27719
  • Vraaanyek
    valaki tudja, hol lehet "retro" coquettet találni? A stingray corvettere gondolok...egyik küldetés alatt elrepült mellettem egy rikító kék, de nem tudtam utolérni, és közben meg még pont automatikusan váltott a karakter is...de kell az az autó, már így is elég sok szépséget begyűjtöttem a downtowni garázsban :D
  • Neoncsoves
    Hogy is van ez a 3DM verzió használata eredeti social clubos változattal? Addig eljutok, hogy felismeri a social club és elkezdi updatelni, de utána amikor el akarom indítani a játékot kidob, hogy indítsam safe mode-ban :D anno valaki írt egy hosszú leírást róla, de nem találom..
  • ldavid
    Lester bérgyilkos melóival lehet kaszálni nagyokat - itt van hozzá egy jó videó
  • Riddick21
    Mondjuk ha épp felrobbantasz egy cégnél valamit, vagy megölöd a vezetőjét, akkor a konkurencia erősödik, ahogy ezt ki is szokták emelni a párbeszédekben ;) (nyilván a tőzsde miatt)
  • xido
    tegnap hajnalban is gyilkos lett egy idő után..alig bírtam vezetni
  • Szabi #15770
  • kill3r21
    ÉN a tözsdét sosem értettem! Az oké hogy veszed és amkor drága eladod, de honnan tudod mi hogy fog alakulni? Nekem szinte sosem sikerült vele pénzt keresni :)
  • yozsee
  • TiszaG
    No vettem egy R9 270-et, erre még nem volt példa, hogy játék miatt fejlesztettem volna, de nem bírtam nézni a normál beállítás mellett megjelenő textúrákat. Olyan, mintha életed filmjét egy 15-ös crt monitoron kellene nézned...Ég és föld a különbség 7770 és 270 között. Nagyon megérte
  • djcom
    Köszi!
  • Carlos
    Mindenkinel olyan 26-30 millio!
    Nem tozsdeztem! Majd most fogok nagyban!
  • Rodman6
    Dokumentumok mappa, ahogy az előzőben is.
  • djcom
    ASUS G751JY-on minden fullon rezzenéstelenül megy. Még csak most kezdtem, de nagyon király! Zenéket hogyan lehet berakni? (Ha esetleg volt már a kérdés akkor Entsch...)
  • ldavid
    mennyi pénzed lett a végére? tőzsdét használtad?
  • Tikal #15761
    már 40 felett van :D
  • Carlos
    No, 40+ óra főküldi befejezve. Most 72% a completeness-em.
    Hát a vége nekem nagyon kemény volt! Jópárszor kellett újrakezdeni.

Nagyon nagyon jó ez a játék! Nagyon megérte megvenni!
  • Overburner
    Tuti hogy nagyon elvannak havazva a szerverek :D Nekem ma az ammo-t vette nagyon lassan de más probléma nem volt online. Egyébként lehetne sűrűbben is eső meg vihar mert mocsok szép :D
  • ratgab
    Biztos, hogy van valami szerverekkel, mert nekem ma lagolt az online (kocsiba akartam beszállni és ajtónyitás animáció közben megállt a karakterem).
  • Overburner
    Fotóztam kettőt. Imádom a játék autóit annyira jól megvannak csinálva :) Mint ahogy minden más is.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.19. 21:19:51
  • Palinko
    hát érdemes gépet fejleszteni és ha nem lenne ez elég akkor mindjárt itt a witcher 3 is.
  • ttt1
    ennél én véletlenül a kutyára váltottam és elindult a másik felé.majd mozgott .:)
  • gabowsky
    srácok. kifagyott online közben a játék. újraindítottam a gépet is, és kéri az aktivációs kódomat (amit nem értek miért) és persze ha beírom akkor "already in used". van valami szar a szerverekkel?
  • hellboy4591
    Van akinek már este meló van sajna, de így is tudtam vele nyomulni eleget... :) Lentebb olvastam, hogy van akinek állandóan esik az eső a játékban, nekem ma volt benne elsőnek. :D Viszont nem semmi milyen rohadt jól néz ki éjszaka esőben a város. A Watch Dogs is szép volt, de ez szerintem mérföldekkel felülmúlja azt a látványt...

Más: miért nem látom a beszúrt videókat egyik topikban sem?
    Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2015.04.19. 20:52:38
  • simonl #15752
    Srácok ez egy agyament qrva jó játék .....
    Nem bajlódtam a hét elején, ma telepítettem szépen komótosan a Forma 1 alatt:)
    Mindenki vegye - vigye, még azt is ki merem mondani, hogy emiatt a játék miatt érdemes gépet is fejleszteni.

Szép játékkal teli estét mindenkinek, de holnap meló, ne feledjétek...

• Lengyel2
    A lapozófájl mérete be van állítva? Nekem hasonló konfigom van, és engem is kidobált amikor kezdtem a játékot, 8 GB RAM nem volt neki elég, akkor vettem észre, hogy nincs lapozófájl engedélyezve. Beállítottam, hogy a rendszer kezelje, azóta egy darab crash-em nem volt.
  • Fpocok
    Overclock miatt nálam fagyott. VEdd vissza ha van.
    Legrosszabb esetben meg újrarakod windowst.
  • Laza
    Nálam GTX660 van, minden más ua, és hibátlanul fut.
  • Fpocok
    Telepítésnél tölt le cuccokat, szóval kell. Utána elvileg van offline mód.
  • Attesz5
    Hello ! Az lenne a kérdésem, hogy a gta5 pc verziónál a telepítésnél kell internet kapcsolat, mert úgy telepíti, viszont utána elehet indítani illetve lehet játszani vele internetkapcsolat nélkül? Köszönöm a választ !
  • Bucser
    Windows 7 / GTX670 / 8 Gb ram / [email protected].

SSD system drive es a jatek egy Hybrid HDD-rol fut,

Homersklet nem problema soha nem volt. Sem a CPU-n sem a GPU-n. (nem ma kezdtem a jatekos, meg a tuning szakmat.)
  • Fpocok
    Milyen géped van, windows? Részleteket.
  • Palinko
    hát ha lenne vonalkód meg kicsit fittebb lenne simán elhinném, hogy a következő Hitman rész :D

azért igen csak a játék hibája nem a hardweré, mert nem hiszem hogy olyan sok embernek lenne rossz hardwere...
  • Rodman6
    Néztél videokártya hőmérsékletet? Crashek előfordulnak de ritkán a játék hibájából. Az összes többi hardver probléma.
  • xido
    hitman fotót a hitman topikba
  • Palinko
    ez kábé ilyen, és az update 2 sem segített, majd remélem jó lesz egyszer. azért nekem nem voltak 10 percenként a crashek :D
  • Palinko
    már a régi konzolokon első 24 órájában megvolt, én csak a PC eladásra értettem, de ott meg tuti nem lesz meg
  • Bucser
    3-szoros reinstall utan sem vagyok kepes 10 percnel tobbet jatszani az abszolut random crashek miatt. Elkezdek egy missiont es nem tudom, hogy vajon 10 perc mulva kezdhetem-e az egeszet elolrol.

Rohej az egesz....

Valakinek barmi otlete? Mar kb mindent kirpobaltam...
  • madnessmarci
    Szerintem ha régi / új gen konzolgenerációt is hozzáadjuk, már bőven megvan a 10 milla.
    Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.04.19. 19:38:00
  • Rodman6
    A játékban telefonnal készített képeket hova rakja?
  • Bal0924
    Elvittetek Trevor-ral véletlen eseményi illetőket, Altruist-ba?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én már 2x.
    Először csak 2000 kaptam.
    De másodszorra, Trevor-t is be tessékelték a faluba. Mindenkit kinyírtam és most nyitva állnak a kapuk. Találtam ott (eddig) 3 aktatáskát egyenként 25000 dolcsival. :)