27719
-
#15169 Remélem hogy nem csak azt az 1-et! :D -
#15168 Ezért nézz körül mindig, mielőtt átkelsz az úton! -
#15167 Azt írták, hogy mára tervezik a patchet, ami kijavítja az ékezetes hibát. -
#15166 Mindenki lát mindenkit. -
xido #15165 gondolom ha eléri a kritikus pontot,úgyis élvezhetetlenül szaggatni fog..próbálgasd lépésenként -
ttt1 #15164 Egy 1 Gb-os vganal (5850) meddig lehet "túlcsordulni"? Most 1300 mb körül járok a beállítások után és a teszt olyan 30 fps átlagot mér... -
ldavid #15163 sc kell a steameshez is szóval utóbbinak kell lennie (még nem próbáltam a multit) -
xido #15162 No..mivel a "demo" sikeresen beindult ma hajnalban és megnyugtatott,hogy még tolerálja a gépem a játékot,így kérdezek egy olyat,hogy..
aki steames,csak a steames cimbikkel tud multizni,aki dobozos,csak a social clubbosokkal,avagy a social club a steameseknél is fut és mindenki lát mindenkit,függetlenül a játék eredetétől?..pajtásaim steamesek,én domozt tennék a korábbi részek mellé...de..ha...akkor elgondolkoznék.. -
#15161 12-es szintől jönnek a Heist-ek. Különböző rablásos küldetések amik csak co-op-ban lehet játszani. -
ktm99 #15160 Multiban van olyan játékmód, mikor cooperative kell ai ellen menni? PL. valamilyen rablás vagy hasonló. Vagy azoknál is úgy van, hogy fele játékos zsaru, fele rosszfiú? -
#15159 online játékélményem jelentős része:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #15158 ok -
#15157 A korábbi kommentekre visszautalva, egyéb olvasmányaim alapján:
1 . - Az autó tükör nem működik, illetve a maximális reflexiót adja, ami be van állítva. Tehát nem úgy működik, mint egy tükör (ami a játékban is akad), hanem, mint bármilyen más tükröződő felület. Ugyanez a helyzet mindent maxra húzva bármilyen gépen
2. - A "grass" opció maxra vétele nagyon erőforrásigényes, még a legkomolyabb gépeken is érezhető visszaesést okoz FPS-ben. Értelemszerűen ez a külvárosi területeknél jön elő főleg. Még brutál gépeknél is ajánlott lejjebb venni. -
#15156 MEGJÖTT!
Be is raktam kedvencekbe.
...és most várunk! -
#15155 Éééés megszűntek a crashelések. Legalább is most lenyomtam egy órát anélkül, hogy kiléptem volna. Még videót is vettem és editorral is szórakoztam. Sokan írták, hogy ki kell lőni a taskmanagerből a launchert... de úgy néz ki hogy nem kell, csak be kell állítani IDLE-re.
TOPIK
BAT-om. Nyilván célt át kell írni a megfelelőre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"e:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\PlayGTAV.exe"
timeout 35
wmic process where name="GTA5.exe" CALL setpriority "high priority"
wmic process where name="gtavlauncher.exe" CALL setpriority "idle"
wmic process where name="subprocess.exe" CALL setpriority "Idle"
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.17. 01:13:57 -
Ironman2 #15154 Másikban lefordították:
Működő megoldás váltható grafikus rendszerekhez
Ez a továbbfejlesztése annak az aktuális megoldásnak, amely korábban ebben a témában már említve lett, de sok embernek nem működött:
1) Állítsd a gta5.exe-hez tartozó váltható grafikus rendszer beállítását energiatakarékosra.
2) Nyisd meg a saját settings.xml fájlt az alébbi helyről: C:\Users\username\Documents\Rockstar Games\GTA V
3) Keresd meg az alábbi sort: <DX_Version value="2" />, és írd át a 2 értéket 0-ra.
4) Indítsd el a játékot.
5) Most a játék energiatakarékos üzemmódba fog elindulni a grafikus rendszeren keresztül, amint betölt, már látni is fogod a játékot.
6) Váltsd át energiatakarés üzemmódról nagy teljesítményű üzemmódra.
7) Üres képernyőt fog adni néhány embernek pár másodeperc erejéig, a játék elkezd rendesen futni!
-
#15153 "Steam version - 40-60 FPS, but it drops to 10 sometimes.
3DM crack - 40-60 FPS at the same settings WITHOUT drops.
Rockstar, are you kidding me?
I've cancaled purchase (I'm glad they forgot forbid that oportunity)
Delete you moronic DRM! Then i'll forget that abjection and buy this game (again)."
ebben lehet valami, vagy csak hülye? -
#15152 Ezt mindenkepp kiprobalom, koszi szepen -
Ironman2 #15151 Van 1 megoldás,remélem segit!
guys anyone know how to play it on a switchable graphics laptops
it crashes
even i tried to disable dedicated gpu , started the game and enabled the gpu << it crashes
any solution??????!!
WORKING FIX FOR SWITCHABLE GRAPHICS
A FIX HAS BEEN FOUND
This is a tweak to the actual fix that was stated earlier in this thread but it didnt work for some people ..
1) Change in switchable graphics gta5.exe to power saving mode
2) open your settings.xml in C:\Users\username\Documents\Rockstar Games\GTA V
3) find <DX_Version value="2" /> in this change value from 2 to 0
4) Run the game
5) Now the game will run on power saver mode via switchable, as soon as it loads and u can see the game
6) Change from power saving mode to High Performance
7) It will show blank screen to some people for some seconds and then boom the game will work !!!!!
IT WORKS, YEEEEEAAAH! -
#15150 Igen azt tudom, csak az a baj h nem tudom megnyitni a control panelt, windows hibaval bezarja. Probaltam egy csomo mindent, de semmi. Mar csak a csoda vagy a win ujrarakasa segithet -
Evoluti0N #15148 -
RYO21 #15147 Az nvidia control panelben kell beállítani a hogy globális szinten a High performance Nvidia Processor-t használja. -
#15146 nem hinném a videókból ítélve.Talán csak a 4 után fura,eléggé visszavettek belőle,pedig sokkal részletesebben összetörhetőek az autók ha nagyon próbálkozik az ember,mint a 4ben -
#15145 Próbált már valaki Littlebird-öt ellopni a katonai bázisról? A tankot kéne valahogy kiiktatni előtte... -
Ironman2 #15144 frankó,én meg azt hittem hogy a normal beállítás miatt ilyen szar a vidék textúrája,de úgylátszik nem,nálam a város szép,minden jól néz ki,de a vidék borzalmas,ilyen lacsony részletességet utoljára 2000-ben láttam -
#15143 Nekem is úgy tűnt. -
o0tomy0o #15142 Csak nekem tűnik úgy, hogy a PC-s verzióban is olyan nyomi az autók törésmodellje mint ami miatt volt nemrég felháborodás konzolföldön? Vagy rosszul látom? -
ldavid #15141 egy shotgun gyorsabb és hatásosabb ;) -
#15140 Ok, holnap megpróbálom. Nekem mindegy, hogy ultra, vagy high, csak egy ne legyen.... az, hogy olyan, mintha műfű szőnyeg lenne terítve a területre. Valami fűszálak lógjanak ki a földből, mert anélkül 90-es évek grafja a talaj. :D
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.04.16. 22:53:22 -
#15139 Ezért kéne mindig magaddal sétáltatnod Frankin kutyáját, Chop-ot. Ő megvédhetett volna ettől. -
Ironman2 #15138 jaja,rákiabált a dögre,de nem használt neki.DDD -
#15137 Én csak ezt szoktam.
Ilyen is van. -
#15136 Feltettem egy desktop drivert, de ugyanaz a problema, app crash. Sztem a windows-al van vmi gaz... -
ldavid #15135 komolyan próbálta leállítani?
engem még akkor is megver mindenki ha csak állok mellettük :D -
#15134 Olvastam is ezt Redditen. Gazokat nem szabad felrakni ultrára mert többet használ mint kellene. Vidd le Veryhigh-ra különbség szinte alig elvileg és nem lesz semmi bajod vele :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 22:28:28 -
#15133 Jelentem, kiautózva a vidéki zöld területekre, ott leesett az FPS 20-ra. :D. Azt hiszem holnap tuningolok a gépemen, mert most minden alap frekvencián van. Lehet a grass ultra betesz neki. :D -
#15132 Nem szabad a kutyákat molesztálni. Ejnye bejnye :D -
Ironman2 #15131 B.zmeg! Halálra harapott egy kutya!!! Még a gazdája se tudta visszatartani a dögöt! -
#15130 Én a Reddit GTA topicját szoktam nézegetni ajánlom. Tele van GTA gif-ekkel vidikkel érdekes írásokkal ha van angol tudásod megéri récsekkolni.
francois #15126 Eddig minden játéknál használta a 4gb-ot? Startmenüre jobbkatt -> rendszer. Rendszer tipusánál 64 bites?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 22:22:00 -
#15129 nem vártam semmit, csak már rohadtul unom :(