27719
-
drago14 #15976 Az majd Trevor egyik Strangers and Freakses küldijében lesz benne. -
ldavid #15975 igen. majd trevor fog menni a haverjávála, utána elérhető lesz. -
DantesHUN #15974 Olvastam ,hogy lehet vadászni is. De ilyet nem látok a térképen, vagy ez majd csak egy bizonyos küldetés után lehet? -
#15973 Ha már csalás... PC-n még mindig nincsen olyan csalás kód, hogy a körözöttségi szint csökken? Számomra roppant idegesítő a rendőrök lerázása a játékban. -
Vopyy #15972 csalni nem fun -
#15971 nekem cheat enginevel simán összejött akármennyi -
csabi1987 #15970 Remélem ez már javítja az online játékot... -
#15969 Új patch jött! -
Evoluti0N #15968 Köszi! Meg is nézem majd este, mielőtt folytatnám a játékot. -
ldavid #15967 felakadtam a tengeralatjáróval. gondoltam megnézem van-e árapály a játékban. naná
akkor most várok.. :D -
Vopyy #15966 Itt 1 videó arról hogy kell sok pénzt szerezni. :D -
Evoluti0N #15965 Na meg hogy a fenébe szed össze bárki is elég pénzt ahhoz, hogy minden épületet megvegyem szingliben? PS-en, amikor végigjátszottam, még csak közel se voltam ahhoz az összeghez, ami elég lett volna minden megvásárlásához. Vagy nagyon jól kell tőzsdézni, vagy tényleg "farmolni" a pénzt úgy, hogy fut a játék, miközben mással foglalkozol és jön a heti bevétel, vagy folyamatosan mentegeted alvással, hogy múljon gyorsan az idő. :D 150 milla a golfpálya. Elérhetetlen álomnak tűnik ez az összeg. -
#15964 hát ha több autót amortizálsz le még megeshet az is. én eddig csak kis kikötőt találtam -
DantesHUN #15963 Jó hát ennyi erővel pénzt is égethetnék. Akkor lenne értelme, ha reális időn belül hozna hasznot. Így nem is gyűjtögetek se sok pénzt, annyi kell, a kocsira, fegyverre, öltönyre, de ingatlanra minek? Hasznot nem hoz. -
#15962 Bar az is igaz hogy ez igy kb realis is lehet.Aligha hiszem hogy barmelyik scrapyard tulaj milliardos lenne.
Mindenesetre tetszik hogy ezt is beleraktak, tenyleg nem akarok halatlannak tunni.Ez a jatek kurvara ossze van rakva es ilyen aprosagok nem szamitanak :) -
#15961 Nem, ez csak a hajókikötő... -
ldavid #15960 én inkább megvenném, a tőzsdével megintcsak nem sokat érsz, nő/csökken a pénzszámlálód és kész. -
#15959 Hasonlít mivel a cutsceneket mocappel vették fel a színészek, akik a hangjukat adják... -
#15958 Hat ennek igy semmi ertelme (1834 destroyed cars :O), koszi a linket.Asszem inkabb eltozsdezem a penzem.Ki a fene akar hetekig sp-zni miutan vegzett minden kuldivel? -
#15957 Van itt valaki aki ASUS R9 290 DCU2 val játsza? -
ldavid #15956 csak elköltöd az amúgy is felesleges pénzedet (ha van annyi) mert másra mire költenéd? feltuningolsz párezer kocsit? :) -
#15955 még hasonlít is kinézetre de a hang nagyon torz -
#15954 -
#15953 ja 250 milla -
DantesHUN #15952 A golf klubb a legjobb, alig 11 játékbéli év, és máris pluszot hoz. Nem értem, ennek így mi az értelme. -
#15951 mindent 1 karakter tulajdonol?
-
ldavid #15950 itt le van írva hogy mi mennyi idő után vagy mennyi munka után fog profitot termelni -
DantesHUN #15949 A többi se jobb, taxi 200. ezer. Heti 2000-et hoz. 200 hét múlva már extra profit lesz rajt... -
#15948 o_O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A roncstelep 275ezerbe kerult es hetente kb 2-4000 dollart hoz.Lehet hogy nem a legjobb befektetes? :) -
#15947 Hmmm... hetente majd' 1 misi:
-
ldavid #15946 ehhez minek kellett kép? ráadásul mobilos.. -
#15945 GAMEPAD-dal játszik valaki?
Hogy lehet jól beállítani, mert gyárilag egy szar és normálisan beállítani se lehet a menüjében? -
#15944 Mintha a launchert blokkolná valami. Tűzfalad, vagy vírusirtódat lődd le, és nézd meg úgy, volt már ilyen. -
Stief #15943 https://www.youtube.com/watch?v=P4MD6tNRY6Q
Nagyon elgurult a gyógyszerem ez miatt ha megint új winfost rakhatok fel! -
#15942 óh köszi
Malakai - VIP #15937
ja akkor tuti a scriptelésbe futottam bele, majd próbálgatok tetőről hangtompítós sniperkedni meglátjuk :D
Lengyel2 #15939
már maga a Pisswasser neve is, húgyvíz? :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.21. 12:45:09 -
DantesHUN #15941 Nálam működik , és valami patch-et töltött le. -
#15940 Ha volt már bocsi. Ez alapján jól be lehet állítani a dolgokat a játékban. Sok helyen ultra és veryhigh között én nem látok semmi különbséget így akkor feleslegesen eszi a gépet úgymond :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.21. 12:34:41 -
Lengyel2 #15939 A John Howitzer műsor hatalmas a tévében, de nálam eddig a Pisswasser sörreklám mindent visz (lehet, hogy csak a vidéki tévén megy, a belvárosin nem).
Az a valóságshow is érdekes lenne, ami arról szól, hogy a résztvevőkön plasztikai műtétet hajtanak végre harmadik világbeli országokban, de ennek sajnos csak reklámja van szerintem, maga a műsor nincs adásban. -
Stief #15938 Legyen szíves válaszoljon valaki ma reggel mindenkinek elindulta GTA? -
#15937 Minimapon mutatja, hogy meddig hallatszik el, amit csinálsz, tompítóval jóval kevésbé, működik is.
SP-ben viszont vannak olyan küldetések, amikor tök mindegy mit csinálsz, scriptelve van, hogy észrevegyenek.