27719
  • AnuluWork #15855
  • Tikal #15854
    szökőévben egyszer, és kb 5000 van bennük, szart se... Rockstar egy smucig dög
  • Rita79
    Ahhoz milyen ugrást kell végrehajtani, hogy ott a kikötői részen lent a térkép déli részén alul, amikor ugratunk egy felhajtó rámpáról, és a tartályok fölött repülünk, akkor elfogadja sikeres ugratásnak?
  • Jude666
    Onlineból kivették a tőzsdézési lehetőségeket?
  • Sztivi05
    Valaki ? Mit nem csináltam jól ? Megcsináltam a küldit és utánna semmi.
  • ldavid
    attól még sikeres hogy nem élte túl, az elsőt én is kinyírtam.

a randomokból van amelyik ismétlődik, van amelyik nem.

más:
    ezt láttam ma :D

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.20. 17:07:39
  • Overburner
    Az mekkora jelent lehetett. xD
  • Lengyel2
    Szerintem a randomok újragenerálódnak ugyanott?, nekem legalábbis úgy rémlik, ugyanannál a háznál futottam össze másodszor is azzal a férjjel, akinek a cuccát kidobálja az erkélyről a neje, és a férj megkér, hogy vigyem el a klubjába. (Az ezutáni párbeszéd a kocsiban priceless...)
    A Bail Bonds missziók viszont sajnos nem, most szúrtam el az elsőt...rövid üldözés után sikerült kilőnöm az óvadék-szökevény kerekeit, szépen kiszállt a kocsiból feltartott kézzel, ott álltunk a vasúti töltésen, én a sínek egyik oldalán, ő a másikon... erre őrült sebességel jön a vonat, és nem elcsapja? Ennyit a jutalmamról.
  • Laza
    Na, nyugtatóként menj el egyet virtuálisan kurvázni :D
  • Lacika1992
    Online mikor jelennek meg pénzszállítók?
  • CalebJoe
    Ez az hogy kinyírhatsz akárkit, meg mindenki jó kis városi muthafuck tájszólással beszél, de persze a játékos nem írhat amit akar ha már lepengette a játékért ezt az igen borsos árat.
  • Sztivi05
    Az a küldetés kellen amihez meg kellet venni a maszkokat Trevorral ..
  • Laza
    Pedig van, legalábbis régebben volt. Nem rajzolja ki a tansapkát, de minden autónál a hátsó kerék felett kéne legyen a tank.

Majd este megnézem, h a PC-sben is így van e.

Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.20. 15:51:37
  • Laza
    Csúnyán beszélni nem szabad ... csak az ártatlanok halomra lőni, gázolni :D

Egyébként a járókelők nem gyengén beszélnek csúnyán :)
  • CalebJoe
    Egy templomban készült a játék, szentek csinálták és ők sose beszélnek csúnyán.
  • RYO21
    Az ilyen útszéli random eseményeket később újra lehet játszani? Mert én az egyik csajt kinyírtam mert segítséget kért tőlem :D
  • Sztivi05
    A Tenger alatt járós küldetés után amikor fel kellett robbantani a konténer hajót mi következik ??? mert csak Lester küldetést látok Frenklinnel azokat pedig utoljára akarom hagyni . Mást nem látok ami a sztorihoz kapcsolódna .

Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.04.20. 15:35:10
  • Vopyy
    Hát azt nem értem hogy a rockstar, social club, playstation, xbox stb. miért "csúnyaszó" :D
  • RatBaG #15837
    lol
    http://imgur.com/opoSDoB
  • Palinko
    jaja, mondjuk ez 1 szer jött össze a 30 óra alatt :D
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.20. 14:44:45
  • Evoluti0N
    Igaz. Most, hogy mondod, tényleg úgy van. Kifolyik a benzin, ami aztán begyújtható, ha rálősz. Végig ég a tartályig és utána bum.
  • Malakai
    Nincs instant robbanás, ha a tartályba lősz, folyik a benzin, aztán az begyújtható, egy darabig ég a tartály, akkor felrobban.
  • Terawatt
    Oksa. De ha van akkor meg lehet a Mythbusters egyik részére hivatkozni miszerint nem robban be a benzin tartály, ha bele lőnek.
  • Evoluti0N
    Majd megnézem, amint hazaérek. Nekem úgy rémlik, mintha lenne.
  • Terawatt
    Hát ahhoz rommá kell lőni, de nincs kimondottan gyenge pontja mint amire lentebb gondolt Dency
  • ldavid
    viszont a videók sokszor másak attól függően kivel kezdel egy küldetést
  • Evoluti0N
    De utána a kocsiba is lehet és felrobban. Tutifix.
  • dartonite
    Koszi delutan kiprobalom :)
  • allock #15827
    újra lehet játszani, legalábbis a menüben találkoztam vele, hogy a megcsinált küldetéseket ki listázza szépen, plusz a hozzá való hiányosságokat vagy extrákat, így lehet 100%-ra teljesíteni
  • yozsee
    Szerintem nem marad ki. Vannak közös küldetések, (Pl. Franklin és Michael), mindkettőnél mutatja, de csak egyszer lehet teljesíteni és mindegy melyikkel kezded el.
  • nyirog
    letölöttem és kipróbáltam, tökéletesen beszinkronizálta a játékot, szerintem működni fog mikor elindítom majd :) HATALAMS KÖSZÖNET ÉRTE!!!
  • Tikal #15824
    Dehogy.
  • Palinko
    ezt nem vettem észre és full a küldetés listám 60 valahány
  • rage
    Megnézem, köszi!
  • kill3r21
    Az ami most feltünt az az hogy ha bizonyos karakterrel mész, akkor a másiknak kimaradhatnak küldetései, így jártam tegnap...aki mindent látni akar a fene tudja hányszor kéne végigtolni :D
  • Malakai
    Értesítéseket ki lehet kapcsolni beállításokban.
  • rage
    Kutyát lehet dobálni? :-)
    Kutyusnak a labdát inkább, meg pár trükköt megtanítani neki.
    Illetve lehet neki venni új nyakörvet, s van egy sétával egybekötött egyszerű játék is.

A program időnként spammel az értesítési sávban...
    Most pl azt, hogy Chop odakakált az uidvarra, fel kéne takarítani :)
  • Vopyy
    Van PC-re egy android emulator BlueStacks a neve.Nem tudtam még tesztelni mert még nincs meg eredetiben a játék(Nuuvem re várok :( ), de az alkalmazást letudtam vele tölteni és elis indul.
  • Malakai
    A win storeban lévő azóta nem frissült még.
  • SzirmosSzisza
    Androidos már támogatja. Kutyát lehet dobálni meg autót fejleszteni.