27706
-
Plata #26544 Ha online akarsz menni,kikapcsolod,különben kapsz egy szép fürtös érett banánt.
Elvileg van benne valami kapcsoló amivel kilehet,de nekem nincs fent mert online fontosabb,sosem mertem meg kockáztatni.
A játék bárminemű módosítása tiltott,a magyarosítás is,ha a játék észreveszi jobb esetben nem enged fel online,rosszabb esetben bünti.
Warez GTA-val fel sem tudsz menni online.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.19. 20:21:38 -
#26543 gta 5- höz eredetihez jó a magyarosítás?online miatt gondolom -
Ironman2 #26542 Nekem nincs semmi gondom,megvan már mindkét GTA -
#26541 Ha mas nem, konvertald a Rockstar oldalan a regi cd-kulcsot aktualis termek-kulccsa! -
Plata #26540 Én is onnan raktam fel.
Ciki de nincs dvd lejátszó a gépemben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.19. 19:42:21 -
Ironman2 #26539 Tökmindegy,mert nekem is dobozos,mégis az oldalukról telepítettem.Fene kinlódik a 7 nagy dvd-vel. -
Plata #26538 Fene.
Mobilról nem tudom hogy kell szerkeszteni.
Nem látok ilyen opciót. -
Plata #26537 Nekem kedden szedte le asszem.
Addig nem.indult el amíg nem raktam fel.
Nekem dobozos a játékom. -
Ironman2 #26536 Érdekes amúgy,nekem közvetlen launcher van a GTA5-höz,és a Social Clubhoz vág egyből,ha bejelentkezek akkor rögtön a GTA5 indul,más játékot ki se lehet választani,de most felraktam ezt a launchert,és itt tudok választani a játékaik/játékaim közt.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.19. 14:23:45 -
Plata #26535 Mindenképp megkapod ha játszol az öttel.
Mert GTA V indításakor alapból felteszi a launchert.
Anélkül szerintem el sem indul.
Launcherben meg ott virít hogy freee SA. -
Ironman2 #26534 Ingyenes a San Andreas a Rockstar Games oldalán! Siessetek,mert limitált!
https://www.rockstargames.com/games/info/sanandreas
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.19. 13:54:18 -
#26533 Nem rendelte hozzá, csak indítható. -
#26532 Hat, a kerdes az, hogy csak megtalalta oket es igy a launcherbol (is) indithatoak (lasd Galaxy 2.0), vagy hozza is rendelte e azokat az accodhoz?
Mondjuk nem mintha szamitana, hiszen a launcher csak a GTAO/RDR2/RDO lesz erdekes, a tobbi ugyis marad a Steamen. -
#26531 A lemezes játékaimat sem kellett linkelni. Tdlepítve voltak, ez meg felismerte magától. Ezért és a GS cikke miatt gondoltam, hogy ugyanez van steam verziókkal is. -
#26530 Nalam nincs opcio a steames account es a rockstar accout linkelesere, addig/anelkul pedig nem fogja latni. -
#26529 Egyébként ma van pontosan 6 éve, hogy megjelent a GTA V -
#26528 Fura, pedig Gamestar azt írja látja a launcher a steam játékot.
Igen, én is úgy jártam egyszer, hogy a V mellé feltettem a IV-et és utána egyik sem indult. Nekem is újratelepítés jött. Pedig én szívesen feltenném a IV-et.
Az mondjuk piszok jó lenne, ha a dobozos IV-et és EfLC-t a kulccsal elfogadná, mert tudtommal a steam nem eszi meg a live kulcsot. -
Plata #26527 Dobozos GTA V simán indul és semmi probléma.Steamen lévő régebbi GTA-t nem látja nekem,legalább is nem látom listában.
De nem is baj mert nem akarom feltenni a GTA 4-et,csak szétbarmolja az ötöt is.
Egyszer már újra kellett rakni mindent miatta.
Pedig megvan Steamen a 4 meg az összes DLC. -
#26526 Amúgy, ha már itt elkezdtük kitárgyalni a launchert témát, írjátok már le ti is, hogy mi a tapasztalat, kérlek!
Nekem alapból telepítve volt a gépemen a dobozos GTA V, dobozos GTA 3, VC és SA. Belépve a launcherbe az szépen fel is ismerte, hogy a három régi játékom CD-s a GTA V-t meg behúzta a Library-ba normál játékként. Aztán mondtam neki, hogy kérem az ingyen SA-t, elkezdett telepíteni. Azután már azt sem CD-snek jelölte, hanem mint a GTA V-t, bekerült a könyvtárba. Hogy mi lett a lemezes SA telepítésemmel, azt nem tudom, talán felülírta, 4.58Gb lett a játék. Tehát a GTA V és SA most csak egy PLAY gombbal indul, a 3 és VC meg egy PLAY ON DISC gombbal, ha benne van a gépben az indítólemez.
De mi a helyzet a Steam-es telepítésekkel? Azokat is berakja a könyvtárba mint CD-s játék, vagy azt Steam-esnek jelöli, mondjuk PLAY ON STEAM? Illetve, ha Steam-en megvan a GTA 1-2, azokat is behúzza?
Nekem úgy tűnik, hogy attól függetlenül, hogy a launcher storejában csak pár játék van felsorolva, ez felismer minden Rockstar által gyártott és telepített játékot. -
#26525 Hja, hogy ez kotelezo? Azt nem is tudtam. Mielott beleptem volna porgetni egyet a kereken, azelott raktam fel kiprobalni a launchert, de akkor ezek szerint mindenkeppen muszaj lett volna. Csodalkoztam is, hogy a korabbi GTAO ikonra kattintva nem a rockstar social automatikus belepoje indul, hanem megint a launcher...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.17. 20:32:33 -
Plata #26524 Jah és online egy rakás szar most.
Senkire sem tudtam csatlakozni,olyan sügér errorokat kaptam hogy csak na,invalid character data,corrupted assets,corrupted session.
Meg a rák tudja még mi,vagy sztoriba vág vagy publikba.
Pár perc szarakodás után feladtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 20:31:42 -
#26523 Azt hozzá kell tenni, hogy aki ezt a fórumot olvassa, annak nyilván megvan az eredeti GTA V. Na most, ha indítani akarod a játékot, addig nem indul, míg nem telepíted a Launchert, szóval nincs kérdés, hogy akarod-e. Köszi Rockstar! -
#26522 ...es meg iden. -
Plata #26521 Azt pletykálják a Red dead jön pc-re azért az új launcher. -
#26520 Nyilvan mindenkinek megvan mar, de ha megsem, akkor a Rockstar Games Launcherjet letoltve es telepitve ingyen kapsz egy GTA San Andreast. -
Why #26519 Jah erre emlékszemtegnap este dudolgattam is kocsiban vezetés közben a játékban :D -
Plata #26518 Ez a szám a rádióban is szokott menni.Szerintem.
Igen a Non stop pop fm-en.Meg is találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.13. 13:30:39 -
#26517 OFF:
ON! -
Why #26516 Okés,az jó ötlet! -
#26515 Nezd meg a telefonon a banki tranzakciokat, hatha kiderul mit vettel meg pluszban! -
Why #26514 Fu,akkor én rontottam el szerintem a hozzáadott kiegészitőkkel. Nem is néztem mennyi,mondom 10millka sokra elég,de mégsem. -
Plata #26513 Nem,nem vonhat le többet. -
Why #26512 Olyan lehetséges,hogy a bankból többet von le,mint amennyi az ára? Mert ugye volt 10millio rajta. Vettem egy apartmant 2.5millio és ezt a Maze Bank Ceo free+eztazt 3millioért. Ez igy 5.5millio. De mégis csak 107.000 dollarom maradt fura. -
Why #26511 De mobilról nem engedte megvenni azért furcsáltam,dee köszi a segitséget :) -
Why #26510 Köszi megnéztem megint,vettem egy kis lakást azután a laptopon már tudtam venni a Maze Bank ceo-t igen CEO van jól mondod. -
#26509 Vagyis, hogy rossz katalogusban/helyen nezi? Mondjuk erre nem gondoltam, siman lehetseges. -
Plata #26508 Srácok maze bankban nem CEO iroda van?
Mert asszem a Maze bankban nem lakás hanem CEO iroda van.
De ha tévedek bocs. -
#26507 Nem kell nalad (zsebben) lennie, sot, javasolt mindig a bankszamlan tartani a penzt. Nem lehet, hogy mar a tied? Nezted a terkepet, hogy nincs e rajta sajat haz ikon?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.12. 18:25:30 -
Why #26506 Ugye? Pont igy értem magam én is. :D PEdig rendeget survival,open world crafolos ,shooter játékkal játszottam már,de ez baromi összetett és részletes nagyon bejön4 -
Why #26505 Megvan már minden gift amit a premiummal kaptam lvl 5 vagyok. De Meza bank ugye kellene hogy adjon egy FREE roomt,de amikor megakarom venni akkor nem tudom. Lehet,hogy nálam kell lennie a pénznek és nem a credit card-on? Mert hogy most ott van minden és a mobilról probáltam megvenni. Szóval hogy kell megvenni ezeket a garázs, stb szobákat a játékban?