tényleg állt a tech szint a játékokban, most jött az új generáció, és egyértelmű, hogy a PC-nél is van-lesz egy ugrás, aztán megint beáll szerintem egy adott szintre, mint az elmúlt jópár évben.
Ez az ugrás viszont törvényszerű sajnos, ezt be kell látni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.08. 10:32:46
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Max Payne 3-on kívül én rendesen optimalizált játékot még nem láttam a Rockstartól (és az nem sandbox volt)
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2014.09.07. 19:57:41
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nézd meg még1x a trailert, majd utána h ehez képest hogy néz ki a 4 és gondold át újra 😊
4 autózása után az 5 egy selejt.
de mivel jobb nincs ...
Forza.
nincs még semmi amúgy. még konkrét dátum sem.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[/cserf][/fülünyúl]
Mellesleg örülök h jön pc-re mert iszonyat élményben lesz részetek.Belecsöppentek a játékba és el lesztek veszve a részletekben.Iszonyat durva.
Az első utam a mount chiliadra vezetett a játékban,mert az SA ban is azt szerettem plusz a vidéket.Eszméletlen a tartalom és csodaszép a játék.Nekem a multi nem jött be de csak amiatt mert idegenek ellen nem évezetes+velük krúzolni.Társasággal iszonyat nagy poén lehet.A sima játékmódok viszont klafák.Ugye ez úgy néz ki,hogy megkapod a várost,vannak emberek+npc-k.Kapsz küldetéseket.Ha pl death match vagy ilyesmit akarsz akkor elmész az adott területre,csatlakozol és megy is.Ugyan így megy minden mással,én a versenyeket szerettem.A chiliados bicikliverseny volt a legjobb szerintem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ha a szinglit letoltam volna konzolon (ahogy anno tettem a gta4-el), akkor is megvenném, de akkor csak fillérekért - ökörködni (ahogy anno tettem a gta4-el) - bár az ótófizika jelentősen szarabb lett (vagy kevésbé fun, ki hogy látja), talán így is el lehet vele lenni "csakúgy", sokat
Forza.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyira kurvajó a játék, hogy muszáj 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak azért ez is vicces hogy azt mondták ősszel jön, és akkor is az utolsó napokba. 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amikor bejelentették PC-re, éppen be voltam szopódva a multiba, de azonnal abbahagytam, nehogy a megjelenésig ráunjak. Most meg már kifejezetten várom, mert nem nagyon van mivel játszanom.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mester te meg aztán képbe vagy XD.
Ősszel jön PC-re és Next-Gen-re is.
Több oldal által is megerősítve <#eljen>#eljen>
Mert ugye pár éve még csak 18 se volt az átlagéletkor...