27706
-
#26504 Gondolj bele mit kapna (megint) a Rockstar az SJW szektaktol, ha nem igy csinaltak volna meg a kosztumot :) -
LaLee67 #26503 Es akkor a noi figura is ugy nez ki, mint akinek cerkaja van :)))) -
#26502 "Vagy utánaolvas a dolgoknak."
Ez nem "vagy" kérdése :D A jelenlegi GTAO-ba belecsöppenve muszáj, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy kötelező utánaolvasni az egyes ingatlanok működésének, mert annyi de annyi a lehetőség, hogy a bőség zavara már-már elrettentően hat. -
gabesz012 #26501 Vagy utánaolvas a dolgoknak. Begyűjti a bónusz pénzeket, stb (kincsvadászat, bounty). Az első egy hónap nem könnyű, de ahogy írod, régen sem volt az. Viszont ahogy megvan a CEO iroda, meg egy kocsilopós garázs, onnantól már sokkal könnyebb. Mire nagyon unalomba fullad a kocsilopás, addigra már lesz pénz MC-re (először csak kokó), utána meg már jöhet a bunker. Én így csináltam, nagyjából 2 hónap alatt ezek már meglettek (+buzzard, kuruma).
Szerk.: Ja és a crew-ba is csak utána léptem be, direkt, mire már volt valamim, meg kicsit ismertem a játékot.
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2019.09.12. 09:21:19 -
Plata #26500 Én emlékszem rá hány száz heist kellett ahhoz hogy legyenek dolgaim.
Yachtot sem volt két perc összedobni MC és CEO nélkül.
De akkor mindenki a küldetéseket és heisteket tolta,más nem volt.
De ha most kezdi valaki Online-t,sima játékkal az nagyon megszívja.
Nem tud semmit sem csinálni,max küldetések lesznek neki,amire a kutya sem megy.
Így aztán vagy keres egy normális csapatot akiknek be segíthet MC feladatokban vagy megunja a játékot mert nem tud semmit sem kezdeni benne.Vagy vesz shark cardot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 08:56:02 -
Plata #26499 Bunker Ceo Mc van benne.
NC nincs mert az utána jött.
Ha jól tudom. -
#26498 én ezt értem, csak jobb volt fokozatosan.
Anyagilag én is azt válaszanám, főképp h mostmár tudom mi merre.. de egyszerre tessék MC, CEO, NC minden amit akarsz.. aztán kezdj vele amit akarsz... hát.. ilyenkor azért szerintem jobb érzés régimotorosnak lenni... -
Plata #26497 Azért más tészta volt akkor játszani és más ma.
Nem volt semmi lehetőséged,fokozatosan jöttek be az újdonságok volt időd hozzá szokni és kitanulni.
De aki most kezdi annak a nyakába szakad vagy 20 DLC tartalma és azt sem tudja merre pislogjon vagy mit kezdjen mert ezerféle lehetőség van.
Ha újra kéne kezdenem nulláról biztos én is Premium editiont vennék.
Kb negyed annyiba kerül a GTA 5 spéci prémium kiadása mint a sima GTA 5 megjelenéskor.
Ha jól tudom 13 euróért is lehet kapni már,sőt múltkor akciósan kevesebb volt.
GTA 5 megjelenéskor meg talán 15 ezer volt,Ps4-re asszem 18 ezerért vettem. -
#26496 de örülök, hogy én megjelenéskor vettem meg, és nem az ölembe hullott 10 milla értékben minden.....így én is el lennék tévedve -
Plata #26495 Klassz,akkor jó ha semmi gond. -
Why #26494 Beengedett semmi gond. -
Plata #26493 Tudod csak a kispályásokkal,az igazi modderekre kb szarnak. -
Why #26492 Akkor megértem , hogy nem merted feltenni. Ilyen dolgok előfordulhatnak. Azért egy egyszerü magyarosítás miatt nagyon szomorú. De oké nem írta hogy BANN és nem is kaptam levelet sem tőlük szerencsére. Akkor csak az fájt neki hogy modositva lettek a fájlok magyarositásilag. Nem baj akkor ezt is tudom már. NIncs magyarosítás meg semmi moding. De nagyon szigoruak. -
Plata #26491 Szerintem ha nem írta ki hogy bannolva vagy akkor nincs baj.
Én sosem mertem használni,pont azért mert volt akit bannoltak érte,megvette karácsonyra magyarosította,aztán meg is szívta.
Minden módosítás tiltott a GTA5-ben,ha bármit bele piszkálsz a file-okba akkor hisztizik érte.
Jobb esetben csak nem enged fel,rosszabb esetben büntetnek,lehet csak le nullázzák az online karid,de lehet hogy bann. -
Why #26490 Van benne olyan,de inkább simán uninstalálltam a netem úgyis jó gyors hamar lent lesz. De amúgy ezt hogy nem írták ki pirossal valahova szemben legyen egy új játékosnak. Mert hogy ezért vettem a játékot hogy online tudjak játszani. Most ha nem enged be vehetek egy másik Premium játékot és azzal majd meg beenged? De remélem magyarositás nélkül már most beenged. -
Plata #26489 Magyarosítás nélkül be enged,azzal viszont 20 évre elegendő banánt kaphatsz.
Elméletileg a magyarosításban van olyan opció hogy offolja nem?
Sosem használtam mert banán járt érte és féltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 22:07:21 -
Why #26488 Vagy akkor uninstallálom az egész játékot azután install magyarositás nélkül akkor beenged ONLINE szerintetek? -
Why #26487 Magyarositottam basszus :( Akkor azt le kell szednem és utána enged remélem? -
Plata #26486 Nem volt a gépeden warez gta?
Vagy ugye nem moddoltad a játékot?
A Magyarosítás is tiltott modnak számít. -
Why #26485 Köszi neked is :) -
Why #26484 Fu ezek hasznos tanácsok köszi,akkor azért jó sok mindent ad ez a Premium érdemes volt megvenni. Köszi a tanácsokat! -
Why #26483 Ezt irja ki! -
Plata #26482 Amikor először tudsz menteni a házban akkor mehetsz online.
El kell jutnod a főhőssel a kérójába.
Utána mehetsz online,a premium cuccokat online kell neked ingyen megvenni.
Minden ami jár neked,az ingyenes lesz.
Jaj Fred is válaszolt,akkor bocs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 21:32:27 -
#26481 Regebben meg kellett csinalni az elso kuldetest, de lehet azt mar eltoroltek.
A lenyeg, hogy minden extrat amit kaptal, azt a GTA Onlineban ered majd el.
Lesz kb 10 misi ertekben egy rakas ingatlanod (iroda, bunker, stb.)
Lesz egy rakas fegyvered es autod, amelyeket barmikor lehivhatsz es hasznalhatod.
Es lesz 1 misid a maze bankban. Ez mar a tied, ezt barmikor koltheted (es rakhatsz hozza).
Ahogy nyomsz egy escet majd az onlineban, felugrik a terkepe s ott latni fogod, hogy mennyi a vagyonod es ebbol mennyi van a kezedben.
MINDIG, minden kezben tartott penzt azonnal rakj be a bankba (telefonnal tudod majd), mert egy reszet lenyulhatjak public sessionben, ha megolnek. A bankban senki sem nyulhat hozza. -
Why #26480 Átakartam,de visszais dobott a sima játékba,biztos még vannak küldik amiket meg kell csinálni? -
#26479 Atleptel mar az GTA Onlineba? -
Why #26478 Premium Editiont vettem és azt irták , hogy adnak 1milliot és összes DLC stb. De nem találom a milliót. Az lehet,hogy nem enged be még a bankszámlára mert még nem hoztam létre a játékon belül? Vagy hogy és hol lehet majd ezt feloldani vagy látni? bocsi ma vettem a játékot csak nem tudom még hogy kell. -
Why #26477 Köszi a választ! -
#26476 Kulon van a ketto.
Annyi a kapcsolat, hogy a singleplayerben meg kell ismerned a jatekot (elso 1-2 kuldetest meg kell csinalnod) es csak utana tudod elkezdeni az Online reszt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.11. 16:14:48 -
Why #26475 Az , hogyha story mode-ban gyüjtök pénzt azt átviszem a ONLINE mode-ban is vagy az külön van? -
Why #26474 Azért most milyen nagyon érdemes már megvenni a játékot a Premium csak 13 euro :O Ez a nagy biznisz,akinek még nincs meg. Én ma vettem meg hát nagyon durván összetett játék csak nézek mi hol miért. -
#26473 Pedig téged még én is megnéznélek kisgatyában táncolni....
természetesen egy onlive kiskamerával menne fel youtube-ra -
#26472 Hat en is vagy egy loading screenes tipben olvastam, vagy veletlenul jottem ra, nem tudom mar. De barmelyik random promo tobbet er es gyorsabb, mint nezni a karaktert, ahogy tancol orakig. Esetleg ha dupla promo hetvege van, akkor, de en is hanyagoltam eddig a tancolast. -
Plata #26471 Hát erről fogalmam sem volt.meg arról sem hogy vannak tánc stílusok.
A klubban én csak piáltam,mert ugye ahhoz van award,még a rókázáshoz is van.
Platina rókázós award meg van.
Nem tudod hogy lehet megváltoztatni a tenisz alap gombkiosztását?
Bal kézzel játszom és olyan szarul van így kiosztva gyárilag,de menüben nincs sehol. -
#26470 Igen, lehet tancolva huzni a popularityt, de sokaig tart (es esetleg 15 perces inaktivitas utan ki is rak a session) es azzal csak maximum 0-rol lehet felhuzni kb 2 "egyseget", kb olyan 40% korulre. Afelett mar mindenkeppen kell a promo kuldetes. -
#26469 Őszintén most időm se nagyon van játszani sajnos.
Két bűnrossz kölyök mellett örülök ha a mobilon tudom nyomni kicsit a játékokat.
A gyerekvállalás nem jó ötlet egy játékosnak... (legalábbis amig a kölkök nme foglalják el magukat) -
Plata #26468 Nightclubról jut eszembe,nem rég mondták hogy nem kell promó küldiket ahhoz tolni hogy a club népszerűsége fel menjen,állítólag ha a karid be áll táncolni attól is fel megy a népszerűség.
Még nem próbáltam ki,de jól hangzik. -
Plata #26467 Egy ideje én sem adtam el semmit,a gyáraim hetek óta tele vannak,de nem izgat.
Esetleg ha duplás Mc hét lesz eladom.
Múltkor mikor bunker volt duplás azt eladtam meg a raktárakat.
De azon kívül csak szórakozásból loptam ládát,ha olyat találtam ami nekem kell.
De CEO-s raktárat eladni nem nehéz egyedül sem.Duplás bunker hét óta nem csináltam semmit,csak marháskodtunk crew sessionban.
Mondjuk a Nightclub akkor is termel ha egész nap csak ökörködünk.
De érdekes,kezd jobb lenni a helyzet,volt hogy majdnem éjfélig a kutya sem jött be a privát sessionunkban.
Nulla idegen csak crew tag meg barát..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 08:23:27 -
#26466 Én összeszedem haverral együtt kvázi copban.. poén keresgélni, meg autókázni, úgy hogy ő térképészkedik. Jutalmat meg sem néztem mi a jutalom, szerintzem nem azért éri meg. A poén kedvéért.. legalább addig sem a pénz grindolás megy hanem szórakozunk, dumálunk.. -
Plata #26465 Red dead-es küldik jobbak voltak.
Kincskeresés meg a másik.
Többet is fizetett.