27719
  • madnessmarci
    Hmm... Én úgy raktam fel a 15.4-es drivert, hogy előtte nem töröltem le a régi. Ez okozhat valamiféle problémát? Ja, és az normális hogy AMD Catalyst vezérlőpultnál ezt a verziószámot írja / nem írja?

• Evoluti0N
    "90% felett egy játék sem lesz soha."

Ó, dehogynem. Tele van 95 felettiekkel is a Steam. Azok számítanak "Rendkívül pozitív"-nak az értékelésnél.
  • ToMM23
    Rendben van. Köszi a választ :) Akkor feldobom és meglesem
  • Overburner
    Én úgy érzetem hogy van. Kevesebb a ScreenTearing nálam viszont a Vsyncemet elcseszi. FPS talán több. Megéri kipróbálni. Max visszarakod a régit. Csak előtte töröld a régi drivert teljesen mielőtt felrakod a bétát.
  • ToMM23
    Sziasztok! A 15.4-es béta driver AMD kártyákhoz hoz valami javulást a 14.12-eshez képest ? Vagyis megéri-e felrakni.. ? :)
  • Overburner
    Basszus ez olyan megható

• tomo05
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy GTA Online-ba hol tudom eladni az egyik biciklimet?
  • madnessmarci
    + biciklizés után izzadságfolt a háton :D
  • Overburner
    Én pl azon sokaltam hogy a kéziféket behúzod mutatja a műszerfalon hogy be van húzva. Meg a fényszóróknál ugyan ez normálnál meg országútinál is. Mocsok jó. Remélem index mód lesz majd benne mint anno a 4-ben azt imádtam. Néha jó érzés csak úgy kocsikázni betartva a limitet meg a szabályokat...vagy csak öregszek? Fene tudja :D Ja meg offroadon a nyomvájúk az útban. Mentem Franklin Chargerével (pont oda illő kocsi tényleg :D) aztán felrobbanás lett a vége mert fejre álltam :D

Szegény Smart :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.17. 11:42:09
  • Overburner
    Szerintem is pont ezen járt az eszem tegnap....

#15187 Ignore valamilyen limits nem tudom fejböl. Nekem is 2.4 gb-on van 2 helyett. :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.17. 11:35:54
  • HeadHunter86
    Na is mond, ezen mindig felkúrom magam. Sok barom lehúz egy játékot, mert EXE hibával elszáll neki. Pedig legtöbb esetben a felhasználó a balfasz. Nekem soha se szokott bajom lenni a játékokkal, felrakom és megy. Nyilván itt most én is szoptam az update letöltésével, de megoldottam azt is :)

Eszméletlen jó lett a játék, mind technikailag, mind játékélmény terén. Ódákat lehetne róla zengeni. Még a multi is tök ötletes, tartalomban nincs hiány az biztos. Tisztelem a R*-t amiért ilyen minőségi játékokat készít. Talán egy hibát tudok neki felróni, az pedig a sok várakozási idő a lobbyban.

Meg durva, hogy milyen apróságokra figyeltek, pár példa:

- FPS nézetben, van olyan kocsi, amelyikben látod a rádióban milyen csatorna és milyen szám szól.
    - Ha papucsban vagy külön le van animálva ahogy lép a papucsban. Óriási!
    - Multiban külön figyeltek arra, hogy aki kilép meccs közben azt megbüntetik. Követendő példa!
    - Ha előveszed a telefont és TPS nézetben vagy, rendesen látod a kezedben a kijelzőn éppen mit csinálsz.
    - Éjjel reklektorral rohadt jó menni, főleg vidéken. Minden apró kis fűszálat, bokrot megvilágít a lámpa. Marha jól tud kinézni.
    - Ruha gyűrődése ami már Max Payne 3-ban is volt, itt is nagyszerű. Ha vízbe mész vizes lesz a ruhád és szépen lassan szárad le.
    - Ha elütnek valakit és átmegy rajta valami kocsi, véres lesz a keréknyom.
    - Az animációk szemet gyönyörködtetőek.

Ezek ilyen apróságok, de nekem pl. pont ez hiányzott Watch Dogsból. Itt annyira egyben van minden. Én már most elkönyveltem neki az év játéka címet. Szerintem Witcher 3 se lesz ennyire szórakoztató számomra.
  • Meridius
    Eredeti steames fos a megjelenés éjjelén 1-2 óra alatt fent volt és azóta sincs gond vele.

Steamen meg azért van 70% körül mert akinek nem megy az bosszúból lehúzza, akinek meg semmi gond az inkább játszik és nem értékeléssel cseszi az idejét.
  • TuskoMobile
    Nem lehet sajna 2magoson fullgrafot elérni de ha kicsomagolod az rpm-et és átszerkeszted ini-t ki lehet szedni belőle egy jó grafot.

Azért látszik GTAIV beállításaihoz képest az 5-ben szándékosan lebutították a beállítások sőt még el is rejtik hogy vegyél új gépet hát ez vicces mert nem mutattak többet mint egy arma max payne keverék semmi új nincs a graf motorban hogy ehhez már hirtelen egy erőmű igényi kelljenek ez olyan átbaszás mint anno a metro volt ott is erre feküdtek rá vegyél 100.000-res videokártyát.
  • ratgab
    Eredeti steames fossal semmi baj nincs. Legalábbis nálam jól szuperál.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.17. 11:04:31
  • Neoncsoves
    90% felett egy játék sem lesz soha. A sok idióta 5 éves konfiggal nem tudja ultrán futtatni a játékot és leszarozza. Meg kétmagos procikkal akarnak magas grafikán játszani, etc. Persze, vannak launcher hibák meg még pár bug, de nagyon sokszor user errorról van szó, nem pedig a Rockstar hibájáról. Szinte mindenre találni megoldást a neten, csak utána kell nézni. Nem hiszem, hogy olyan nehéz a Google-t használni 2015ben még egy informatikai analfabétának se.

Nekem tökéletesen fut High/very high beállításokkal 1080p-ben 60fpssel. Tény, felső középkategóriásnak mondható a gépem, de akkor is a mostani játékokhoz képest nagyon jól optimalizált és nagyon szép is. Az online résszel akadnak hibák (túlterhelt szerverek), de ez az első 1-2 héten várható volt.
  • SzirmosSzisza
    Mi nem működik? Nekem nem volt még vele bajom.
  • Herold
    Vicces lenne, ha épp a tört nem lenne bugos, az eredeti meg igen.
  • SzirmosSzisza
    Van valami pipa, hogy túl lehessen menni a határon.
  • Gabor77
    Ha leírod milyen géped van, talán többet tudunk segíteni.
  • bakkerman
    1080p minden highon,valahol very highon stabil 30 fps videken,de ha visszaveszek mindent normalra,ugyanugy 1080p-be,akkor nem nő az fps szamom,ellenben latvanyra latszik a differencia. Ez normalis? Ha visszaveszen 900p-be high beallitasokkal akkor videken is megvan stabilan a 42-46 atlag. Ja es full hd high-nal azt irja,hogy csak 1500 megat hasznal a ket gigas VGA-mbol
  • Ironman2
    Aztán majd jön egy patch,ami levágja az fps-t.Ismerős a szitu?
  • Evoluti0N
    Normálisan megy, abból a szempontból, hogy jól lett optimizálva. Sokaknak semmi gond nincs a játékkal, másoknak mindenféle finomság előfordul: FPS droppolások, fura grafikai bugok, stb. Szal semmi olyasmi szerintem, amit pár patch-csel ki ne lehetne javítani. Habár a Steamet olvasva, látom, hogy egyeseknek az elindítással is gondjuk akadt....
    Én is attól félek, hogy megveszem és aztán vár pár kellemetlen meglepetés. Vagy megnézem a törtet, az jól megy, aztán vár pár kellemetlen meglepetés az eredetinél. Lásd: #15153

Persze most sokan le fogják írni, hogy náluk nincs semmi gond, de az a 78%-os Steam értékelés nem túl biztató. Ez a játék jóval több, mint "Többnyire pozitív", reálisan nézve bőven 90 felett kéne lennie. Az értékeléseket olvasva azt látom, hogy a lepontozóknak technikai problémáik akadtak és ha csak az emberek negyedének vannak gondjaik, már az is nagyon sok.
  • Ironman2
    Azt hogy csináltad,nekem nem is engedi a beállitást 1 gb felett
  • Ironman2
    1.normálisan megy a játék,és jól optimalizált!
    2.már megjelenés másnapján volt crack,és azóta már a v2 változat is fennt van,de ez nem ide tartozik
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.17. 09:55:30
  • Fpocok
  • Ironman2
    Az Intel kártyát kell kikapcsolni BIOS-ban,már irják másik fórumon is!
  • Mr_no_NaMe
    Na, megy már végre normálisan a game? Úgy értem az eredeti steames fos ahogy olvasom nagyon nem működik, de gondolom szokás szerint a tört lesz az amelyik hibamentesen fog futni...mondjuk tegnap még nem volt hozzá törés. Hol tartunk?
  • Fpocok
    Igen, sokan írják.
    Mióta újraraktam, azóta nem csinálja.
  • botyika
    arra gondoltam mire kijön a gta 6 addigra lesz olyan videókártyám olcsón ami vinni fogja az 5-öt max beállitásokkal :)
  • madnessmarci
    Igen a motor ugyan az mint a MP3-ban
  • Vadnokedli
    Van aki tapasztal Map megnyitásakor szaggatásokat? Mintha minden 10. képnél ugrana 2-őt. i5 4670K / 280X / 16Csiga ram..
  • HeadHunter86
    Most hogy megkaptam Trevort, mintha más játékkal játszanék. Oltári jó ez a vidék!
    Észrevettétek, hogy az egész GTAV mechanika a Max Payne 3-mon alapul? A lövés, célkereszt, mozgás, ruha gyűrődés, grafika. Lehetne sorolni. Ezer millió dolog visszaköszön onnan.
    A motor is ugyanaz? Mert rettentő módon hasonlít a MP3-ra.
  • Evoluti0N
    Lehet, de nagyon remélem, hogy valójában a játék újratelepítése oldotta meg nála a gondot és nem az eredetiből a törtre váltás. Kicsit jobban utána kell nyomozni a dolognak, hogy mások is tapasztaltak-e ilyent. Egy ember nem éppen egy nagy tesztcsoport.
  • lalakov
  • ldavid
    nem
  • Terawatt
    Ez egy állat !
  • Evoluti0N
    Vuhu. Ha ez igaz, akkor hétvégén GTA.
  • Szabi #15172
    :DDD
  • lalakov
    Ha meghalok elvesznek a nálam lévő fegyverek?
  • madnessmarci
    az 1. lépésben azt a bizonyos "grafikus rendszer beállítás-t" hol találom?