27719
  • Fpocok
    És tényleg. Hazataxiztam és ott várt a ház előtt a tuningolt kocsi.
  • Fpocok
    kössz.
    Még egy. Mit csinál az f1, f2 ? Mi a különbség a record meg az action replay bekapcsolása között... nem vágom.
  • Meridius
    Igen.
  • Krisztiam #15892
    Ez jó kérdés, ezen én is gondolkoztam már
  • Fpocok
    Feltuningoltam franklin fehér kocsiját, átszíneztem meg mindent... ha legközelebb betöltöm a játékot, akkor az fog a ház előtt várni, ugye? feltuningolva.
  • Krisztiam #15890
    köszi, story-ban is meg online is
  • Carlos
    Online? Nem tudom.
    Single: Küldikkel ahogy haladsz előre.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 07:07:39
  • Krisztiam #15888
    szívesen!
    a tuning cuccokat versenyekkel lehet feloldani?
  • Carlos
    Köszi!
  • Piszkos  Fred
    Ma Michaellel csúnyán nekimentem egy szürke sportkocsis npc-nek, aki elkezdett ordibálni, utánam jött és próbált leszorítani :D
    Nagyon durva a játék :D
  • Evoluti0N
    Oh, hülye vírusirtóm vírusnak érzékelte a launchert és szépen kitörölte. :D
  • Tikal #15884
    1. lehet. van egy kapcsoló az asztal alatt.
    2. annyiszor csinálod ahányszor akarod.
    3. a legjobb pénz keresési mód a küldetések teljesítése amiket Lester-től, Martin-tól, Ron-tól kapsz meg a fekete sráctól kapsz.
    4. minden event tartalmaz egy leírást, hogy mit kell csinálni, és közben is írja mit kell csinálni, nem csak az enter-t kéne nyomogatni talán :)
  • csabi1987
    Hali!

Másnak se jó a multi vagy csak nekem? Akárhányszor beakarok lépni mindig kidob, vagy a karakter készítésnél, vagy berak a váérosba és az első 2 másodpercben kidob hibával. Másnak is volt ilyen? Mi erre a megoldás? A játék eredeti.
  • Palinko
    mert Michael feléli a való életben is meglepődnél...
  • Rodman6
    Azt nem vágom a játékban hogy Franklin és Trevor ilyen putrilakók, mégis tele vannak zsetonnal, Michael pedig egy újgazdag fazon, mégsem tudok vele még egy öltönyt se venni még az ékszerrablás után sem.
  • Palinko
    mik azok? küldhetnél privátot, mert az Assassin's Creed Rogue óta a GTA az első normális :D
  • XeroX
    Kipróbáltuk az Online módot, felmerült pár kérdés remélem tudtok rá válaszolni.

1. Mi az ***** **** ***** töltöget ennyit ? Lehet csökkenti mondjuk a felére ?
    2. A térképen a jelölt eventeket többször kell megcsinálni és ha kész akkor rak egy zöld pipát ?
    3. Hogy tudok pénzt keresni ha nem akarok eventekhez csatlakozni ? //Boltrablást és pénzszállítót kivéve. Írtak valami autólopásról, ahol jó pénzért le lehet adni a kocsikat, ez bizonyos szint után lehetséges amikor már annyi pénzem van, hogy nem kell több, vagy már az elején is lehet, ha igen, hol ?
    4. Van valahol egy leírás, hogy melyik evetnbe mit kell csinálni ? //Nem a TDM -re gonolok :)

Ennyi, köszönöm.
  • kasa85
    Köszi :) Meg olyan is van,hogy 30% nál a játék végleg lefagy,és véglegesen úgy marad XD Ezek fontosak,mert kell várok még a játékkal.Addig vannak játékok melyek kijátszásra várnak :D Legalább 2 terra.
  • Fpocok
    Tudtommal eredetinél javították a fagyást lövésnél.
    Telepítés után lehet offline játszani.
  • kasa85
    Skacok.
    Virágboltim van tudom nem ide való,de eredetit akarok venni!A lényeg tapasztaltam olyat,hogy küldetéseknél fagy a lövésnél!A másik dátum visszaállítást kér,hogy menjen.A következő még érdekel.Kell neki a net telepítés,és regisztráció után?Nem olvasom el a több ezer hozzászólást össze tömörítettem melyek azok amik fontosak nekem.Üdv jó játékot.
  • CalebJoe
    ja fasza csak a végén ne olvastam volna a tesztgépét:(
  • Palinko
    ez jó kérdés volt, én is tengeralattjáróztam, de logikával kikövetkeztethető lett volna, ugye a másiknál is megszerezzük és ugyanaz az érvrendszer megállt volna, hogy ránk vadásznának miatta szóval jobb ha visszaadjuk. szerintem ez elég hülyeség volt. inkább tettek volna bele jetpackot és akkor az lett volna a jutalom
  • Fpocok
    Kössz. Akkor nem bánkódom.
  • ZTM
    Igen.
  • Fpocok
    Erre csak olyan válaszoljon, aki ismeri a sztorit... és a válasz egy igen, vagy nem legyen pls. Nem akarok spoilereket.

Szóval a második heistnál én a tengeralattjárósat választottam és a végén
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem lett belőle semmi. Semennyi pénzt nem kaptam érte.
    Ha a másikat választom, ott is ez lett volna? Egy igen vagy nem elég lesz.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.20. 21:28:32
  • MerlinW
    Ha SG Crew tag vagy, akkor látnod kell.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.20. 21:05:18
  • PeeTeR
    perf. guide
  • Leky
    Melyek azok a grafikai opciók ami a látványra "nincs" hatással, de a teljesítményre jótékony hatássav van, ha kikapcsolom?
  • Prince23
    GTA Online, Heist első, két személyes melój vége nekem mindig bebuggol. Misson passed előtt vagy után minden kép megáll, de nem fagy ki. Erre van vmi megoldás?
  • Fox121
    van valami közös TS ahol GTA5 gyülekeznek ?:D
  • xido
    akkor szerintem az első sor lesz érvényes..nekem utána rögtön beindult
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.04.20. 19:45:23
  • spybot919
    Egyből ahogy indítanám a játékot. Előugrik a teljes képernyő ami persze fekete, és ott mégis áll. Aztán megnyomom a windows gombot és kiderül hogy azért áll mert GTA5-működése leállt.
  • Evoluti0N
    Konkrétabban? Mikor, hol, Steames, Social Clubos?
  • xido
    rögtön indításkor?...directx és vcredist (újra)telepítés esetleg...
    menet közben?...lapozófájl engedélyezése

csak tippek..
  • spybot919
    GTA-5 működése leállt. Valaki tud rá valami megoldást?
  • Sheltem
    Köszi már megy.
  • xido
    öö...elég ha a játék telepítésekor felugró ablakban aktiválod..máshogy nem is enged tovább..aztán szinkronizálja magát mindig..persze szerintem nem azonnal,ahogy befejezted a játékot és bezártad..
  • Palinko
    mert lehet valós pénzér ingame pénzt venni? 5000$ zsebben átvinnének a valóságban :D
  • Sheltem
    http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/career/overview/michael
    ezen a linken próbálom
  • Sheltem
    Hol kell felinstallálni socialclubon belül a játékot? Nevessetek ki de sehol nem találom. Gta5 re ráklikkeltem de ott sehol nincs install gomb vagy akár mi más.. Pc ki van választva.