27719
-
#15855 -
#15854 szökőévben egyszer, és kb 5000 van bennük, szart se... Rockstar egy smucig dög -
#15853 Ahhoz milyen ugrást kell végrehajtani, hogy ott a kikötői részen lent a térkép déli részén alul, amikor ugratunk egy felhajtó rámpáról, és a tartályok fölött repülünk, akkor elfogadja sikeres ugratásnak? -
Jude666 #15852 Onlineból kivették a tőzsdézési lehetőségeket? -
#15851 Valaki ? Mit nem csináltam jól ? Megcsináltam a küldit és utánna semmi. -
ldavid #15850 attól még sikeres hogy nem élte túl, az elsőt én is kinyírtam.
a randomokból van amelyik ismétlődik, van amelyik nem.
más:
ezt láttam ma :D
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.20. 17:07:39 -
#15849 Az mekkora jelent lehetett. xD -
Lengyel2 #15848 Szerintem a randomok újragenerálódnak ugyanott?, nekem legalábbis úgy rémlik, ugyanannál a háznál futottam össze másodszor is azzal a férjjel, akinek a cuccát kidobálja az erkélyről a neje, és a férj megkér, hogy vigyem el a klubjába. (Az ezutáni párbeszéd a kocsiban priceless...)
A Bail Bonds missziók viszont sajnos nem, most szúrtam el az elsőt...rövid üldözés után sikerült kilőnöm az óvadék-szökevény kerekeit, szépen kiszállt a kocsiból feltartott kézzel, ott álltunk a vasúti töltésen, én a sínek egyik oldalán, ő a másikon... erre őrült sebességel jön a vonat, és nem elcsapja? Ennyit a jutalmamról. -
#15847 Na, nyugtatóként menj el egyet virtuálisan kurvázni :D -
Lacika1992 #15846 Online mikor jelennek meg pénzszállítók? -
#15845 Ez az hogy kinyírhatsz akárkit, meg mindenki jó kis városi muthafuck tájszólással beszél, de persze a játékos nem írhat amit akar ha már lepengette a játékért ezt az igen borsos árat. -
#15844 Az a küldetés kellen amihez meg kellet venni a maszkokat Trevorral .. -
#15843 Pedig van, legalábbis régebben volt. Nem rajzolja ki a tansapkát, de minden autónál a hátsó kerék felett kéne legyen a tank.
Majd este megnézem, h a PC-sben is így van e.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.20. 15:51:37 -
#15842 Csúnyán beszélni nem szabad ... csak az ártatlanok halomra lőni, gázolni :D
Egyébként a járókelők nem gyengén beszélnek csúnyán :) -
#15841 Egy templomban készült a játék, szentek csinálták és ők sose beszélnek csúnyán. -
RYO21 #15840 Az ilyen útszéli random eseményeket később újra lehet játszani? Mert én az egyik csajt kinyírtam mert segítséget kért tőlem :D -
#15839 A Tenger alatt járós küldetés után amikor fel kellett robbantani a konténer hajót mi következik ??? mert csak Lester küldetést látok Frenklinnel azokat pedig utoljára akarom hagyni . Mást nem látok ami a sztorihoz kapcsolódna .
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.04.20. 15:35:10 -
Vopyy #15838 Hát azt nem értem hogy a rockstar, social club, playstation, xbox stb. miért "csúnyaszó" :D -
#15837 lol
http://imgur.com/opoSDoB -
#15836 jaja, mondjuk ez 1 szer jött össze a 30 óra alatt :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.20. 14:44:45 -
Evoluti0N #15835 Igaz. Most, hogy mondod, tényleg úgy van. Kifolyik a benzin, ami aztán begyújtható, ha rálősz. Végig ég a tartályig és utána bum. -
#15834 Nincs instant robbanás, ha a tartályba lősz, folyik a benzin, aztán az begyújtható, egy darabig ég a tartály, akkor felrobban. -
#15833 Oksa. De ha van akkor meg lehet a Mythbusters egyik részére hivatkozni miszerint nem robban be a benzin tartály, ha bele lőnek. -
Evoluti0N #15832 Majd megnézem, amint hazaérek. Nekem úgy rémlik, mintha lenne. -
#15831 Hát ahhoz rommá kell lőni, de nincs kimondottan gyenge pontja mint amire lentebb gondolt Dency -
ldavid #15830 viszont a videók sokszor másak attól függően kivel kezdel egy küldetést -
Evoluti0N #15829 De utána a kocsiba is lehet és felrobban. Tutifix. -
#15828 Koszi delutan kiprobalom :) -
#15827 újra lehet játszani, legalábbis a menüben találkoztam vele, hogy a megcsinált küldetéseket ki listázza szépen, plusz a hozzá való hiányosságokat vagy extrákat, így lehet 100%-ra teljesíteni -
yozsee #15826 Szerintem nem marad ki. Vannak közös küldetések, (Pl. Franklin és Michael), mindkettőnél mutatja, de csak egyszer lehet teljesíteni és mindegy melyikkel kezded el. -
#15825 letölöttem és kipróbáltam, tökéletesen beszinkronizálta a játékot, szerintem működni fog mikor elindítom majd :) HATALAMS KÖSZÖNET ÉRTE!!! -
#15824 Dehogy. -
#15823 ezt nem vettem észre és full a küldetés listám 60 valahány -
#15822 Megnézem, köszi! -
#15821 Az ami most feltünt az az hogy ha bizonyos karakterrel mész, akkor a másiknak kimaradhatnak küldetései, így jártam tegnap...aki mindent látni akar a fene tudja hányszor kéne végigtolni :D -
#15820 Értesítéseket ki lehet kapcsolni beállításokban. -
#15819 Kutyát lehet dobálni? :-)
Kutyusnak a labdát inkább, meg pár trükköt megtanítani neki.
Illetve lehet neki venni új nyakörvet, s van egy sétával egybekötött egyszerű játék is.
A program időnként spammel az értesítési sávban...
Most pl azt, hogy Chop odakakált az uidvarra, fel kéne takarítani :) -
Vopyy #15818 Van PC-re egy android emulator BlueStacks a neve.Nem tudtam még tesztelni mert még nincs meg eredetiben a játék(Nuuvem re várok :( ), de az alkalmazást letudtam vele tölteni és elis indul. -
#15817 A win storeban lévő azóta nem frissült még. -
#15816 Androidos már támogatja. Kutyát lehet dobálni meg autót fejleszteni.