27719
  • Carlos
    Bele kell lőni a kék táblába.
    Asszem 15 ilyen tábla van a városban, mobilodban van egy térkép amit kaptál hogy hol vannak.
  • Palinko
    akkor is ha nem, meg persze hogy észreveszik de akkor inkább oda kéne menniük megnézni mi van, nem rögtön rám lőni és tudni merről lőttem milyen magasról stb.
  • Palinko
    na ott sem tudtam mit kell csinálni pontosan a freak küldiben :D
  • Tikal #15933
    mit nem értesz? :)
  • Carlos
    Ha észreveszik a holtestet persze...
    Neked nem tűnne fel ha melletted a haver összeesne? LOL.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 11:47:36
  • kill3r21
    Az ilyen apróságok epikek....imádok a pirosnál megállni és teli tenyérrel dudálni meg mutogatni, addig amig valaki megnem unja és kiszáll megcsapni minket :D
  • Carlos
    Jajj... Ez rohadt fárasztó és unalmas volt.
    Viszont a kecó 250K volt. Ha megvan minden szemét akkor kapsz 250K-t, plussz hordónként 23k. Tehát a haszon 30*23k=690k
  • Palinko
    azért durvább bugok is vannak, pl hiába lősz hangtompítóssal, ugyan úgy rögtön reagálnak rád, hogy merről jött a lövés.
  • Palinko
    sőt Michaelnél még a családtagok kocsijait is feltuningoltam és azok is úgy maradtak :D
  • LeWyTy
    Kinél kell kérni privátban TS jelszót?
  • Stief
    Valaki?
  • ttt1
    Én mellékküldiben megálltam Trevorral 1 balesetes autónál, aztán haza kellett fuvarozni (vmiért nem akart kórházba menni). Menet közben sztorizgatott rablásokról, és a végén bekerült a felbérelhető emberek közé Heist missionokhoz..
  • Stief
    Hello nektek megy most a GTA? Elakarom indítani és megint csak töltő képernyő? Pedig idáig játszottam vele. Nektek megy Skacok ? Steames verziótok van?
  • Hellsing47
    Elgondolkodtató..
    Ja és Michael hangja a faszi, de gondolom ezért linkelted :d
  • Vopyy
    Tudtommal 3 házad lehet online ban, amelyik ház nem kell azt ellehet adni, és ha volt bennük kocsi automatikusan az új garázsba kerülnek.
  • Krisztiam #15920
    Online-ban, ha veszek egy másik házat a régi házam megmarad? Az autóim is megmaradnak?
  • Carlos
    No elkezdtem a nuklearis szemetszedest tengeralattjáróval.. :)
  • Carlos
    +1
  • Evoluti0N
    Azt lehet. Nem rögtön az elején, hanem először kicsit előre kell haladnod a sztoriban. Kis házikó a térképen, amin garázsajtó van.
  • bruna #15916
    És valami garázst amiben eltudok menteni egyszerre több autót/motort is ?
  • Carlos
    Nem lehet.
    Az ingatlanos házak amik előtt tábla van azok vagy egy FREAK küldi részei.
  • bruna #15914
    A signal playerben lehet házat venni a karaktereknek ? És ha igen akkor hogyan? A neten találtam egy ingatlanos oldalt aminek a térképén kijelölök egy házat , odamegyek hozzá de nem lehet vele semmit se kezdeni...
  • Carlos
    Ha nem a karakter autója, hanem egy random autó amit használsz akkor eltűnik ha utcán hagyod hosszú időre.
    Ha visszateszed a garázsba akkor az ottmarad ahogy van.

p.s.: Lehet, hogy a "rendőrség által lefoglalt autók közé kerül). (Compound)
    p.s.: Spéci autó kereső körútra mindig a karakter autójával menj vagy olyannal amit nem sajnálsz elhagyni.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 09:51:20
  • Fpocok
    SP-ben biztos.
  • Piszkos  Fred
    A garázsban tárolt autót ha kiveszem és mondjuk otthagyom valahol, akkor visszakerül a garázsba?
  • Carlos
    Igen.
    Javaslom single-ben felhúzni az autókat, páncél, golyóálló kerék, stb. Megkönnyítik az életet nagyon!
  • Vopyy
    A Princess Robot Bubblegum ra gondoltál? Az nagyon beteg :D
  • ratgab
    Nem tudom már ki tanácsolta a V-sync kikapcsolását, de innen is üdvözlöm. Sokkal élvezhetőbb így a játék (pedig javítás előtt még V-syncel futott jobban).
  • Fpocok
    Ez jó.

• Evoluti0N
    :D

A neten, tévében nézhető műsorok is betegek.
    Megnéztem a Kungfu Laser Force-t, vagy mit, meg a John Howitzer as John Howitzer in John Howitzert. :D
  • SzirmosSzisza
    TV-ben én belenéztem valami anime paródiába, az is jó volt :D
  • HeadHunter86
    Ja nagyon durva. Mennyi meló lehetett ez jézus maris.
    Beültem a moziba is, ott is rendesen leanimált 10 perces mese ment. Ilyen apró dolgok, amik azért nem két perces munkával járnak.
    Komolyan nagyobb élet van Los Santosban mint ahol én lakom :D
  • Evoluti0N
    Ja és persze a Rockstar védjeggyé vált rengeteg apró kidolgozottság. Kezdve a papucsanimációtól, egész a városlakók viselkedéséig.
  • Evoluti0N
    Megmondom én neked, hogy mitől. :) Hatalmas nagy bejárható terület, változatos küldetések, rengeteg mellékfeladat, érdekes karakterek, nagyszerű társadalomkritika, multiplayer, százféle jármű. Ha valaki gondolja, akkor kiegészíti még a listát. Nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe.

Más: Megvan az első dolog, ami nem tetszik a játékban. Abban reménykedtem, hogy a két év alatt raktak bele patch-csel olyan opciót, hogy az ember újrakezdje a versenyt, ha elkúrja útközben (szingli plajer), de még mindig csak a verseny végigszenvedése, vagy direkt elrontása (lövöldözés a többiekre) a megoldás.
  • Voltan
    Franklinnek alapból nincs pénze, PC-n csak azért van egy csomó, mert a Rockstar az első játszható karakterre pakolta a fél millió kreditet, amit ajándékba adtak a késések miatt.
    Michael felélte a tartalékait, Trevor meg a meth főzésből keresett pénzt, és hát láthatóan nem költ sokmindenre :D
  • HeadHunter86
    Nekem is. 19 órám benne van. Csak nem tudom hogy sikerült :D
    Tegnap láttam először ködöt a játékban, hihetetlen, hogy még mindig tud újat mutatni. Hihetetlen mennyire részletesen ki van dolgozva minden.
    Motorozni belső nézetből állati jó. Főleg kis kacskaringós utakon.
    Egyszerűen annyira sok féle dolog van a játékban, álltalában 19 óra után már unok mindenféle single játékot. De itt koránt sincs így.
  • bakvarnyu
    Rég nem az a kérdés "mitől olyan jó" hanem, hogy van-e egyáltalán valami, amit elrontottak.Tényleg csak ilyen apróságokat tudnék ,hogy pl. nincs olyan karakteres intró muzsika mint az eddigi részekben.
  • Krisztiam #15898
    Nekem minden idők legjobb jàtéka :)
  • Sheltem
    Na szóval nem akartam megvenni a GTA5 öt(nem is vettem volna meg) de ingyen hozzá jutottam így mostmár magamnak fogom megválaszolni amit feltettem nektek kérdést, hogy "mitől is olyan jó ez a játék" :)
    Este próba.
  • Fpocok
    Ez mit jelent?