27719
  • msnforever2
    de miert fog fajni a combod?
  • Carlos
    Azért lehet molyolni a tőzsdén. Persze nagy szakitások nem lesznek de csak akkor érdemes amikor már van mit a tejbe aprítani. Márha egyáltalán érdekel valakit: Centes tőzsdézés:
  • DamienPicur
    Ohh kiraly. Koszonom szepen
  • RatBaG #16053
    azt nekem is, de folytatni így nem nagyon lehet.
    majd holnap ismét próbálkozom.
  • Tikal #16052
    Le lehet. Interaction Menu
  • Tikal #16051
    link? :)
  • DamienPicur
    Online le lehett venni a maszkot amit vettem. Mar nyomtam mindent de csak nem sikerul. Le lehet egyaltalan? Gondoltam rablasokhoz jo lesz, de igy hogy mindig rajtam van kicsit idegesito. Mar atneztem a bill kiosztast de ilyet nem talaltam.
    Thanks
  • SzirmosSzisza
    Pár napja nekünk is az volt, de a küldit elfogadta.
  • kill3r21
    Változtassatok jelszót :)
  • kill3r21
    Az hogy valaki valamit preferál , az még nem tény :)
    Nagy "szakember" lehetsz, ha csak is simán le hulladékozod az egyik vagy ha szimpatikusabb a másik nagy gyártó termékét :)
    IOS vagy Android? :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Troll Etetés ON :D

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.04.22. 01:55:20
  • RatBaG #16046
    a legelső online heist másnál is kifagy?
    amikor a fekete suv-al be kéne gurulni a garázsba, mindig lehal az egész. ha én vezettem, csak a kocsit láttam és semmi se történt, utasként meg fehér képernyő és bezuhanok a map alá.
    valaki bedobott egy olyan verziót, hogy lehet csak a legnyugatibb szürke apartman garázsbejárója bugos... hülye fejjel én is pont azt vettem meg.
  • LasDen #16045
    Megismerkedtem a Versus mode-dal. BIGGEST. CLUSTERFUCK. EVER. Nem elég, hogy millióan lőnek rád, halmokban hevernek az autók és kurva nehéz ellopni a bizonyítékot, szét trollkodják a picsába. 3/4 órán át rohangáltunk a kurva városban, mert néhány buzi nem akarta bevinni a táskát. Emellett megöltem vagy 4 játékost, kb kétszer ennyi zsarut és vagy 40-szer meghaltam. És holnap fájni fog a combom....
  • MerlinW
    Jó döntés, már viszketett az ujjam a ravaszon...
  • MerlinW
    Van immune mód a beállításokban. Úgy nem tudjátok bántani egymást freeroam-ban.
  • Ra1n
    Nem lesz én befejeztem akármit reagálnak a """"szakemberek"""".:)
  • Evoluti0N
    Most megyek aludni. Holnap reggelig legalább 2 oldalas hardver flémet kérek.
  • Ra1n
    "Normális hűtővel meg húzhatsz neki rendesen. i5 közelébe sem ér majd."

Jó vicc...:D
  • Mike
    hehe, nekem meg fél gigás 9800GT-m van :DD
  • Ra1n
    Látom egyeseknek fájnak a tények.:)
  • tommygear
    húzzál már innen
  • bajgunar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4x4.2GHz-en ~44fokos a Phenom II 980 AMD-m!!! LionSquare -el. GTA V alatt. 1920x1200! Majdnem minden Very High-on, (~2200Mb VRAM-ra állítva) MSAA off, FXAA on, csúszkák max, DoF off, árnyék maradt High VRAM miatt, advencedben minden ON, csúszkák off. nVidia 3d panel -> GTA V -> energiagazdálkodási mód -> maximális teljesítmény. Asus GPU Tweak, auto Gamer beállításon!. Nem esik 50 fps alá a game! És nincs swap,lag,stutter. Ahhoz képest szép.
    De ez a látótáv minőség és az árnyék kezelés Ja meg hogy a DoF-et sehogy sem lehet kirtani belőle... nc

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.04.22. 00:16:41
  • kill3r21
    Hulladék :D :D xD
  • bajgunar
    Igen! Pontosan azért csinálja ezt! A 2Gb-os VRAM-ba ki-be tologatja (újraírja) azt a + ~ 440Mb-ot, amennyivel TE többel erölteted a VGA-t!
    Lehet h gyors a VGA-d és rajta a VRAM. De ha nem tud kezelni (vagyis nincs rajta) csak 2Gb-t, amit "megtölt" annyival amennyivel kell, vagy amenyivel tudja, akkor egy folyamatos, folytonos sebességet produkál játék közben. Aztán jön egy olyan textúra "csomag" ami már nincs benne a VRAM-ba, így vmit ki kell lőni, törölnie aztán a helyére betölteni az újat. Na ez okozza ezt a szép kis swap-olást.
    Nem próbáltad még, hogy csak ~20-40Mb-al léped csak túl a megengedettet és úgy játszol? (árnyék High-on ~400Mb-al kevesebb, mint Very High-on, MSAA is felesleges ha full hd-ba tolod, stb..) Sajnos kompromisszumokat kell kötni.
    Ennek a játéknak sajnos ez az egy az átka. Túl nagy VRAM igény. (Ergo vegyél új VGA-t HA ezt "szépen" akarod játszani [köcsög hardver-szoftver biznisz... ->, húzzuk le gamereket összebeszélés.]) Ellenben nem egy egetrengető (sőt ocsmány) a látótávolság, vagyis a messzi tárgyak minősége még Ultra graf-on is. És az árnyék megoldása is nem Very High-on szintén egy f.s. A többi ~rendben van.
    A procid meg teljesen jó! Ezért nehogy lecseréld szutyadék i5-re! Semmivel sem jobb! Sőt.... Örülhet az i5-jének, hogy ~30mp-el hamarabb végez egy DVD videó konvertálásával, vagy egy ISO tömörítéssel. Nagy különbség game alatt nem lesz. Te meg addig kimész a konyhába egy sörért, HA netán videót tömörítenél.... ;)
    Normális hűtővel meg húzhatsz neki rendesen. i5 közelébe sem ér majd.
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.04.22. 00:03:41
  • Nihili
    Hulladéknak nevezni egy Fx 8350-es procit, azért erős egy kicsit. Mellesleg rakhatsz az r9270x mellé i5-öt is, drámai FPS javulás nem lesz. Van már a neten pár teszt, utána lehet nézni.
  • WinStar
    Sziasztok.Volna egy kis problémám.Megvettem a GTA V-öt(de így utólag minek...mikor xbox360-on kijátszottam) s olyan problémám van hogy alapból 800x600-ba teszi,de a monitorom max felbontása 1920x1080 60 HZ-en.De ha beállítom akkor fekete képernyőt kapok :S
    Illetve a grafika se a legszebb,minden lowon van.Mondjuk a gépem pont a minimum :D
    Gépem:
    AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    RAM: 6 GB
    GPU: Sapphire HD 7770 1 GB DDR5
    Windows 7 64 bit
  • Ra1n
    Cseréld le azt a hulladék amd processzort egy rendes I5-re. Problem solved...Főleg a jövőben ha erősebb vga menne a gépedbe.
  • Ra1n
    Hiába jósolsz,minden egyes betöltésnél random dobálja be a tételeket a tőzsdére, van hogy mentesz úgy hogy emelkedik egy részvény ára...visszatöltöd az állást és rendesen mínuszban van.
  • Skypack
    Lehet Invite only meg crew only meg friends only sessiont csinálni és akkor nincsenek ilyen parasztok ezt barátok nélkül élvezni nem lehet, engem is amikor bedob valami random sessionbe kijövök a házból azt szétlő a gyerek a tankkal.
  • Vopyy
    Nekemse vették el a lőszert(bár akkor még csak 1 fegyverem volt) csak lefoglalták a kocsim amit kb. 200 dolcsiért kiis vehettem.
  • SzirmosSzisza
    Én amit mostanában vettem észre, az a kocsin a tükröződés alagútban, nagyon szép.
  • CamelX
    Uuuu, betyárosan jó képet lőttem :)

• rage
    A bolt kirablásáig jutottam, de kb nem tudtam bemenni se, mert egyből lelőtt a többi játékos.
    Aztán kb itt meg is untam az online részt.
  • MerlinW
    Igen. Versenyezz, szórakozz, fejlődj, keress pénzt, stb. Aztán szép lassan megnyílik minden, lvl12 után jön a lényeg, a Heist-ek, stb.
  • Palinko
    engem még itt nem tartóztattak le 3 csillagnál úgyis lőnek már. régen azt is letartóztatásnak vette, ha a rendőrök lőttek le :D
  • Mike
    na mindgey, úgyis visszatöltöm ha valami gebasz van
    de a multkor részegen autót vezettem, és a zsekák simán lelőttek
  • Mike
    naja, de ha nincs 5000-ed, szerintem arányosan vesz, mert Michaeltől többet vett el mint a négertől
    de Michealtől sem 5k-t
  • Evoluti0N
    Ok, gondoltam, hogy ránézek egy kicsit erre az Online-re, de nekem nem teljesen világos a dolog. Az elején arra mentem, hogy ne ugorja át a tutorialt. Aztán volt egy verseny más játékosokkal, majd egy küldi, aztán még ilyen alapvető cuccokat tanított, mint egy bolt kirablása és új öltözék vásárlása, kocsi tuningolása meg biztosítása. És most...? Van pár contact, de egyiknél se tudok jobot vállalni, mert azt írja, hogy még nincs nekik a számomra, a térképen meg az aktivitások azok csupán mindenféle versenyek és ennyi. Vagy most csak csinálnom kéne a versenyeket, hogy felmenjen a szintem és tudjak jobokat csinálni meg más aktivitásokat?
  • Mike
    lelövettem magamat a rendőrökkel, semmit nem vett el, csak némi pénzt

Sa-ban igen, ott buktad a fegyvereket, itt semmit nem vettel el, amit össezgyűjtögettem
    igaz nem vettem pénzért még lőszert
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.04.21. 22:20:26
  • ldavid
    ez a búvárkodás mekkora szopás
  • LasDen #16017
    az ammot csak a letartóztatásnál veszik el (rendőrök). Ha meghalsz (kórház), akkor 5000 és kész