27719
-
#15815 Ja még nincs benne. Remélem hamarosan belerakják. -
#15814 Már támogatja :) -
#15813 nálam is van ilyen probléma ha benyomom az MSAA-t akkor jobb alul be pixelesedik, meg nálam a fű néz ki még furcsán picit átlátszó -
#15812 1:1 portja kb a telón lévőnek, PC-s accountot továbbra sem támogat. -
#15811 Ez engem is érdekelne. :D 8.1-en elvileg áruházban van Ifruit app most csekkolom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.20. 11:54:09 -
#15810 Motoros küldetésnél az emeleten volt egy nagy gáztartály, arra mondta. Bele lettél lerobbant az egész oldala a háznak ~ -
#15809 Megnéztem párat de egyiksen sincs :D Biztos rossz a szemem. -
Luciferkee #15808 Ha elektromos a kocsi, akkor nincs rajta! :) -
#15807 Online-ban házat el lehet adni? -
#15806 Ohm... lehet a kutyat tanitani azoknak is akiknek nincs okostelefonja?Erre meg nem jottem ra.
Tegnap SP-bol akartam atmenni onlineba ahogy lattam egy teniszmeccs felkerest de sajnos baromi lassan valt off-online kozt.Szal remelem nem ezen mult valaki napi kuldetese:) -
Evoluti0N #15805 Elméletileg lennie kéne. A motoros küldinél még mondja is Lamar, hogy lőj bele. Ha megteszed, akkor felrobban a kocsi. -
#15804 Amúgy WTF ?? Csak én vettem észre hogy egyik kocsin sincs Tanksapka?????????? Mondom felrobbantok már 1 kocsit megnézem milyen a robbanása, keresem a tanksapkát mint a San Andreasba gondoltam ha meglövöm hamarabb robban, de nem találtam. -
Evoluti0N #15803 Meg is tanítottam leülni a kutyát. :D -
#15802 a vége felé van, ami érdekes mert csak pár napja jelent meg, de gondolom már a konzol verziót elkezdték, ha tudtam volna előbb beszállok -
#15801 wp -re még sajnos nem frissítették :( -
#15800 A magyarításról tud valaki közelebbit, hogy áll? -
Evoluti0N #15799 Megvolt az első bugom. Elég érdekes volt. :D A harmadik triatlonnál a bicikizésnél elkezdett a karakterem nyílegyenesen előre hajtani és nem akart semerre máshova menni. Nyomkodtam a billentyűket, nem történt semmi. Sőt, a menüben is, amibe csak kontrollerrel tudtam belépni, folyamatosan ment felfelé. Először nem tudtam, hogy a billentyűzetem őrült-e meg, vagy a játék, de utána újrakezdtem az egészet és a biciklis résznél ezt még egyszer eljátszotta. -
peti79 #15798 Jah! Én egy híd közepén a korláton fekve ébredtem vele totál benyomva.:) -
#15797 benne van a FAQ ban hogy lehet ilyen, Trevort lehet a legfurcsább helyzetekben találni pl női ruhában bedrogozva a sivatag közepén :D -
#15796 iFruit most már a PCs verziót is támogatja. -
#15795 Az milyen már, hogy átváltok Trevor-ra és üldöznek a zsaruk :D -
ldavid #15794 csak küldetéseknek van rá hatásuk, de maguktól is változnak.
ha sikerül venned egy minimum közeli értéken és csúcs közelben eladni, megvan a nagy lé. -
#15793 Non Steam version? You can still easily verify files. -
#15792 de Franklin küldetéséneinél kell, csak nekem sajna összekeveredett a tőzsde minden papírra mást dob fel mint amit kéne :D
most hogy befolyásolhatnád már? hallottam olyat, hogy pl egyik légitársaságot veszel, másik gépeit lövöd, de nem nagyon jött be nekem -
#15791 de az lehet egyszeri nem tudom.. -
Stief #15790 Szerintem lesz az csak dlc-re is hagyni kell valamit. :) -
#15789 online-ban van autólopás, amikor Simeon-nak kell ellopni kocsikat.. -
#15788 Hát ez gyors volt. Már hegesztik a rendes MULTIPLAYER-t. Szerverek meg minden szar.
-
#15787 Ami nekem egy kis apro csalodas az az, hogy a gta3 ota megszokott autos listas lopos dolog nincs. Vagy ha nem talaltam legyszi szoljatok hol van. Azt ugy szerettem. Keresni a dodo-t vagy a fagyis kocsit. -
#15786 loool. Ez milyen már? Gondoltam átöltözöm, így megcéloztam a legközelebbi suburbian ruha boltot, és amikor beléptem... na de nem lövöm le :D Meglepődtem. -
#15785 hát az nem sok:)) ha lopsz autot hova teszed? ennyiből fel se lehet tuningolni... :)
-
#15784 Azért így hogy tolom a singlet is jönnek elő a gondok!
MSA nálam totál bugos...mindenféle kriksz krakszok a távolba...akkor gondok vannak az árnyékokkal is, átvezetőbe láttam ahogy a karakteren csikosságok vannak!
Az állatok szőrzete meg érdekes...igaz a béta drivert használom. -
#15783 játzékon belüli galériába menti, onnan meg lehet feltölteni a socialclubba -
csikiscsiklo #15782 Az érdekelne, hogy hova menti a képeket a pc-n, melyik mappába? -
#15781 "This game is so deep, I see Adele rolling in it." -
#15780 Kontroller. -
Madi92 #15779 Van rá esély, hogy valaki készít hozzá egy olyan modot, amivel lehet limitálni a maximum sebességet? Nem szeretem, hogy nem lehet normális tempóval közlekedni, csak ha spammelem a W-t. :D -
#15778 Van 200k-m, nem tudok vele mit kezdeni, ház nem kell (egyelőre), autót lopok, fegyver van :D
Amúgy elsőre csináltam meg, így 140k lett belőle. -
#15777 ilyet el se kezdenék.. 10%? pff -
#15776 Fú, ma 3 randommal sikerült a börtönös rablást csinálni, darabig elszenvedtünk vele ...
1. próba: srácok meghaltak börtönben
2: vadászrepülő lelőtte a védelmező helikoptert
3: vadászrepülőgép lelőtt engem (repülős)
4: meghaltak börtönben
5: ez már majdnem meglett, végén ejtőernyőzünk lefele és a heli elütött engem miközben jöttem le :D
6: sikerült megcsinálni, kemény 10%-ot kaptam ...