Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
kurva unalmas már napi szinten ezt olvasni, legalább várjuk már meg amíg megjelenik a játék
grebber
Valaki csak azt nézi,hogy sokkal gyorsabb a motor mint a másikban.
Ami igaz igaz is de valóban nagy hiba összehasonlítani a kettőt.

Next PC upgrade: 2022

arty
nemigaz, h a csőjáték MP3 állandóa előjön pozitív példaként a gta topikban <#falbav>

Forza.

Ráadásul jönnek az új GPU-k is nemsokára.Készülhet mindenki😊
Nem hiába vár RS a megjelenéssel aki meg arra tippel,hogy a butítással és optimalizálással van elfoglalva annak egy kalappal😄
Dead rising és a Ryse igénytelen "cash-grab" portok, azért a Rockstartól jóval többet várok, a Max Payne 3-at is jól összehozták anno. A GTAIV óta az engine is kiforrt, és bízok a skálázhatóságában is mert valahogy csak működésre bírták a játékot last-gen konzolokon, nem is akármilyen grafikával.
Lacee86
Amiről te beszélsz, ott a gamer társadalom nagy része konzolon játszik szerintem, akik hülyék lesznek majd egy új generációs konzol többszöröséért gamer PC-t venni, ami avul ráadásul. Az eredeti játékok megvétele meg náluk nem téma.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Voltan
Nem lesz nagy sírás, mert a világ nagyobbik részén (már legalábbis ott, ahol van gamer társadalom, most nyilván nem Lesothóra gondolok 😄 ) nem probléma kicsengetni azt a 3-400 ezer Forintnak megfelelő összeget egy tisztességes gamer gépre pár évente. Ráadásul nem ritkán még olcsóbbak is kint a cuccok, mint itt.

Egyébként meg ha azt nézitek, akkor sok évig tényleg állt a tech szint a játékokban, most jött az új generáció, és egyértelmű, hogy a PC-nél is van-lesz egy ugrás, aztán megint beáll szerintem egy adott szintre, mint az elmúlt jópár évben.

Ez az ugrás viszont törvényszerű sajnos, ezt be kell látni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ja kiszórják őket hogy legyen mire fogni,miért nem jön pc-re semmi.Írdatlan gépigény miatt lesz sírás rendesen.

Nocsak a nagy exklúzívok megjelennek PC-re is? Inkább adnák ki a Forzát ez a két játék helyett.

Lacee86
Én annak örülnék, ha széles skála lenne a gépigényt illetően. Vagyis gondolnának azokra is, akiknek hardcore cuccaik vannak, ők kapnának überbrutál grafikát, effekteket, látótávolságot, forgalom intenzitást stb. minden, ami kell; de mellette gondolnának a szerény konfiggal rendelkezőekre is, tehát nagyon le lehessen butítani a grafot, effekteket stb. cserébe baráti min. igényt kapjon a játék.

grebber
Valahol a Dead Rising 3 és a Ryse Son of Rome gépigénye körül -felett lesz 100%.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.08. 10:32:46

Ne kezd te is megint. Egy ma már 3 éves akkor közép-felső kategóriás gépen is ment fasza beállításokon stabil 50+ fps-el. És gondolom volt idejük a 4 alapjára jobbá tenni az 5 motorját.
Itt is simán elkúrhatod, de az tény hogy élmény vezetni és nem csónakként viselkedik az autó. Szerintem inkább fejlődés az irányítás/fizika

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ha nem muszáj, ne motorozz. az nincs a játék címében <#idiota>
NEOreg3
ha abból indulok ki hogy a 2008-as GTA4 i5 4690 + gtx 770 kombóval se fut normálisan, akkor talán 2020-ra lesz olyan hardver, ami meg tudja mozgatni az 5-öt anélkül, hogy a grafikában kompromisszumokat kéne kötni...

Max Payne 3-on kívül én rendesen optimalizált játékot még nem láttam a Rockstartól (és az nem sandbox volt)
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2014.09.07. 19:57:41

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én örülök annak, hogy lecserélték a GTA IV trágya autóirányítását. Kész röhely volt az ahogy a motorkerékpár csúszott oldalirányba egy kisebb fékezés után.

Embere válogatja, ne riogassátok már a népet. Én is azt hittem majd a 4 után csak szar lehet mert ott jó volt a fizika, de igazából... Sokkal jobb a mostani vezetés szerintem. A 4-ben simán elkúrtad, már minimális hibázással a dolgokat, itt élmény a vezetés, nem szívás.
arty
"Egyáltalán nem biztos az a nagy gépigény"

nézd meg még1x a trailert, majd utána h ehez képest hogy néz ki a 4 és gondold át újra 😊

4 autózása után az 5 egy selejt.
de mivel jobb nincs ...

Forza.

bakvarnyu
Egyáltalán nem biztos az a nagy gépigény,amitöl én inkább tartok az az autók viselkedése,már ha tényleg olyan rossz mint mondják.A 4- ben nagyon szerettem vezetni.

ez elég unalmas már.

nincs még semmi amúgy. még konkrét dátum sem.
NagyiBMX
Paks.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kata
Olyan információt már lehet tudni, hogy mik lesznek a PC-s verzió minimum és ajánlott konfigurációja, illetve rendszerkövetelményei?

[/cserf][/fülünyúl]

The Protector
Nekem nincs pc-m de megvenném ha lenne.
Mellesleg örülök h jön pc-re mert iszonyat élményben lesz részetek.Belecsöppentek a játékba és el lesztek veszve a részletekben.Iszonyat durva.
Az első utam a mount chiliadra vezetett a játékban,mert az SA ban is azt szerettem plusz a vidéket.Eszméletlen a tartalom és csodaszép a játék.Nekem a multi nem jött be de csak amiatt mert idegenek ellen nem évezetes+velük krúzolni.Társasággal iszonyat nagy poén lehet.A sima játékmódok viszont klafák.Ugye ez úgy néz ki,hogy megkapod a várost,vannak emberek+npc-k.Kapsz küldetéseket.Ha pl death match vagy ilyesmit akarsz akkor elmész az adott területre,csatlakozol és megy is.Ugyan így megy minden mással,én a versenyeket szerettem.A chiliados bicikliverseny volt a legjobb szerintem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
alap vétel 😊
arty
én annyit multiztam vele (másnak nem volna sok, nekem az, mivel semmivel nem szoktam kb semennyit online játszani), h a szinglire nem jutott idő "ezidáig" ... ezért pár hete eladtam (ps3) és inkább majd pécén nyomom végig (szebb/jobban fut talán)

ha a szinglit letoltam volna konzolon (ahogy anno tettem a gta4-el), akkor is megvenném, de akkor csak fillérekért - ökörködni (ahogy anno tettem a gta4-el) - bár az ótófizika jelentősen szarabb lett (vagy kevésbé fun, ki hogy látja), talán így is el lehet vele lenni "csakúgy", sokat

Forza.

SötétBarom
Naná. Vagyis játszani fogok vele PC-n ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Voltan
Megvettem Boxra, szarrá játszottam, és first day purchase lesz PC-re is.
Annyira kurvajó a játék, hogy muszáj 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ja, ha jobban megnézzük lehet nem fake, mivel december már túlzás lenne.
Csak azért ez is vicces hogy azt mondták ősszel jön, és akkor is az utolsó napokba. 😄
Tikal
még szép 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Firerock
Én már végigjátszottam párszor XBox360-on. Most meg fogom venni Xbox One-ra is 😊 Már várom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bár én nem vagyok igazi konzolos, mert a fő platform nekem mindig a PC marad, de azért válaszolok: igen, meg.
Amikor bejelentették PC-re, éppen be voltam szopódva a multiba, de azonnal abbahagytam, nehogy a megjelenésig ráunjak. Most meg már kifejezetten várom, mert nem nagyon van mivel játszanom.
Én eladtam a pc-m, laptopon nincs értelme + ha ps-en szarrá játszottam, úgy érzem itt már értelme nincs hozzányúlni.
Tényleg. Konzolos kollégák, ti megveszitek PC-re is? Én még nagyon gondolkodom rajta.
totyak
Mindenhol a november közepi dátum terjed, simán lehet igaz. Én mondjuk szeptemberre vártam, éppen az 1 éves évfordulóra, de abból más semmi nem lesz, akkor már aktivizálták volna magukat.

Bárcsak ne lenne fake.
ProGabe
Há' van benne az is végül is, nem? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Genre: Racing. lol
Fpocok

Véletlen kirakták.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SweeneyTodd
Nem, csak volt egy pletyka és sokan bedőltek neki...

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Tikal
Most jött meg a postás a júliusi 576kbyte-tal? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lacee86
Egyelőre megjelenés sincs, nemhogy játék. Mégis, miről kellene beszélni? 😊 Már így is 10 ezer feletti a HSZ szám. 😄

Annyira inaktív ez a fórum hogy felőlem az új vanish mosóporról is beszélhetnétek.

Mester te meg aztán képbe vagy XD.
nem szólt még senki? már nem június 9. van <#idiota>
A Rockstar által jött egy hír (?!)

Ősszel jön PC-re és Next-Gen-re is.
Több oldal által is megerősítve <#eljen>
tommygear
témába illő megint a diskurálás... 😄
MerlinW
Onnan, hogy 10 évig ki volt írva a fórum főoldal aljára.

[merlinw.org]

Szabi
azóta több az öreg multireg.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bertino
<#email>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akkor ezt az infót mégis miből tudtad leszűrni?
Mert ugye pár éve még csak 18 se volt az átlagéletkor...
MerlinW
Már régóta és bőven 30 felett. Ha jól emlékszem 33-34 volt legutóbb. Persze sokan nem töltik ki az életkort a beállításokban - ahogy te sem -, azt ugye nem tudja számolni😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 22:26:42

[merlinw.org]