27719
  • Dency
    Hella.
    Melyik az a beállítás ami leginkább a processzort terheli meg?
  • ratgab
    Pár 10 mb-nyi Vramot takarítassz meg mindkettővel. Ha bírja a VGA-d akkor nem kell vele foglalkozni. Nekem bírta, de valamiért darabos lett tőle a mozgás főleg a Post FX esetében így én visszavettem Ultráról Highra és úgy már nem volt darabos. Nagy különbséget én nem véltem felfedezni...Shader is mehet Very High-ról High-ra...Így is nagyon pofás a játék.

De mint mondtam pár 10 mb-nyi Vram megtakarítást tudsz csak elérni.
  • Fpocok
    Sokan most...

• Fpocok
    Első nap elment steamen egy millió, de szerintem a többség nem steamen vette meg... olyan 3-4 millióra saccolom.
  • dartonite
    No az en problemam is megoldodott, le kellett gyalulnom az egesz jatekot, aztan ujra letolteni es ujra felrakni.Egy ejszaka alatt meg is volt, ma reggel kiprobalva szinte maxra huzva szakit.Nem esnek le az autok a semmibe, vannak texturak.
    Orom bodotta:)
    Szal akinek esetleg a varos ala sikerul zuhannia es/vagy texturahibakat produkal a jatek annak ez egy lehetseges megoldas.
  • RYO21
    Nincs és szerintem nem is lesznek, azért, hogy legközelebb is eljátszhassák ezt az üzleti trükköt amit ezzel a játékkal tettek.
  • Bal0924
    Van valamilyen oldal ahol van eladási mutatók? Hogy mennyit adtak el PC-sből..
  • HeadHunter86
    Én is :D
  • Fradi88
    Population Density az a forgalom sűrűsége variety az meg,hogy mennyire változatosak?
    Distance scaling az a látótáv?
    Meg külön van extended distance scaling is meg extended shadow distance . Ezek mik?
  • Fpocok
    Meh... este óra random fagyogat.
  • bakkerman
    Ha jol lattam nincs a jatekban se medium se low beallitas,csak az effektekkel tudsz jatszani,meg ugye a felbontas
  • bakkerman
    Csak en fotoztam le a kis Chopot amikor eppen gyomoszoli a masik kutyat? :DDD
  • Fpocok
    Distance scalinget levettem minre.

Illetve csináltam egy bat file-t és azzal indítgatom a játékot.
  • KiruHoshino
    Mi volt rá a megoldás? Nálam is volt már ilyen.
  • Madi92
    Modolni mennyire lehet a játékot? Odáig meg vissza lennék, ha valaki pakolna bele speed limitert, kb mint a maffiában.
  • SzirmosSzisza
    Pár órája szedtem 10+MB/s-el végig.
  • Vraaanyek
    Ez beteg...azért a városból kiszűrődő sport autó visszhangok, meg a garázsba frissen leparkolt sportkocsi hőtágulástól pattogó kipufogó rendszere...ez valami elképesztő az utolsó apró részletig :O
  • tommygear
    frapsot felrakod és F10
  • Herold
    Telefonnal tudsz fényképezni. Bár nem mindig használható.
  • dartonite
    Aertem.Ez valami mas lesz, nalam tovabbra sem megy.
    Koszi azert.
  • kill3r21
    Ej de hamar kivirágzott ez a játék...meglepő :)
  • ldavid
    csináltam egy ilyen "űrhajót"

Vraaanyek #14863 fraps-el tudsz

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.16. 00:14:50
  • Fpocok
    Jelenleg med-highon nyomom, high texturakkal, viszont a distance scalinget teljesen kikapcsoltam, így most jó.
  • kill3r21
    Ugye mondtam :D Kérek egy Friend Requestet :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ZsGames a nevem socialon, aki akar még hajrá :)
  • Vraaanyek
    hogy kell screenshotot nyomni? (valószínűleg idióta kérdés, de jó lenne tudni)
  • dartonite
    Mit valtoztattal?Nekem is hasonlo a gondom ket napja.
  • tommygear
    mit szívsz ilyenkor?
  • Fpocok
    Emlékszetek mit mondtam, hogy az onlinenak semmi értelem? ahha... ahha... hát nem tudtam miről beszélek. Én belátom, ha tévedek.
  • tommygear
    gondoltam van ebben több embernek tapasztalata, de kössz hogy eszembejuttattad hogy az sg-n vagyok ;) mellesleg nem kikapcsolni akarom, figyelmesebben olvasd el máskor
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.15. 23:45:56
  • MerlinW
    Kikapcsolod és megnézed. 10mp-es művelet.
  • MerlinW
    Valószínűleg. Nekem 2-5MB/s-al jött megjelenés előtt egy nappal az osztrák szerverekről. Gondolom most már kevésbé vannak terhelve.
  • tommygear
    amúgy a post fx-et és a shader quality-t nekem alapból very high-ra tette, érdemes ezt visszább venni highra? lesz valami lényegesebb különbség? akár fps növekedés?
  • LasDen #14855
    Q-val tudsz feljönni. Ha felfele nézel...
  • Overburner
    TPS nézetbe hogy a francba kell vízben merülni meg emelkedni?xD 4x meghaltam a küldiben mert nem bírtam feljönni a felszínre FPS nézetben sikerült egérrel xD Valaki vágja irja már le légyszíves. Thanks.
  • Fpocok
    MEGOLDÓDOTT AZ ELTŰNŐ VÁROS GONDOM! NE TUDJÁTOK MEG MENNYIRE BOLDOG VAGYOK ;)
  • patchaou
    A steamről normál sebességgel jön?
  • MerlinW
    Semmi baj a Steam-essel, nekem is az van.
  • MerlinW
    Köszi, hogy megmagyaráztad. A következőnél nem büntipont lesz a jutalom.
  • Vraaanyek
    na, egy-két kompromisszummal (msaa off) megy szépen folyékonyan very high textúrával :D :P
  • Madi92
    Mi felel meg a medium beállításnak? Mert nálam normál az alap és van még high, v high, meg néhol ultra.