27719
  • Evoluti0N
    Nálam úgy néz ki, mint az első képen.

• Fpocok
  • Palinko
    Diablo 3, Half Life 2 tizenkét millása még odébb van, vagy a minecraft 19 milliósa, bár megérdemelne legalább egy tizest mint a sims3 konzolokra első 24 órában 11.21 millió kelt el
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.19. 19:12:59
  • Laza
    Jól érzem, hogy a legutóbbi patch javította az egeres irányítás késleltetését? Mert mintha most jobb lenne.
  • Tikal #15731
    hack.
  • Fpocok
    Hetente hoznak pénzt és egyebet is tudnak. Én pl a taxisat vettem meg 200k-ért és ingyen taxizhatok és kaphatok taxis küldiket.
  • DantesHUN
    A dollár jeles házak, amiket meglehet venni-jó sokba kerülnek-aztán mire jók? Hoznak naponta valamennyi pénzt? Vagy mit tudnak?
  • sovatalevi
    Intel HD Grapics 1696 MB. Ennyi elég lenne neki?
  • Evoluti0N
    És akkor még ki tudja, hogy mennyinél a nem Steames. PC gaming is dead. lol
  • Fpocok
    Másfél milliónál jár a STEAMES.
  • Smokk
    A bringazasnal mi a trukk?
    Egyfeszt elesek...
  • xido
    de nyugodtan..ha erősebb,vagy egyenlő,mint egy 4890-es...mert én azzal vígan játszom :)
  • sovatalevi
    Integrált videókártyával meg se próbáljam , hogy induljon el a játék?
  • Piszkos  Fred
    Escape->gallery
    Innen tudod feltölteni a social club profilod alá, ahonnan leszedheted netről :D
    Én ennél jobb megoldást nem találtam, hátha lementi gépre is.
  • Fpocok
    Nagyon jó összehasonlító videó

• Palinko
    most Franklinnal elrepültem az international airportos hangáromig és beszálltam a hangárba, kicsit neki is mentem a másik gépnek, lángolt, de nem robbant fel :D viszont volt rendőr, lelőtt és hiába állt a gép bent a hangárba nem mentette el :S

Sandy Shoreson meg nem mehetek be saját erőből mert ott áll a gép a hangár előtt ha meg kiszállok nem indul be a hajtómű, mert már kapott találatot....

igazán lehetne már egy cheat :DD
  • Evoluti0N
    Fiúk, azt be lehet valahogy állítani valahol, hogy a video recorderrel felvett videót hova rakja?
  • Evoluti0N
    Jah, az ajánlott. Azt én is felraktam.
  • kill3r21
    Srácok kiderült már hogy hova menti a játék a telefonnal készült képeket?
  • NEOreg3
    hidd el minden létező grafikai beállítást megpróbáltam a létező összes kombinációban, legfrissebb directx-el és nvidia driverrel (+előző nvidia driverrel is)
  • rambozo
    Öltönyben kell menni.
  • bertino
    köszike, hálleluja a beta amd driver megoldotta :)
  • DonPedro22
    #15686 Valaki emlékszik erre?
  • ldavid
    szívás. akkor muszáj saját erőből begurulnia.

más:
    tegnap nekem is sikerült kiszállni kocsiból úgy hogy nem állította le, szerintem ez bug lehet vagy nem tudom..
  • bakkerman
    elkezdtem az online módot én is,de csíkos a karakterem...az arca,meg a nadrágja,de a többi emberé nem,és más grafikai hiányosság sincs,csak ez,hogy csíkos az emberem...mitől van ez??
  • Piszkos  Fred
    Akkora ratyi az online közösség... alig lehet találni olyan munkát, amiből nem lépnek ki indítás előtt az emberek, vagy amiben vannak egyáltalán. A sok heist-ről, ahol a hoston kívül mindenki 10%-ot kap, nem is beszélek :D
  • SzirmosSzisza
    SA multi azért eléggé más, mint ami most itt van.
  • Palinko
    Na most akadtam ki, sikeresen betoltam egy kocsival a fighter jetet a Sandy Shoresi hangárba erre eltűnt :S
  • danyr
    Valaki nem keres egy normális Crew-ba, Heistre egy embert? 26-os szintű vagyok. Nick: TheDeniel
  • Evoluti0N
    A távoli táj? Növeld meg a látótávolságot. Ha úgyse jó, akkor az advancednél van egy opció, ami ha jól tudom, akkor tovább javít rajta.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.19. 16:35:00
  • bertino
    kockás grafikára van valakinek tippje, mi okozhatja illetve javíthatja ?

a távol erősen kockás, amugy egész jól fut a játék, csak emiatt totál élvezhetetlen...
  • Evoluti0N
    Az hogyan lehetséges, hogy a repülős kihívásoknál az elsőt 1 másodperc alatt teljesítette a világelső? :D
  • Overburner
    Tegnap írta valaki hogy Víz alatt invertelődik a le fel. Tehát W vel le S el fel.

NEOreg3 #15639 Nekem is ilyesmi, de azért ennyire nem észrevehető.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.19. 16:26:02
  • Dency
    Pedig a S+Shift a nyerő kombó, nem tudom miért így oldották meg.
  • wollnerd #15701
    Hogy a rákba, melyik gombbal kell felúszni a víz alól a TPS nézetben??? szóköz a lemerülés az oké, de melyik a felúszás? Próbáltam az egérmozgásokkal, E, Ctrl, Shift+W, Shift+S billentyűkkel, bal, jobb egérgombbal, nem vált be, megfulladtam... FPS nézetben már rájöttem, fel és le egérmozgások, de a TPS-ben hogy kell felúszni?
  • Snexi
    a last genbe könnyebb volt ellopni mert ahogy behajtottál a bázisra volt pár másodperced amíg beriasztott és azalatt már majdnem be tudtál szállni a gépbe
  • Palinko
    pl így. de még egyszer sem volt, hogy nem találtak el. de látszik a videón a nagy hangár inkább onnan lopnám ki a helyedben

• ldavid
    ha visszaolvasol, akkor láthatod hogy mennyi szopás van vele :D
    egy könnyű módszer van: a vadászos küldetésben elvileg bemehetsz a bázisra és elviheted nyugodtan
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.19. 15:58:59
  • Snexi
    nem lehet lecserélni
  • bajgunar
    Advanced Graphics beállításokon belül a Long shadows -t kapcsold be!
    Nekem is olyan "bug"os volt, s így megjavult. Asszem most Sharp-on van. Így szebb. A többi elhomályosítja. :/