27719
  • bakkerman
    En csutortokig egy HD7700-el toltam,mondjuk 4 magossal,de szerintem egy kisebb felbontason normal beallitasokkal egy 2 felhuzott 2 magossal is lehet vele jatszani normalisan
  • DantesHUN
    Le lehet cserélni a alap kocsinkat, azt tudom ,hogy a garázsba belehet rakni egy kocsit, és ott marad, de hogy az legyen az elsődleges, amikor karaktert váltok, az a kocsi várjon ott.
  • Tikal #15693
    Pff, nagyon sok ilyen van ma is, csak mikor 30 ember benn van egy szerveren akkor nehéz kifogni ki a normális. Gondolj bele, mi van ha épp egy normálist szivat egy másik, és te mondjuk oda gurulsz, értelemszerűen te is bajba kerülsz, lövöldözöl... Ha úgy mész oda emberekhez, hogy nem fenyegetően, tehát nem 200al szakítasz feléjük, vagy nincs nálad fegyver, akkor fogsz találni normális arcokat..
  • DonPedro22
    na igen arra emlékszem én is csak már arra nem melyik üzletben voltam megvenni.
  • kill3r21
    Hogy szereztek vadászrepcsit? Van valami könnyü módja? :D
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.04.19. 15:34:57
  • Tikal #15690
    Én meg örülök neki, hogy a menüben van, meg hogy van időlimit, semmi szükség trollokra, akik a rendes embereket gyilkolják... tudod, odasunnyog mellém passzivban aztán kiveszi magát lelő majd vissza passzivba. Na most ezt szokták csinálni, ha nem figyelsz. Utálom az egész passziv rendszert, ha nem akarod hogy basztassanak mások menj privát szerverre, hivd be a haverjaid és problem solved!
  • ldavid
    ja vágom, flare-ként ismerem én is, az ténnyleg hiányzik, pedig SA-ban volt.

a sivatagira vigyed, mert ott el tudod menteni. amúgy korábban a 3 kisebb hangárból csórtam, onnan is megoldható ha egyben marad a gép.
  • Hunter of Deer
    en asszem vmi macko felso volt rajtam :)
  • Hunter of Deer
    feltettem az uj amd beta drivert es csak rosszabban futotta a jatek mint eddig :) (high beallitas full hd 25-30 fps), ugyhogy inkabb visszaraktam a legujabb omega drivert es azzal ugyanezen beallitassal 60-70 fps (legkevesebb 50).
    szal inkabb varok meg egy kicsit mire kijon a normalis amd driver amivel talan mar jobb lesz a GTA.
  • DonPedro22
    Valaki tudja hol kell átöltözni vagy milyen ruhát kér az a feladat ahol annak a hacker srácnak kell küldit csinálni? beleteszek valami új mobilba egy robbanó cuccot és utána haza kell menni tv-t nézni és élő adásban nézni a srácot közben nekünk kell felrobbantani a bombát mikor a srác a füléhez emeli a telefont... utána találkozni kell a dagadt hacker faszival de mikor bemegyek az épületbe rögtön kiírja hogy öltözzek át mert nem jó a ruha ami rajtam van, csak miután kész voltam a feladattal mentem baromkodni és átöltöztem de nem tudom milyen ruha volt rajtam... ebben kellene segíteni.
  • Ferell9295
    Áhh ez a játék kegyetlenül jó:) Az a rengeteg apró kis részlet.. Hát engem nagyon megfogtak vele.. Pl mikor vidéken autózva szembejön egy pickup maga mögött húzva egy traileren egy hajót Mindig elkötöm lehajtok vele a partra majd beletolatok annyira a vízbe hogy a trailert ellepje. Olyankor a hajó leakad aztán bepattanok a hajóba és csak úgy szelem a hullámokat
  • IMYke2.0.0.0
    Akinek 2 magos gépe van, HD5xxx vagy HD 77xx-essel, annak még mindig játszható - hogy fut?
  • SzinesGeza
    Ezt szervere válogatja. Ha deathmatch van, akkor nincs legózás. :)
    Nokill-re kell menni.
  • RiCSi1234
    Ez volt már a San Andreas multiban is, és minden játékban. :) Már szinte semelyik játékban nem lehet normálisan játszani. :(
  • HeadHunter86
    NEkem is 970-em van és nálam tök jó az árnyék. Jelenleg Nvidia Shadow-t használok, de próbáltam a soft-ot, softert is. Ott se volt gond.
  • xido
    közben elnosztalgiáztam azon,mennyit hígult az online közösség tizenx év alatt..most inkább csak lelőnek..annak idején meg vice cityben egymást fuvaroztuk a városban,ha kellett,meg közösen építettünk ugrósáncokat mindenféle platós teherautókból és senki nem halt meg a másik által.. :)
  • Palinko
    a csali, úgy fénylik és azt hiszi a rakéta a gép és felrobban van az infravörösre meg fém hulladékkal a radaros követő rakétára is. cliffsnek vagy flarenek hívják ha jól tudom.

szóval csak ott a két fehér tartálynál szálltál fel? nekem úgyis csak azután szokott a rakéta becsapódni. én a bejárathoz eggyel közelebbi hangárból szoktam elcsórni, majd megpróbálom emezt is. meg az international airportra vittem el, sokszor lezuhantam út közben...
  • xido
    még el se kezdtem a játékot,amint engedte,hogy szabadon menjek Franklinnel,nekiálltam és elindultam egy irányba..vonaton próbálok a végállomásig jutni,de az istenért nem akar elfogyni a sín és közben szájtátva nézem micsoda külvárosi részeket csináltak a srácok...
  • ldavid
    mi az a cliffs? :D

így mentem be, gondolom ugyanarra a nagy hangárra gondolsz.
    szerencsém volt, mert nem volt arra egy tank sem, aztán egyenesen majdnem a kerítés végéig gurultam, és előtte húztam fel.
    utána meg ha hallod a jelzést hogy közeledik a rakéta, kezdj el emelkedni/süllyedni és oldalra forgatni a gépet, így el lehet kerülni. én vagy kettőt kaptam, nem is gondoltam hogy kibírja leszállásig.

• Palinko
    azt meg lehet venni. azt meséld el hogy kerülted a rakétákat? én rájöttem a nagy hangárból kell a gépet elvinni mert akkor később lőnek rám.

de ha nyomom a D-t meg az 5öt, 6ot numpadon, de nem jön be mindig. nem jöttem rá a pontos taktikára, nagyon kéne cliffs
  • Palinko
    kár, hogy nincs minden heist singleben
  • Rita79
    Egyébként nagyon durván szép a játék (sokadszorra is megdicsérve), de ha teljes pompában akarja valaki élvezni, akkor nagyon komoly vas kell alá. Az előírt gép követelmény kb. high beállításra elég. Nekem is gyakran leesik 28-ra is az FPS, ha pl. autóval, vagy motorral megyek. Tehát épp hogy elég a konfigom a teljes max-hoz.
  • Piszkos  Fred
    Azt tudjátok, hogy itt lehet-e több mentéssel párhuzamosan játszani?
  • Rita79
    Korábbi kérdésre válasz: víz alól az S nyomva tartásával és a Shift nyomva tartásával lehet feljönni.
  • Jabar
    Az mitől van hogy sétálva bezoomolok fegyverrel hogy legyen célkeresztem de amikor lőnék nagyon sok esetben piros lesz a célkereszt és nem hajlandó lőni csak állva?
  • Meridius
    Nálam így néz ki.
  • Rodman6
    Városban én se gyakran találkoztam esővel, viszont a prérin folyton esik.
  • Ironman2
    Idegörlő hogy nem látni rendesen a célkeresztet,még a kibővitett célkereszt bekapcsolása után se.Trevor első küldetésénél emiatt buktam el.Remélem lesz valami sötétebb célkereszt
  • RYO21
    Én is észrevettem, hogy hiányzik teljesen.
  • tutituti
    y gomb.
  • ldavid
    vagy az ATM-eknél is megnézhető
  • brasco84
    játék közben nyomj egy ESC-et és jobb felső sarok :)
  • SzirmosSzisza
    Amúgy azt hol lehet megnézni, hogy mennyi pénzünk van? Se multiban se singleben nem találom, csak, ha bemegyek valami boltba :D
  • Carlos
    Meg nem árt ammu nation-ben golyóálló mellényt venni.
    Később nélkülözhetetlen lesz...
  • SzirmosSzisza
    Rambózol vagy normálisan fedezéket használva csinálod? Illetve Trevor-ral ha benyomod a caps lockot akkor sokkal könnyebb :)
  • Rodman6
    Megpróbálom, de mindig beszedek egy halálos lövést . Az amúgy tetszik hogy kondenzcsíkos az ég, nem sok játékban látni ilyesmit hogy csíkot húznak a repülők.
  • ldavid
    előbb el kell adni a szajrét
  • Fpocok
    Várnod kell pár küldit.
  • DantesHUN
    Lehet, hülye kérdés, de hol a pénz? Mármint volt a ékszerrablás Michael-el és Franklin-el meg a csipet-csapattal, és? A pénz? Vagy egy későbbi küldetésben kapjuk meg?
  • SzirmosSzisza
    Menj körbe és öld meg Őket, nincsenek olyan sokan.