27706
  • Plata
    Minden mod tiltott.
    Megpróbálhatod használni.
    Ha felraksz egy GTA-t az egyik meghajtóra egy másikat másikra úgy talán nem szívod meg.
    Bár most hogy van rockstar games launcher nem tudom hogy változott-e valami.
    De úgy tudom régebben ez a két külön GTA-s módszer ment.
    Vicces hogy Online-ban a modderekre kb tojnak magasról és őket nem büntetik,de vacak magyarításért vagy autós esetleg grafikai modért azonnal bann.
  • Anonymusxx
    És mi van a grafikai, és egyéb modokkal, amikből van egy csomó?
  • Plata
    Amennyiben a játék rá jön hogy bármi változtatás van akkor bannolnak mindenhonnan.
    El sem tudod indítani mert kiírja hogy a file-okban valami módosítás történt és egyebek.
  • Alanw
    Eleve ellenorzi a fajlokat,tehat igen offline game utan is jon a ban...Plata hszet annyiban egszitenem ki hogy nem "ha" hanem amikor.....
  • 6600GT
    Értem de ha nem online akarok játszani akkor is? Úgy értem singleplayer
  • Plata
    Semennyire.
    Van hozzá valami magyarítás,de az meg tiltott modnak számít.
    Ha a játék rájön hogy használod bannolnak érte.
  • 6600GT
    Sziasztok,lenne egy olyan kérdésem a GTA V jelenleg mennyire van lefordítva ?
    Mi angol meg benne..pl sms ilyenek, köszönöm
  • RJoco
    A GTA V-nek nincs agya.
    Mit értesz új hardver alatt? Alaplap cserénél biztos, hogy a Win-t is újra kell tenned, ahogy HDD/SSD cserénél is célszerű.
    Memória, videokártya általában nem számít a Win-nek.
    Ha a Win-t újrarakod, akkor általában minden programot, játékot is újra kell raknod. Persze van egy egyszerű trükk, amivel mégsem. De lehet, hogy jobban jársz, ha mégis?

Már egy ideje küzdök némi driver problémával egyes játékok esetében, mint GTAVO. A sztorit nem nagyon szoktam nyúzni, így nem tudom, hogy ott mi a helyzet. A lényeg, hogy egy idő után kilép a játék és ez a gond csak 355 utáni nvidia driver-rel jelentkezik.
    Most ugrott be, hogy én csak egyszer telepítettem fel a játékot, még évekkel ezelőtt. Mivel RS szerverről nem egyszerű leszedni játékot, frissítést hotspot-os vagy mobil nettel, így nem állt szándékomban leszenvedni kb. 80 GB-ot ismét.
    (A letöltéshez a minimum sebesség 7,5 Mbit - ez mekkora hülyeség! Ezeknél a neteknél gyakran nincs meg, így eldobálja a kapcsolatot és mindig visszaugrik a számláló is kb. 60 MB-ot. Pedig adatforgalomban ott van az a 60. Tegnap mázlim volt, 8-11 Mbit-es sebességgel húzta le RDR2 3 GB-os frissítését és egyszer nem állt meg.)
    A lényeg, hogy valószínű a 355-ös driver környékén lehetett telepítve a játék és beleírhatott/felkonfigurálhatott valamit a játék magának. És az újabb driver-nél már hibára fut.
    Nem csak ez a játék van így, a steam-es játékaimat sem szoktam újratenni, csak másolni egyik rendszerről a másikra.
    ÉS, ha jól emlékszem, akkor még W7 alatt lett telepítve a játék, én meg már évek óta W10-et használok.
  • JonasSandor
    A 100%-kos végigjátszásba beletartoznak a kérdőjeles küldik is?
  • totyak
    Sziasztok!

Hardver váltás megzavarja a GTA V agyát, töröljem csere előtt, vagy berakom az új cuccokat és a játék ezt jól tolerálja? köszönöm
  • Plata
    Nem tudsz tőzsdézni.
    Egyébként szerintem nincs.
  • Anonymusxx
    Van valami hátránya, ha offline játszaném a singe playert? pl achievement eket ugyanúgy megadja?
  • BRIANOVERCLOCK
    Szerintem rossz a szerverük. Nekem is írta miután frissítette steam a launchert.. gondolom RDR2 előtöltés miatt van gond.
  • Anonymusxx
    Az is fel van rakva... és be is vagyok lépve, amikor elindítom online a játékot, akkor látom is a profilomat.
  • Plata
    Steameshez nem kell rockstar games launcher?
    Lehet az kavar be nem?
  • Anonymusxx
    Igen steames, a magyarítással próbálgatom, de lehet hagyni fogom, majd játszom nélküle
  • Plata
    Eredeti?
  • Anonymusxx
    Offline szeretném indítani a játékot , de mindig azt írja hogy

"activation required - activation requires internet connection and you are currently in offline mode. your offline activation data could not be loaded. please verify internet connection and reset GTA V."

Ezthogy lehet megoldani?
  • RJoco
    PiszkosFrad, Plate, köszi a linkeket!
  • VJP
    Csak az olyan karakterekkel van gond ami nem rész az angol ABC-nek. Pl.: ÖÜÓŐÚŰÁÉÍ
    A rövid "I" rész így biztos nem az a gond. Lehet maga a fiókod sérült. Hozz létre egy másikat urbii70 néven. Azzal is menni fog. Ha nem az kész csoda lenne szerintem! (Tévedés joga mindig fenntartva!)
  • urbi
    minden fenn van. kihagytam a felhasználó névből a kis i-betüt (új windows fiók) .és igy megy
    Utoljára szerkesztette: urbi, 2019.10.28. 18:57:48
  • Plata
    Halvány lila gőzöm sincs mi köze a windows nevedhez a játéknak.
    Nekem sosem volt ilyen gondom.
    Rockstar game launcher fent van?
  • urbi
    5 éves játékról beszélünk ezt nem javították még ki.?
  • urbi
    igen van le is töltöttem. a windows urbi70 néven van. igy nem indul. csináltam egy másik fiokot urb70 néven igy megy a game. a neten olvastam akinek ékezetes felhasználó neve van azoknál nem indul. pl nálam se.ezért csináltam egy másik fiókot. azzal megy de igy macerás.. stb
  • Plata
    Másik fiókot?
    Ha van már social club fiókod akkor csak beírod a játék kódját és aktiválod az accountodra.
  • urbi
    sziasztok.most vettem meg a játékot .létezik rá megoldás.hogy ne keljen másik fiókot csinálnom a játszáshoz.? (ékezet nélküli)
  • Plata
    Nézd én ma csináltam meg a kártyákat.
    Van hozzá egy tuti oldal.
    Ez itt.
    A jutalom GTA Online-ban egy ruha,ami csaj karinál bugos,na meg kártya hátlap a privát asztalodnál.
  • PiszkosFred
    Valojaban az a kerdes egyben a valasz is volt :)
    Ez alapjan vagj neki es meg is lesz nagyon hamar.
  • RJoco
    A bábukról kérdeztem korábban, de senki nem válaszolt, a kártyákról nem hallottam.
    Adsz pár tippet indulásnak, hogy merre is keressem őket, milyen rendszert figyeljek?
  • Plata
    Igen,gyűjtsd össze a kártyákat meg játék bábukat.
    Azzal is unlockolsz dolgokat RDR2-ben.
  • RJoco
    Pisztoly volt, most már fejsze is van, esetleg van még valami amiről tudni lehet?
  • Plata
    Kurumából zsarukat ceo iroda előtt
  • PiszkosFred
    En a tengerparton lottem fejbe a turistakat, mindig jottek ujak es ujak napozni. Ugyanigy a machetevel is, a masik rdr2-es promoban.
  • Plata
    Az már nagyon régi dolog.
    Még valamikor tavaly volt,talán január környékén.
    Két féle is van pisztoly és fejsze.
  • RJoco
    Az informálatlanság kellemes meglepetései.
    Email-ben kaptam pár darab fejvadászós feladatot. Először nem tudtam mire vélni, 5000-et fizetett a munka elvégeztével. Gondoltam jó móka, így csináltam.
    Asszem az 5. után bedobott egy sárga táskát. A helyszínen egy meglepi fegyver volt, amivel, ha 25x ölök, akkor RDR2-ben megkapom.
    Szerencsére mindegy, hogy mit ölök vele, NPC-t is elfogadta. Amit nem írt, hogy GTA-ban is van jutalom, aminek nagyon örültem, de ez legyen meglepi annak, aki megcsinálja :D
  • RJoco
    Milyen akciófigurákat kell összeszedni az online-ban?
    Azt jól értettem, ha 31-én belépek a launcherbe, akkor kapok egy halovénes maszkot?
    Azt viszont nem értettem, hogy GTA-hoz vagy RDR2-höz.
  • bakvarnyu
    Nemcsak hogy ideje, én már rég letettem a pc verzióról. Erre ma reggel meglátom a jó hírt.
  • Dency
    Ideje volt már.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.10.05. 10:22:24
  • bakvarnyu
    Aztazeget jön pc-re az RDR 2 ! Ideje lesz megejteni az 5 éve esedékes gépfejlesztést.
  • Plata
    Tegnap nekem is megjött.