Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell betölteni semmit.. indítsd el a játékot és játsz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez most ki fog jönni időben.
Ez az egész vészmadárkodás csak arra alapoz, hogy a Steam-en Early 2015 van megadva most. Sehol máshol nincs semmi nyoma a csúszásnak. Szóval dtukkolok, hogy ne csússzon. Csak nem csinál ekkora segget a szájából a Rockstar 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Next PC upgrade: 2022
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.31. 11:17:14
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.30. 13:09:55
ez egy forum, itt már adott a "csoport", kutya nem kíváncsi a többi "csoportra" (ha az lesz, majd odamegy csoportosulni)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.30. 11:26:48
Forza.
Gondoltam még mielőtt megjelenik a játék össze kellene hozni egy kisebb csoportot ahol megtudjuk egymással osztani a tapasztalatainkat, vagy csak esetleg együtt ökörködnénk multiba 😊 Természetesen első sorba PC játékosokat várok, de mindenki csatlakozhat és hívjátok meg a barátaitokat is 😊 Ez a csoport FB-n elérhető a következő képen: kereső-->GTA V Hungary
Mindenkit szeretettel várunk 😊
Engem ez a téma érdekelne, HA(!) nem tudnám h miért teszik: a tízéveseknek erre áll fel.
Ennyire nincs uborkaszezon, h a szemétgyárat linkeld ...
Forza.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.12.29. 15:17:43
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, nem, tényleg alakul. Eddig toltam, most tervezzük a bank rablást vagyis ékszer. Jót röhögtem Michael probléma megoldását, lásd csaló feleség és tenisz edző este, azaz, hogy rombold le a helyi gengszter király házát. <#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ebbe benne van a futár is.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.25. 16:08:54
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez mondjuk eleve elég furán hangzik, de tegyük fel, h szerinted nem szép ... szerintem meg kb az egyetlen objektiv dolog a játékkal kapcsolatban, hogy iszonyat jól néz ki 😊 minden más annak kérdése, h bírod-e a gta-kat... igen: be fog jönni, nem: felejtsd el a szériát
tehát azt gyanítom, h miután a játék nem jön be, csalódottságodban olyanba is belekötsz, amibe felesleges 😉
Forza.
Forza.
"Maga játék kb. mint az eddigi részek, szóval unalmas" de akkor csa a 4.