Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.24. 17:43:36
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mondjuk nem csodálom,én is várom már nagyon.
nemigaz bazmeg
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.24. 17:27:54
Az igen nem is tudtam ennyire el tolták 😄 Direkt abba hagytam Xbox 360 a játékot,mert nemrég játszottam vele gondoltam majd Pécén ki tolom.Lehet végig játszom boxon ami fleshelt a kakaós csigát meg oda tolom a Fos sztár küszöbére mint Trevor a sikátorban 😄 Na mindegy jön amikor jön nálam ez a cég eljátszotta a becsületét én is hasonló becsületességgel fogom őket meg áldani.Gondolkodtam PS 4 konzolról jobban meg éri mint a PC mivel nem kell fejleszteni,és akkor jön ki a Game mikor be jelentik kisebb csúszással max,de nem mint Pécén.Látványban kíváncsi leszek mit változik nyilván több fű lesz,és kocsi,ember.Boxon nagyon kihalt a város remélem ezen javítanak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eredetileg kora ősz lett volna - abból lett 2014 tél - abból lett január - abból lett március - most tartunk áprilisnál. Ez 4 csúszás.
És ki tudja mi lesz még 😄
A dühöm kicsit elpárolgott, most csak röhögök 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Rohadjon le a mocskos sájlok orrúk 😞 Jó emlékszem ugyan ezt tették az előző Fos sztár játékokkal is 😞 Na mindegy terveztem,hogy meg veszem,de ezzel a hozzá állásáll bekaphatják a golyóimat ! Szerintem futtatják magukat nem elég stresszelni a sok szaron vajon ki rúgnak e,hogy fizetem a lakást erre ez a féreg banda is be jelenti harmadjára mikor jön,és csúsztatják.Na megyek be kapom a Xanaxot,mert szét b@szok mindent S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mert az a k*b*sz*tt konzol, a minden!!!!!!
Ha nem lenne PC nem is létezne a GTA!
Aki kitalálta a konzolt, ***********-ba!
Lehet veszek egy xbox360-at a GTA miatt, de az tuti hogy az összes játékot, ami azon a sz*ron fut csak is torrent-ről fogom szerezni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xboxra megvettem anno, most is zokszó nélkül adtam volna ki érte a pénzt first day purchase-ra, de ez már nekem is sok.
Puszi Rockstar, elsők közt töltöm majd a warezt. Nyasgem.
Már Április 14. aztán jó ha nyáron megkapjuk majd.
ugyanis... roksztár vs. pc 😞
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.02.22. 13:28:48
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
"vicces" volt a gta4 esetén a steam -> social club -> gfwl belépés (+securom drm redva)
Forza.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.16. 09:31:05
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.02.16. 08:24:02
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Visszatérve az előző oldalra:
Ezzel az 1,5 éves dologgal úgy vagyok, hogyha ezt a játékot úgy kapom meg, hogy az nincs tele hibával és jól van optimalizálva akkor azt mondom hogy megérte, ha nem akkor ez is csak arra volt jó ,hogy vegyél konzolt és vedd meg arra.
Apropó ár: Ez a 14k FT azért nem semmi, bár azt mondom hogy a magyar fizetéshez képest sok, egy nyugaton dolgozó embernek még mindig semmi. Nekem az, hogy egy helyen legyen az összes játékom, az nem ér megy több ezer forintot, akkor inkább csinálok egy jegyzettömböt aztán leírom mit hol találok, ha újra akarok vele játszani.