27719
-
#15936 Bele kell lőni a kék táblába.
Asszem 15 ilyen tábla van a városban, mobilodban van egy térkép amit kaptál hogy hol vannak. -
#15935 akkor is ha nem, meg persze hogy észreveszik de akkor inkább oda kéne menniük megnézni mi van, nem rögtön rám lőni és tudni merről lőttem milyen magasról stb. -
#15934 na ott sem tudtam mit kell csinálni pontosan a freak küldiben :D -
#15933 mit nem értesz? :) -
#15932 Ha észreveszik a holtestet persze...
Neked nem tűnne fel ha melletted a haver összeesne? LOL.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 11:47:36 -
#15931 Az ilyen apróságok epikek....imádok a pirosnál megállni és teli tenyérrel dudálni meg mutogatni, addig amig valaki megnem unja és kiszáll megcsapni minket :D -
#15930 Jajj... Ez rohadt fárasztó és unalmas volt.
Viszont a kecó 250K volt. Ha megvan minden szemét akkor kapsz 250K-t, plussz hordónként 23k. Tehát a haszon 30*23k=690k -
#15929 azért durvább bugok is vannak, pl hiába lősz hangtompítóssal, ugyan úgy rögtön reagálnak rád, hogy merről jött a lövés. -
#15928 sőt Michaelnél még a családtagok kocsijait is feltuningoltam és azok is úgy maradtak :D -
#15927 Kinél kell kérni privátban TS jelszót? -
Stief #15926 Valaki? -
ttt1 #15925 Én mellékküldiben megálltam Trevorral 1 balesetes autónál, aztán haza kellett fuvarozni (vmiért nem akart kórházba menni). Menet közben sztorizgatott rablásokról, és a végén bekerült a felbérelhető emberek közé Heist missionokhoz.. -
Stief #15924 Hello nektek megy most a GTA? Elakarom indítani és megint csak töltő képernyő? Pedig idáig játszottam vele. Nektek megy Skacok ? Steames verziótok van? -
Hellsing47 #15923 Elgondolkodtató..
Ja és Michael hangja a faszi, de gondolom ezért linkelted :d -
Vopyy #15922 Tudtommal 3 házad lehet online ban, amelyik ház nem kell azt ellehet adni, és ha volt bennük kocsi automatikusan az új garázsba kerülnek. -
#15920 Online-ban, ha veszek egy másik házat a régi házam megmarad? Az autóim is megmaradnak? -
#15919 No elkezdtem a nuklearis szemetszedest tengeralattjáróval.. :) -
#15918 +1 -
Evoluti0N #15917 Azt lehet. Nem rögtön az elején, hanem először kicsit előre kell haladnod a sztoriban. Kis házikó a térképen, amin garázsajtó van. -
bruna #15916 És valami garázst amiben eltudok menteni egyszerre több autót/motort is ? -
#15915 Nem lehet.
Az ingatlanos házak amik előtt tábla van azok vagy egy FREAK küldi részei. -
bruna #15914 A signal playerben lehet házat venni a karaktereknek ? És ha igen akkor hogyan? A neten találtam egy ingatlanos oldalt aminek a térképén kijelölök egy házat , odamegyek hozzá de nem lehet vele semmit se kezdeni... -
#15913 Ha nem a karakter autója, hanem egy random autó amit használsz akkor eltűnik ha utcán hagyod hosszú időre.
Ha visszateszed a garázsba akkor az ottmarad ahogy van.
p.s.: Lehet, hogy a "rendőrség által lefoglalt autók közé kerül). (Compound)
p.s.: Spéci autó kereső körútra mindig a karakter autójával menj vagy olyannal amit nem sajnálsz elhagyni.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 09:51:20 -
#15912 SP-ben biztos. -
#15911 A garázsban tárolt autót ha kiveszem és mondjuk otthagyom valahol, akkor visszakerül a garázsba? -
#15910 Igen.
Javaslom single-ben felhúzni az autókat, páncél, golyóálló kerék, stb. Megkönnyítik az életet nagyon! -
Vopyy #15909 A Princess Robot Bubblegum ra gondoltál? Az nagyon beteg :D -
ratgab #15908 Nem tudom már ki tanácsolta a V-sync kikapcsolását, de innen is üdvözlöm. Sokkal élvezhetőbb így a játék (pedig javítás előtt még V-syncel futott jobban). -
#15907 Ez jó.
-
Evoluti0N #15906 :D
A neten, tévében nézhető műsorok is betegek.
Megnéztem a Kungfu Laser Force-t, vagy mit, meg a John Howitzer as John Howitzer in John Howitzert. :D -
#15905 TV-ben én belenéztem valami anime paródiába, az is jó volt :D -
#15904 Ja nagyon durva. Mennyi meló lehetett ez jézus maris.
Beültem a moziba is, ott is rendesen leanimált 10 perces mese ment. Ilyen apró dolgok, amik azért nem két perces munkával járnak.
Komolyan nagyobb élet van Los Santosban mint ahol én lakom :D -
Evoluti0N #15903 Ja és persze a Rockstar védjeggyé vált rengeteg apró kidolgozottság. Kezdve a papucsanimációtól, egész a városlakók viselkedéséig. -
Evoluti0N #15902 Megmondom én neked, hogy mitől. :) Hatalmas nagy bejárható terület, változatos küldetések, rengeteg mellékfeladat, érdekes karakterek, nagyszerű társadalomkritika, multiplayer, százféle jármű. Ha valaki gondolja, akkor kiegészíti még a listát. Nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Más: Megvan az első dolog, ami nem tetszik a játékban. Abban reménykedtem, hogy a két év alatt raktak bele patch-csel olyan opciót, hogy az ember újrakezdje a versenyt, ha elkúrja útközben (szingli plajer), de még mindig csak a verseny végigszenvedése, vagy direkt elrontása (lövöldözés a többiekre) a megoldás. -
#15901 Franklinnek alapból nincs pénze, PC-n csak azért van egy csomó, mert a Rockstar az első játszható karakterre pakolta a fél millió kreditet, amit ajándékba adtak a késések miatt.
Michael felélte a tartalékait, Trevor meg a meth főzésből keresett pénzt, és hát láthatóan nem költ sokmindenre :D -
#15900 Nekem is. 19 órám benne van. Csak nem tudom hogy sikerült :D
Tegnap láttam először ködöt a játékban, hihetetlen, hogy még mindig tud újat mutatni. Hihetetlen mennyire részletesen ki van dolgozva minden.
Motorozni belső nézetből állati jó. Főleg kis kacskaringós utakon.
Egyszerűen annyira sok féle dolog van a játékban, álltalában 19 óra után már unok mindenféle single játékot. De itt koránt sincs így. -
#15899 Rég nem az a kérdés "mitől olyan jó" hanem, hogy van-e egyáltalán valami, amit elrontottak.Tényleg csak ilyen apróságokat tudnék ,hogy pl. nincs olyan karakteres intró muzsika mint az eddigi részekben. -
#15898 Nekem minden idők legjobb jàtéka :) -
#15897 Na szóval nem akartam megvenni a GTA5 öt(nem is vettem volna meg) de ingyen hozzá jutottam így mostmár magamnak fogom megválaszolni amit feltettem nektek kérdést, hogy "mitől is olyan jó ez a játék" :)
Este próba. -
#15896 Ez mit jelent?