27719
  • Palinko
    nekem krosszmotor volt a "menekülő autóm" :D
  • mate23
    kösz
  • SzirmosSzisza
    Kell szerezni egy menekülő autót is, beszállsz kb bármilyen négyszemélyes kocsiba, leparkolsz vele valami kies helyen és felhívod Michaelt/Franklint.
  • mate23
    valaki tudna segíteni hogy abban a feladatban az sikerült össze gyűjteni a dolgokat de utána mit semmi
    amit össze kellet gyűjteni az maszk, ruha, egy kocsivontató és egy szemeteskocsi
  • MerlinW
    Megkérném a kedves házigazdát, hogy a nem témába vágó üzeneteket kezelje helyén.
  • Krisztiam #16116
    na megint lefagyott:
  • ldavid
    az enyém Franklinnél volt de tegnap Michaelel ellopattam :D (neki van nagy garázsa)
    viszont közben találtam egy szép piros Turismo R-t is.
    valami ilyesmi:

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.22. 16:13:31
  • csabush
    Nekem kicsit úgy tűnik, hogy itt már VGA limit van, ugyanolyan a max FPS, ergo nem gyengébb, csak ezt a kártyát már a 3570 is kihajtja. Persze ez csak egyéni meglátás, lehet az okosok leugatnak. :D
  • Evoluti0N
    Az vili, csak elmentem egy szalonba, aztán egy másikba (van az amiből nagyon sok van, meg a mullett nevű, meg nem tudok van-e még) és mindenhol ugyanazok voltak. Sőt, a szinthez kötöttek között is azok voltak, amik már elérhetőek karaktergenerálásnál.
  • ttt1
    Érdemes a béta drivert felrakni akor is ha csak 1600-ba futtatom vagy ott nhem jön ki a gyorsulás annyira?(2-3 fps-ért nem akarom felrakni, most a legújabb whql van fent).
  • Laza
    Szintlépésenként nyílnak meg új dolgok, többek között új frizurák, stb. Ezeket mindig majd a bal alsó sarokban fogod látni mikor írja.
  • CalebJoe
    Nálam csodát tett a béta driver, az eddigi 30 körüli frame most 50-60 ugrott a városban, de vidéken akár 90-re is felment (2k-ban) normálon minden.
  • Adam Jonas
    Igazából én játékok alatt (eddig legalábbis) meg vagyok elégedve a teljesítményével, viszont vannak más olyan sok számítást igénylő programok, ahol már egyáltalán nem vagyok vele elégedett.
  • Evoluti0N
    Multiban a szinglivel ellentétben minden fodrásznál ugyanazok a frizurák vannak?
    Ja és csak azok vannak, amik karakterkészítésnél is? Szal semmi új?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.22. 14:40:24
  • RatBaG #16100
    elég gyenge az autók törésmodellje, de azért a vonat jó munkát tud végezni

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.04.22. 14:02:26
  • LeWyTy
    Tipikus feketeautós parkolás ;)

#16095 Az APUs sorozat nem ilyen játékokhoz való ezt tanusítom én is A10 5700k 95% alá nem nagyon megy játék közben.
  • Carlos
    Elég seggfej módon parkoltál az uccsó képen! :)
    Nekem is szembejőtt és némi tuning után ez lett:
  • danyr
    Pár kép tőlem...

• Adam Jonas
    AMD A10 5800K APU-s procim van, de őszintén szólva, ha most kéne procit vennem, tuti nem venném meg. Nem azért, mert annyira rossz, de hogy őszinte legyek, a Bulldozer-sorozat (FX) jóval gyorsabb, és kb. egy árban is van. (De hogy őszinte legyek, még a Phenom II is gyorsabb nála időnként bizonyos területeken.)

Viszont azt ne felejtsd el, hogyha FM2+ lapod van (márpedig at általad leírt prociból ítélve az van) új lapot is kell venned, ami AM3+-os.
  • Piszkos  Fred
    Kb ugyanilyen konfigom van, a procim i5 760, normal beállításokon (az utófeldolgozás és az árnyékok vannak high-on) 40-50 fps-t produkál.
  • Peet81
    Sziasztok. A házakat amiket megvettem, el lehet valahogy adni?
  • csokiskex
    Probléma megoldva. Új driver fent. Valamint a Windows azon a hdd-n használta a virtuális memóriát, amelyiken a játék is volt. Beállítottam másikra, most már fasza. Benchmark végigmegy 40-50 fps-el. A végén az autós üldözésnél esik le 30-40re. Nekem ennyi elég, játszható. Köszi a segítségez!
  • Lacika1992
    Este 8-9 óra fele aki jönne Pacific Standard heist-re hard-on, az vegyen fel social-on (Lazlow1992)
    Ha lehet olyan jöjjön aki nem trollkodik. :)
  • csokiskex
    Pontosan ilyen a szaggatás. Ezt a fenti linken található Beta AMD drivert még nem próbáltam, most telepítem. Ezeken felül most láttam, hogy valami windows-os process 100%-on használja azt a hdd-t amin a játék is van. És ez nem rendszer lemez, csak filmek, játékok vannak ezen.
  • Laza
    Mit jelent a szaggatás? Folyamatos (framerate probléma), vagy meg-megakad (shutter)?

Ilyen? https://www.youtube.com/watch?v=yuQu-y0GnPM

Dx10-re átkapcsolás?
  • ldavid
    a fejlécben a linkeknél találsz egy AMD drivert, azt telepítsd ha még nem tetted

Ra1n #16079 ezzel be is lehetne fejezni, ez nem hardver topic
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.22. 11:36:25
  • csokiskex
    Sziasztok! Tegnap megvettem a játékot, és valamiért nem megy rendesen. A gépem nem erőmű, de más új játékok vígan elfutnak rajta.
    4x 4,6 GHz AMD CPU, 4GB DDR3, R7 260X 2GB. A játék szaggat. Youtube-on ugyan ezzel a kártyával van egy pár videó, tökéletesen fut a játék ( és mindegy, hogy Intel vagy AMD). A következőt tapasztaltam: fullHD medium beállításoknál a benchmark 40-60 fps, de szaggat. Ha leveszem 720p-be, csak rosszabb 20-25 fps. Oké memóriából lehetne benne több, de most ez van, elvileg ez se lenne akadály. Tapasztalt-e valaki valami hasonlót? Köszi!
  • Sheltem
    Ahogy elnézem ezt a linket, 6gb al is jól kell mennie, szóval akkor a steamről töltés lehetett a gond:

gta V 6gb
  • Krisztiam #16073
    Oké köszi
  • Laza
    A kék csillagok a küldik ... illetve a telefonra jönnek az invitálások ... maga a városi semmittevés felel meg a régi freemode-nak.
    Ha egy társasággal egyszer bemész egy küldire, akkor órákon át csinálhatjátok egymás után, nem kell a városban kóborolni.

Tegnap este pl Survivalt nyomtam egy társasággal, tök jó volt :)
  • dartonite
    Szedd le teljesen, toltsd le ujra es telepitsd fel megint.
    Nekem is voltak gondok az elso napokban de egy reinstall megoldotta.Azota 1x sem fagyott.
  • Evoluti0N
    Na, egy kicsit jobban belemerültem az Online-ba. Fincsi ez is. Úgy látom, hogy sokáig le fog a szingli mellett ez is kötni. :) Harmadik játék idén a GTA V, amit megjelenés után nem sokkal teljes áron veszek és ez is ismét jó befektetésnek bizonyult.
  • Sheltem
    Van valaki aki 4 vagy 6gb rammal tolja és nem 8al? Mik a tapasztalatok hogy megy ?

Csakmert nekem tegnap szaggatott(igaz háttérben a steam töltött le egy másik játékot) és csak a memóriára tudok gondolni.
    Textúra Normalon van(2gb os videókártya) minden más az ajánlott high/very highon.
    Config:
    i7 [email protected], 6gb ram, 660ti 2gb, win7 64bit.
    Aztán lehet a steam miatt volt, remélem nem ramot kell bővíteni, nem lenne egyszerű (triple channel).
  • Krisztiam #16063
    Megoldás? Próbáljam meg újratelepíteni?
  • LasDen #16062
    mikor ideges voltam, véletlenül azt ütöttem :D
  • Krisztiam #16061
    Nekem eredeti a játék és gta V exe mindig leàll :D
  • dartonite
    Egyszeru a megoldas.Vedd meg a jatekot es nem fog kifagyni.
  • MrHyde
    Hellosztok!
    Nincs valakinek a Derailed nevü mission után mentése? Amikor Trevorral kell a vonat tetejére ugratni motorral stb.... Nem tudok átjutni rajt mert kifagyogat mindig ugyanazon a ponton, olyan helyen pont hogy még skippelni sem lehet, ha valaki ott jár és van mentése és áttudná küldeni azt megköszönném.
  • LeWyTy
    Kèrdés:
    Ha van egy (AMD A10 5700) ez mellé (ASUS R9 290 DCU2 4Gb)
    Ebből a szettből mennyire húzza vissza a proci a telljesítményt? Mert a VGAnak bírnia kellene szerintem.
    Tudom és cserélném is a CPUt, csak emlyik az az AMD proci aminek a legjobb az ár/èrték aránya és tudja ami kell nekem.
    Köszi.
  • bruna #16057
    Hát remélem igazad van sajna most melózok és csak este tudom kipróbálni de majd megnézek úgy mindent, hogy a 2 Gb-n belül maradjak ! :)