Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V (*.*)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.03.30. 16:47:49
FONTOS!
A Grand Theft Auto V PC verziójának aktiválókódját az online Steam rendszeren keresztül is felhasználhatod, így a játékot optikai (DVD / BD) meghajtó nélkül is feltelepítheted!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne becsüld alá a Rockstar trollok erejét 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
viszont, ha meghal az online karaktered, akkor mindig ujabb és ujabb példányokat kell vásárolni - érdemes lesz tehát vigyázni magunkra!
(még nem láttam olyan játékot, ahol a multit külön kellett volna megvenni, de én biztos más univerzumban élek és ezért nem tűnt kézenfekvőnek a kérdés)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.30. 07:38:51
Forza.
angelus1991ster.blogspot.hu
Jó lenne ha úgy lenne mint a crew-nál, hogy már előtte egy nappal játszik az aki nem dobozosan vette. 😄
Persze az 5.rész már elfogadható de ahogy írtam..
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ha lenne szimulátorra kellő fizetőképes kereslet, akkor nem csak a pécés garázsfejlesztések készülnének szimulátornak 😞(
árkád és szim között pedig van elég sok "hely", az átmenetben pedig ott forza motorsport (de a horizon is egész türhető fizikát tud, persze egyszerüsítve a motorsporthoz képest is)
Overburner: és van róla halvány fogalmad, miféle segítségekkel mennek? (szuperkocsinak meg én egy zondát nevezek, nem ezeket)
hidd el, komolyabb géppel a szántásban lelassulsz, elcsuszol, megperdülsz. tényleg egész korrekt a fizika, legalábbis az openworld autósjátékok közt mindenképp etalon.
bár szerintem minden segítséget kikapcsolva a crew sem olyan rossz (csak a színvilágától okádok)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 15:33:00
De, lassul.
Forza.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 10:38:12
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.28. 21:24:54
Next PC upgrade: 2022
De mielőtt letépnétek a fejem csak véleményemet akartam ki fejezni nem war-t akarok indítani. ÉN megpróbálok minden játéknak egy esélyt adni attól függetlenül hogy ki kreálta és ki adja ki.
De mielőtt letépnétek a fejem csak vélemények fejeztem ki nem war-t akarok inditani. ÉN megpróbálok minden játéknak egy esélyt attol függetlenül hogy ki kreálta és ki adja ki.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.28. 21:01:26
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Minden ember más és más. Számotokra lehet ,sokunk meg nem siratja érte a warezt sem.
Next PC upgrade: 2022
grebber #12661
Még mindig a legjobb nyílt világú autós játék az elmúlt 5-6 évben.