Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RiCSi1234
És hidd el, hogy akkor jársz a legjobban, ha STEAM-en rendeled meg, ott tuti nem lesz semmi gebasz!! Én ott rendeltem elő.

GTA V (*.*)

Sok helyen árulnak Steam gift-es GTA5-öt dobozos ár körül. Ezekkel minden oké, nem régiókódosak? Miért ilyen olcsók? Mert akárhogy is számolom, ha a Steam-en magam veszem, akkor 16000 Ft körül jön ki.

bakkerman
én is ha tehetem cd kulcsos oldalakról vásárolok,de van 1-2-3 cím,amit csak dobozosba veszek,hogy ott legyen a polcon,a GTA V is egy ilyen lesz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

és még térképet se kapsz hozzá (meg nyóc dvd-t 😄)
Én ugyan annyiért veszem meg steam-re mint a dobozost, szóval nekem mindegy. 😄
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.03.30. 16:47:49
Fpocok
Tévedés. A játék nem steamworkös.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Overburner
Hát őőőőő ez érdekes.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

NEOreg3
nem lehet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Arról van már biztos információ, hogy a dobozos változatot lehet Steam-en aktiválni?

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerdán ugye április 1...Na mármost bejelentik szerdán,hogy nincs több késés,a játék megjelenik 14.-én,aztán a cikk végén jön a csattanó,hogy haha,április bolondja,lesz csúsztatás 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Voltan
😄😄
Ne becsüld alá a Rockstar trollok erejét 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rita79
Na, ha a holnapi napot megússzuk bejelentés nélkül, akkor van esély a megjelenésre.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

arty
pont mint az összes többi játék esetén ... tehát nem 😊

Forza.

Smuge
Mert az is.

Overburner
<#banplz>

Hová lett a visszaszámláló?

Szerintem azért gondolt ilyesmire, mert sokszor úgy említik a GTA😮nline-t mintha egy külön játék lenne.

RiCSi1234
Ahányszor meghalsz a játékban, annyiszor kell újra megvenned. 😞 <#eplus2>

GTA V (*.*)

arty
egy alap gta5 vásárlásával csak egy szingli karaktert irányíthatsz a háromból! fontos tudni, hogy a teljes játék csak három példány vásárlásával nyílik meg, majd a multihoz megint kell venni egyet (tehát összesen négy).

viszont, ha meghal az online karaktered, akkor mindig ujabb és ujabb példányokat kell vásárolni - érdemes lesz tehát vigyázni magunkra!

(még nem láttam olyan játékot, ahol a multit külön kellett volna megvenni, de én biztos más univerzumban élek és ezért nem tűnt kézenfekvőnek a kérdés)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.30. 07:38:51

Forza.

Most ha megveszem a GTA V PC-s változatot, akkor egyben az Online részt is megveszem , ahol multiplayer-ben karaktert készítve játszhatok? Ha igen, kell ilyen GTA-s tokent/aranyat venni? Válaszaitokat előre is köszönöm!

angelus1991ster.blogspot.hu

Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz letölthető steam-en.
Jó lenne ha úgy lenne mint a crew-nál, hogy már előtte egy nappal játszik az aki nem dobozosan vette. 😄
nyirog
hát én ezt nem értem, akárhányszor kattintok a topikba ez a fránya számláló mindig csak 16-on áll, nem akar lefogyni 1-re meg 2-re se <#idiota> Fú de várom már 😊 nehéz 2 hét lesz 😛

Ja bocs inkább a fizikára gondoltam mármint az autovezetésre
Azért egy ilyen "árkád" Horizon féle grafikus motorra épülő GTA-t k....a elfogadnék😊
Persze az 5.rész már elfogadható de ahogy írtam..
Overburner
Szinvilág néhol tényleg elég okádék de van hogy mocsok szép tud lenni. Pl napfelkelte elég ronda általában.

arty
"konzolon meg sose lesz szimulator,csak arkad"

ha lenne szimulátorra kellő fizetőképes kereslet, akkor nem csak a pécés garázsfejlesztések készülnének szimulátornak 😞(
árkád és szim között pedig van elég sok "hely", az átmenetben pedig ott forza motorsport (de a horizon is egész türhető fizikát tud, persze egyszerüsítve a motorsporthoz képest is)

Overburner: és van róla halvány fogalmad, miféle segítségekkel mennek? (szuperkocsinak meg én egy zondát nevezek, nem ezeket)
hidd el, komolyabb géppel a szántásban lelassulsz, elcsuszol, megperdülsz. tényleg egész korrekt a fizika, legalábbis az openworld autósjátékok közt mindenképp etalon.

bár szerintem minden segítséget kikapcsolva a crew sem olyan rossz (csak a színvilágától okádok)

Forza.

Tikal
LOL, ez bazze Need for Speed

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát én itt nem sok lassulást látok. Pedig kb fél mezőt felszánt meg 30m fakerítést. Meg menjünk már hogy offroad-on mész szuperkocsikkal majdnem mintha aszfalt lenne. Félreértés ne essék nem kritizálás de minek játéknak megvannak a maga "hibái". Amúgy meg ha lenne Xbone-om tuti meglenne ez a játék is.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 15:33:00

bakkerman
A Forzaval folosleges osszehasonlitani,only konzol jatek,konzolon meg sose lesz szimulator,csak arkad

arty
"De várjunk már a Forza Horizon 2 ami meg fizikájára is hires ott is minden sz*ron átmennek még a kocsi sem lassul. 😄"

De, lassul.

Forza.

Overburner
Mondjuk jogosan árkád volt a cél mert ha nem az úton maradsz akkor kb minden bokort kerülgethetnél akkor meg az lenne a baj 😄 Itt most az volt a cél hogy mehetsz amerre látsz és ez megvalósult. Nem is a story a fontos meg a többi baromság hanem a céltalan furikálgatás ami engem személy szerint érdekelt a legjobban és arra tökéletes mégsem vagyok 14. De várjunk már a Forza Horizon 2 ami meg fizikájára is hires ott is minden sz*ron átmennek még a kocsi sem lassul. 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 10:38:12

koltony
Szerintem nem kéne két külön kategóriába tartozó játékot összehasonlítani, mert teljesen más a cél a crew ban az élvezhető autózgatás volt a cél, míg a GTA célja egy valósabb fizikájú, formájú játék létrehozása volt. Ha úgy törnének az autók mint GTA ban (csak annyira, hisz valljuk be az sincs közel a valósághoz) akkor egy 1 órás frakció mission 1/4 - énél már lerobbanna az autó.+ tegyük hozzá, hogy ez egy árkád játék, nem szimulátor.
Tikal
ja mert az assist miatt szar a fizika, aham....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
facebook-on ma kezdték hirdetni (legalábbis itt UK-ben), szóval mindenki lenyugodhat, ez már tényleg nem fog késni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Próbáltad assist nélkül is?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csak 127-et😊

[merlinw.org]

A TDU-ban imádtam órákig céltalanul ténferegni a szigeten, egzotikus kocsikat karc nélkül szállítani, de a Crew az kaki, nem köt le 5 percnél tovább. Rossz vásárt csináltam. 😄
Tikal
GTA V fizikája átgondoltabb mint a Crew-é, ezért, mikor megláttam, hogy 200-al lehet átszakitani egy mocsáron anélkül, hogy az autó megpördülne, megdobná valami.. ennyi elég is volt. Próbáld ki ezt a GTA-ban, az első mélyebb pocsolya visszafogja az autót. Persze ha egy full full árkád volt a cél akkor nem szóltam, csak ez engem meg nem köt le, 14 éveseknek jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.28. 21:24:54

arty
... de te a tdu2-be is ezer órát toltál 😄DD

Forza.

grebber
"Csak utálom amikor valaki azért utál valamit mert mindenki utálja " Velem ezzel rossz lóra tettél. Nem "ismersz" ezek szerint engem. Én pont lekakkantom mások véleményét soha egy filmet egy játékot nem azért szerettem /utáltam/néztem meg/játszottam ,mert a nagyokosok azt mondták, hogy jó/rossz.Nekem bőven elég volt a Crew béta hogy örökre elvegye a kedvem attól.

Next PC upgrade: 2022

Overburner
Hopsz. Úgy siettem hogy benne legyek az 5 percben hogy elcsesztem.

De mielőtt letépnétek a fejem csak véleményemet akartam ki fejezni nem war-t akarok indítani. ÉN megpróbálok minden játéknak egy esélyt adni attól függetlenül hogy ki kreálta és ki adja ki.

Overburner
Eddig a TDU 2-vel játszottam mert nemvolt értelmes Nyilt megjegyzem még egyszer Nyilt világú autós gáma amivel lehetett kormánnyal szarakodni és nagy volt a terep. Mivel ez a TDU utódja (ugyan az a fejlesztőbrigád szinte) a gyerekbetegségek megmaradt ugyanúgy. Bár nem értem mi ez a tömegutálat vele szemben csak úgy mint a WD ellen. Mind2 szerethető és utálható is valahol. Nincs olyan játék ami tökéletes. GTA V-öt ha nem R* csinálta volna és nem GTA lenne a neve lehet hogy mindenki ugyanúgy utálná mint most ezeket? Csak mert van egy brand mögötte és nem az első rész. Lehet hogy 10 év mulva a W_D 5 leveri a GTA 8-at és akkor a GTA lesz szar? <#idiota> Csak feltevés félreértés ne essék. Csak utálom amikor valaki azért utál valamit mert mindenki utálja vagy esélyt sem ad annak a dolognak egy olyan hozzáállással hogy na nézzük nem érdekel mit mond a többi megpróbálom és lesz ami lesz.

De mielőtt letépnétek a fejem csak vélemények fejeztem ki nem war-t akarok inditani. ÉN megpróbálok minden játéknak egy esélyt attol függetlenül hogy ki kreálta és ki adja ki.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.28. 21:01:26

Tikal
pff, egy fos, nem kár érte, talán egy dollárért majd egyszer..

Tikal
Ellophatod, mehetsz vele bárhova, de nem tarthatod meg.

Rita79
Ez azért erős volt.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

grebber
"Még mindig a legjobb nyílt világú autós játék az elmúlt 5-6 évben."

Minden ember más és más. Számotokra lehet ,sokunk meg nem siratja érte a warezt sem.

Next PC upgrade: 2022

Herold
A Grand Theft Autó nevű játékban már nem lehet bármilyen kocsit ellopni? Skandalum!

Overburner
Nos Mass Effectért pirospont én is imádom alig várom a 4-et <#awink>

grebber #12661

Még mindig a legjobb nyílt világú autós játék az elmúlt 5-6 évben.

tommygear
azért remélem kiderül hogy mégis denuvot használ a játék ennyi gyökér warezhuszár komment után