27719
  • Asperot
    steam / steamapps / common/
  • Overburner
    Ja alapbol minden ramot bekell állitani amikor bele rakod a gépbe mert a legkisebbet fogja alapértelmezetten beállítani :D
  • Fpocok
    desktop pc.
  • RYO21
    Laptop vagy asztali PC?
  • LasDen #15329
    lehet házat, garázst venni és igen fulll PVP, de van passive mód, akkor nem tudnak kinyírni.
  • Blekk Síp
    Ja értem. :S Akkor úgy néz ki tölthetem le még egyszer :F
  • DonPedro22
    Értem, köszi
  • XeroX
    Valaki összefoglalná vagy adna egy linket az online játékmódról ?
    A tutorial részt indítottam, megcsináltam pár küldetést, ha ennek vége akkor lehet majd szervert választani ?
    Amit elértem megvettem és nálam van az gondolom megmarad, van valami saját ház ahol lehet majd menteni és járműveket tárolni ?
    Itt full PVP az egész, aki jön az egyből támad ? (így láttam)

• Fpocok
    komment
    TLDR: A helyes beállításokkal nyertem átlagban 10-14 fpst a tegnapi és előtti teljesítményhez képest.
  • Blekk Síp
    Valaki nem nézné meg nekem, hogy a játék fájljai hol találhatóak Steamnél?
  • xido
    azt sajnos mindig másként kezelte..ha dobozos lettél volna,csak a kódot beírhattad volna..de így..
  • Evoluti0N
    Oki-doki. Meg az allkeyshop szerint 43 a legolcsóbb, szal Steamen ezzel a +40-nel olcsóbb is, mint ha SC kulcsot veszek.
  • Fpocok
    Azt nem tudom, de a nem steames verzióhoz be lehet.
  • Evoluti0N
    Ahogy haladsz előre, úgy oldódnak fel a sztori bizonyos részénél. Aztán lesznek olyan küldik, ahol több karakter is van és bármikor válthatsz köztük, meg lesz olyan küldi, amit csak egy meghatározott karakterrel csinálhatod meg. Egyébként meg sztori módon kívül szabadon válthatsz azok között, akiket már feloldottál.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.17. 19:17:30
  • Blekk Síp
    Heyy, ha letöltöttem a csunya verziót, akkor azt nem lehet valahogy bemásolni a Steamhez, hogy ne kelljen újra leszednem, ha közben meg is vettem?
  • ratgab
    Már most mondom ha nem akarsz szívni a Social Clubbos letöltéssel akkor vedd meg Steamre....Ott gyorsan zajlik minden...Én a mai javítással se szívtam. Pár perc alatt megvolt.
  • ratgab
    Teljesítsd a küldiket, majd ők is bekapcsolódnak a történetbe. Aztán majd váltogathatsz köztük kedvedre bármikor.
  • Evoluti0N
    Fiúk, hol a legolcsóbb most és ott mennyi? Csak mert van 20 euróm Steam fiókomon és ha nem olcsóbb sehol se, mint 40, akkor kitoldom és megveszem Steamre.
  • DonPedro22
    Most akkor hogy van ez a sztori mód? külön kell átváltanom egy karakterre amelyikkel akarom játszani a sztorit vagy folyamatosan lassan jön be a másik két karakter a történetbe? nemrég kezdtem...
  • Rita79
    Itt elég darabosnak tűnik a grafika nálad.

Visszavettem very high-ra a grass-t, és így már nem esik 25 alá a legextrémebb hegyvidékeken sem. Viszont a városban a parkok, vagy egyéb füves járdaszigeteken borzasztó ocsmány a fű. Tényleg olyan, mintha egy műfű szőnyeget terítettek volna oda. És ez ultrán sem jobb.
  • ratgab
    Pilóta már voltam (10-es szintű vagyok), a többieknek nem tudom mit kell csinálni.
  • koltony
    Gibor én mennék heist re, írtam sg pm be
  • Terawatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fú az ilyen barmokat de fejbe rúgnám akik ilyen configgal megkérdezik, hogy elfutna-e nekik a gta vagy akármi....
  • Gibor
    Ha esetleg valakit érdekel...

Keresnénk 2ember ma estére Heistekhez, Teamspeak szükséges :) Ha valakit érdekel írjon PM-et.
  • tutituti
    mi vagyunk prisonban ketten.a helis nem teszi a dolgát,a pilóta meg hát menekül.de valahogy sose sikerül neki.és lvl 1-10 között dobál be aki még helit se vezetett.így elég nehéz.Én elvezetem a helit is sőt pilóta is leszek,csak tudjuk le a küldetést.

Tehát hiába érünk a prison végére a két másik miatt vége lesz idő előtt
    Utoljára szerkesztette: tutituti, 2015.04.17. 18:50:00
  • ratgab
    Hol akadtatok el?
  • Rita79
    "Tokaj szőlővesszein
    Nektárt csepegtettél."

• tutituti
    kéne két ember a prison heistre legalább lvl20 legyen.ts-re ugorjon fel.mert ma már két órát szenvedtünk de kommunikáció nélkül esélytelen
  • Sztivi05
    Az engem is érdekelne hogy lehet működésre bírni a kormányom : Logitech formula force gp
    Amúgy nagyon jó a játék .. megérte megvenni :D
    Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.04.17. 18:20:30
  • Rita79
    Nekem eddig semmi nyűgöm nem volt sem a letöltéssel, sem a telepítéssel, sem az updateléssel.
  • Fpocok
    Benchmark eredményeit hova írja? Véget ér, de nem tudom meg, mennyi az annyi.

szerk MEGVAN
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.17. 18:02:47
  • Piszkos  Fred
    Nekem is ugyanez :/ van olyan nem-steames, akinek felment gond nélkül?
  • Overburner
    Ja ezt várja haverom is hogy legyen ismét elérhető.
  • Fpocok
    Jó pár napja elfogyott nekik. Én GMG-n vettem. 13100 volt.
  • kill3r21
    Ez meg milyen nyelv? :D Atyaég :D
  • Overburner
    Nuuvem a jollyjoker szerintem.
  • kill3r21
    Tojok a fűre :D
    Srácok, amúgy hol a legolcsóbb most a játék digitálisan?
  • Overburner
    Azért mondtam én hogy nem tudom mivel lesz szebb vagy jobb de eszi az fps-t az az egy fokozat.
  • kill3r21
    Very Highon volt! Átettem Ultrára! 40Fps lett a vége "vidéken" -20 fps :D
  • Overburner
    Hát akkor qrvajó géped van :D Vagy csak másoknak akad össze valamijével. Elvileg Grass cimen fut vagy Vegetation nem tudom már. De Ultrán elég sok gépet megakaszt. :D

ldavid #15286 Az jó gamepad én is azzal tolom. Amúgy én bennem is felmerült a kérdés hogy what the fuck is that number.