Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs76
Elindítom de mindiga bankból kezdi 😞(( ha kilépek a játékból ismét..
Tikal
én ebből egy mukkot nem értettem 😄

nem kell betölteni semmit.. indítsd el a játékot és játsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Balazs76
Sziasztok! Nagy szükségem lenne a segítségetekre. Most játszom először vagyis játszanék ezzel a játékkal de nem vagyok tisztában bizonyos dolgokkal, pl. hogyan ment a játék, honnan folytatom a játékot ha el menti mert mutatja a profilomba hogy 40 valamennyiből 5 meg van. Megnyomom a controlleren a play-t és a játékon belül a game fület, akkor mindig be kell töltenem a játékot? Amikor behozza a 100 %-ot akkor onnan kezdem, hogy ki van világítva az autóm és baromi sötétben vagy zöld lámpa fénnyel.. Egyébként eddig odáig jutottam el, hogy a szalonból a króm autóval megyek és jönnek a rendőrök. Bocsi amiért ilyen vakon vagyok de érdekel a játék és szeretnék vele játszani. 😊
SA-t lecserélték mobilportosra
totyak
Tudomásom szerint nem a mobilos változat van Steam-en. Egyszerűen csak a régi kiadásból jogi problémák miatt kivágtak pár muzsikát, meg a felbontással szórakoztak valamit. Akkoriban találtam egy teljes listát, ami leírta, hogy mibe piszkáltak bele, de nem találom. Vice City-nél ugyan ez a helyzet, ott csak zenék lettek kivágva. De aki a vágás előtt megvette, annak megmaradt az eredeti. Mondjuk ez lett volna a korrekt eljárás SA-nál is. Egyébként meg lemezesen megvenni sem nagy probléma őket, használtan főleg nem és akkor a totál eredeti kiadást kapod.

Valaki biztos kitalálta, hogy mennyivel jobb egy a mobilos verzióból készült port, mint a régi...

De miért tették tönkre így a san andreast? Olvastam, hogy miket műveltek a legújabb patchben.

Főleg hogy a R* dobozos kiadásaihoz sose kellett kötelezően a steam eddig, be se tudtad regelni oda. A steamen való megjelenés csak egy másik lehetőség volt. Ezt pedig inkább előnynek kéne tekinteni, főleg azok után, hogy nemrég kiherélték a steamen a San Andreast, meg előtte a Vice cityt is, az járt jobban, akinek megvannak a régi lemezek.

Voltan
Igaz, de akkor nem volt konkrét megjelenési dátum, csak annyi, hogy majd ősszel.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez most ki fog jönni időben.

Ez az egész vészmadárkodás csak arra alapoz, hogy a Steam-en Early 2015 van megadva most. Sehol máshol nincs semmi nyoma a csúszásnak. Szóval dtukkolok, hogy ne csússzon. Csak nem csinál ekkora segget a szájából a Rockstar 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ReszegKoldus
Megint ezek a negatív hullámok... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ősszel is ígérgették, hogy semmiképp sem csúszik, erre 1-2 héten belül áttették a megjelenést januárra...
tommygear
ősszel is leírták, hogy pc-re együtt jelenik meg a next gen kiadásokkal, semmire nem garancia ez a válasz se
bertino
zsíííír.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rayden02
<#nezze>Íme a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Tényektől mentes színtiszta spekuláció. Inkább linkelj német oldalakat, mert itthon nincs használható hírforrás.

[merlinw.org]

Tikal
ez a hír? értelme volt? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
akyyy
hoL?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nesuten
BUJJÉK !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

bakkerman
+1,nekem meg 5.-én indul újra a pörgés melóhelyen,és az fogja tartani bennem a lelket hogy 27.-én végre megérkezik a gta5...<#nyes>
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.31. 11:17:14

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arty
ráadásul 2016 május ... addig le is diplomázol 😄

Forza.

Május? Ne idegeljetek, ez a játék az egyetlen dolog ami tartja bennem a lelket a vizsgaidőszakban. 😄
KM
Az n hol marad?

nyilván van, mivel még senki nem tud semmit
szerintem május lesz belőle
Van rá esély, hogy megint csúsztatják a megjelenést?
Tikal
Pont ezt akartam írni én is... bejön egy olyan csoportba reklámozni magát ami már eleve arról szól amit ő akar csinálni facebookon...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.30. 13:09:55

arty
ha fészbukozni akarsz, mennyé fészbukra, reklámozd magad ott, az ottaniaknak

ez egy forum, itt már adott a "csoport", kutya nem kíváncsi a többi "csoportra" (ha az lesz, majd odamegy csoportosulni)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.30. 11:26:48

Forza.

Sziasztok!!
Gondoltam még mielőtt megjelenik a játék össze kellene hozni egy kisebb csoportot ahol megtudjuk egymással osztani a tapasztalatainkat, vagy csak esetleg együtt ökörködnénk multiba 😊 Természetesen első sorba PC játékosokat várok, de mindenki csatlakozhat és hívjátok meg a barátaitokat is 😊 Ez a csoport FB-n elérhető a következő képen: kereső-->GTA V Hungary
Mindenkit szeretettel várunk 😊
arty
olyan linked nincs, hogy "Bélsár magazin - avagy miért írunk olyan cikkeket, amiknek semmi értelme?" ?

Engem ez a téma érdekelne, HA(!) nem tudnám h miért teszik: a tízéveseknek erre áll fel.

Ennyire nincs uborkaszezon, h a szemétgyárat linkeld ...

Forza.

mert túl sok pulykát ettek karácsonyra, és/vagy megártott a tojáslikőr
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.12.29. 15:17:43
shaddam
Nem kattintok mert gémsár. Remélem jó kis chemtrailes összeesküvő konteó 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem, nem, tényleg alakul. Eddig toltam, most tervezzük a bank rablást vagyis ékszer. Jót röhögtem Michael probléma megoldását, lásd csaló feleség és tenisz edző este, azaz, hogy rombold le a helyi gengszter király házát. <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
fuck seth rogen és a szar filmjét is 😊

grebber
Azok is ahelyett hogy a gépet törnék szarakodnak itt a hálózattal<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
nyugi mostmár a psn se megy 😄 éljenek a hekkerek 😄
grebber
Megtörtél a nagy nyomás hatására <#nevetes1>

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Nah, megint belefecöltem pár órát. Azt kell mondjam kezd alakulni játék. Lehet még se az 4. rész féle dögvész unalom. Illetve a grafika is kapott egy két jó pontot.

Az emberek már csak ilyenek.

Firerock
Boxon nyomod?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kandurex
14k

Ebbe benne van a futár is.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.25. 16:08:54

Tikal
Tegnap próbáltam mindenkit lehógolyózni, de mind szarnak a karácsonyra, inkább lelőnek.... még egy napra sem bírnak nyugodtan maradnak az emberek sehol sem 😄D

Firerock
Az Online-t próbáltátok már? Valami fenomenális. Tegnap csak csak úgy repültek el az órák. ÓRIÁSI,FANTASZTIKUS,MEGUNHATATLAN! (A megjelenés napja óta játszok vele)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bertino
mennyiért is vetted ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
"Pár óra játék után, környezet jó, nem szép, de jó"

ez mondjuk eleve elég furán hangzik, de tegyük fel, h szerinted nem szép ... szerintem meg kb az egyetlen objektiv dolog a játékkal kapcsolatban, hogy iszonyat jól néz ki 😊 minden más annak kérdése, h bírod-e a gta-kat... igen: be fog jönni, nem: felejtsd el a szériát

tehát azt gyanítom, h miután a játék nem jön be, csalódottságodban olyanba is belekötsz, amibe felesleges 😉

Forza.

Kandurex
Tessék? Hol írtam olyat, hogy nem jó? Soha nem vagdalkozok, szubjektív dolgokat írok. És ha valami nem jó, attól nem lesz jobb, hogy takargatjuk!

arty
Grafra irtad h nem jo... sajnos ez csak vagdalkozas, mert csalodtal az ISMERT jatekmenetben 😊

Forza.

Tikal
ok, értem, csak mert kb az volt a kicsengése a hsz.-nek hogy mindegyik szar...
"Maga játék kb. mint az eddigi részek, szóval unalmas" de akkor csa a 4.

Kandurex
Ez nem igaz. Minden részt megvettem eddig, viszont csak a 4. rész óta érzem a dögvész unalmat..., most adtam még egy esélyt, látva a pozitív kritikákat...és, hát ez alig több, mint a 4. rész, eddig, persze ez még változhat. Az, hogy grafikában a jó kategóriát üti, karakter modellekben meg a szánalmasat, az mióta új? Szóval az első pár óra csalódás, de mivel van egy hét szabim, és semmi értékelhető más játék nincs az ünnepre, még tolom tovább.