Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ok 😊
Rakd spoilerbe,vagy fejezd be!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mert elő akartam rá fizetni,de már nem fogok,majd ha megjelenik akkor veszem meg!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Trevor nagyon elvont ürge mikor a karakteret között kell váltani,hogy a neki megszabott sztorit végig vigyük vagy részeg,vagy éppen beiglit tol a szomszéd küszöbjére 😄 Majd meglátod nagyon jó figura a játszhatók közül a legnagyobb arc 😄
tommygear
<#wow3>
Malakai
Üzleti negyedév is országhoz fűződik, nem pedig a cég belső szabályzata, wikin ugyanúgy fent van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bakkerman
mivel nem tartom a kapcsolatot a rockstar pénzügyi felelőseivel,ezért csak a megjelenési dátumokkal tudtam szórakozni amik wikipédián hozzáférhetők 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ááá ez állat a game.Átmenetileg konzolon tolom szakadtam mikor Trevor a sikátorból elő mászott.Előtte hatalmas fingások letolt gatyával,és úgy húzta fel a gatyáját,hogy ki sem törölte <#idiota>
Nagy játék lesz várom PC re igaz jópár patch után.
<#wilting>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

semmi jelentősége az egésznek. üzleti negyedéveket kell nézni, kész.
bakkerman
egy kis statisztika,nagyobb rockstar címek megjelenési időpontjai (PC-s adatok)
GTA I - október
GTA II - szeptember
GTA III - május
GTA Vice City - május
GTA San Andreas - június
GTA IV - december

Max Payne I - július
Max Payne II - október
Max Payne III - június

L.A. Noire - november

Bully - október

Kutakodtam egy kicsit,és egyetlen egy rockstar játék se jelent meg január,február,és márciusi időpontban,áprilisban pedig csak EGY játékot adtak ki,a Manhuntot 2004-ben. Ugye a pc-s V-öt januárra,majd márciusra tűzték ki,és nem lett belőle semmi. Konzolokra kiadott verziók esetében is a legkedveltebb időpontok a május,és az őszi hónapok. Persze miért ne szakítanának a saját hagyományaikkal,és 11 év után kiadnak áprilisban egy játékot,de...május lesz a dologból,ha valóban lesz GTA V pc-re. Az ősz már tényleg nagyon meredek lenne...

NEOreg3
Nem lesz ilyen.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én nem lepődnék meg azon sem ha kiszivárogna pár héttel a megjelenés előtt. Simán eltudnák képzelni egy ilyen húzást a Rockstartól.

Danecay
Ezzel az eszmefuttatással csak az a baj, hogy jó eséllyel a kalózverziót sem fogod tudni hamarabb beszerezni mint az eredetit, így max. csak az állná meg a helyét hogy ha nem várnál tovább és kihagynád a GTA 5 bármelyik verzióját ugyan úgy mint ahogy a csajos hasonlatban írtad és helyette másik játékot választanál, de nyilvánvalóan ez nem így fog történni 😊

zaki
kb ez volt a reakciom a hir hallatan

De nem erdekel, ha ennyi idot mar kibirtunk, kibirunk meg par hetet 😄

Szerintem nem fog ősznél előbb megjelenni.
MerlinW
Áttették a megjelenést a harmadik üzleti negyedévre. Így jó a vállalatnak, ennyi.

[merlinw.org]

már vagy 10 éve így csinálják 😊
Számomra ez a vicces, hogy mindig keddre jelentik be és kedden csúsztatják és a következő dátum is keddi.
Lehet, hogy március 31.-én csúsztatják majd megint Május 12. keddre. 😄
Herold
Ráadásul ezzel bukták a húsvétot.

Voltan
Egyébként engem nem a késés dühít. Egye fene, 2 hét ide, pár hónap oda, nem gond.

A baj itt azzal van, hogy konkrétan kurvára hülyére veszik a PC-s játékosokat. Ha tudják, hogy nem lesz kész időre, az rendben van, megesik. Ilyenkor normális helyen összeül az egész banda, és eldöntik, hogy fejleszési, marketing, meg PR szempontból mi a megfelelő tartható időpont, és akár hagynak egy komoly mozgásteret is, biztos ami biztos.

Teszemazt, tudták ugye, hogy nem fog megjelenni a nextgen kiadásokkal együtt, akkor mondják azt, hogy, bocs, de PC-re kell még idő, kiadjuk 2015 Júniusban - leveszik az előrendeléseket, satöbbi. Így nagy mozgásterük van, és ha közben sikerül előbb összerakni, akkor még ők lesznek szentté avatva, ha az adott időpont előtt 1-2 hónappal kiadják (ilyen is volt már).

De ez a "Bocsi, majd 2 hónap múlva - Jaj, bocsi, még 40 nap - jaaaj, mea culpa, még 35 nap", na ez vérgáz. Azt meg már nem is említem, hogy 6 nappal (!!!) a januári eltolás előtt kijött a Rockstartól egy nyilatkozat, hogy időre jön, aztán mégsem - na, ez a kibaszott nagy gáz, és elfogadhatatlan.

Üzleti, marketing, és minden szempontból. Így nem lehet kommunikálni az ügyfelekkel.

Ez basz fel, és nem a késés.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Herold
Ja bocsi, egy progi miatt vissza kellett állítanom a rendszerdátumot. <#vigyor3>

valami nem jó nálad, mert 48 van rajta
Nem para. 😄
Herold
Nem jó a számláló, 50 nap van hátra, nem 54.

Úgy döntöttem elő veszem a Xbox 360 verziót majd ki játszom Pécén 😊 Kár volt abba hagynom,és törölnöm a felénél.Na mindegy eddig bírtam 😊
oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

kill3r21
Tényleg elszámoltam bocsi 😄
Tikal
ááá, két hét múlva Heist, awesome 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nyirog
Most mond h nem ragadtam meg vele a komor valóságot 😄DD

arty
Birka.

Forza.

nyirog
zseniális 😄

Fpocok
"Hey rock star, i'm broke so i need to pirate your game on day 1, but don't worry, i will buy it at full price in june.
Edit: Whoops, planned a vacation in june, gonna have to push back your payment to august.
Edit2: Having surgery in august, sorry, payment pushed to december.
Edit3: Siblings having kids, so my money must go to christmas presents. Payment delayed to Q1 2016
Edit4: World war 3 broke out and i'm called to fight for my country, payment delayed to 2022.
Edit5: Too busy with my precidency campaign, payment delayed to my second term 2035."

Parasite Eve 2, best game EVER!

Caliph
omg,100 olvasatlan üzi😄 90% gondolom hiszti 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Akkor se értem ezt a hisztit. Most akkor mi van, nincs türelmetek várni? Akinek nincs türelme vegye meg konzolra. Akinek nincs konzol, meg várjon. Komolyan, a játék a legfontosabb? Az életben egy csomó mindenre várni kell. Sokszor van olyan, valami fontosat kéne megvenni, nem egy játékot, valami fontosat, de mert nincs rá pénz, vagy bármi miatt csak később sikerül...és? Ez van.

Azért jogos lenne a felháborodás ha kiadják , olyan szar optimalizálással mint 4-et.
Vagy ha nagyon bug-os.
Vagy ha nem javítanak hibákat, nem készítenek patch-eket.
Ha olyan tartalmakat adnak mérdeg drága DLC-ként el, amit egyébként ingyen ígértek az alapjátékba.
Ha szervereket elcseszik, és nem fog működni. Ha a saját biztonsági rendszerük miatt, a legális játékkal is szarakodni kell, hogy elinduljon( műr nem tudom melyik Rockstar játék volt ilyen, valamikor régebben)
Ez mind dühítő. De az hogy késik? Nyugi már . Várjátok ki.
Rita79
Ez aztán a példabeszéd. 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

nyirog
Közben kitaláltam: azoknak az embereknek akik (amúgy részben jogosan) akik azon vannak elképdve h mások mire föl háborognak, mert miért jönnek a warezolással mint alternatívával:
Tehát ha nekem tetszik egy lány (GTA V) és elhívom randira, de mind 4x nemet mond akkor akármennyire tetszik és akármennyire próbálok kitartani mellette akaratlanul is elgondolkodok rajta h megéri e a beleffeccölt energiát és nem vár e rám vhol egy másik lány (tehát az alternatíva, ami most akár lehetne egy másik játék vagy maga a warez) akinek mondjuk többet érek és második próbálkozásra igent mond és hajlandó eljönni velem. Attól hogy én ennek ellenére kitartok mellette és továbbra is próbálkozok (tehát nem warezolok mert abban hiszek, h akkor magam alatt vágom a fát és soha a büdös életben nem kapok GTA-t) , ettől még simán lehet h úgy telibeszar mint annak a rendje még ha halálomig is tartok ki mellette. Mivel számomra ez egy nagyon életszerű példának tűnik megmerem kockáztatni h minden hasonló hímtársam ilyen helyzetben hasonló gondolati módon járna el - nagyjából a jelen helyzetre is jól illik a ez a példa 😄
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.02.24. 20:56:34

TBTPumpa
Linket vagy nem létezik! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

22 éves vagyok, miről beszélsz? 😄D
Fpocok
Modik gyorsan dolgoznak steamen, kaptam is egy hónap büntit, mert leírtam, amit gondoltam. Nem mintha érdekelne ez a fos ezek után.

arty
szánalom <#levele>

Forza.

Most a számláló nem vissza fele számol,vagy előre megy mi meg hátra az időben ? <#idiota>
Nem lenen jó levarezolni mivel tényleg magunk alatt vágjuk a fát.Viszont 14 ezret sem ér meg a game.Lehet Amerikában a 100 kilós 12 éveseknek meg veszik,mert még a takarító is többet keres mint itt egy diplomás munkás ! Na mindegy na meg ami felbasz az,hogy ugyan annyiért sőt drágábban kapjuk meg mint a külföldiek.Magyar felirat meg nincs benne,így számomra nem teljes alkotás ez.Mindegy félre téve a feliratot meg értem sokak feldúltságát! Miért is azért,mert nem első alkalommal csúsztatták el ! Első lenen vagy a második azt mondanám oké közbe jött.Mivel jó értesültem ez a negyedik,és ezekkel a pár hetes csúszásokkal szórakoznak hülyének nézik a fogyasztókat.Igen is,ha rendelek kenyeret akkor elvárom azt reggel meg jöjjön a péktől az ABC ve,vagy ott készítsék.A kenyér megérkezik másnap jó szárazan persze,hogy éhesen ki verjük a biztosítékot.Amennyiben foltozzák a játékot találjanak rá megfelelő határidőt ne szórakozzanak,hogy minden hónapban el tolják egy hónappal.Majd meg veszem amikor jó árban lesz,és végre tisztelik a fogyasztókat nem hülyére veszik mint most.Amúgy meg egy hónap alatt ne számítson akkora foltozásnak az ember,hogy jobb előbb mint bugosan.Fejemet rá,hogy ez is üzleti célból van nyilván fel húzzák a népet,és majd rá tapadnak mikor meg jelenik,és viszik mint a cukrot.Fordított pszichológia a hülye is észre veszi.Na mindegy kár ezen rágódni lehet neki esek a Xboxal ezt meg foltozzák ameddig akarják remélem aki ezt ki találta a seggét is össze foltozzák mint Derek seggét az Amerikai História X ben a dutyiban.
Fpocok
Ez a hajrá warez már az ő pénzéhségük okozata. Egyértelműen nekik NEM KELL A PCS FORINT. Egyetértek velük.

bakkerman
Nem,csak sok ember olyan mentalitasu,hogy nem szereti ha hulyenek nezik,es ilyen esetekben meg ha kevesbe is indokolt,de ingerult lesz. Most ez is egy ilyen eset,nem dol ossze a vilag higy kesik 20 napot,januarban se dolt ossze,de oszinten,ezek utan adjak nekik 14 ezer forintot? Hogy megkapjam ugyanazt amit 2013 oszen megkapott a konzolos,csak szebb grafikaval,es meg mindig nem tudjuk hogyan is fog futni a jatek,valszeg nem is fogjuk megtudni majd csak ha megjelent,mert a rockstar annyira szarik a fejunkre,hogy egy ici pici gameplay videot nem adnak ki a pc-s verziorol futtatas kozben.

fail 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rita79
Sztem elszámoltad magad egy tízessel. 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

kill3r21
13 évesen mit akarsz egy 18+os játéktól? xD
allock
Két fizetés hónap becsúszik így pluszba, hogy lehessen még izmosabb alkatrészekkel várni, és ne legyen sírás, hogy jajj szaggat, nem megy 😄.
Csupán felkészülési időt adnak nekünk újra és újra. <#idiota>

Kösz Rockstar Games <#eljen>

#hhwnd