27719
-
Evoluti0N #15735 Nálam úgy néz ki, mint az első képen.
-
#15734 -
#15733 Diablo 3, Half Life 2 tizenkét millása még odébb van, vagy a minecraft 19 milliósa, bár megérdemelne legalább egy tizest mint a sims3 konzolokra első 24 órában 11.21 millió kelt el
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.19. 19:12:59 -
#15732 Jól érzem, hogy a legutóbbi patch javította az egeres irányítás késleltetését? Mert mintha most jobb lenne. -
#15731 hack. -
#15730 Hetente hoznak pénzt és egyebet is tudnak. Én pl a taxisat vettem meg 200k-ért és ingyen taxizhatok és kaphatok taxis küldiket. -
DantesHUN #15729 A dollár jeles házak, amiket meglehet venni-jó sokba kerülnek-aztán mire jók? Hoznak naponta valamennyi pénzt? Vagy mit tudnak? -
#15728 Intel HD Grapics 1696 MB. Ennyi elég lenne neki? -
Evoluti0N #15727 És akkor még ki tudja, hogy mennyinél a nem Steames. PC gaming is dead. lol -
#15726 Másfél milliónál jár a STEAMES. -
Smokk #15725 A bringazasnal mi a trukk?
Egyfeszt elesek... -
xido #15724 de nyugodtan..ha erősebb,vagy egyenlő,mint egy 4890-es...mert én azzal vígan játszom :) -
#15723 Integrált videókártyával meg se próbáljam , hogy induljon el a játék? -
#15722 Escape->gallery
Innen tudod feltölteni a social club profilod alá, ahonnan leszedheted netről :D
Én ennél jobb megoldást nem találtam, hátha lementi gépre is. -
#15721 Nagyon jó összehasonlító videó
-
#15720 most Franklinnal elrepültem az international airportos hangáromig és beszálltam a hangárba, kicsit neki is mentem a másik gépnek, lángolt, de nem robbant fel :D viszont volt rendőr, lelőtt és hiába állt a gép bent a hangárba nem mentette el :S
Sandy Shoreson meg nem mehetek be saját erőből mert ott áll a gép a hangár előtt ha meg kiszállok nem indul be a hajtómű, mert már kapott találatot....
igazán lehetne már egy cheat :DD -
Evoluti0N #15719 Fiúk, azt be lehet valahogy állítani valahol, hogy a video recorderrel felvett videót hova rakja? -
Evoluti0N #15718 Jah, az ajánlott. Azt én is felraktam. -
#15717 Srácok kiderült már hogy hova menti a játék a telefonnal készült képeket? -
#15716 hidd el minden létező grafikai beállítást megpróbáltam a létező összes kombinációban, legfrissebb directx-el és nvidia driverrel (+előző nvidia driverrel is) -
rambozo #15715 Öltönyben kell menni. -
#15714 köszike, hálleluja a beta amd driver megoldotta :) -
DonPedro22 #15713 #15686 Valaki emlékszik erre? -
ldavid #15712 szívás. akkor muszáj saját erőből begurulnia.
más:
tegnap nekem is sikerült kiszállni kocsiból úgy hogy nem állította le, szerintem ez bug lehet vagy nem tudom.. -
#15711 elkezdtem az online módot én is,de csíkos a karakterem...az arca,meg a nadrágja,de a többi emberé nem,és más grafikai hiányosság sincs,csak ez,hogy csíkos az emberem...mitől van ez?? -
#15710 Akkora ratyi az online közösség... alig lehet találni olyan munkát, amiből nem lépnek ki indítás előtt az emberek, vagy amiben vannak egyáltalán. A sok heist-ről, ahol a hoston kívül mindenki 10%-ot kap, nem is beszélek :D -
#15709 SA multi azért eléggé más, mint ami most itt van. -
#15708 Na most akadtam ki, sikeresen betoltam egy kocsival a fighter jetet a Sandy Shoresi hangárba erre eltűnt :S -
danyr #15707 Valaki nem keres egy normális Crew-ba, Heistre egy embert? 26-os szintű vagyok. Nick: TheDeniel -
Evoluti0N #15706 A távoli táj? Növeld meg a látótávolságot. Ha úgyse jó, akkor az advancednél van egy opció, ami ha jól tudom, akkor tovább javít rajta.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.19. 16:35:00 -
#15705 kockás grafikára van valakinek tippje, mi okozhatja illetve javíthatja ?
a távol erősen kockás, amugy egész jól fut a játék, csak emiatt totál élvezhetetlen... -
Evoluti0N #15704 Az hogyan lehetséges, hogy a repülős kihívásoknál az elsőt 1 másodperc alatt teljesítette a világelső? :D -
#15703 Tegnap írta valaki hogy Víz alatt invertelődik a le fel. Tehát W vel le S el fel.
NEOreg3 #15639 Nekem is ilyesmi, de azért ennyire nem észrevehető.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.19. 16:26:02 -
#15702 Pedig a S+Shift a nyerő kombó, nem tudom miért így oldották meg. -
#15701 Hogy a rákba, melyik gombbal kell felúszni a víz alól a TPS nézetben??? szóköz a lemerülés az oké, de melyik a felúszás? Próbáltam az egérmozgásokkal, E, Ctrl, Shift+W, Shift+S billentyűkkel, bal, jobb egérgombbal, nem vált be, megfulladtam... FPS nézetben már rájöttem, fel és le egérmozgások, de a TPS-ben hogy kell felúszni? -
#15700 a last genbe könnyebb volt ellopni mert ahogy behajtottál a bázisra volt pár másodperced amíg beriasztott és azalatt már majdnem be tudtál szállni a gépbe -
#15699 pl így. de még egyszer sem volt, hogy nem találtak el. de látszik a videón a nagy hangár inkább onnan lopnám ki a helyedben
-
ldavid #15698 ha visszaolvasol, akkor láthatod hogy mennyi szopás van vele :D
egy könnyű módszer van: a vadászos küldetésben elvileg bemehetsz a bázisra és elviheted nyugodtan
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.19. 15:58:59 -
#15697 nem lehet lecserélni -
#15696 Advanced Graphics beállításokon belül a Long shadows -t kapcsold be!
Nekem is olyan "bug"os volt, s így megjavult. Asszem most Sharp-on van. Így szebb. A többi elhomályosítja. :/